Tatau le fale

Anonim

Faʻatasiga tuʻufaʻatasia o inisinia fesootaiga i totonu o le fale - oa avanoa ma le atinaeina o le mafaufau loloto otometi.

Tatau le fale 15374_1

Tatau le fale

Tatau le fale

Tatau le fale

Tatau le fale
Uaea le paeale panela ma mamao
Tatau le fale
Nofoaga vitio vitio i totonu o le Promptory Opeotomate 200 100 'Luxus se kamupani Steewart

Ma le luasefulu tausaga talu ai, matou te faitau ai i tala a Reei Bradbury ma Robert Shecy i tala. E ofo Amoms i lona lava ita, o le iloaina o le tala faasaienisi ua na o se ata o loo faamatalaina o le folasaga o le mea na maua ai o le sili atu.

O le manatu o le "fale le mafaufau" na tulaʻi mai pe a maeʻa le atinaʻeina o faʻamatalaga tekonolosi, faʻatauga, telemetlas ma tele falemaʻi ma fale faʻa-tagata. O le tele 'auʻaunaga o loʻo faʻaaogaina faʻamatalaga faʻamaoniaina, ma le tagata faʻamalosi latou te fesoʻotaʻi, ua latou le malamalama i le mafaufau mafaufau. E masani, o nei manaʻoga ua faʻaalia i le fausiaina o se tuʻufaʻatasia faʻatautaia faiga.

O le aso o le mea e ofo ai i se tasi le TV, VCR, musika musika, ea, e mafai ona faagaoioia ma pulea lelei masini moli i le puleaina o le nofoaga mamao. I le tele o fesoʻotaʻiga televise, o le malupuipuia o le tagata e ona le pule o le fale pe faʻapitoa auaunaga faʻapitoa, o le tagata osofaʻiga, o le tagata osofaʻiga i totonu o nofoaga. O fesoʻotaʻiga nei ona po nei e otometi lava ona faʻatapetope ai telefoni o tagata o loʻo selau ma le faitau afe o kilomita mai le fale.

Afai o loʻo foia galuega i luga e faʻaaogaina le otometi, aisea la e le foia ai le faʻafitauli o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o le olaga lagolago ma inisinia fesoʻotaʻiga i le fale? O le muamua o nei fesili na fesiligia e Amerika inisinia ma, e tatau ona fai atu, na matua mafai ona fai mai ma tele lona masani ai i lenei nofoaga. O se augatupulaga fou o le sili atu o le faʻatonutonu o le nofoaga o le sili ona lelei o le uaeale e le mafai ona taofia le faʻatonutonuina o pane. E mafai lava ona faʻatautaia uma masini o loʻo i totonu o le fale ma tua atu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tasi paʻi atu i le tamatamailima i le ata faʻaali o loʻo tatalaina i totonu o le faletaele, faʻafetaui lona vevela, toe ki ai le TV, taofi se telefoni i totonu o le fale ma ua pei. Mafaufau pe fia lenei metotia fesoasoani o tagata le atoatoa o tagata le atoatoa, gasegase, ia aua nei taua le taimi e maua ai tupe, maua ai tupe. O tali faʻapitoa ma mea e tatau ona tuʻuina atu i Rusia ma Dreatson, Stewart, AMX. Ae ia aua neʻi i ai nei ata e le o le faʻamatalaga sili ona mulimuli i le auala o le puleaina o se fomaʻi.

Vaai faalemafaufau i se tagata fai pisinisi, i le ala i le taavale na pakaina i le ofisa, tuu atu 'au lelei i luga o le telefoni, o le a le operati o le lakapi C22.00 i le 21.30, USE kofe i le au talimalo e taunuu, fetuunai le ea malulu o le vevela o le 60% ma le alavai, saunia vave faʻamatalaga e uiga i le taunuʻu mai o le imeli. " A maeʻa le 73 (!) Sekone, o se tagata nofo i totonu o le taʻavale, mautinoa atoatoa e oʻo i le taimi o le taunuʻu mai i le fale o le a faʻataunuʻuina. O le poloka faʻamatalaina e leʻo le toe faamatala atu o se tala manaia, ae o le iloaina o le olaga, mo se faʻataʻitaʻiga, Amerika Amerika.

Matau, e avatu faʻatonuga uma i le leo, ma mo lenei mea e leai se faʻailoga faʻapitoa o ni moli faʻaaliga na oʻo mai e suia le ki. E tusa ai ma le Peresetene o le Maota o Sa ane, na amataina ai le fiafia o le Siteki, "Le leo o le te pulea o le au faaaoga o le a tutusa ma le vitio."

O le mea moni, o nei mea uma e mafaia i le i ai o le faʻafefea ona faʻatautaia, ma o loʻo taua mai i latou le faʻatonutonuga, o le autu lea o se komepiuta a le Intelleclecles Games, ma lea tulafono o le eletise faagaoioia e faatinoina e komepiuta.

O le au moliaga o Savle ua iloga ma iloga le fesoʻotaʻi ma latou na galue saʻo, pei o le eletise eletise, o le taʻavale o le server, afi. Aveesea sui, etc.. Tagata e pulea tuuina atu le komipiuta o faamatalaga nei ma "Lipoti" i le faatinoina o poloaiga. I le ala, o le tele o oloa gaosi o vaega mo komepiuta o loʻo maua ai se microproctortor iloa le tau o naʻo 10dolls.

Taʻitaʻi Eseese ma Aiga Fale gaosi o oloa maualuluga-tekonolosi, o loʻo i le lumanaʻi i le lumanaʻi, o le aso latou te ofoina atu ai avanoa lautele mo le faʻatautaia o faiga faʻatasiga.

O se tasi o le sili ona atoatoa Excel5000 faiga o le honeywell. Atiaʻe faʻavae i luga o le fou ausia o tekinolosi, e mafai ona feagai ma le tuʻuina atu o itu faʻapitoa faʻapitoa i fale tetele ma laiti. O ni faʻamatalaga o le au atamamai o le komepiuta e mafai ona faʻamautinoaina le faʻaaogaina o le tausiga o le tausiga, o le faʻaaogaina o le paoa, malosi, moli, saogalemu saogalemu. O tagata faʻapitoa e vaʻaia o le a iloa ai e tagata o le a maua pe o loʻo i ai i tagata o le a liliu i luga o le vevela poʻo le malu o le alatoto, liligi i le taimi o le mea. E mafai ona faʻapipiʻiina le polokalame faʻaola i le puleaina o le komepiuta o le a faia le taumafaina o le eletise ma le vevela o le talafeagai e mafai ai.

Lava pulega "Home Home" na galue ai ma faʻatino i Lurale e aofia ai marsia, John Conlers, SIEA.

Ae o tagata atiaʻeina o le aiga ma tagata gaosi tagata e le nofo, pipiʻi lima. Mo le 10 tausaga, o le "Vec" JSC atiaʻeina ma le teuina o falefaigaluega ma mataituina faiga i tagata Rusia, e aofia ai ma le puleaina o meataʻoa o inisinia meataʻalo o masini otometi i le fale. E faʻavae le vaega o le kamupani i luga o le ituaiga o faʻafitauli e faʻatagaina ai oe e fuaina, faʻagasologa, lafo atu faʻamatalaga ma faʻatautaia le faʻatautaia o galuega i tuutuuga ma fale o loʻo nofomau ai. Wmoskwe, flegograd, Lupek, Koata, Karatainda, Taofia faiga vai ma le vevela ortiess e faaaoga ai le modem ma le le saoasaoa. Ua tupu se faʻavasegaina o se faiga faʻapitoa mo le mataituina ma faʻatautaia masini o se fale faʻatasi.

O le teufaafaigaluegaina o le atamamai, a sosaiete e le gata faʻateleina le maualuga o aso uma faʻamafanafanaga, ae o le faʻatusatusaina foʻi le faʻaaogaina o mea e mafai ai ona faʻatinoina mea taugata, fanua totino.

O se fale mataʻoa o le fale lea e i ai i le atinaʻeina o atunuʻu Europa ma le tele o loʻo tumau pea i le mafaufau i le mafaufau o le tele o tagata Rusia. E le o le alualu i luma o le alualu i luma oeigy ma o lo tatou tino e le naʻo le naʻo le tele o le alualu i luma. Atamai "faʻatumuina" o le fale e sili ona faigofie ma faʻatino ni galuega faʻatapulaʻaina. Ma le isi, ua faʻamalosia faanatinati ai e faʻatautaia tagata taʻitoʻatasi ma pulega i luga o punaoa malosi, puipui le fale mai le siʻitia o le osofaiga, mai le afi. Feteʻenaʻi, ae i le faʻafitauli o le tamaoaiga, o le soifuaga o nofoaga o nofo ai ma fale gaosi e agaʻi i ai le fofo faʻafeusuaʻi o faʻafitauli.

E i ai le faʻaaogaina o le atinaʻeina ma le faʻatinoina o le fanua o otometi polokalame ma le faʻatekinolosi o le McCamen o le McCac-1 Fefaatauaiga Norlovod

Ae paga lea, i Rusia, o tagata taʻitoʻatasi o tagata faʻatau o loʻo taumafai e tuʻuina atu tagata faʻatau i itu uma i sisifo o manatu mamao mai le sili ona faamatalaina. O se vaega o le mauoa Rusia o loʻo taumafai e faʻalauiloa se manatu o le autu vaega o le fale poto o le fale vitio o le fale ma isi mea e sili ona lelei ". E toaitiiti tagata e mafai ona suʻesuʻe le aoga o le atamai o le atamai i le fanua vai ma le vevela poʻo le faʻatonutonuina o le eletise faʻapipiʻi o le fale.

O le kamupani "o le tusiata o le eletonikaina o le eletise" faʻalauiloaina i le maketi a le Rusia o se tuʻufaʻatasia o le pulega o le atamai o le Amxaxcess fale. Faatasi ai ma meafaigaluega otometi o faafiafiaga, e faʻalauiloa ai tagata lautele ma metotia o le faʻatonutonuina e faʻaaoga ai faʻamaumauga ma le mamao faʻapitoa, faʻapea foi ma komepiuta. O le AMX System e manatu ai le tomai e taofiofi le leo, e pei lava ona mafai e soʻo se tasi o atinaʻe nisi o kamupani

Faatasi ai ma le fesoasoani a le ADX polokalama, o se polokalame polokalama ma le tusi lesona e mafai ona faʻaaogaina le avanoa ma meafale e mafai ona faʻaaogaina faʻaaoga ai le faʻatonutonuina o ni suiga faʻapipiʻi, faitotoʻa. Otometi moli o faleoloa i lona manatua sili atu nai lo le selau (!) Polokalama mo fetuʻu e faigofie ona faʻatuina mai laupapa poʻo le pulea o pona, ma faʻataunuʻuina foi le fesoʻotaʻiga a le tagata. O le a mafai ona faia ma le faʻatumauina o le potu microc uiga i le otometi o le vevela vevela, o le ea ma le ea e pei lava o le ese. O se sao taua o loʻo tuʻuina atu i punaoa sefe. O le faiga o le faʻaaogaina o eletise, vevela, vai ma kasa, e ofo lava ata faʻataʻitaʻi o latou faʻaaogaina ma faia mea uma mo le sefeina o le malosi. O le faʻalogo i le mea na tupu o le taufaʻamataʻu o le electroporation poʻo le afi o le faiga o le a otometi lava ona faʻamuta le faʻaleagaina o fesoʻotaʻiga ma tuʻuina atu se faʻalavelave.

O le vaega o le Amx faiga o le ono mafai lea o le fesootaiga mamao, mataitu ma mataala e ala i le telefoni feaveaʻi, aofia ai ma le initaneti faʻaaogaina se komepiuta.

O le "faʻailoga maualuga" e tatau ona iloiloina i le amx le avanoa e tuʻufaʻatasia uma fuafuaga fuafuaina ma le fuafuaina o nofoaga o le fale, o le garage ma mea pueata ma pueata vitio. O le faapaiaga o loo i ai le avanoa e le gata i le mauaina o se lipoti i luga o telefoni uma ma fafo o telefoni, ae o le vaʻai atu foi i se vitio o asiasiga i potu eseese.

Na o tagata tuuto e mafai ona faʻaaogaina le AMX polokalama. Mo nei faʻamoemoe, e iai le faʻatulagaina o faʻamatalaga a le tagata lava ia ma faʻailoga faʻailoga. O le vaega ia e puipuia mai le tausiga e le faatagaina o le Vaega Pule Tulema Tumalau, ma le fuafuaina i le pulega o le pulega o le pulega.

E moni, o le tagata faitau e iai le fesili: O le ā le tau o le ea i luga ma e taʻuleleia ai tau? O le numera o zeros i le taua o le aofaʻi e mafai ona maasiasi o se tagata e oʻo lava i se tagata ma le lelei i luga aʻe. Ae pe a fai pe a fai mea uma e faia i le polokalama atoa. E mafai ona sefeina ni togafiti uma e lua o le komiti ma luga o le faʻatulagaina o le sys system. A maeʻa le tulaga o le faʻamafanafanaga ma le saogalemu ma o le a maua ai le Polokalama, o le ae lagolagoina o le a vave ona amata ona toe foʻi aitalafu ma pe a maeʻa ni nai tausaga. Ae ui i lea, matou te le o ola, e le gata ina ia sefe, ae faaalu foi i lou fiafia ...

Inisinia, faʻalauiloaina lelei atoatoa o filifiliga faʻaonapo nei, ua talitonu loloto o le augatupulaga oi tagata sauā o le a nonofo i le fale mataina. Ina ua mavae uma, sefulu tausaga talu ai, o le komepiuta o le fale mo le tele o Lusia o le mataupu o le miti e le mafai ona moemiti, ma aso o le initaneti taalo i le initaneti. Tasi foʻi, ou te faʻamoemoe i le a tupu lava ma lo tatou fale. O lea o le a matou le faʻatali seʻia oʻo ina ia mausali "- o le a tatou faia e mafaufau ai.

Faitau atili