MIAC RAINBOW faamalama

Anonim

Le tioata o se mea tulaga ese ma taitoatasi. Taumafai e fatuina se laupepa faigofie tele.

MIAC RAINBOW faamalama 15370_1

MIAC RAINBOW faamalama
Tufuga:

Ella Glyenseva

Tusiata:

Valery Magdov

Ata:

Mikhail SteonanOv

O le tioata pisia - O se tasi o ni nai oloa e le o toe faia ma e iloga i le tulaga ese ma tagata taʻitoʻatasi. O le matua matai na taofi le lilo o latou vaalele. I le taimi nei o le toe faʻafoi o tekonolosi ma o le atinaʻeina o le o loʻo pisia i lalo o le taua. Matou te le talanoaina le malamalama o le mea o le gaosiga o le "larlar" atavali ma faʻaali naʻo mea faʻavae o le faʻagasologa o le fatuina

O le tioata o loʻo aofia ai le tele o mata tioata i le vaega o le taʻimua poʻo le apamemea. O fasi ipu tioata e faʻamalosia ai lona lava tusiata ma faʻaalia galuega faʻatino i totonu o faʻavae. O le faailoaina o le oneone na aafia ai le totoga o tulaga, masani e faʻalagolago i le nofoaga o lona tulaga, i le pito i fafo poʻo le tatalaina i totonu. E faʻatagaina e le la le tele o tiga e faʻaalia ai o ia i le malosi atoatoa, ma eletise faʻatapulaʻaina lona sili atu masela.

Fasi tioata o lanu eseese, ae sili atu le mafiafia

Maualuga le lelei tioata clometer (sili atu taimane)

Clamps ma spopled e taʻimua ituaiga ma n-foliga o le koluse vaega (o loʻo taʻua ai o suʻega e mafai ona faʻatauina i le tusiata o tagata gaosi)

Eletise eletise o le eletise e 100w, rosin, faʻatau atu le au faʻatau-18 pe o le per-30

Alumini Hammer

Auai i naifi

Ia mautinoa o le faʻafanua umi (groove) toso e tutusa ma le mafiafia tioata o le ae faʻaaogaina, a leai o le faʻataʻitaʻiga o le a taugā maitau (lisi, manoa poʻo le faʻailoga poʻo le faʻamasinoga).

I le sailiga o se sili malamalama, o nisi o tioata tioata e faia ni paʻu faʻapitoa i totonu o puipui pe tipiina avanoa ia i latou e faʻapipiʻi ai ata mataga. Mo le lalelei, o loo i ai i taimi uma se nofoaga. O vaega o loʻo faia i le mata tioata e masani ona faia i ogaemu, ma e tele ona faʻalagolago i tulaga o le fiva. E manaʻomia le seleseleina o le tioata pe suia foʻi ogamaututu, ma e mafai ona suia e le gata i le paolo, ae faʻapea foi ma le lanu autu. Ioe, i fale o le fale e tele naua le faitautusi o le faʻamalama e toetoe lava a le mafai, ma ia maua se galuega faʻataʻitaʻi sili, E sili le faʻafesoʻotaʻi o tagata poto. Afai o loʻo e manaʻo pea e te manaʻo e oso aʻe oe i le tioata o loʻo i ai, o le a tatau ona e faʻasoaina atu ma ni mea, mea faigaluega ma le sili ona onosaʻi.

Ina ia amata i le, faʻaliliu i se pepa lapoa pepa o loʻo e filifilia se lapoʻa atoa. E le tatau ona i ai ni faʻamatalaga o se lavelave fetuʻutuʻuga, e pei ona e galue i ai ma le tele o maaleale, ae mautu mea. Lua faʻatusatusa pito i lalo o loʻo faʻaalia ai le asoa o oe, e pei o se machic, o le a tuʻuina lanu lanu: o le faʻasalalauga muamua o le mamanu, ma lona lua.

Fua faatatau o le Tuʻuina atu o le ata tusi i luga o le kesi, faʻamalo i luga o le "faʻatau" mai laupapa laupapa ma puipui ai o kopi. O lea, o tuaoi o lau tioata tioata o le a faʻaalia. Tutusa ma pito i totonu o laina o laina o le laina faʻatulagaina mo le taʻimua.

Numera uma o le mamanu. Le isi, e tofu lava ma se ipu tioata o le lanu talafeagai ma faʻaaoga le faʻafefeteina o lenei fasi fasi i luga, faʻateleina lona mamao i le mamao o le groove. I luga o auiliiliga, faamaoti a latou numera. O le tioata tipi e sili atu lona manaia, ma se laʻititi o liʻo le faʻafesoʻotaʻi o fasiga ma, tuʻituʻi le Aluminigin Hammer i luga o laina faʻaputuga, vavaeʻese. Ona tipi ai lea o le Joyry gife e faʻaloaloa i vaega o se umi ina ia mafai ona latou tuʻuina atu e le i totonu o le faʻavaʻa e aunoa ma avanoa. Faʻaofi i totonu o le laupapa "faʻalauiloaina" ma smearta ma fitafita ma rosini, taumafai e fai le lelei o le lelei ma le lelei. Maua se taʻimua.

Faʻaofi i fasipepa o tioata talafeagai i le tulimanu, faʻamalosi malosi i totonu o togato. Lea o le a mautu lelei. Faatasi, se maʻaiina o le faʻataʻavaleina o le tioata vali ata o le paelo ma mafuta ma auai ma faʻasaʻo, ma avea lona iʻu i le taʻitaʻi taʻitaʻi. E faapena foi, o le toaga o le tioata fasi fasi fasi o le fusi mai le isi itu, smear i se faʻavaʻa ma se faʻaputuga muamua, ona tipi ese lea o le umi o le umi o le tino.

Ma faasolosolo malie lava ona potopoto ata o le tioata o le tioata. O le matagofie o le tioata atoa o vae o le faamalama e maua i le tatagi o le galuega mo ni nai aso, ma e oo i vaiaso. Faʻatopetope iinei e le talafeagai, pei o soʻo se ituaiga o fatufatuga. Afai e faatino e le Matai ia galuega, ona tulai lea o le galuega o le faatufugaga. Ae o le Amioteula e mafai foi ona maua se ata tioata, fiafia mata. Taumafai!

MIAC RAINBOW faamalama

Faʻatasia le vaega o le tioata o le tioata "i luga o le laulau ma kopiina le fefaʻatauaʻi o fasiʻele o le tele o faʻapopoleina, e tutusa ma tuaoi o le lumanaʻi.

MIAC RAINBOW faamalama

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le fasi fasipepa i luga o pito i totonu o le faʻavae laupapa (mai le "Taulaina"), Faʻafesoʻotaʻi i tulimanu e faʻaaoga ai le taʻimua.

MIAC RAINBOW faamalama

Diamond Grey Closen ma le feololo le faʻaeʻeina o le laina tusi i luga o fasi mea uma i luga o le tioata ma le lamū le mea mulimuli i soʻo se poloaiga.

MIAC RAINBOW faamalama

Faʻapipiʻi fasi pepa laupepa i le tulimanu ma puipui i le taʻitaʻi taʻitaʻi, faʻamalosi malosi le ipu tioata i le groove ma faʻamalosia le faʻaputuga.

MIAC RAINBOW faamalama

Oti le pito o le taʻimua e sili ona lelei ma le Junery gife, faʻamalosi i le laina o le ata.

MIAC RAINBOW faamalama

Faatautau se fasi mea o le taifau e fai ai le tele o le isi pito o le tioata ma tipi le umi o le umi o le isi fasi.

MIAC RAINBOW faamalama

Na faʻapipiʻi atoatoa le faʻavae o le faʻaiʻuga e ala i le faʻafesoʻotaʻi o fasi o faʻapopoleina ia i latou lava ma aveʻesea i latou i le taʻimua o le ata ma se eletise eletise.

MIAC RAINBOW faamalama

Afai, pe a uma le gasologa o le tioata-ata, o le fasi vaega e le eseese, latou tuʻituʻi le alminumini samala i luga o le tusi ata ma le faaeteete ma le faaeteete le tioata.

MIAC RAINBOW faamalama

O le isi (lata ane) o fasi mea e tuu ai le ata ma le saogalemu o le mea e tutusa ai.

Faitau atili