Vai mama

Anonim

O a ni togi o loʻo maua ai le tele o latou tau, ma poʻo ai mea e tatau ona e iloa e iloa ai le filifiliga saʻo.

Vai mama 15380_1

Vai mama
Atigipusa le faamama
Vai mama
Tamai fagu vai softenising stamps SF SERY NVR FURMS
Vai mama
Faʻavasega vai lelei fetuunaiga auala mo faʻapipiʻi i luga o le vai fesoʻotaʻiga i le ulufale atu i le fale poʻo le fale
Vai mama
Maʻea vai faʻamama faiga faʻavae e faʻatulaga ai le faʻasologa o le vai o le vai
Vai mama
Faʻamamaina o le faʻamamaina, dechloruinition, faʻamalamalamaina ma fetuʻutuʻuga pH faasologa bf caries o le HBP o le HBP
Vai mama
Otometi Faʻateleina le faʻamamaina o vai faʻamama o le Ecowater Corshipment Series 5000
Vai mama
6-saoasaoa vai faʻamamaina faiga faʻavae e faʻavae i luga o le osmosis osmosis ma ultraviolet spritizer tgi-6254
Vai mama
Suafa Studter Jug (Model WP-1) - Le Sprestt Sword of Beat Wal
Vai mama
Faamama i luga o le indophise f-3ce crane
Vai mama
Ile taimi nei, pe a fai o-100e inu vai togafitiga mai le lua elemene. Mauga i lalo o le magoto

Vai lelei i le plumping network o tatou fale e sili atu lelei sili atu. Na o le tautotogo ma le tautoulu, pe a timu poʻo le vai vai ave le tele o mea leaga ma siama

Ina ia puipuia i tatou mai o latou aafiaga i luga o le orwage togafitiga o laʻau, o le aofaʻi o le chlorine e le o maua ai e le vai le suavai. E faʻaopopo atu i le chlorine i le popo vai, o le le mafaufau o loʻo i ai e masani ona iai i le ituaiga o oneone ma le elefatu, o loʻo ave ai le sua o le manogi. O nei mea uma e iai lava le tulaga faʻapitoa, o se tasi o agavaʻa o le 'au seʻaloga fale ma faʻaputu fesoʻotaʻiga. O nei faʻafitauli o le inu vai vai lelei e talafeagai mo fualaʻau o suavai laiti poʻo fale e le o tuʻufaʻatasia vai mai le au faitoga.

O le lelei o vai inu vai o se faʻafitauli e le gata i totonu o lo matou atunuʻu, ae faʻapea foi i le lalolagi. O sanppin Etoma na vaʻaia i le 1996, faʻamautu mea manaʻomia mo ia ma le maualuga faʻatapulaʻaina o faʻagasologa i le vai o siama, sulugatiti ma mea totino. O lepembars o mea e faʻatonutonuina, aofia ai pe tusa o le 2000 tapulaa, ma faʻamalosia le sili atu nai lo le 200. O se auiliiliga o le lelei vai inu, ae o le a taugata tele.

O le auala sili ona pupula o le suavai o lona faʻaumaina, pe a o mea leaga uma, bacteria, kesi ma faʻataʻavaleina ma ua masaesae ua aveʻesea o le tulaʻi. Ae talafeagai le le faʻatinoina o le vai e le talafeagai ona faʻaaoga e pei o le inu. Afai e te faʻaleaogaina se tagata i le tino o masima, o se mea sili ona atoatoa o le masima o le a tupu, e mafai ona oʻo atu i le sili atu le malosi o le soifua maloloina. Peitaʻi e mafai ona foʻi le galuega o le faʻaleleia o le vai inu vai pe a fai e te faʻaogaina le vai e faʻamamaina ai, faʻaigoaina le tele o togi. O le taimi nei e sili atu nai lo le 30 gaosi oloa o togafitiga vai i luga o le maketi a Rusia. I totonu oi latou, e sili atu ma le afa o le kamupani - Amerika, e iai le Igilisi, Farani, Swiss i Saute ma, e fiafia tele, ia.

O nisi meainu vai manaoga e tusa ma le sanpin 2.1.4.559-96

Faailoga Iunite o fua. PDK tulaga faatonuina
Chlorine (revediant fua) mg / L. 0..3-0.5
Chlorine (nofo i tua) mg / L. 0.8-1,2
Chloroform (i le taimi o le vai chlorgation) mg / L. 0,2
Ozone readding mg / L. 0,3.
O le Hydrogen faailoilo Iunite. pH 6-9
Masani ai minerasi (mago toega) mg / L. 1000.
Malo malosi mmol / L. 7.
Oga a Petroleum, atoa mg / L. 0.1.
PaV, Alionive mg / L. 0.5.
Alumini (Al3 +) mg / L. 0.5.
Barum (B2 +) mg / L. 0.1.
Iron (h, atoa) mg / L. 0,3.
Cadmium (CD, Aofai) mg / L. 0.001.
Manganese (MN, Aofai) mg / L. 0.1.
Arsenic (pei o, atoa) mg / L. 0.05
Nitrates (no3-) mg / L. 45.
Mercury (HG, Aofai) mg / L. 0.0005
Taitai (pb, aofaiga) mg / L. 0.03
Seeley (Se, Aofai) mg / L. 0,01
Sulu (Sop42-) mg / L. 500.
Flurity (f-) mg / L. 1.5 (1.2)
Chrlordides (cl-) mg / L. 350.
Cyanides (cn-) mg / L. 0.035
Zinc (zn2 +) mg / L. lima
Lindane (Presticide) mg / L. 0.002.
Dd. mg / L. 0.002.

O le mea e tatau ona e iloa e filifili ai le sao lelei

Muamua lava, e manaʻomia le filifili ma a ituaiga vai filogia o le ae tau. Tele o latou e faigofie ona fuafuaina vaʻaia ma le manaʻomia le lelei vailaʻau poto.

O le muamua ma le masani ai ituaiga o le filogia i vai e le mafai ona i ai ni vaega ma mea uma, oneone, afaina, elefane ma isi fofogaina. E aveese o latou, e faʻaaogaina le faʻasoasoaina o le tau. O isi taimi e tele le paʻu o le uʻamea uʻamea i le vai. I lea tulaga, na muaʻi malamalama i ai vai pe a puipuia pe a vevela, e iai le drone, ei ai se uiga tofo ma fausia ni vailaʻau ma le plumū. E foʻia ai lenei faʻafitauli, o le tauofoga faʻapipiʻi e masani ona faʻaaogaina.

E matua lautele lava le le aoga o le vai o le vai ona o le maualuga o le kalisiu o kalisiu ma magnesium masima e faataapeina i totonu. O latou o le mafuaaga mo le lauiloa mea lauiloa. E aveese ai le faʻaaogaina o lenei faʻaaogaina o le stiffener faasaʻosaʻo faila. I le amataga, o mita 'au o le aofaʻi o le vai o le vai na aliali mai e faʻatau atu, latou te saʻo lava ma i le taimi lava e sili ona taugata.

O le ACID-Alkiline Distator (PH) o le vai i le mata ma le tofo o le a le faʻamatalaina, naʻo mea faʻapisinisi e mafai ona fesoasoani PR e fesoasoani.

O le le faamalieina o le okeni o le pa okeni o le vai-le le fiafia, o le tofo ma le lanu e masani ona fesoʻotaʻi ma le i ai o mea okeni, relodine chlorine ua po. O lenei faʻafitauli ua foʻia ma le fesoasoani a colt filters.

O le mea e sili ona vavalalata ai le faʻamamaina o le vai o le vai ma masima o le mamafa o metal. O le i ai o nei mea e aunoa ma suʻesuʻega a le atopaʻu o le a le fuafuaina. E leai ni masini faʻapitoa mo lo latou 'aveʻese, ae o le vaipuna faʻamalieina faʻamama e matua faʻailogaina lelei ma lenei.

Ma i le faaiuga, o le le filogia o Baccrielines. O le taulaiga o le Snute ma Ultraviolet Sterilizers po o le manogi. Faʻamatalaga e uiga i uiga uiga ese o le vai i lau itulagi e mafai ona maua e ala i le faʻafesoʻotaʻiina o le lotoifale o loʻo iai. I le mataupu, o le faʻamamaina o vai mafai ona maeʻa mai i pa o tagata taʻitoʻatasi, ma e mafai ona e faʻatau lava se faiga o tuʻufaʻatasia vai.

Oneone vavaeese, vai vavae ese

(faamaufaailoga faamama)

Mo le faʻamamaina mai i mea leaga i le paipa taua i le ulufale atu o le vai i totonu o le fale mautotogi poʻo le fale ua toe faia e se isi taimi, "faʻi. E mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua tele e tusa ma mea na faia ai le elemene faamama le.

Sili atu le faigofie ma le taugofie sedimntint Cartidge ituaiga faila. Latou te faʻatagaina le faʻamamaina o vai mai se vaega o le tele o ni microns. O mea e sili ona masani ai ma le pore 20-50 μm (0.02-0.05m), e le atoatoa le palapala ma manaʻomia tele le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina.

Le lava o masini o lenei ituaiga - o le le mafai ona faʻaaogaina saʻo le tikeri o le gaosiga o le faamama elemene. O faʻataʻitaʻiga fou ma le faʻaseseina o le faʻaesea o auala manino e faʻatagaina na o le faʻatonutonuina o le faʻaleagaina ma iloa le manaʻoga e sui le pulufana. O le tautua o le olaga o le pulufana e faʻamoemoe e oʻo i le faʻapopoleina ma le aofaʻi o le vai na ui atu ai ma mai le lua masina i le ono masina. E manaʻomia foʻi le tatau ona totogi na o faʻamama le vevela i luga o le vevela i luga o le 40c e manaʻomia mo paipa vevela vevela. O lenei i faleoloa e mafai ona e mauaina ni atigipusa na faia o le polypropylene comrd, manuʻa i luga o le polypropylene coureter, melannics (meshm) ma numera o isi. Faʻaopopo i mea, o le faʻamama o laupapa e ese ai le umi ma le lautele. E tolu tele le tele o le lapoʻa i le umi: 5 (127mm), 10 (254mm) ma 20 inisi (508mm).

Filifilia se faamama sedinentary po o se pulufana i ai, e manaʻomia le manatuaina o le faʻalauteleina o le maualuga o le vaipuna, o loʻo fesoʻotaʻi saʻo ma le vai e tatau ona Tuua ia, ma le umi o porotia ai le sili atu o le mamafa o le mamafa o le a faʻavaivaia ai le suavai taua ile vaipou. O le tau o le au pulufana o le le mautonu o vaega o loʻo i ai mai le 30 To100DoLolars mo masini ma o loʻo faʻamamaina ma le semi-otometi. O le tau o le sui sui o le vaega o le fale faʻapipiʻi eseese i le laina o le 5 i le vaitau o le 5 i le vaitau, e faʻatatau i lona gaioiga.

O le vaega lona lua o le faʻaʻaisa o faʻamama o se fua-ituaiga faiga. O vaega autu o le faʻamamaina o le faʻamama (aluminisiosiosicites poʻo ni tagata faʻapitoa) ma otometi faʻatonutonu vaega. O meatotino filter o le auala o le taimi e toe faʻafoʻi mai ai i le fufuluina, na gaosia i le otometi faiga, a o faʻaputuputu i totonu o le teuina o le teu oloa ua lafo i totonu o alavai. O le lelei o ia faiga e maualuga le faatinoga ma tumau (vaipunaiga). Ae peitai, e matua maoae ma o le auala. O le filifiliga sili ona lelei e mafai ona faʻapipiʻiina o se fetuʻutuʻu o se vaega faʻamama i le fale (ctatge) poʻo se faitotoʻa.

Masini mo fetuunai vai malosi

O le isi laasaga o le faʻaleleia o le lelei o le lelei o le lelei o lona faʻamaliega. Maualuga maualuga le malamalama e le matua afaina ai le tofo o vai inu vai, ae o le matua afaina ai le faʻatinoina o galuega a le aiga o aso nei, vai vevela ma faʻamafanafana faiga. O le teuina o le fua i luga o totonu o le vevela o le vevela o le vevela ma paipa, tau i le lagolagoina o faiga, 90% o le mafuaaga o le toilalo o polesi. Skip, e le afaina tele ile pa o le utiu, e mafai ona mafua ai le le mautonu o le pamu, ipu ma masini fufulu.

O le tamaoaiga o le tamaoaiga ma le aoga auala e taua ai le maualuga o le vai - o le faʻaaogaina o le SLFTNDENT ONTERS e faʻavae i luga o le expan respons. O le aano o le auala o le suia lea o le kalisiu ma magnesium ma magnesium, o le masima o le mea e fai ai le vai e fai ai le suavai e le faia ni teuga e le mafai ona faia tupe teu. O lenei faiga ua leva ona lauiloa ma e masani ona faʻaaogaina i totonu o le vailaʻau. O le OI o loʻo fesuiaʻi i luga o toe faʻaleleia o loʻo iloga e le maualuga le talitonuina ma le fiafia ma le galulue i faiga maualuluga. O nisi o i latou e mafai ona aveese mai le vai e le gata le malo mautu, ae faʻapea foʻi ma masima o loʻo avea ma maʻa, e oʻo atu i le lotoa. O le tautua ola o ia o loʻo oo atu ile 6-8 tausaga ma e faʻalagolago i le lelei o le vai o le vai.

O le tele o faʻamama mo le faʻatonutonuina o le suavai o le vai o le tele e tele lava (tusa o le 1.5 m ma o le lapoa o le 200-300 mm maualuga) ma ua mamanuina muamua mo le faʻaaogaina i le fale. O le tau o sea faʻapipiʻi e 500-600 tala. Ae afai o lenei faʻafitauli e matua ogaoga, e mafai ona lava le mauaina o masini faʻapitoa e faʻatau atu (tusa o le 0.50.7.7 (0.2) i le fale mautotogi.

Talu ai nei, o faamama mo vai malupuipuia ma Polyphosphate amata ona aliali mai. E laiti i latou i le tele ma e le taugata tele (tusa o le 35 o le 1,5 kilokalama e afifiina ai le tele o le promopsphhate o le a tau i le 15dolls.

E aoga le fai atu e uiga i le maneta faʻamaumauga o le faʻaititia o le mamafa o le vai, lea ua fautuaina e faʻapipiʻi i totonu o fale mautotogi mo fufulu poʻo fufuluina poʻo le fufulu vai. O loʻo latou fetaui ma sili ona taugofie - 70-80 tala. O le talitonuina o le faʻataʻitaʻiga e mafai ona ave i ai le maneta faʻapitoa o faʻaputuga tupe teu, e iai lona agavaʻa o le 0.72m3 / itula i le maualuga o le vevela vai i le 136at.

O nisi o vaega e teu ai i luga o le taupulepulega

Faamama / pulufana Maualuga le mamafa, ATM Faamamaina tikeri, microns Cartridge tautua le ola Malosiaga e pulea ma fufulu
Ma1610 / RB25 lua sefulu 25. 115000LL / 6 masina (*) Suiga Pusa
Amet / RB25 13.8. 25. 110000L / 6 masina (*) Suiga Pusa
Amet / R30 (50)

30 (50) 110000L / 6 masina (*) Suiga Pusa
Uili / PP30

tolu sefulu 110000L / 6 masina (*) Suiga Pusa
Uili / CW-F

lima 110000L / 6 masina (*) Suiga Pusa
Dulcofit2000. sefulu ma le ono 95. - Tuuatoatasi, tusi lesona alavai
INDSPIRARE AFAI-20A - lima 115000LL / 6 masina (*) Suiga Pusa
Alhpa-Vogt Av-10 sefulu ma le ono 80. - Suiga Pusa
AV-Rs. sefulu ma le ono 90-120 - Auto Alamanuia
Min faamama mall sefulu ma le ono 60. -

AV-HW-16 sefulu ma le ono lima sefulu - Suiga Pusa
AV-ALFI. sefulu ma le ono 90-120 - Suiga Pusa
Rbm uamea. fale sefulu ma le ono 80-100 - Tusi Lesona Faalumutiga
Fale palasitika valu 20-25 - Suiga Pusa
Nettono. sefulu ma le ono 300. - Tusi Lesona Faalumutiga
E.p.l. FC 100 (CF1) valu lima - Suiga Pusa
FC 150 (CF1) valu lima - Suiga Pusa
Permo Avtomat sefulu ma le ono 90-15 -

Semitutomat sefulu ma le ono 90-15 -

Tusi Lesona Faalumutiga sefulu ma le ono 90-15 -

Brakonn F74c. sefulu ma le ono lua sefulu - Auto Alamanuia
Brakonn F76S / AA sefulu ma le ono 105. - Auto Alamanuia
(PASST. Mataupu) / AB sefulu ma le ono lua sefulu -

(PASST. Mataupu) / AC sefulu ma le ono lima sefulu -

(Bronze (e oʻo i le 70C) / am 25. 105. -

(Bronze (e oʻo atu i le 70C) / AFM 25. lima sefulu -

(*) - faamatalaga i luga o le vai vai.

Faamamaina faamama

O le i ai o uʻamea i le vai e le talafeagai mo le inu pia ma mo le faʻaaogaina i totonu o le atunuʻu. O le sili a le tagata e fai ma tagata nofoia o nuu i tua, o tagata e umiaina o fale o le atunuʻu, tagata tafafao mai i Sanudiums ma Tagi i Bazes. O lo o le vai o le vai o loʻo i ai i totonu o ni mea taua e aofia ai le taua o le uʻamea uʻamea uʻamea. O le faigofie ma le sili ona talafeagai le faʻamamaina metotia o le liua o latou o se taunuuga o le redox tali atu i le le mafai ona i totonu o le oxide oxide (nutu). Mo lenei faʻamoemoe, 'eseʻese o povi e faʻaaogaina, pei o Ozone, Sodium Typochlorte poʻo Pasganese Peruman (Manganese). O le taunuuga e mafai ona faigofie ona toesea. O nei fitter Opela e mafai, faʻaopopo, aveʻese mai le vai ma le Mangathings Surfides Sulfide.

O nei meaʻai e sili atu le tele ma o lea o le mea lea e faʻaalia ai le faʻapipiʻiina o latou i luga o le fale poʻo se vaega o fausaga. O le tele o le faʻamama o le ituaiga o lenei ituaiga o loʻo i ai le toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia o le timer e faʻailo pe vai mita. O le faʻagaioiga o faila mo le aveeseina o le lepela uʻamea e manaʻomia ai se matua faʻamamaina o le vai. E le tatau ona i ai se hydrogen sulfide ma petroleum oloa, faʻapea foʻi ma le le mafai. O sea masini o le a faia na o se lavelave ma o se faamama mai le faaleleia o carbon ma le maualuga. E masani lava o nei faʻapipiʻi o loʻo faʻatau atu le atoa ma mea ua i ai ni gaioiga puipuia i la latou fuafuaga. Lenei ua le mafai ona taʻu le mea e fai ai i totonu o le fale o le UVG, o le faʻavae o le faʻagaioiga o le mea e faʻavae i luga o le toto, sosoo ai ma le filtration i luga o le tuʻufaʻatasia.

O le tau o ia faʻapipiʻi mo le aveesea o le faʻaofuina o le faʻalumaina o le atunuʻu ma faʻaulufale mai le atunuʻu ma faʻaulufale mai ni oloa mai420 i le 3500dolar.

Faaaogaina Coal Filters

Ina ia faaleleia le okenoleptic vai tuʻutuʻu, o faʻamamago mai le faʻamalosi a Carbon (o se tasi o le matua ma sili ona masani) ua maeʻa faʻaaogaina manuia. Ona o lona maualuga adsorception agavaʻa, faʻagaioia kapeteni e sili atu le lelei o le faʻamaloloina o le kesi ma le ogaumu. Ae e faigata le faʻaputuputuina o tausiga ma le malalaina mai le malala, e mafai ona 'alofia ai le mafai Salvo faʻatagaina o vaisu i vai faʻamama. Ina ia faʻateleina le faʻagaioiga o faʻamama, na faʻaaogaina ai le kapoti na maua mai le popo atigivae, o le apoapoaiga malosi o le na maua mai i lo le koaʻoa. Ina ia mafai ona aloese mai le gaʻo o le gaʻo, malala ma mea faʻapitoa gecriodistic faaopoopoga o loʻo faʻaaogaina, o le faigofie lea o le kolonio.

Feinu o le Deal Doct Deal Devices

O le tele o masini mo faʻaopopo faʻamama o le vai inu e mafai ona vaevaeina i ni vaega se tolu.

Muamua o le fagu faamama, pe a o le vai o loʻo vaʻai i le auala suia i le vaʻa maualalo.

O masini lona lua-tafe faʻapipiʻi saʻo i le palu.

O se faʻapitoa lea o loʻo fesoʻotaʻi i le vai malulu paipa na faʻatuina i tafatafa o le magoto, ma e masani ona i lalo o le paʻu, ma e eseʻese ai le pipili.

Faatasi ai ma faʻailoga-jugs o le sili ona masani ai ituaiga ituaiga "papupuni", Brida, Kenwood, ma le tele o isi. O latou e iloga uma mai i isi foliga vaʻaia, tuʻufaʻatasiga ma faʻamamaina le agavaʻa (agavaʻa) o le otaota kaseti. O lea la ua mamanuina le vaega o le vai o le vai o le vaituti i le faʻamamaina o 3.78 lita o le vai mo le 1 aso. O le vaega faʻatumu o le "Brarer" ua fuafuaina e faʻamamaina ai le 500 lita o le vai mo le 2-3 masina. Latou te avanoa i suiga tolu: Mo nofoaga i le mea o iai se avanoa o le siama o le siama ("parrir3"), o lenei elemene e aofia ai le puipuia o le carbon i luga; Mo le taulaga ("Barrier4"), I totonu o lenei ituaiga ario e le o faaaogaina; ma se elemene ma le maua mai o le aoga ("papupuni5").

O le vaega o le vaega o le Brita Vai o Pulufir, I le faʻaopopo atu i le faʻamalosi o le suauʻu na teuina, o loʻo iai ma le exep flan e aoina ai le uamea isumu oona. O le agavaʻa o sea elemene o loʻo lava ma le 100 lita o le vai.

O le tafe faamama e masani lava o le faʻamamaina o le faʻamamaina ma se elemene mai le faʻasolitulafono o le kapoti. O la latou koneteina e laʻititi, ua mamanuina le pulufana e aumai ai se aiga i le vai inu mo ni masina, pe a uma ona sui. O le KTakim faʻamama e aofia ai le "tautotogo", "geyser", "Bogattrr" ma le faaupuga instacure o le f-2ce (3E, 6e ranentap2000 ma numera o isi. E tusa ai ma faʻamatalaga i fafo atu, faʻaulufale mai faʻamama e sili atu i le atunuʻu, ae aua le galo o loʻo fuafuaina e lelei le lelei. Av Taavale alalele, pei o le atunuʻu nofoaga, e sili le faʻaaogaina o faʻamaumauga i totonu o le fale. Ua latou faatuatuaina, ma e sili ona taugofie, sili atu le taugofie.

Sili atu faigata o sui o le loloto o le mamafa o le vai inu inu aofia ai se faʻasologa o le lua ma sili atu le faʻamama elemene. O loʻo faʻapipiʻi i le isi i le magoto pe i lalo o le magoto. O le faigofie o latou e ese mai le fefiloi o le mea moni e le mea moni e i ai se isi suavai sapalai ma fauce. I le faʻaopopoina, o le agavaʻa o vaega o faʻamaumauga o lenei vaega e matua sili atu ona tele, latou te masani ona mamanuina mo le faʻamamaina o le ono o le vai pe a ma le ono masina. Latou tau o le tau mai le 170 i le 270dolls. O le vaega lava e tasi e tatau ona faʻailoa i le sili atu faigata togafitiga, lea, faʻaopopo atu i faʻamanatuga ma povi, e aofia ai faʻamama mai i le gagana e fesuiaʻi ai, o loʻo taofia ai uʻamea mamafa o le vao.

Le lua ituaiga o masini eletise. Latou te galulue e faʻaaoga le faʻagasologa o le eletise eletise ma le toe faaleleia, ona o mea oona o loʻo i totonu o le vai e le faʻailogaina. O nei masini e manaʻomia le pule mai mea autu, ae o le mana na faʻaaogaina e laʻititi. E tele a latou punaoa o galuega, pe tusa o le masani (tusa o le 1 taimi i le 2 masina) le flushing. O ia masini (faʻataʻitaʻiga, o le "Emerald" faasologa) Ua faamama vai mai uʻamea tusitusi ma le OrdIC, matou o le sili atu le leaga na aveʻeseina;

O le vaega lona tolu e aofia ai ni masini sili ona faigata e faʻavae i luga o le faʻavae o suiga o Osmosis (mama vai taʻavale e ala i le membrane). O sea faʻapipiʻi e masani lava ona aofia ai se mea e sili ona faʻamamaina ma se pore lapoa o le 20 μm, o le muamua-faamama mai le faʻamalosiʻau o le suavai. Ile tulaga lea, e tusa ma le 90-95% o le leaga uma ua aveʻesea, ma le isi vaega ma le faʻamalosi o le carbon o loʻo faʻapipiʻiina mo le faʻamamaina o mea na totoe, le fiafia ma le tofo.

Ole mea e sili ona faigata faʻatupeina le numera o le faʻailoga e osofaʻia 6, faʻaopoopo, latou te tuʻuina atu i se pamu faʻapitoa e faʻatumauina ai le mamafa o le vai. Ultraviolet (UV) o loʻo faʻaaoga lamepa mo le faʻamamaina o le vai. E masani lava, o le puʻea o loʻo iai se koneteina mo le aoina o le vai mama. O le tau o na masini o 340-800 tala.

O meainu uma vai inu fua

Togafiti Faamamaina elemene
Aofai o le faamamaina sitepu Mea taua. Mataupu Faavae o le Faamamaina Diniquity: tikeri / auala
Emerald-m. tasi Electrochemical 100% / -
Rosa-1 2. Faamama-sorbial - / siliva siliva
Aqua, solo. tasi Faamama-sorbial -
Datt 2. Faamama-sorbial -
Crystal-10. 3. Fatufafo 100% / -
Taitai-M2.

Faamama-sorbial -
Itaʻaga Afai-10F 2. Faamama-sorbial -
Tutusa-10. fa Faamama-sorbial E le faʻamatalaina le faʻavae
-10U fa Faamama-sorbial E le faʻamatalaina le faʻavae
DS 2. 3. Faamama-sorbial - / siliva siliva
DS 3. fa Faamama-sorbial - / siliva siliva
Waterlab. 3. Suiga osmosis - / uv lamepa
Ecolite. 3. Suiga osmosis -
Nimbus-3. fa Suiga osmosis -
Nimbus cs-2 fa Suiga osmosis - / uv lamepa
Meainu fa Suiga osmosis -

Faitau atili