Sainsis ma le taʻele o le fale ma le aumea

Anonim

Iloiloga o Maketi. Vaega gaosi, faʻataʻitaʻiga laina, mea sa faʻaaogaina, faʻamatalaga, faʻavae ma tau.

Sainsis ma le taʻele o le fale ma le aumea 15388_1

Sainsis ma le taʻele o le fale ma le aumea
Manoa Mall, lautele manatu o sauna
Sainsis ma le taʻele o le fale ma le aumea
Marks Tyl, Nuna Susuga Luxe
Sainsis ma le taʻele o le fale ma le aumea
Klafs mausali, faʻataʻitaʻiga 9000
Sainsis ma le taʻele o le fale ma le aumea
Jacazzi, faʻataʻitaʻiga alvea
Sainsis ma le taʻele o le fale ma le aumea
Jacuzzi, faʻataʻitaʻiga j-dream flexa 120
Sainsis ma le taʻele o le fale ma le aumea
Teuco, faʻataʻitaʻiga 104
Sainsis ma le taʻele o le fale ma le aumea
IDO, faʻataʻitaʻiga shovevevehama75

O le olaga faʻaonapo nei e maina ma taimi faigata, o le tasi auala poʻo le isi e fesoʻotaʻi ma le faʻamataʻu i lo tatou ola maloloina. O aso uma o le popole, e masani lava le tutusa o le neura, faʻaputuputu vaivai, e mafua ai ona mafua ai le afaina o le soifua maloloina. O se tasi o auala e sili ona taatele ma sili atu ona lelei e aveese ai le popole ma toe foi i le vai taele.

O lenei e leai se mea lilo i soo se tasi pe a e manaʻo i lou fale mautotogi, e mafai ona e fausia se mea moni scandinavian o le vevela vevela, pe faʻapipiʻi se potu vevela ma se stam bass. Le faavae mo soʻo se ea malulu-vevela. E faamago ma taunuu i le vevela o le + 100 ° C i le Humsaty o le 10%. Autulovia i le kamuta potu-mafanafana vevela (+ 45c) ma maualuga le susu.

Fale nanus Tyl (Suetena) ua fuafuaina mo ituaiga uma o le tau: faʻamago, susu, satura, saturad e steam (trilarium) ma sanany. O sea sana e mafai ona tatalia le tau o le tau, o loʻo amata mai i le matutu ma le vevela vevela ma le afaina o le 10%, ma se laʻititi vevela o le 65%.

Tyl ofo atu le fafie na alu i luga o le fausiaina o le onna:

  • E masani ona faʻaaogaina le laʻau o le bit-moli o le laʻau mo le taʻele. E leʻi levatia le manogi o le manogi ma le laititi o le tatalaina.
  • CEDar-manogi ma le tele o le laau taua mai i Matu Mama E aunoa ma le Ati ma Resin. Lelei tele mo le tuiina o puipui ma taualuga.
  • O le mea lea e iai ni lanu eseese. Fafie e aunoa ma toe faʻafoʻi, e maualuga le maualuga o le susu ma manogi manogi ma manogi. E masani ona fetaui lelei mo meafaigaluega o le potu Steam, ona e le vevela.
  • O Abai o se laʻau vaivai tele e aunoa ma le toe faʻaleleia ma le 'ulu, vevela lemu. O Punta o loʻo faʻaaogaina mo le vaega i totonu o le Sauna.

Tyl ofo atu faʻataʻitaʻiga ma eseese lisi filifiliga, mamanu, nofoaga faitotoʻa faitotoʻa ma faʻaiʻu. I le talosaga a le tagata o tausia, o le masoa e faʻaoʻo atu i le Veranda, o le isi puipui o loʻo i ai ma faʻamalama e mafai ona faʻaauʻau i le teuga tupe. O vaega o loʻo i totonu o le pa puipui ma se pusa faʻamalama ma le tele tioata e faia ma matagofie platbands, i se vaega malosi. Tioata mafai ona i ai uma ma le faʻatamaʻi ma le umi foliga. O le filifiliga e maua ai ituaiga lua o faitotoʻa ma faamalama ma le lima faʻataʻitaʻiga o faitotoʻa mai le ulaula faʻamalosi, ma le saogalemu tioata. O le faitotoʻa e faʻamaloloina i le itu taumatau - poʻo le agavale hinge ma, toe, i le loto otometi. O minerale fiber ua faʻaaogaina mo le maʻi o le falemaʻi. O le atuatuvale ma le faʻaeteete: E lua pu i totonu o puipui o le tasi, o le flet, o loʻo i le pito i lalo o le vevela ma le lona lua, o loʻo i ai i le pito i luga o le pa. O sea faiga e maua ai le toniga o le vevela tufatufaina e ala i le fausiaina o se vaitafe o le afio mai o le ea, ma faʻatupeina le faʻagaioiga o le vevela. O mea uma na tupu, i le isi itu, o loʻo faʻaogaina i fale talimalo e vavaeeseina e ala i le faʻateleina o le vevela i luga aʻe o le tulaga taua. O le faleuni e aofia ai: o le fale (pa i itu uma e lua ma le tuufaatasiga i totonu o le patipati faʻapitoa, i totonu o le vevela o mea); Claws (Aferika Obaship Laʻau), e mafai ona faʻatuina faleoloa o Sanun, teuteu o Oaves ma tua o le astala; lamepa; vevela; Maa mo le vevela (dabbase); Le faitotoʻa ma le vevela o le vaipuna; Thermometer ma le hygrometer. O oloa uma o le kamupani e momoli atu i se foliga o se mea e aveʻesea ai, i le paoa faʻapipiʻi. O le sauna mai mea uma o le a alu i le aso atoa.

O le matua o lugā ma tyl classic - i totonu ma mai fafo o loʻo faia mai le itu i matu o Europa na 'eseʻese o le maualuga maualuga. O lenei laʻau e tupu tele ma o lea ua matua talafeagai lelei ai lona ituaiga ma isi uiga mo se mea moni o Sana. O falesa o le potu e aofia ai faleoloa mafanafana, tua, lopa. O le teuteuga o loʻo faia o le aspen. E mafai foi ona faʻauʻuina le fale uma i le nofoa na faia i o ia o laʻau o Abishi i nofoa. O le mai fafo o le matua o le tele o luxe mai le 160125cm i le 255298Cm. Le malosi o le vevela, e faʻatatau i le tele, eseese mai le4.5 i le 10.7kw. Tau mai le $ 3661.

O fafo atu o le Disl o Tyl Gifclec fale - mai le 125125m i le 255203cm. Malosiaga o aano o povi, faʻatatau i le lapoʻa, mai le4.5 i le 18kw. Tau mai le $ 2658.

Sauna Tyl Caeder o se sili atu vasega vasega. E faia mai ile North American Chrasa, e iloga i le pogisa ma matagofie, pei o se ofu manaia, lea e tumu ai le potu ormam. O le sana e faʻaoʻolotoina ma mea faigaluega mo filifiliga. I fafo atu o fafo mai le 203255M i le 298255m. Le malosi o le vevela, e faʻatatau i le tele, mai le 6.6 i le 10.7kw. Tau mai le $ 4180.

O le faʻapitoa sana o le sana tyl vip o loʻo fausia taʻitoʻatasi, e tusa ai ma le tagata faʻatau faʻatonuga. E mafai e le potu ona i ai ni ituaiga-octagonal, hexagonal, ma se nich, ma le tulimanu ulufale, ma isi mea O puipui i totonu ma fafo e mafai ona (tolauapiga) faia o ituaiga nei: O se tele-tuputupu ae o le Europa North Europa na 'ai po o isi fafie mo le nauna. E mafai foi ona fausia le potu VIP mai se pa ma le koluse vaega o 11860mm. O le pito i fafo e mafai ona maua mai i mea sili ona eseese.

I le vaega o le Tyl, o se numera tele o le eseese o le va o le ausa o le afu o le tapy taele. Uma Pared Tyl e faia i le maualuga-tekonolosi vevela-malo plastics, potopoto mai mai i puipui o loʻo faia ma le faʻamaufaʻailogaina o fanua, faʻataga latou te vave lafoina. O faitotoa e faia i le smoky malosi ma le saogalemu tioata ma le tele o mea ma se almininum dead stamp. Faaauupegaina ma se magnetic loka ma puipuia le tino. I lau talosaga, e mafai e le faitotoʻa ona faʻamalolosi i le itu taumatau poʻo le itu tauagavale. E mafai ona faʻapipiʻi ma tapunia le auala. Na o mai le Pied Tyl i le tele o ituaiga ma foliga. I le faʻaopopoga i le tolu tulaga o lanu (paʻepaʻe, efuefu, kalafi), e ofo mai e le kamupani se filifiliga faʻapitoa e tusa ma le "i lalo o le ala e mafai ona faia le lanu manaʻo. O le malamalama o le potu Steam e mafai ona filifilia i le finagalo. Afai o le potu Steam e sili atu le aoga nai lo le lua itula, e tatau ona faʻavasega i le ventiplation ma se lita o le ea 10-20M3 o le tagata i le itula i le itula. Mo mea manogi e manogi, e i ai le steam fou masini ma le scless necronic fetuunaiga fetuunaiga. O le masini ua ki i le taimi o le vevela ma liliu ese ma le faʻamaloloina o le steam sapalai. E i ai foi se vaalele afi mo le faʻatonutonuina o le aufaʻatasiga o le fafaga o mea manogi, e fesoʻotaʻi i le steam fou. Mo aso uma magoto ma le faʻamaʻi, o le fufuluina masini steam o loʻo faʻapipiʻiina, o le a otometi ona suia i le muamua-ulufale mai. I ni itula pe a uma ona tape le potu o le afu i le vai. Ina ua faʻaoʻoina, o le fasioti tagata o loʻo faʻaulu i luga o le taualuga o le vai, ona e malo ai lea o le potu i le tele o taimi. E tupu i le spriurs i se radius o le 150cm. O tagata faigaluega e mafai ona faʻapipiʻiina le tele o tagata faʻatau. Faʻapea foi i le Oloa, e mafai ona e faʻapipiʻiina se CD Pleer, 25w koluma, ua fuafuaina mo le maualuga o le vevela ma susu, ma le faʻaliliu.

Steam Vasega Tyl Elysee ma nofoa taitoatasi. O le pito i luma o le potu o tioata, e mafai ai ona e vaʻai i le mea o loʻo tupu i fafo. O nofoaga o nofoa o loʻo i tagata taʻitoʻatasi i se mamao o le tasi ma le isi ma tuʻufaʻatasia i totonu o vaega puipui. Tasi pe sili atu nofoa ma nofoa e mafai ona suia e le puipui o vaega, o le a faia se potu Steam sili atu le lautele. Post Steam potu mo le faigofie, e mafai ona e tuʻuina se vaega mo le taʻele ma se paluʻai, faia o le tutusa mea e pei o isi mea ma fasi. O le paga o Elysee e mafai ona faʻauʻuina i le fola o le lapoʻa o le lapoʻa. Mo potu faʻa-tumaoti, e fautuaina le faʻaaogaina o le MK Steam Boadrator ma se fausia o le vaega o loʻo fausia poʻo le VB mamao vaega. Malosiaga o Boam Georratons, e fuafua i le tele o le potu Steam mai le 2 i le 36kw. Tau, mai le $ 4400.

O le vasega o le vasega o le Play Cyl o loʻo tusia muamua mo taʻele o vai taele poʻo faletalimalo. O faleoloa o le U- ma le foliga foliga o loʻo tuʻuina i latou i le lua tulaga. O loʻo faia ni fetu ma le faʻatonutonuina o le alumini ma se paʻepaʻe paʻepaʻe. Mo ni tagata faitele vasega o le vasega e sili atu le lelei, e sili le faʻaaogaina o le V S sam Boam Force na te tuʻufaʻatasia ma se isi tagata. Malosiaga aborm generatons, e fuafua i le tele o le potu steam mai9 i le 24kw. O le tau o faʻataʻitaʻiga o lenei vasega e mai le $ 8700.

O le taʻele o le taʻele ma Tyl Steam Borm e faʻamau ma faia o aga masani, maualuga-tulaga, vevela-malosi-malosi-estit plastics.

O le Tylette Sound-Breat Shet e faaauupegaina ma se fausia-i le 2.2-4.5 KW Steam Botarrator. E lua ni pa e lua o loʻo faia i le saogalemu o tioata. I totonu o le pito i totonu o le potu o le fale o se mineri vevesi. O le fale ua faʻaauupegaina i le valu o loʻo faʻafefeteina o ni tagata mo Hydromage. Tusi Lesona o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le maualuga fetuunaiga fetuunaiga. I le faʻaopopo atu i le tagata masani, o le "O le" Rootical Rain "filifiliga ua ofoina, ma mo le massage o le taʻaloga vertebrae, le filifiliga" afu ". E aofia ai se fale talimalo. O fetuunaiga uma o loʻo faia i fafo e faʻaaoga ai le Vaega Pule. O le Steam Greenrator o loʻo otometi ona otometi mai le flushing galuega pe a maeʻa le faʻaiuga o le galuega. Fua:

Tilette mono. White, efuefu, kalafi 12889cm Tau $ 6028.
maamora 12889cm Tau $ 7066.
Tilette duo. White, efuefu, kalafi 1531222SM Tau $ 6803.
maamora 1531222SM Tau $ 8169.
Tilette vaega lanu paʻepaʻe 8787CM Tau $ 5695.
maamora 8787CM Tau $ 5797.

Tyl Ballow Cabins mafai ona faʻauʻuina i se atigi pusa (Steam Generator, Dome, nofoa). Mo lenei faʻamoemoe, tyl m / mk ma tyl mo faʻataʻitaʻiga tau o loʻo fuafuaina. O le Tyl M / MK faʻataʻitaʻiga o se puʻupuʻu Steam Blortor ma se fausia-pule-Pulea Vaega. O loʻo fuafuaina mo le faʻatagaina le faʻatumuina i le vai ma ua fuafuaina tele mo le laiti ma le taʻele fale. O le Tyl Val Model e mafai ona faʻapipiʻiina i se mamao o le 15m mai le paga o le Steam potu ma fesoʻotaʻi i le suavai suavai, suʻisuʻi ma le eletise.

O le Stem Borvidrator e galue otometi ma pulea mamao, e otometi ona alavai ma fufulu pe a uma le faʻaaogaina o le potu Steam.

Siamani malosi Klafs. O loʻo faʻailoa mai le aganuʻu o le au Aunas o Faʻataʻitaʻiga 3000, 6000 ma 9000. O faʻataʻitaʻiga taʻitasi o le sana e mafai ona faia i se tasi-laʻau vaega o filifiliga i le tele o filifiliga. Mo Klafs Sanuisi Cynd panels faʻaaogaina Kanata Paine-Saʻoloto. Mo le pa puipui-karelian pine.

Afai e te filifili e faʻapipiʻi se sauna i le fale, o oe lava, ona o le 3000 faʻataʻitaʻiga e lelei mo oe. O le sauna e faia i le Scandinavian Pindina ma e iai tulaga masani o le 1361962002002. O le potu o loʻo aofia ai se ogaumu mai le 6 To7.5kw, faʻalagolago i le tele o le tele, la, o le la, faitotoʻa ma moli. I le talosaga a le tagata faʻatau, e mafai ona suia le faitotoʻa i se ipu. O toega i le 90kvt o lapoa: 166196200C00M, 196196200CM, 19622620m. Ogaumu ma se tulaga o le 7.5kvt- 1962562002. Tau mai le $ 3100.

Mo le faʻataʻitaʻiga 6000, e mafai ona e filifilia se sanuisi o sanuisi potu mamanu ma masini i lau fiafia. O le faʻapipiʻiina o le sauna e faia e tagata agavaa. Tau mai le $ 3700.

Faʻataʻitaʻiga 9000 mafai ona faʻailoa i se vasega o le aʻoga. O le tuʻufaʻatasiga o le maualuga o le mafanafana ma le maualuga o le tulaga faʻaiʻu ma le mullalayer panels poʻo mafiafia mafiafia laupapa. O mea talafeagai e ofoina atu - mai meafale ma lamepa i seti faapitoa. Tele filifiliga o filifiliga o ata, mai le talanoaga i Ultra-Inrontar. Tau mai le $ 4,100.

E le gata i lea, o Klafs e ofoina atu se san microprocecorcorcorcorcorcorf system, o lea e mafai ai ona faʻapipiʻi le vevela o le vai taele o le 40%) ma le suamalie o le 40%) ma le susu o le 40%) ma le susu o le 40%) ma le susu o le 40%) ma le susu o le 40%) ma le susu o le 40%) ma le susu o le 40%) ma le susu o le 40%) ma le susu o le 40%) ma le susu o le 40%) ma le susu o le 40%) ma le susu o le 40%) ma le susu o le 40%) ma le susu o le 40%) ma le susu o le 40%) ma le susu o le 40%) ma le susu o le 40%) ma le susu o le 40%) ma le susu o le 40%) ma le susu o le 40%) ma le susu o le 40%) ma le susu o le 40%) ma le susu o le 40%) ma le susu o le 40%) ma le susu o le kiona. Saso2 faʻatagaina oe e palu ai le okesene aʻo i le potu Steam. Otometi le leo ma le poto o le resimen stum system aquivada Sanuna o lau taimi i le sana.

Fale nanus Harvia. (Finland) e faia o aga masani Scandinavian ituaiga o ituaiga: Spruce ma Pine. Mo totonu o le teuteuga o teuteuga, o loʻo tuʻuina atu le manaʻo i le po o le 'aiga o obashi. O loo ofoina atu e Harvia ni mea e lima o le potu sauni o le fale sauni: Finnosclasistic Mission, Fincncsic Faasoga Pasenia

O le ituaiga tausisoloa e faʻaputuputu mai poloka na faia o le fur poʻo pine clap 15mm mafiafia. Faʻaputuputu i totonu: O se faitotoʻa malosi laupapa poʻo se "panceram" faitotoʻa ma se tioata vaapiapi, o le maualuga o le 1224mm, fale puipui, puipui Fafaga faaputuga, laupapa laupapa i luga o le fola, laupapa laupapa moli, pakete ma le palasitika vai vai mafai mo maa malosi. "hydross Swow's Stoce Faʻapipiʻi Filifiliga: Taumatau, i le ogatotonu pe alu ese.

O le polaris ituaiga e fetaui lelei lava i le ituaiga o tagata alofa mo na o le naʻo poloka poloka o loʻo faia o le ufiufi i le faʻagaioiga o le softline prop (lapotopoto). Filifiliga mo le faʻaaogaina faʻataʻitaʻiga o nei faʻasologa: O le isi keyboard ma se seti o maa ma le malosi o maʻa, o le faʻaaogaina o le faitotoʻa, faitotoʻa faitotoʻa.

Mautu Finnole. (Finland) ofo atu mo le fausiaina o le saun laupapa turneran Laturs: Canadia Kanata ma Nuu. Meafaigaluega faʻapitoa mai le laʻau o le laʻau. Tele filifiliga filifilia o faitotoa ituaiga, sili ona lelei ata tifaga, o le agavaʻa e filifili ai ituaiga eseese ma ituaiga o sauna ma se lautele o mea o le sauna.

Tulimanu po saunas faatafafā lē tutusa ma puipui ituaiga e lua o loo faia mai se talaaga otooto laupapa ma se mafiafia o 12.5 mm, 16mm po 19mm ma togafitiga luga. O totonu o le sauna e faia o le ofa o le mea lea. Mo le o le sana ituaiga "Array" faʻaaogaina le fir ma le mafiafia o le 40-58mmm, o loʻo maua ai le faʻaaogaina o le le atoatoa poʻo le faʻapipiʻi i totonu. O sea sana e mafai ona faia i le tulimanu poʻo le faʻasologa o le taimi. O le auuna ituaiga "parl" e faia mai Kanata. O latou puipui i fafo o loʻo ufiufi i paʻepaʻe eseese, ma tioata o le gaʻo o mata tioata e teuteuina ai mata tioata ua teuteuina i le alavai. Nofoaga o loʻo faia ai i laupapa obashi.

O le "Prima e fetaui ma" faʻataʻitaʻiga i totonu ma fafo o loʻo ufiufi i se faʻamatalaga mai le Kanata na o le mafiafia o le 12.5 mm ma paʻepaʻe paʻepaʻe. O le vaega o loʻo aofia ai: 3 deck ma le pito i tua ma faʻamau i le va o latou, lokaina faitotoʻa faitotoʻa, fhl60 o le faʻauiga o le ea mafanafana, 2HW vae o vae. Aotelega o Fua: 198196195scm, lanu masani. Tau mo900u.

O le tupu o le INUa "Luga" e atoatoa mo se tamai aiga. O fafo atu ma totonu i totonu na faia mai Kanata. O le potu e aofia ai: 3 denting, 2eg le telecommunications, fafo puipuiga puipuia, o le vae o vae, fhl60 vevela masini (6kw) ma f1 pulea masini. Sauna Lautele 205205200cm. Tau4200u.

Faʻataʻitaʻiga o Sauna "Twin Maxt" - o se filifiliga lelei mo le lua. O le mautotogi o loʻo i totonu ma fafo e masani ona faia o le afi. O le tioata faitotoʻa e mafai ai ona e vaʻai i le mea o tupu i fafo. O le potu e aofia ai: 2 deck, 2eg Telecommunications, vae o vae, lamepa, FHL45 Heat Sweet Devit F1. Tele 130140195cm. Tau2600u.

O le sana mai le faʻasologa o le laau "matagofie faʻaola", e aunoa ma le tulimanu o tagata na faia mai Kanata. O le Hermal Creous mo le taualuga ma faitotoa na faia o minerale fulufulu. Mo le vaproozoplation ei ai se almisina kesi. O le mea talafeagai e aofia ai: Продушной Коловы O le tipitipi fesoʻotaʻiga, taimi o le oven, o le ata, ftepram star (arm starty (8kw) ma le dempom, flatture storess (plat) Aotelega o Fua: Ituaiga1-202202202. Tau 526u., Ituaiga 2-2022022022. Tau 5660u.

E pei o se isi mea faigaluega i le Finnoo Sauna e ofoina atu K2 System "Selecle Cleam", e aofia ai se mea teu masini ma se iunite puleaina. O le faiga e faavae ai ni auala tetele i le sauna. I le faʻaopopo atu i le taʻele o le taʻele ma le maualuga o le vevela ma le suavai maualalo, e mafai ona e filifilia le "vaivai o le" faiga ma le vevela vevela ma le vevela vevela ma le vevela vevela. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻatuina le pito sili ona maualalo i luga o le heamomit ma sasaa vai i totonu o se fusi uʻamea faʻapitoa (0.4l). Pe a faʻamafanafanaina le masini mumū, e maua ai e le vai ma i le taimi e tasi na faia ai se tulaga le lelei.

Faʻataʻitaʻiga Ituaiga ma le mana o le ogaumu, kw Le tele Faapipiiina filifiliga faitotoa Tau atoatoa, $
Fafine Fininclassic
S151st crevilian Luga o le tumutumu kv-45; 4.5 151151200CM tauagavale taumatau 3018.
S151sl polaris Luga o le tumutumu kv-45; 4.5 151151200CM tauagavale taumatau 3516.
S2020st Carelian Luga o le LTLLLS KV-60; 6.0 195195200Cm I le itu taumatau, i le itu tauagavale, i le ogatotonu 3726.
S2020sl Polaris. Luga o le LTLLLS KV-60; 6.0 195195200Cm I le itu taumatau, i le itu tauagavale, i le ogatotonu 5016.
S2222st starelia Luga o le tumutumu kv-80; 8.0 220220200CM I le itu taumatau, i le itu tauagavale, i le ogatotonu 4914.
S22222SL Polaris. Luga o le tumutumu kv-80; 8.0 220220200CM I le itu taumatau, i le itu tauagavale, i le ogatotonu 6756.
S1515t Stude Luga o le tumutumu kv-45; 4.5 151151200CM E ala 3408.
S1515el Polaris. Luga o le tumutumu kv-45; 4.5 151151200CM E ala 3786.
S2020t starelia Luga o le LTLLLS KV-60; 6.0 195195200Cm E ala 4002.
S2020EL Polaris. Luga o le LTLLLS KV-60; 6.0 195195200Cm E ala 4770.
S2222et Stude Luga o le tumutumu kv-80; 8.0 220220200CM E ala 4674.
S22222elpolaris Luga o le tumutumu kv-80; 8.0 220220200CM E ala 6684.
Finnclassistic Club.
S2015st Stude Luga o le LTLLLS KV-60; 6.0 195151200CM I le itu taumatau, i le itu tauagavale, i le ogatotonu 3618.
S2015SLL Polaris Luga o le LTLLLS KV-60; 6.0 195151200CM I le itu taumatau, i le itu tauagavale, i le ogatotonu 4158.
S2025st starelia Luga o le tumutumu kv-80; 8.0 195240200CM I le itu taumatau, i le itu tauagavale, i le ogatotonu 1.54.
S2025SL Polaris Luga o le tumutumu kv-80; 8.0 195240200CM I le itu taumatau, i le itu tauagavale, i le ogatotonu 5640.
S20ndst Carelian Talanoaga; 9.0 195282200Cm

5166.
S2030sl Polaris. Talanoaga; 9.0 195282200Cm

6630.
S2015et / T STEDIA Luga o le LTLLLS KV-60; 6.0 195151200CM E ala 3762.
S2015el / fl polaris Luga o le LTLLLS KV-60; 6.0 195151200CM E ala 4464.
S2025et / FT FEDELA Luga o le tumutumu kv-80; 8.0 195240200CM E ala 4770.
S2025eel / FLOPARIS. Luga o le tumutumu kv-80; 8.0 195240200CM E ala 6192.
Sami.
Sc2025et / FT FEDELA Luga o le tumutumu kv-80; 8.0 195240200CM Ma le 2 Windows 40150Cm 5844.
Sc2025el / fl polaris Luga o le tumutumu kv-80; 8.0 195240200CM Ma le 2 Windows 40150Cm 7350.
Sc22222et Stude Luga o le tumutumu kv-80; 8.0 220220200CM Tulimanu, ma 2 faamalama 40150cm 6138.
Sc22222el Polaris Luga o le tumutumu kv-80; 8.0 220220200CM Tulimanu, ma 2 faamalama 40150cm 7716.
SD2025SLL CARDEL Luga o le tumutumu kv-80; 8.0 195240200CM Ma le 2 Windows 57164cm 7368.
SD22222SL Polaris. Luga o le tumutumu kv-80; 8.0 220220200CM Ma le 2 Windows 57164cm 7836.
Linery Line
Sb1620. Luga o le LTLLLS KV-60; 6.0 161205200CM

3516.
SB2020. Maualuga luga KV-80; 8.0 205205200CM

3792.
SB22222. Talanoaga; 9.0 2292229200CM

4986.
SB2025. Talanoaga; 9.0 205249200CM

4842.
SB2020 Luga o le tumutumu kv-80; 8.0 205205200CM

4020.
Sb22222e. Talanoaga; 9.0 2292229200CM

5100.

Mautu Infra-mumu (Korea i Saute) ofo atu se faʻataʻitaʻiga o se telefoni soifua maloloina o le tau o le faletalimalo mai le Kanata Kanata, lea e faʻaaogaina le vevela ma le faʻaititia o le vevela (e tusa ma le lautele O le saogalemu o le kamuta na faia ai le mafai ona maua ai ni rayrateve i le susulu o le la o loʻo sili ona fiafia i le taimi o le masani ai o le alatele. O le taele e matua faigofie lava ona faagaoioia. Ua lava lea e faliu i luga o le maea i totonu o le socket (220v) ma pe a uma le 10-15 minute e mafai ona faʻaaogaina. Afai e te manaʻo, e mafai ona e faʻaogaina le ventipelation. Manao Mana o le 1-2 Kw. Aoina ma le agaga. Ole faʻapipiʻi e le faiaina e le o ni tagata le gataifale, o le aufaigaluega a le Saʻo, Teʻinisitau a le Kamupani mo le 20 minute. Tele o nofoaga o nofoaga: mai le fale mautotogi i le taʻaloga faigata. Fua o Faʻataʻitaʻiga: 90901880E $ 1100901090180 50005-$ 3380 ma le $ 4700,3.

Mautu Jacuzzi. (Italia) E ofoina atu le taʻele o taʻavale mai le plumping acrylic faasologa o le turco ma tt ma le aafiaga o le turisi (steam) e mafai ona filifilia pe a manaʻomia. Na faʻaogaina e Jacuzzi ni faʻataʻitaʻiga o le latou taʻele o le taʻele i le vai o loʻo mafai ona toe gaosia le aʻafiaga o le lapotopoto i le vevela. O lenei iʻuga ua ausia e se tuʻufaʻatasiga o le 12 poʻo le 16, i lalo o le faʻamalosi mai le vai, o loʻo tulaʻi mai i totonu o kalama i luga o le puipui. Intrants faʻagaioia vaega o le p4, ufiufi vaega uma o le tino o le a filifilia ai le tino o lona faʻatusa. Taitasi nozzle e mafai ona fetuunai eseese. O le lapotopoto o le custocular e matua aoga lava ona o le pamu hydro-faufaʻailogaina, lea o loʻo faʻaalia ai se auala saʻo o le vai eseese o vaitafe eseese. O mea uma e pulea ai masini o loʻo fuafua lelei i luga o le komepiuta faʻapipiʻi i totonu o le fale, e tonu lava i le ki e faʻagaioi ai le fesoasoani. A liliu le agaga, o le masini faʻapitoa e mafai ai ona e inu se vai o le vevela e siaki lona vevela, ma le nofoa i le taʻele e maua ai le talafeagai faʻaaoga. O ata lafoli o faitotoa, e pei foi o le agaga puipui, mai le tioata leo. O le taualuga o le taualuga e taofia ai le salalau atu o vai vai i totonu o le potu o le faletaele. O le faʻavaʻa o le fale o loʻo faia o le uʻamea uʻamea, ma o le feaveaʻi o elemene o tioata e faia o le alumini. Taitasi ata e iai le monocomganon paluy, o fea e mafai ona suia e se mermo palu fefiloi. Cab Steam Broodrators ma le mafai ona 2.2-2.5 Kw. Malosiaga taumafaina electrophoma o le 0.55kw. O le sili ona faʻamalosia i le vai sapalai 'upega tafaʻilagi e tatau ona mai le 1.5 i le 5bar.

O le isi faʻamatalaga o le ata faʻataʻitaʻi masani: J-Miti a Turco Carre ma le tele o le taʻele lima, o se taʻele tufu. I le faʻaopopoina o le taualuga ma le lautele o le siʻosiʻomia o le pu o le ventipration pu ma le faʻataʻitaʻiga, i le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se tapunia o le aftery ale.

J-Miti TT Carrire o le sili sili ona atoatoa o le j-Carre laina: lima taele, capcade lio, lio tapuni o 16 paleta. I totonu o seti o faaputuga mea, o se pu faʻapitoa o loʻo faʻaalia mo le mataituina o le vai vevela i lalo o le nofoa. Le tau o le faʻataʻitaʻiga mai le $ 5836.

Faʻataʻitaʻiga J-Dream Tt 100 faʻatasi ai ma le TT90 faʻataʻitaʻiga, o le sili ona atoatoa suia o le J-Mitisega faasologa. Faʻailoa uma galuega, e aofia ai se tariki taele. Graling No-Sling pad i luga o le fola, nofo lelei nofoa. O le vevesi o le faʻamama i le maualuga o le puipui i le TT100 faʻataʻitaʻiga ma le loka mo le taʻele i le TT90 faʻataʻitaʻiga. Puipui ma faʻavaʻa faʻataʻitaʻiga - paʻepaʻe. Tau mai le $ 5819.

I le faaluaina o le T-Middle Phode, e lava le avanoa mo le lua. O le numera o le Hydromassage Norzens e faaluaina. E i ai 32 o latou. O le lima o le lima o le fale e mafai ona fesoasoani i le maualuga fefiloi i le maualuga palu. Lua o lopa. Lua nofoa ma tolu fata mo le faleuila mea o le tasi i lalo ma lua i luga. Tau mai le $ 7510.

Faataitaiga alvea. O se lavelave e aofia ai le hydromassage taele ma se fale ma le galuega uma o le taʻele o le taʻele muamua. Tau $ 8510.

I totonu o le Cetradream Model i se tele tulimanu taele ma le lima auvae mo Hydromales, o le turki o le taʻele o lalaga, o loʻo faʻaopopoina le tele o le jotsode. Lua puipui puipui i le maualuga o le puipui. O le vaega pule o i totonu o le fale, i le ogatotonu. Le maualuga o le vai i le vai taele 225l. Tau $ 8390.

Faʻataʻitaʻiga J-Miti FYXA. Fesuiaiga ma foliga o le fale e mafai ona eseese pe sikuea pe latalata. Faalauteleina o agavaʻa o se passcade agaga: 2-3 filifiliga. E lua agaga maualuluga. Le mafai ona fesoʻotaʻi ma scottish (o lena, o se eseesega) Ua faia le taʻele o le taʻele o le taʻele i le ituaiga o le tagata fiafia, lea e liua ai le malosi o le vai. Pau lava le mea e totoe o le leai o le pamu, lea e faia ai le fale-faalagolago i le vai tele. O le fusi o le turki o le tapita e mafai ona faʻatamala ai steam (fausia-i le Fan). I le taimi o le faagaoioiga o le agaga taaʻamilosaga, e mafai ona fetuʻunaʻi le 'auvaʻa. Fausia-i le uati, o le leitio. E iai le faʻamau a le fale faʻamau i le faʻatonutonuina o le pule, o loʻo faʻamalosia e ala i le faʻamalosi pe a e manaʻomia le fesoasoani mai fafo. 1,3 kw steam genrator. Tau mai le $ 5261.

Mautu Teuco. , Italia. O faʻataʻitaʻiga uma o lenei kamupani e faia mai le taʻi o le plumping acrylic. O le au taʻavale o loʻo faia o le alumini. O le sentory e pulea foliga i totonu o le cab. O faʻataʻitaʻiga uma o loʻo faʻaogaina i nofoa mafanafana. Mo masani taotoga o hydromassage, o le mamafa i totonu o le vai sapalai 'upega tafaʻilagi e tatau ona mai i le 5bar. O le Bream Goldrator e aofia ai i le pito i tua puipui e maua ai steam pe a uma le tolu minute pe a uma le polokalama. I totonu o le vai o loʻo i totonu o le vai pulumu, faamama faaulu ma faʻaititia le anotusi o kalisiu ma chlorine i totonu e faʻapipiʻiina. O pipi e tuʻufaʻatasia ma ua faʻapipiʻiina o le toe faʻatulagaina o pepa ma ua faʻapipiʻiina mo le ola atoa o le fale. Soʻo se faʻataʻitaʻiga faʻavae e mafai ona faʻaauʻupegaina e tusa ai ma le manaʻoga o le tagata o tausia: o vaega ua manino e mafai ona faia o le tioata tioata, manino poʻo le palu, o le chrey, ufiufi, ufiufi i le paʻepaʻe enamel poʻo se auro paʻu, suia talafeagai ma le tau.

Faʻataʻitaʻiga 122 (10181cm), 118 (8080Cm), 124 (9075cm) o se taʻele taʻele (o loʻo faʻapipiʻiina i se vaega o le vevela. O le paga o le Steam potu e le sili atu 47s. O le pisa mo le ulufafo o le steam o loʻo tu i le pito i lalo ma ei ai se atigipusa mo tofo. Totogi o loo tau: N122- mai le $ 4825, N118- mai le $ 4255, N124- mai le $ 4600.

O le Steam Bontorator o Faʻataʻitaʻiga 104 (9090m), 114 (11380m) ma 116 (11075CM) o loʻo iai i le sulugatiti o le kapela. Mo se sili atu toniga o le autasi steam, o le vevela vevela o loʻo tuʻuina atu, o le mea lea e mafai ona faʻaoga o le faʻamuamua. O le faʻataʻitaʻiga o nei areas Cream o loʻo i ai le tolu o le vevela. Ua faʻaauupegaina i se faʻalavelave faʻafuaseʻi na taofi ai le steam o le a le taimi e maua ai le vevela i le fale o le a oʻo atu i ai 60s. Gaogao e mafai ona faʻapipiʻiina ni polofesa hydromassage. Tau: N104- Mai le $ 4650 i le $ 6075, N114- mai le $ 4595 i le $ 6040, N1620. Faʻataʻitaʻiga 120 (14091Cm) e tutusa lava mea faʻapitoa pei o le faʻataʻitaʻiga na faʻamatala i luga. Pau lava le eseesega o le lima pito i luga o le potu Steam, atoa foi ma le pallet. Tau: Mai le $ 5280.

Mautu Hesch. , Siamani, ofo atu Steam Cabins Avanonso ma Avantuo mai Santechnic Prorylic. O elemene manino o le fale e faia o le tioata lemu ma le mafiafia o le 8mm. E nonofo ai i se fale o se fale, e i ai le vaega o le vaitaimi o le 135135. E mafai ona e faia se filifiliga i le va o nofoa taʻitasi ma utu mo nofo i le tasi ma lua mamanu. E aʻea maualuga, i se sili mafiafia paga, e mafai ona e tu i luga o le faitotoʻa-i le sitepu. O le fale e faʻaaugata i masini faʻavae o le faʻamafanafanaga 4500, 6000, 9000 faasologa, e aofia ai le pito i fafo sikoa ma le pamu o le armamatic faʻapipiʻi. O le Komiti Faʻatonu e faʻatautaia mo le Steam, malamalama, faʻataulaitumi asoa ma le vaʻalele. O le vevela i le COCPIT o loʻo faʻaalia e le le fiafia o le tosoina numera. O le taimi galue ma vave faʻamalologa e mafai ona faʻatautaia muamua. E fa polokalame e mafai ona fa itula i le 24 itula. E uiga i le manaʻoga o le vevela e tausia le faʻatonutonu otometi ona o le sensor. Mo le faʻapipiʻi a Steam i le tufatufaina, o se faʻasologa o le Air Air Searigin e faʻapipiʻi i le COKPPIT (seʻi vagana mo le faʻamafanafanaga 4500pgs Steam Gemators). Sili ona ogaoga faʻataʻitaʻiga e i ai le tomai e faʻapipiʻi ai hesch littings. Tau mai le $ 7000.

Faʻaogaina Hosach Meafaigaluega, mai soʻo se fale taʻavale (Max. 900 / 900mm), e mafai ona e faia se kapeta kalama. O le potu o loʻo aofia ai: o le Steam Breperator mo le 4 lita, ma se tulaga o le 3,3cw, puipuia mai le vai o le vai, o le uaea ma le plug, steam jet o loʻo ma le plug, steam jet i le plug. O le taualuga taualuga o le manino o le armparent e faia ina ia mafai ai ona le mautonu ni paga o le Windows i lalo i luga o pito.

Seackum Steam mafai foi ona faaauupegaina i le va o le lua pupuu. Mo nei faʻamoemoe, o se pusa faʻapipiʻi ma le 4.5 kw steam gentor ua saunia. IKak faaopoopo fesoasoani - dodget le taualuga o foliga tutusa.

Mautu Hansgroher. (Siamani). DUSCHEMAME115 Steam Steam Cab faʻataʻitaʻiga faia o le pipili prorylic. O pallet pallet ma alatele o le tioata e faia o le uamea. O faitotoʻa o le faʻataʻitaʻiga e faia i tioata mafiafia. E aofia ai le ulu o le Kala ma le taofio i le fale ma le uu o le fale, galue i ni auala se tolu, ma tusi lesona le Malamalamaʻaga. Steam Greenrator ma le maualuga vevela o 52c ma Fina mo le tutusa o paga. Ina ia ausia le Hydromassage aafiaga i luga o le auala o le kapeteni o le fale 4woles o loʻo tuʻuina atu. O le faigofie e mafai ai ona maua ai se tamaʻi faʻaali o loʻo i luga o le totonu o le Cab Stal ma le Parameoger faʻagaoioiga. O le fale o le potu o loʻo faʻaoʻo atu i se manogi o le tui segava. Tau mai le $ 10403.

Finnish Mart IOE. ofo atu le stem potu showerama75. O pa ma le faitotoʻa o le fale o loʻo faia i le moliina o le palapala e ono mafai ona faʻamautinoaina le avega i le 80kg. Tioata o le a le mou ese ma tetee i feteenaiga. Faavaa vali paʻepaʻe, alumini. O le faitotoʻa faigofie tatala ma tapunia ona o le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa i luga o le ulufale. Faia e lafo maamomoia (fefiloi o maamora maamomone ma le synthetic restin) ma o le pamu o le paleti o le paelo, toatolu o i luga o taavale. Faʻafetai i fitafita, e mafai ona siʻi le ana le ana i totonu o le pilepale. O le vaega o le faletalimalo e aofia ai se fefiloi, tusi lesona taele i le maualuga o le puipui o le puipui, steam gelian ma le pulupulu mai apliclic. O le Steor Bretorator ua faapipiiina i fafo atu o le fale, e fesoʻotaʻi ai i le vai sapalai, e mafai ai ona galue e aunoa ma le faʻalavelaveina ona o le faifai pea i le vai, 3300W5, 2400W5, 2400W5, 2400W5, 2400W5, 2400W5, 2400W5, 24%. O le talimalo o le Steam Greenrator e faia o le acrylic. O le fausia-i timer faʻatagaina se 30-minute sauniga o se tasi faʻasologa gaioiga. Na faʻapipiʻiina e Steam Norzzle i ni tulaga eseese e tolu e mafai ai ona e faʻaogaina mea manogi. O le KCABin o loʻo faʻapipiʻi auiliiliga o faʻamatalaga faʻapipiʻi.

Faitau atili