Mea muamua lava

Anonim

Faʻatalanoaga ma le tusiata v. dubrov i le toe fausiaina o se potu lua-potu fale faʻatasi ma se nofoaga atoa o le 53.02 M2 'eseʻese o le vaitusi o le piliki.

Mea muamua lava 15314_1

Mea muamua lava
Vaʻai mai le potu malolo i le alatele
Mea muamua lava
Umukuka
Mea muamua lava
Vaʻai mai le potu malolo i le umukuka
Mea muamua lava
Logisia
Mea muamua lava
Fasi o le potumoe
Mea muamua lava
Potumoe
Mea muamua lava
Faletaele

Mea muamua lava

Mea muamua lava
Muamua o le fale o le fale mautotogi
Mea muamua lava
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

O ai, afai e le o se tusiata, e mafai e le sili ona lelei o mea uma e uiga i le fale mautotogi toe faaauupegaina i latou? I mea uma, o lona fatu lea, o le fua o lona manatunatuga, o le uluaʻi tali o le "galuega", laveaʻi le tagata faʻatau. E le gata ua taua le toe fausia mo i tatou, ae faʻapea foi ma le faʻagasologa o le suia o le le-le faʻaaloalogia o le lua-mata-potu fale ".

Fesootai: -Faaʻatasi foliga masani masani: Faʻafefea e le tagata faʻatau ona maua lona tusiata, aua o le faʻafitauli o le filifiliga e le faigofie tele?

VADIM DUBROV: - Na mafai e laʻu kalani ona valaauliaina isi mataʻupu. Ae le gata i lea, na ou sau i le mea pe a toe faaleleia e toe faaleleia Ae e taua tele o se malamalamaaga i totonu o loʻo i ai le va o le tagata faʻatau ma tusiata e le o faʻaalia i ni upu. Ma le mea uma - talitonuina. A aunoa ma lenei, poʻo se mea lelei pe o le fausiaina poʻo le faʻamamaina pe leai se iʻuga lelei.

I.: Ia tatou talanoa e uiga i lenei, o se fale talimalo. E faʻapefea ona e faʻailoa lau ata faʻataʻitaʻi? Maise mea uma, e mai lenei ua amata le fuafuaga?

V. D.: -E le o taimi uma. Ou te le folafolaina leo tele. Mo aʻu, o le faʻatulagaina faʻatulagaina o avanoa e sili atu lona taua. Mo le iloaina o sone aoga, e lua foliga, ma lanu ma mea o loo tautua foi.

I.: -Faaa, taʻu mai ni nai upu e uiga i le tagata faʻatau. Ae maise lava, o lona itu o le olaga e tatau ona i ai ia te ia lana lava, tagata lava ia faʻafofoaina le toe fausia.

V. D.: - E i ai se tasi o mea sili ona taua amata i le mamanu o totonu, ae ui i lea, pei o le tusiata i tulaga lautele. Tausuaga, o se ulugalii talavou. E ui i galuega, latou te alofa ma iloa ia maua malo. Mai lenei tala i tua atu o le manatu o le toe faʻaleleia na fanau mai ma se faʻatasiga o potu malolo, umukuka, loggia ma alargiador ma le kalama. O le tasi lea, tafega o le avanoa e suia ai le lanu ma tele o le ola o le meaola. I le taimi muamua matou te maua ai i le le mautonu, ae talafeagai tele o se moli moli-enaena lanu. O iinei na faʻailoaina le mafanafana o le fale o le fatu. I itu uma e lua o le potu o loo fausia-i totonu o pa puipui o foliga le pulea, lea, pei ona i ai, lafo feʻaveaʻi. O lamepa e faamamafaina le itu lea. O faʻaseʻe faitotoa o faitotoʻa (faʻata ma mai i mea teuteu teuteu) e mafai ona suia i nofoaga ma taimi uma, pe a vaʻavaʻai atu i fafo o le potu malolo, aumai se mea fou, vaʻaiga.

I.: -Ta tutusa o le vaega o loʻo faʻaaogaina o loʻo faʻaaogaina i le potu malolo?

V. D.: Ioe, i le potu malolo sa ou saili e faʻalautele le avanoa i le tele e mafai ai. O le pito i ai le puipui o le potu o se faʻata mautu, sosoʻo ai ma le ofu o le ofu. Valivali faʻavae, faʻatusa i le alatele, suia i le mama. Ua sinasina puipui. O le foloa foi e suia foi le lanu i totonu o sone taitasi. Mafanafana beech parquet i totonu o le potu malolo, cerearamicini faaputuga i totonu o le umukuka. O le sima i se tele avanoa e le mafai ona le suia. O loʻo avea ma panels mo se le fiafia ma le malosi o le faʻaaogaina o le pito i luga o moli (luga o le potu malolo) o loʻo agaʻi atu i le White Gyptum Rams. O loʻo i ai i luga o le pine umukuka i luga o le orthogonal i totonu o le atunuʻu. Latalata ane o le Logisia, teuteuina i ato i lalo o le maa. O le vaʻaiga e alu le potu malolo i totonu o se malae faʻapitoa. Itu itu iinei i luga o le podium savali pepe. Ac isi faamalositino-taamilosaga-komepiuta.

I.: - I luga o le tuaoi o le alatele ma le potu malolo, ou te vaai i se ata manaia. O ona togafiti a lenei galuega?

V. D.: Ma le vali vali e ofoina atu i latou lava. O se laufanua laufanua, o tagata e sili ona latou fiafia i ai o le uila, o se ata mai le faʻamalama maualuga i le taulaga o loʻo fesoʻotaʻi ma popolega. Na faia le atavali o Victoria Dubrov i se togafiti latalata i le Griezalit e na o le fa lanu, paʻepaʻe, uliuli, black, okhru, okhru, okhru, okhru, okhru, okhru, okhru, okhru, okhru, okhru, okhru, okhru, okhru, okhru, okhru, okhru, okhru, okhru, okhru, okhru, okhru, okhru, okhru, okhr Ia e moni lava i le poloka, sa filifilia e Victoria se vaega matua, lea e maua ai le mafanafana, veloty mata, e pei o le mafanafana ma le mafanafana i totonu. E le o le tatou lea muamua galuega faʻa-soʻoga lilo ma, e foliga mai e manuia. Le nofoaga mo laufanua laufanua sa le filifilia e le avanoa - O se fesoʻotaʻiga o lenei mafutaga ma le faʻafesoʻotaʻi o potu e tolu: potu malolo, umukuka ma ala. Bar-Globe o le a le mafai ona faʻaauau le autu o femalagaʻiga.

I.: -O le a le mea na e filifili e fai ai se faletaele tuufaatasi?

V. D.: - O le faletaele ma le faletaele e le gata o le tuʻufaʻatasia, ae faʻalautele foi i le faʻaalu o le auala savali. Ou te talitonu o lenei fofo e fausia ai mea sili ona lelei mo se aiga o le lua. Ou te manaʻo ou te maua se potu fusuʻaga mai le tusi fautuaina o se fale sivageso. O lenei faʻatasiga na faʻatagaina e tuʻu ai le tulimanu o le tulimanu o le taʻele ma le tua. Valivali tuufaatasiga "talanoaga": O le emerald lanumeamata o puipui ma auro auro o le teuteuga ma taualuga.

I.: - O le potu moe e taitaia ai faitotoʻa e lua, ae maua ai le potu i le taimi e tasi ma le nana, ma le matala potu.

V. D.: - sese na malamalama lelei i le taimi lava, ae i le taimi lava e tasi, mafanafana ma malulu. I le faʻaopopoina o le moega, le kapeneta, fatafata iinei o se mea lilo i se komepiuta, lea e mafai ai ona galue pe a oʻo le au talimalo i le potu malolo. AESLO tatala uma faitotoʻa e oʻo atu i le potumoe, e tafe atu i le aotelega o le fale mautotogi o le fale mautotogi. O le faʻata na faʻaofi i totonu o le NICH ma ana toe vaʻavaʻaiga e faʻaalu ma ana suʻega ma faʻataʻitaʻi le malamalamaaga o lenei tamaʻi potu. Na maua e Shelves se nofoaga mo le aulelei o le fatu o souivenu na aumai mai atunuu mamao.

I.: - Faʻafetai mo se tala manaia e uiga i le fale mautotogi.

V. D.: -Toe feiloaʻi.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Mea muamua lava 15314_12

Architect: Viddim Dubrov

Tusiata: Victoria Dubrov

Matamata i luga

Faitau atili