Tele auiliiliga auiliiliga

Anonim

O lenei potu malolo ma le potumoe o se lavelave o le faʻafitauli o le tulaga tonu lava pe a aoga le gauai e le o le faʻaeteete e le o le sitaili mamanu, ae i luga o aitema.

Tele auiliiliga auiliiliga 15316_1

Tele auiliiliga auiliiliga

Tele auiliiliga auiliiliga
O le uluaʻi metotia o fusi i le fesoasoani a lokaina o loka faʻapipiʻi i luga o le uaea i lalo o fata
Tele auiliiliga auiliiliga
I le tulimanu i luga o le laupapa laupapa, e mafai ona e maua se galuega ma se tusi pe matamata TV

Tapuai sikuea

Tele auiliiliga auiliiliga
Ile fautuaga a le tagata mamanu i ni naifi i itu uma e lua o le potu malolo, puipui puipui Kapeiti. Ona o lenei mea, o se tamai pito pito i luma o foliga na fausia. O lenei pepa e toe foʻi atu pe a faʻamamaina le 'aiga o le potu malolo, lea na fausia ai se satauro-paʻu i le va o le pou o le taualuga. O loʻo i ai i le vaeluaga o le uamea le uamea uamea, e faʻamamafaina le sikuea ituaiga o le potu. Faafaigofie Alaminim lanu cornice i lalo o le taualuga o le lau mo le moli moli. Sofa Transformer e aofia ai elemene e lua, pe a manaʻomia, e mafai ona suia. Mo le gaugau o mea, e lua tafatolu tafatolu na faia e okaina o le fuafuaina. Ua faʻatumuina i latou i se tulimanu mo se faʻatiga faʻapipiʻi sofa.

Tele auiliiliga auiliiliga

Tele auiliiliga auiliiliga

A maeʻa ona fausia se fale fou, o tupe faʻaalu o fale fou e masani lava ona vaivai. O meafale tuai ua agaʻi atu i puipui fou ma e masani ona le maua se gagana masani ma i latou. Ae faʻapefea pe a fai e te le maua se potu lelei atoatoa ma se laʻau umi o le taualuga, lua faitotoʻa ma naʻo le tasi le puipui atoa? O potu ma le tui o puipui e le faigofie tele ona folasia e oʻo lava i polofesa, aʻo se faʻafitauli e tupu i mea uma. Ae ui i lea, o se tali manuia na maua.

Muamua lava, sa ouʻi lava le tagata oti tusia i le mea moni na tulaʻi mai o faamalama ma e leai se osofaʻiga fula. Ina ia faʻaleleia le vaʻaiga, o le puipui i luma o le crankshaft backrup (vaega i le va o le fola ma le amataga o le skae) na natia. O lona uiga, e pei lava o ia, "tuua le" alu i luma i le 40cm, lea, o le faʻaititia o tooto. I se faʻaopopoga, o se loloto faamalama aniche na fausia, lea sa faʻapipiʻi ai le fata na faʻaaogaina le laina laina o le laina o le uaea i luga o kapeta. Ina ia mafai ona sili atu le maualuga o faamalama i lalo, o le tagata fai togafiti na fausia ai le potosol podium mai le maple ma le maualuga o le 13cm, e umi lava se potu sili. E ufiufi se fasi pepa o le pa i totonu o le faamalama i lalo o faamalama, o se laʻau saʻo na faʻaogaina, o le mata mafanafana o le lanu atoa o le potu atoa. O le faʻatusa o le valivaliina o laʻau toʻafilemu, toʻafilemu, nunumū, Faʻafefea ona E fetaui ma le potumoe. O se paʻu elea na faʻapipiʻi i luga o le podium vave tuʻuina atu i totonu o le potu faʻamafanafana.

I le puipui latalata i le faletaele, o se ofu o fafo ua fausia i fafo. O le niche na fausia i le va o le kapeneta ma puipui, lea e mafai ona faapipiiina TV.

O le puipui pito i luma o le potu e matua ufiufi atoa i papa sao na faia o le maple. O le lautele o fata mai le tutusa mea mo le umi atoa o le puipui (faʻasaʻo faʻapea foi ma le fata o le faʻamalama, ma le fesoasoani a le faʻasologa o nofoaga. Faʻafefe lamepa i luga o kilipa (aofia ai e ala i le faʻaoʻo atu o le faʻamau) o loʻo feoaʻi i le fata. Ua lava la latou malamalama e faitau.

Na suia foi foliga o le potu i le aoga o mea fou, ae o le faʻaaogaina o le tele o metotia autu.

Faitau atili