Faasologa II-68. Fale poloka fale

Anonim

O le ono filifiliga mo le toe fausia o le tolu-potu fale mautotogi ma le atoa o le 64.5 m2 i totonu o le fale poloka fale o le II-68 faasologa.

Faasologa II-68. Fale poloka fale 15322_1

Faasologa II-68. Fale poloka fale
Potu malolo. Vaʻai o le Faletusi
Faasologa II-68. Fale poloka fale
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

O fale o lenei faasologa o vaega o vaega-poloka olo o le kesia ituaiga ma nofofua fale mautotogi, e tolu potu potu-potumoe. Le puipui i fafo o loo faia i panels tolu vaega i se mafiafia o 300mm po o mai poloka omea-sima i se mafiafia o 400mm. O poloka i totonu o le Wall-Crerem ma le mafiafia o 390mm. Vaega o Gypsum sima, 80m mafiafia. I lea la tulaga, o nei vaega e i ai i le va o le faletaele ma le faletaele, i totonu o le umukuka, ma fouina ai se tamai potu o le fale mautotogi. Pe a toe foʻi, naʻo na vaega e mafai ona faʻaleagaina. O le pa e pasi atu i le ogatotonu o le fale mautotogi ma ua iloga i luga o le fuafuaga o le tagata lautele o le tagata lautele o le avega. O le fausia-i totonu o le fale puipui na tuu i le alatele ua saunia. o le ea o le lalolagi, fāʻasu, e ala i le ventball, ia faatulaga i se pa vavaeeseina le umukuka mai le alasavali. O le aofaʻiga atoa o le tamaʻi potu potu e tolu o le 64,5m2, nofotoʻatasi - 46,3m2. Taualuga maualuga o le 2.48m.

Faasologa II-68. Fale poloka fale

Faasologa II-68. Fale poloka fale
Muamua o le fale o le fale mautotogi

Malie Faamautu

Toe fausia. E le mafai e le toe faia o le toe fausia o le fale o le fale O le potu malolo ua tuufaatasi ma le umukuka, ma le faletaele ma se faletaele, ma e faʻateleina foi le saoasaoa ona o le faʻapipiʻiina o se vaega laʻititi o le auala. O le faitotoʻa uuafale agai atu i le potumoe e faʻaseʻe atu i le itu taumatau, ae i le taimi e tasi o lona avanoa e tumau pea le malosi. E manino le fiafia o le potu a le fanau pe a faʻafetai ile foaʻi atu o le faitotoʻa ulufale atu i le Loggia. Vaʻavaʻai i le itu tauagavale o le ulufale, o se tamai la ofu ua faʻatulaga.

Aiga nuu. O le i ai o se fale mautotogi o le potu o tamaiti e fautua mai o lo o fuafuaina mo le aiga o le tolu.

Falefaafiafia. E iai le Kamupani Falepuipui i Mr. i le Kamupani malosi o le Kapeneta i le itu taumatau o le ulufale. Faitotoa tele 15006002500mm ($ 1500) ma foloa mirrored, lea e faateleina ai le vaai le alasavali vavalalata. Mo le ofu e faasaga i le talaaga o se lattice uliuli teuteu, lea e mafai ona faia i le poloaiga i le kamupani meafale Renaissance, ei ai se siaki mausali checkered chromed o Diele. Latalata i le fausia-i ofu, o se niche laupapa ma fata ($ 300) ua faatulagaina, o le pa e siomia ai lea laina ma maa keramika lalo o se maa o le lalolagi (le textures "papa"). ua faatulagaina pule faapena i le potu malolo, i le potumoe, i le auala i luma o le vasega pepe. E talafeagai mo le teuina o mea laiti ma le faʻapipiʻi o teuteuga teuteu o fugalaʻau.

Potu potu ma umukuka. O le potu malolo ua tuʻufaʻatasia ma le umukuka. O tuaoi o le lua sone ua filifilia ma se buck hack. O le vaega autu o le potu o le potu malolo o se mini-vaipuna, o le palasitika palasitika mamanu o le "punou" aoina mai i vaega o le lalolagi o sailia. O le pito i tua mo lenei vaipuna o le pa o le pa, laina ma fusi i lalo i lalo o le vao maa o le BELGIAN CEDSta2000. O meafale a le umukuka, pa tu, o se lua nofoa nofoa ma se laulau kofe ma le tioata o le potu malolo e gaosia e le Faletalimalo Teatalia. 3200). O le laulau kofe, le sofa ma le nofoa o le fale talimalo a Siamani Franz Fertz Fertle ($ 7,000) o loo iai. Kapeneta meaafale i le potu malolo e faaatoatoa ai o le tulaga i luga ma tuuina atu mo le TV o le kamupani Siamani Interlubka ($ 1500).

Potumoe. O le potumoe e i ai se tulaga sili ona lelei - tusa o le 9m2. O le mea lea, e i ai le sili ona lelei seti o meaafale: moega, moega fale ma fausia-i Haulta-lautele Brewrobe (Aofaiga o le $ 5,500).

Fanau O mea uma na gaosia e tamaiti e le tagata Siamani Kamupani (Aofaiga o le $ 5,000). O gata a le ea e faʻapipiʻi i le ogatotonu o se faʻatonutonuga o le potu o le potu.

Faletaele. O le mea e fai ai mea e faʻaaoga e ala i mea e faʻaaoga e le pamu e ala i mea e fai ai le jorg o le jorger ma daurawit. E tatau ona maitauina o le faletaele ua vavae ese mai le faletaele ma se vaega laititi. Afai e tatau ai, o le sliding faitotoa o le fale gaosi Ferrero Italia LEGNO ($ 800) e mafai ai ona atoatoa faaesea ai.

Moli. Ni nai upu e uiga i moliuila. Screen ($ 350) ma le taualuga moli ($ 200) mai Neouhaus fefaatauaiga malosi ua faaaogaina. O le ola potu ua faamalamalamaina i le lamepa o le Halogen kamupani Siamani Paulmann ($ taitoatasi e 15) ma lamepa taualuga e fa o le kamupani Italia Intre ($ 150 taitasi). O le totonu o loʻo tuʻuina atu i le fola ($ 2000) ma le Fra ($ 300) o le Italia part F.fabbian. O le taofia o loimata o le ua leva ona lauiloa o le Italia kamupani (aofaʻi o le $ 600) e faʻapipiʻi i se laupapa ni laupapa. O loʻo malamalama uma le fanau mai ni vaega eseese ma le tele o le siʻitia o luminares ($ 200 taʻitasi). Intre chrome faʻapipiʻi sconce ($ 400 taʻitasi) ua maeʻa tuʻuina i le faletaele.

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Numera i le UN. suia Tau e $.
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola potu potu, potumoe, tamaiti Parqut Listone Giorpanis ma Lacquer Coating (Italia) 42m2. lima sefulu 2100.
Fanau kapeta ufiufi 7m2. 25. 175.
Malologa O fafo atu o fafo o fafo (Italia) 2525cm 33m2 35. 1155.
Puipui Taofia Hall Hall, Le Potu Vaitagata, faletaele Puipui i lalo o mea masani o le tino "papa" 10m2 65. 650.
faletaele Pa o le Taavale o le Pakopao o Arcobaleno (Italia) 23m2. tolu sefulu 690.
Malologa Leoleo ma le tuusaunoa. vali 180m2. 7. 1260.
Coullukov faletaele Mosture-tetee atu 4m2. lua sefulu 80.
Malologa Suavai o le vai. 67m2. 2. 134.
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa Potu potu potumoe, tamaiti, faletaele, ofu lavalava Steel Suplock 1 PC. 790. 790.
Swang Wooden Forms Edgel 4 mea. 750. 3000.
pupuni potu potu, potumoe, tamaiti Triple faalua glazed faamalama i totonu o le laupapa laupapa 16m2. 380. 6080.
Vasega Le mea atoa Palakalafa 20m2 sefulu ma le valu 360.
Atoa 16474.

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

Faasologa II-68. Fale poloka fale
Potu malolo
Faasologa II-68. Fale poloka fale
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Fale o le la

Toe fausia. O lenei filifiliga toe faʻaleleia e mafai ai ona liliu mai se tagata masani masani i totonu o fale faʻapitoa. O le soloia o loʻo noatia i nei vaega o loʻo iai nei ma le mafiafia o le 80m. O le Wall ulufale i totonu o le umukuka sone o loʻo faʻataʻitaʻia i le tatalaina o le tatalaina, sosoo ai ma le faʻamalosia o le latalata i le tino i le tino maliu. Toe manatua ma ata faʻataʻitaʻi na faia e le fomaʻi faʻapitoa ma malilie i le itumalo inrdeportingtion, o loʻo fausia, o se lala sooga fou, o loʻo faataatiaina ai le eletise eletise, Fou faatulagaina i fafo. Ogatasi o laufanua ma o la latou faʻauma o loʻo faia e tusa ai ma le tusiata ata. O le fuafuaga ua fausia i luga o le faʻavae o le saʻolotoga-tafe avanoa ma le tatalaina o se tagata malo i le nofoaga o loʻo iai le siʻosiʻomaga. O le teuteuina o loʻo faʻamamafaina ma mea o loʻo faʻamamafaina e mea o loʻo faʻamamafaina e le tele o fale.

Aiga nuu. O le filifiliga fuafuaina ua fuafuaina mo se aiga o le toalua.

Falefaafiafia. O le tusiata e masani ona sauni e fesoasoani i le tagata faʻatau pikiina meaafale e tusa ai ma le aotelega o le mataupu o totonu ma mafuaʻaga mea e tatau ai o le fale mautotogi. O lea i le ala savali i le itu tauagavale o le ulufale e tatau ona tuuina atu e tuu le fale-i totonu o le fale o le Kamupani Mr. Dr.Dors ($ 500). Faafeagai ma le ulufale le ulufale na faʻatulaga ona o le sima sima ma tioata malu, lea e mafai ona faʻatonuina i ai i soʻo se ipu vai aʻoga.

Potu malolo. O le puipui o le potu malolo e i ai le modular faiga o sofas roff-benz ($ 3700). I le itu taumatau o le ulufale atu i luga atu o loʻo faaauupegaina ma le fatufatu i le falesa, faia e oka atu i le joneyry. I luga o puipui i le faamalama, o le spectrubs hack system e faʻapipiʻi ($ 2500) ma le nofoa e tu ai le vae e tu ai Echnaton963 ($ 2,200). O le le mautonu o le potu malolo ua maeʻa le laulau kofe o Cuadro ($ 25) ma le tulaga mo meafaigaluega ma le Sony TV ($ 1250). O le 'Autu potu o le siosiomaga o le auauna, faia e oka mai le Glass 8-10m mafiafia ($ 1100) ma se ova o le ROFOMS o le $ 6,000).

Umukuka. O lenei potu ua faʻatumuina na o le mea e sili ona manaʻomia o le Cosnare o le Coslia ma le fausiaina o mea faʻatau ($ 14,500).

Potumoe. Le potumoe, e le pei o isi fale mautotogi, e le taua tele, o lea lava 3500), lua fausia fale-i Mr.Doders kapeneta (atoa tau o le $ 1100).

Faletaele ma le faletaele Faʻatupeina i le Plumping ma se Duraviit Midue Kapeneta (aofaʻi o le $ 7500) ma Teuco faletaele ($ 1700).

Moli. I potu uma, o fale eletise ma fesuiaʻi o le simar (aofaʻi o le $ 1200) o loʻo faʻaaogaina, ma masini moli, modulex (aofaʻi tau e $ 5,700).

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Numera i le UN. suia Tau e $.
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola Ulufale Hall, potu malolo, potumoe Fale laupapa laupapa. 42m2. lima sefulu 2100.
Nofoaga ulufale, 'ai potu, Kitchen, faletaele, faletaele I fafo atu o fafo 25m2. 35. 875.
potumoe kapeta 8m2 25. 200.
Puipui Ulufale Hall, potu malolo, umukuka, potumoe Tuu ma vai-emulsion vali 170m2. lima 850.
Potu malolo, umukuka, potumoe Fale laupapa laupapa. 45m2. lima sefulu 2250.
Faletaele, faletaele Pati Citimic 32m2. 35. 1120.
faletaele MODOIC PRK 4m2. 550. 2200.
Nofoaga ulufale, 'ai potu' ai, umukuka, potumoe O papatusi i lalo o maa faalenatura (le tino o le "papa") 14m2. 65. 910.
Coullukov Taofia Hall Hall, potu malolo, umukuka, potu 'aiga Leoleo ma le tuusaunoa. vali 40m2 lima 200.
Uamea Taʻiala Papatusi 22M2. tolu sefulu 660.
Faletaele, faletaele Feteenaiga Matte 7m2. 55. 385.
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa Ulufale Uamea superlock 1 PC. 850. 850.
Potumoe, faletaele Sliding ma matte tioata vaega 2 pcs. 500. 1000.
Sanosel Laupapa laupapa laupapa 1 PC. 500. 500.
pupuni Potu malolo, umukuka, potumoe Uamea palasitika 19m2 290. 5510.
Vasega Le mea atoa Vasa sima 3.8m3 100 380.
potu malolo, potumoe, Kitchen, Alatele Glass poloka 46PCs. 35. 1610.
Atoa 21600.

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

Faasologa II-68. Fale poloka fale
Potu malolo
Faasologa II-68. Fale poloka fale
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Fausia Volume

Toe fausia. O le Input lomiga e faʻaalia uma ai vaega uma ma le mafiafia o le 80mm. O le umukuka faateleina i le tele, ave i luga o galuega a le potu 'ai. O le potu malolo e vavaeʻese mai ai o se tamaʻi vaega teuteu o le vaega. O le faletaele e tuʻufaʻatasia ma se faletaele ma aofia ai se vaega o le 'aʻai vaega. O le potumoe ua vaevaeina i ni vaega se lua: o le potumoe lava ma le ofisa, i tafatafa o le potu ofu e fetaui lelei e se vasega mai tioata poloka. O vaega fou uma e faia i plasterboard.

Aiga nuu. O le fale mautotogi ua mamanuina mo le tagata e toatasi pe leai se aiga.

Falefaafiafia. O le fausia-fale i totonu o le alatele e le i tuʻuina atu, talu ai o le fale mautotogi ua ia faʻamauina faʻapitoa se nofoaga mo le potu faʻafiafia. I le itu taumatau o le ulufale o loʻo tuʻuina atu i le rizza fafo o le tautau ($ 800), ma se nich o loʻo faʻatulaga i le puipui. Luma o le potu malolo mai le potu malolo ei ai le puʻeina o le ata ma tioata malu na faia e oka ai ($ 50).

Umukuka ma le potu malolo. Ina ia faʻamatuʻu le avanoa mo le 'ai o le nofoaga, naʻo le manaʻomia o le umukuka i luga o le umukuka ($ 6,000) o le Pogisa Poyclerator na filifilia. O le nofoaga tutotonu lea o se laulau 'ai ma le tioata o le tusiga ma nofoa o Calliguris (Aofaiga o le $ 2360). O le Rostram vaega o le potu o loʻo i ai le softline ($ 717), o le rack o le kamupani lava lea e tasi ($ 2500), o le fata tioata i lalo o le TV ($ 914). O le tioata tioata mo leo leo e faʻamauina i luma o le taulaga. O le isi itu o le sipelaina ($ 3200), le nofoa o le kamupani o le kamupani Nauzzi ($ 1620), o le laulau kofe o le kamupani ili ($ 600) o le a taofia.

Kapeneta ma potumoe. Ina ia tufatufa se nofoaga moe, o le moega ei ai se teuteuga o le pito i luga o le fata ma se fata maualuluga mo le TV. O loo i ai i le fausia o kamupani Slessy ($ 2000) ma se laupepa tifaga ma siomia ai le tele, faia e faʻatonu ($ 300-350). Pe a filifilia se moega ma moega taʻavale, o loʻo tuʻuina atu i le phalpi (aofaʻi o le $ 3600). Latalata i le faamalama e i ai le mini-ofisa ma le fale kesi e codutti ($ 1000).

Faletaele. E laʻititi lava i le lapoʻa, o lea e sili ona faigofie mo mea uma iinei e tuʻuina ai se vaega o le potu o le faletaele Househ ($ 1500) ma se tamai sink ($ 2500). O le vaega o le faletaele ua siitia i le tupe faʻaalu o le auala o le 'auʻaunaga, o loʻo faʻaalia ai se nofoaga e faʻapipiʻi ai le faleuila ($ 250).

Moli. Faʻaopopo i le mea moni o potu uma o loʻo i ai se taimi moli o lamepa, e tele foʻi isi masini moli ua faʻaavanoaina foi i le sui ua fuafuaina. Fiafia - o le kamupani malosi o Sonis ($ 800), Jostius Shed ($ 200); I le potu malolo, lua Torsters o Artimade ($ 825) ma Center Italia ($ 900) ma Cental Istalia ($ 100) ma le laulau aperes lamepa ($ 500).

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Numera i le UN. suia Tau e $.
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola Potu potu, potumoe potu moe, fai ofu Fale laupapa laupapa. 43m2. 60. 2580.
Malologa I fafo atu o fafo o fafo 4040cm 20m2 40. 800.
Puipui faletaele Par Curamic Tile 2020cm 7.5m2 35. 262.5
PASSINDICY COMALL PABALL. 11,3m2. sefulu ma le lima 169.5
Malologa Tikkufilla vai-emulsion vali i le 3slow 155m2. 10 1550.
Coullukov Potumoe, faletaele Mosture-tetee le palakalafa pito i luga ma vali i le 3xloe o vai vai vali 5m2 tolu sefulu 150.
Malologa Leoleo ma le tuusaunoa. vali 58m2 10 580.
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa Ulufale Uamea superlock 1 PC. 900. 900.
Potumoe, faletaele, kuka potu Swing Wooden 3 PCs. 500. 1500.
pupuni Potu malolo, umukuka, kapeneta Palasitika ma faʻaluaina faʻalua glazing 13m2 250. 3250.
faletalimalo Palasitika tioata faamalama 12m2. 250. 3000.
Vasega Le mea atoa Palakalafa 25m2. sefulu ma le valu 450.
ofu Glass poloka 155PCs. sefulu ma le valu 2790.
Atoa 17982.

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

Faasologa II-68. Fale poloka fale
Kapeneta
Faasologa II-68. Fale poloka fale
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Gaioiga digonal

O le filifiliga ua fuafuaina mo le tasi tagata pe o le leai o se aiga. O loʻo taʻele uma ni vaega mafiafia. Mo le faletaele faletaele i le Uila, o le amataga e faia i lalo o le faitotoa amata. O le nofoaga e totoe o le itu tauagavale o le ulufale. O le umukuka o loʻo tuʻufaʻatasia ma le potu malolo, ae o le tuaoi o le lua sone ua filifilia ma laiti sima O le vaega saʻo o le fale mautotogi e tupu aʻe o le ata. I luga o ni ata tusi, e mafai ona e alu i le ofisa, ma sau i le potumoe. O le faletaele ua i ai nei le vaega o le auala. O le ulufale atu i ai e faatulaga mai le potumoe.

Faasologa II-68. Fale poloka fale
Vaʻai mai le alatele
Faasologa II-68. Fale poloka fale
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Fale mautotogi ma le taumalulu togalaau

O le fale maupo ua fuafuaina mo se aiga o le lua. 80mm mafiafia vaega o vaega o se vaega: i le umukuka ma le faletaele. O femalagaiga o le alatanu o le alatanu ua puipuia i le tutusa. O le potu malolo e tuʻufaʻatasia ma le umukuka ma, i le taimi lava lea e tasi, faʻaaogaina se tioata vasega agai i luga o auala e mafai ona faʻamamaina i se isi avanoa. O loʻo tuʻuina atu le tatalaina i le paee o le puipui, ma o le fou o loʻo tipi ese mai le umukuka. O le mea lea, o le potumoe ua faʻaesea lava mai le tagata asiasi. O le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi na tautua ai se taʻaloga o loʻo avea ma se laulau i le lumanaʻi i le faʻamalama. Mai ai e mafai ona e alu i totonu o le faletaele, lea na faʻaopopoina i le aluga o le auala o le 'aʻai ma i totonu o le potumoe. Loggidia Glazed, ma pe a uma ona faʻafilemu le togalaʻau o le taumalulu.

Faasologa II-68. Fale poloka fale
Potu malolo
Faasologa II-68. Fale poloka fale
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Suiga o le tele

O le filifiliga toe fuafuaina filifilia ua fuafuaina mo se aiga o le lua. Uma o loʻo iai nei vaega o loʻo iai ma le mafiafia o le 80mmm ua soloia. O le vaaiga o le umukuka sa nofoia e se faletaele ma se faletaele malo. Lata ane tuu se tamai potu moe. Lenei le nofoaga mo le ofu manaia. O le tele o le ala savali na matua faateleina. O le ai ai lea o le ai ai lea nofoaga mo se tamaʻi sima. E i ai le umukuka i luga o le upega tafailagi o le faletaele, ma i le sili atu. Se tamai potu, tuaoi ma le umukuka, mou atu. O le potu malolo na te faia le nofoaga sili ona manaia latalata latalata i le Loggia. Nofofua Racks, e vaevaeina i le potu malolo moni ma faletusi.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Faasologa II-68. Fale poloka fale 15322_16

Designer: Sergey Frankevich

Poloketi Tusitala: Tatyana Francluevich

Tusiata: kirill beskybylov

Designer: Denas Mastyukov

Poloketi Tusitala: Alla AlfErova

Poloketi Tusitala: VidIm Dubrov

Poloketi Tusitala: Aliina Zhdanova

Matamata i luga

Faitau atili