Fou margarian

Anonim

Teuteuina o laupapa pusa ma 'olo ma fugalaau mamanuina mamanu.

Fou margarian 15376_1

Fou margarian
Masalo ua e lelava i le monotony o mea e siomia ai mea? Masalo o le taimi e faia ai se faʻaaliga pupula i le masani ai i totonu? Mo lenei, e le manaʻomia le amata toe totogi poʻo le faʻamasinoga. E lava lava le mafai ona suia foliga mai ni nai mea laiti, ma e te vaʻai pe faʻapefea ona suia lou potu. O lenei le mautonu o fua faatatau o loʻo faʻatagaina ai le liliu o se pusa masani ma ni pusa i le teuina o le teuina ma ola. Filifili se ata o lou fiafia i ai, ma sa matou filifili e teuteu pei o lenei: Baila paepae i luga o le lanumeamata talaaga ma susulu lanu piniki i totonu o pusa.

E te manaomia

Fou margarian
  • Pusa laupapa ma le au solitulafono;
  • Emery pepa pepa papau;
  • Tamai valivali susu;
  • Prorylic vai-faʻavae vali (350ml moli lanumeamata, 250ml piniki, 50ml paʻepaʻe vali);
  • Ma le marusitio i eseese ituaiga;
  • O le laki tuai poʻo isi pusa vali.
Fou margarian

Gaosiga gaioiga

Afai o le laufanua o le pusaoke e le lava lamolemole, taulimaina lelei pepa e sili ona lelei. Ona aveese lea o pusa uma. Ufiufi le pito i fafo o pusa ma atigipusa ma lua vaega o lanu meamata vali. Tuu mago.

Vali le itu i totonu o pusa i le susulu lanu piniki lanu.

Liligi se tamai paʻepaʻe vali i se ipu. O le faatofuina o le soa i totonu ina ia ufitia i se faaputuga lamolemole o vali, i le uuina o le fusi i le lima, tietie le vaega i le ata. Aua le fetaomi atu le faʻamaufaʻailoga tele ina ia le o le valiina o le vaega o le vaega ma o le dousy e le suamalie pe a e apalai le ata i luga o le pusa.

Fetaomi le faamau i le vali lanu meamata luga. Ina ia amata, taumafai e faia lenei taotoga i luga o se laupepa pepa, e sili atu le mautinoa e te faʻaaogaina se lava vaega o valivali i le faʻasologa. Mo faʻailoga fou margarian taʻitasi, e manaʻomia ona toe faʻafouina le vali i luga o le faʻasologa. Faʻaaoga le faoa faamalosi o ituaiga eseese e fausia ai se uluaʻi ma toniga patu o le atoa o le pusaaila. Tuu le matutu.

I le maeʻa o galuega, na o le fufuluina o nofoa, faʻasolo ma le ipu ma le vai.

Faitau atili