PIGGY BURY

Anonim

O le ulu fou. Manaia le mamanuina e tatau ona agavaa mo lou mafaufau.

PIGGY BURY 15318_1

Matou te fiafia e tuʻuina atu i lou mafaufau i se fou rubric "piggy bank o manatu". O manatu muamua na ofoina atu e matou tusiata ma tagata mamanuina, e foliga mai ia i matou, e foliga mai e mafai ona fesoasoani ia te oe e faia ai oe lava.

Nofoaga Fale Talimalo

PIGGY BURY

Tusiata: Alexander sakhatky

Ata: Mikhail SteonanOv

E le o se mea lilo e masani ona faigata pe faʻamoemoeina foi le tulaga tulei i se manaia, muamua fofo.

I se nofoaga tele-laina o le laina, faʻatau atu o fale falelotu ma mea faigaluega, sa manaʻomia le faʻatulagaina o le ea ma le tele o le ea o vaʻa. Na maua le tali o manatu filifilia i lenei galuega faigata matou te ofoina atu i lou mafaufau.

O le aotelega o le sitaili o le totonu o loʻo susulu, malosi, unaʻia o le tusiata le manatu o le liliuina o se masani, e le mafaatusaleina ole ea i totonu o se ituaiga o le tufuga. Toto i le mumu, ua atofaʻe atu i lalo o le taualuga i ala i le potu atoa, i puipui, peiseai pe a tatou gauia i o ia. O le ACELL o le Actul o lamepa na fai i luga o le arc-foliga o puipui na faia ai le galuega o le sili atu le matauila. O le tusiata na faʻatautaia e le tasi elemene e foʻia uma le faʻaleagaina o le totonu o loʻo i totonu, ma tele faʻafitauli tau le aoga. Afai e te manaʻo ai, o lenei pupula mumu, ma le paipa paipa felelei i luga, e oo lava i physiyoles, e oo lava i fetuunaiga, ae le o le tui o le faigata faapogai o aso nei.

Tusi i luga o le pito

PIGGY BURY

Tusiata: Natatia Sakhatskaya

Ata: Mikhail SteonanOv

O le faʻaletonu o vaega o le va o le alatele ma le potu malolo, i le va o le potu malolo ma le umukuka na masani ona faia se avanoa e tasi e aunoa ma faitotoʻa.

Ae o le faia o le tasi galuega, e te mauaina oe lava i luma o le isi: Faʻafefea ona vaʻavaʻaia le tuʻufaʻatasia, ae eseʻese suiga. O avanoa e toatele. Fola maualuga o eseesega poʻo le taualuga, eseese fola ufiufi, umukuka vavaeʻese mai le potu malolo pa ma o lea foi. O le isi filifiliga - "Fireco". O le faʻailoga tuaoi i le va o le lua sone o loʻo i luga o le puipui i le tulaga o le malie ata. O eseesega eseese o loo valiina ai le pa puipui, latou te faafouina i uiga ese o ni manu, ae le o tagata laiti. O iinei o le tusiata na molimauina le ata i le pito o le alatele mai le Hall. Na iloa ai o le mafuaaga na fuafuaina e iloa ai le vaalele e le gata na leiloa, ae e maua foi le manino ma le faʻalelalolagi pe a fai i itu e lua o le laina tuusaʻo.

Gress Vap

PIGGY BURY

Tusiata: Lyudmila IvanOva, Tatyana Ikina

Ata: Evgeny luchitin

O le Matafaga Autu na faʻavae i totonu o le fola atoa o le fale atoa o le atunuʻu. O le matafaga, e pei ona e iloa, o le a le avanoa le avanoa, o le mea lea, o le foloa atoa o se potu e tasi, i le ogatotonu o le faletaele o loo tu i luga. O le ulufale atu i le "matafaga o le matafaga" o loʻo fausia o ipu tioata ma leai se faitotoʻa. Mai i le tutusa tioata poloka fausia curding pa o le faletaele. Ma lona malamalamaʻaga ma le lanu gaʻoa, na latou toe tutusa i galu sami, ma le tamai paʻu i luga o le semi-oneone. O le leai o faitotoʻa o faitotoʻa ma tuʻufua puipui e mafai ai ona faʻafaigofie ai le va o le fola ma liliu i lea nofoaga, saoloto mai le taua.

Magic World

PIGGY BURY

Tusiata: Alexander Klilinko, Elena Yaroslavseva

Ata: Mikhail SteonanOv

O lenei aso ua avea nei ma faʻatonuga o le lesitala o totonu o le puipui - O lenei taimi na faʻaalia i potu o tamaiti.

O le "Bloggiti solofanua" - o ao o loʻo float i luga o le taualuga o tamaiti, o loʻo faʻaalia mai ai le tusiata o le Katrinkov, ae le mafaufau i le fale o Cathornekuv, ae le o le Worna Kornikov. O le mea moni, o se faiga lavelave lenei e faʻaalia ai le lalolagi vai tafailagi ma ona mea lilo, tiʻetiʻe, Jermidis ma le gataifale.

PIGGY BURY

Tusiata: EKATARNA SATERKIN, IRINA KRONUKAVA

Ata: Mikhail SteonanOv

O se vaega o totonu

PIGGY BURY

Tagata mamanu: Olga Lukahewo, Boy Pansusan

Ata: Evgeny luchitin

E ulufale ai TV, Audio, vitio mea e fai i totonu, o a ma tagata ua molia latou aumaia filifiliga nei. O se uiga ese o le mea e fai ma malupuipuia faapitoa mo le TV. O lona stucco teuteu o loʻo faia i le ata deco sitaili. O le tutusa teuteuga o loʻo faʻaauau pea i le taualuga, nonoa se niko i se masani potu masani.

PIGGY BURY

Tufuga: Leonaid Gubin

Ata e le tusitala

O Degigan Colivid Gubin ua atiae se filifiliga o se taofiga o le scratured rack mo le togafiti faia o se pid ma le cork tapoleni

Fou vaai i le mesa

PIGGY BURY

Tusiata: Alexander Klilinko, Elena Yarovslavsev

Ata: Mikhail SteonanOv

Fou ua galo le matua. Manatua le mezznine o loʻo ui atu i lalo o le taualuga e ala i le fale atoa. O lea, o le auiliiliga o le tusiata na toe foi mai i totonu o fale mautotogi. A e toe totoa, aveese le tapuni i luga i luga o le alavai. Sa latoutia, faʻaiʻu le taʻuanai, ma le tafatolu na o mai mai sela na latou faʻaaogaina e fausia ai se faʻaefu.

Faitau atili