Talanoa e uiga i le vavalalata

Anonim

Pipi i totonu o Cerampeciacs: Gaosi oloa, masani masani i mamanu, fautuaga i tagata faʻatau.

Talanoa e uiga i le vavalalata 15394_1

Talanoa e uiga i le vavalalata
Ceramica graveda chramica conny faasologa (Italia).
Talanoa e uiga i le vavalalata
Jaka lyra faasologa (czech republic).
Talanoa e uiga i le vavalalata
Faapopoleina faasologa o Iakopo faaluaina (Farani).

Talanoa e uiga i le vavalalata

Talanoa e uiga i le vavalalata
I le pito i luga ma lalo - o le Sidney faasologa o le Kamupani Roca (Spain).
Talanoa e uiga i le vavalalata
Luce Series mo Ceramica Catalano laititi faletaele (Italia).
Talanoa e uiga i le vavalalata
Lavillette faasologa o Duuraviit (Siamani) Designer Dietter Slaiger.
Talanoa e uiga i le vavalalata
Gala Nostalgianga (Sepania).
Talanoa e uiga i le vavalalata
O salati o le popoto (Farani).
Talanoa e uiga i le vavalalata
Fai pese. MULIMULI MOLIMAU O DULAUVIT (Siamani).
Talanoa e uiga i le vavalalata
New Hann Series Villeroyboch (Siamani).
Talanoa e uiga i le vavalalata
Mango faasologa o keram (Siamani).

Tagata e iloga ona iloa e le mea moni latou vave maua i latou i le lelei, ma o le tasi o le a le manatuaina le isi. Mo le kuata mulimuli o le luasefulu o le seneturi, o tagata tagata na faia se tulaga maualuga-lelei, o le faatoilaloina o le le lelei i le va o faletaele matagofie, na o mea leaga, - mo isi tagata uma. E le o le faamaoni faamaoni?

Faletaele ma mea masani ai meafaigaluega (handbasins-atigi, faleuila, fatuina ma isi) aliali mai ma salalau e le sili atu nai lo le 150 tausaga talu ai. Ae le i faia e lena mea, "o loo alu le tupu i vae," o se tasi o avanoa e le tumau i le va o faitotoʻa o loʻo iai (i le vaieli. Ua lauiloa o Louis XIV sa i ai ni pocecelai procedin prots ma lona monogram. O le a maliliu, o se tulafono, faʻalauaʻitele: na ia faia le matou auauna i le taʻitaʻi - ma sa alu le aʻoga i le taele. E luasefulu tausaga o le luasefuluni seneturi na maua ai ni gaoioiga ma le le mautonu ma le atoatoa le faalauaiteleina, faia le tumama "faigofie" o le sili ona vavalalata nofoaga. E moni, na matou siitia "lo matou lava ala" i Rusia ma iloa ai le malosi o faletaele toto; O lenei, ma le faʻamalo i le taimi nei ma le tau o fale, ae na toe foʻi mai i le itu faʻaonaroina o atunuʻu alualu i luma - "faletaele mo le tasi".

Toeitiiti lava o tagata e mafai ona filifili ma faʻatau meafaigaluega mo lona fale, pei ona fautuaina i le tusiata i luga o faʻafitauli. Ma le le aoga! E mafai ona e laveaʻiina le taimi e faatau ai, pe a fai e te faia muamua ou tomai ma e manaʻomia muamua, ma le fesoasoani o poloaʻiga faapitoa ma iloiloga. O lea, i lenei aso o le a tatou manatu o ni suʻu o faʻaaogaina masini mai ceraracs, aemaise mai le tumama o latou (i aso uma o le tino - Sanfayans) ma le puaa.

Mea Saienisi

Satopaina e foliga mai o le popcelain, naʻo le itiiti ifo nai lo le maualuga-lelei clays, ma o lona faʻauiga o loʻo tupu i le isi auala. O le fiafia o Sharks Partrge, maua ai le maua o le susu, faʻaaoga le palapala ma manogi, mai le mea e leai se mea e mafai ona sefe ai se mea ua tuanai). O le faia o oloa mai le feeseeseaiga na sili atu, latou te ufiufi i Glazes po o vailaau (manino, paepae pe lanu enaena). O le iʻuga, a lē faapitoa faience mai poselane e le eseese: ma le tau o le tasi, ma i fafo faailoga (lanu, leo). I le taimi nei, o le toatele o tagata gaosi, e mamafa le mafaufau loloto i le mea moni o latou oloa e matua itiiti lava le oomi. Taumafai e aua nei maua mai nei le toota o le fagotaga. E le tatau ona tau le manatu o le poto taua nai lo le poletilain! (Aemaise talu mai le mea e masani taugofie mo ia ua sili ona masani ona faaulufale mai Saina, mamalu e ala ia latou uputuu poselane!) Ma e sili ona fia iloa, o le tapu mo se ulugalii o afe DM mai Stark e pei lava ona maaleale, e pei foi o Rusia mai le Kaluga itulagi mo le 600 rubles, - O le aotelega taunuuga keramika!

O le talimalo e le mafai ona tupu i le steammmasm na tupu e uiga i le tasi ma le afa tausaga talu ai. O se auala fou o le tao a shard, o faamaonia ai le aafiaga o le palapala-repeleti: vai toulu ni itiiti ifo i le fesootaiga ma le laualuga o le masini, ma vave tafe mai ai, e le faaeleeleaina ai (pei o le enamel o le tupulaga ua mavae, e tusa lea Ua salalau solo le susu atoa). O le muamua ma le pamu i totonu o ofisa na faia i luga o le tekonolosi-faamatalaina, na sau i le fale o le fale o le atunuu Villeroyboch ma Ducuvive; I le tautoulu o le 2000, e aoina Kerram, ma mo i latou "fafaga" tulaga lelei. O le faʻailoga faʻailoga mo le palapala e tusa ma le $ 60 i le aitema. Vaʻaiga ma le vaʻai atu i se fesoʻotaʻiga, e le mafai ona iloa lenei fanua. O le mea lea, pe faatau mai, e manaomia ai se tusi faamaonia ma vaai i tofiga faapitoa: F-Plus faailoga tusi tao i Villeroyboch ma le Ofoofogia Gliss pepa faapipii i Duravit.

Atunuu suesue

O le laufanua o le gaosiga o paketi na tuʻuina atu i le matou maketi e manaia: mai Potukale ia Sigapoa. O a latou oloa e mautinoa lava le sasaa o le aganuu oa latou "tina eseese": I atunuʻu eseese e fesootaʻi ma le nofoaga, i le faʻalilolilo, ia tumama. Le taʻua o aʻoga a le atunuʻu. O lea la, o le Rusia e iai le poto lelei e feiloai ai ma a latou vaisu, uiga lelei, avanoa.

E oo atu i lea aso, e le mafai ai ona vili se tasi i le taʻitaʻi. Ae o loʻo ia i matou lo matou naunauʻaga umi ma lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Czech JOKA e leʻi tuʻua le Rusia maketi. O igoa o ona faasologa i Lyra, Dino mo le tele o tausaga na tutusa ma le mafanafana ma le manuia i le 1/6 o le sushi. Aemaise le fiafia talu ai talu ai nei o le lelei tuai jika ua suia mo le sili atu. I luga o faleuila nei o loʻo i ai ni mea sili ona lelei. Faatasi ai ma le maualalo tau, Czech enamel e maualuga lelei, faigofie ona fufulu ma fasimoli fofo (powder e le aofia ai!).

Masalo naʻo le tagata tauva i Cezham, galue i le tau tutusa, - Finnish ID. Leai se mea e fiafia ai, ae o le kamupani e maua ai le tele o le vaega o le United (faasologa o tagata e le atoatoa, ma le malosi, toe faaleleia (ma le tele o pu i totonu o le fola), ma le avanoa muamua Faʻafesoʻotaʻi le paipa paipa o le fufulu fufulu poʻo le fufuluina o masini.

Ole taumafai tele e puʻeina ma chekhov ma faʻaiuga turts. Ma e ui lava o VITra o se kamupani ma le poto masani, gaosi 4 miliona (!) Oloa i le tausaga i se tau tau gafatia, o totoe pea. I le ala, na avea ai Turkish Sansidili e le o se uiga o le Gold Katone ma Bouncing o Lilies i le itu, ae o ni tagata luti.

O le masani masani i luga o uiga lelei faia le Suetena Pese Gustavsberg. Tolu vaega autu gustavsbers o loʻo fuafuaina mo tagata ma isi talosaga: Nordic - 1998 Sales Faʻamaumauga o tagata e sili ona iloga i Rusen ia lava. (E fia iloa o le popolega na faia i le faia o Urisas ma le "Sini" i le ogatotonu: "Ina ia mafai ai e tamaloloa i le sini." O se taunuuga o le seleselega. Gustavsberg e teʻi o tagata uma, o le faʻalauiloaina o le muamua i le lalolagi i le lalolagi ... fafine Urinatiʻi!)

O le isi kamupani Suetena - AEO - e i ai ni pateni i le faiga o le faʻaluaina, tamaoaiga le tau, faʻapea foi ma le faʻafesoʻotaʻi. Faatoamea Faatoa - O le Konk o lenei kamupani. E ui lava o le "SMARL" Totonu o Sitro-Selnor i le ata, ma le eletise, faʻatasi ai ma le eletise, e mamao lava, o loʻo mamao atu lava mai i le faʻavaʻa e ala mai ai.

E toʻatele pule pule e talitonu o le matou maketi i mea e manaʻomia e tagata faʻatau e tutusa ma le Italia, o le mea lea mai le anpenine Peninsula e sili atu le mafanafana. Ioe, o le Italia e fausia lava ma atoatoa lagona o suiga i le tofo o tagata faatau. Sa matou o i le auro ua mavae le lanu auro i luga o le uliuli "Trotika", na latou suia ai le malulu o le paʻepaʻe o faigofie, ae mimilo i se militeli o le taʻaloga.

O se suʻesuʻega faifai pea mo mea fou o le tele o le tele o voluma, o pepa asthhetic o loʻo faʻaalia i totonu o ana aoina ia geraca craveda. Italia o nisi taimi e manaʻo e valaʻauina le mataʻi. O le mataupu lea o le tofo, ae latou te le galo foi e uiga i le tamaoaiga faaaogaina o le avanoa. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le Kamupani Chiramic GaDalano ua atiaʻeina ni vaega se tolu eseʻese: faiga mo lapoʻa, auala ma tamaʻi potu. Masani, o le toatele faatau fautuaina i latou oe ua sauni, mo se faataitaiga, e faaalu i le $ 400 i le faleuila, ae e leai se fiafia i faiga faapitoa (na manao o ia e maua se mea o uiga tausaafia), sikolasipi Sipaniolo. Ma - roca. Ma, foliga mai, ae le o le aoga: O se tagata sili ona popole, gaosia le tele o le lanu matagofie. O loʻo fai mai o le pyrenean totine e manaʻomia se faʻapipiʻi auiliili (e ui lava o le atoatoa e le afaina ai soʻo se mea e fai ai le palu). Talu ai nei, Roca fiafia le purella, o loo i ai se nofoaga i le fale mo se bidet, o se poto mea - o se faleuila tapuni-bidet ei ai ea foliga ma faʻavevela vai; faʻatautaia le mea mulimuli mai le fausia-i le sipai; Faauma le Salectrical Select.

Ia, afai e te manaʻo i se mea i se taimi faʻatulagaina muamua ma le aoga, - Fai atu i oloa o Gala: O nisi o le au faʻaputuputu e paʻu ma le lima.

O le leva tuuina keramika o le malamalama tuai ua iloga, o se tulafono faafoe, conservatism maloloina, e faavae i tu ma aga a le atunuu, lea o loo teuina i le puipui o lo latou laau, e le o se tasi senituri. Ina ua uma, pe a fai o nei mea na gaosia na ofuina (nini ua ofuina i le taimi nei) o suafa tupu tupu.

I Egelani, o le twoyford. Faafilemu, Plus Foggy Albion Clamiccs e sili ona lelei mo fale o moni dandy.

Mai le Farani sili ona lauiloa oloa mai ia Jacow Triofton, Selles - Exprent - Exprent Excemality o mea na faamaonia, a aunoa ma le leai se aoga moni.

O le moa, tulaga ese i le malosi ma le matagofie Austrian Malo, o se vaega o le i Sanomona fusiua. I lona tui o le va o le 'au - o mea uma e lua e fai ma polokalame ma i latou na i ai i tagata o Vaniva o le taimi o le Ergettzog Feddianda. Malie, lamolemole le lelei o pepa o Sphinx, Holani.

FAAMAONI, Talu ai nei (talu ai i le tausaga - lua) Sa iai suiga tetele i pisinisi. Mo se faʻataʻitaʻiga, na tuʻufaʻatasia Pepa Juku ia Lafine, ma Lauga o Amerika nofoaga o loʻo ala i luga o laʻau le lalolagi.

O se talanoaga faʻapitoa e tatau ai i le tina o le lalolagi o le European Proceslain - Siamani. O le mea e fai atu ai, o le lelei o le Siamani e mafai ona faʻamalieina ai le tofo o soʻo se tagata taunuu. O le lauiloa Dashett-Triplele - Villeroyboy, Duravive ma Kurarag, - E aunoa ma se masalosalo, e mafai ona maua i le "maualuga sosaiete" i le lalolagi o cermicics. E ui i lea, o loʻo ia i latou uma lona lava "nicher". Villeroybooch o le, muamua o mea uma, sili ona lelei mea lelei. Ma le tamaoaiga o talafaasolopito. Faigofie ona latou fai mai lona pili alu i le malaia, sa faaauupegainaua i le "Titina" ma vaega na teuina i le Bol Yelson Thereter. O le popolega saili i le tau o le gaosiga o le gaosiga o le gaosiga ma le tau o lona gaosiga, ofoina atu se lautele lautele o tau o tau i le lelei tutusa lelei.

e faavae i le talaaga Duravit i luga o le igoa o sea mamanu, e taʻua lea o loo aumaia mai le fiafia: Philippe Starck, Dieter Sieger, Frank Huster, Michael Graves. O le Bered Prompu galue mo lenei kamupani, aua e manatu o le sikolasipi e avea o se vaega atoatoa o le tusiata.

Kerarag faia se tulaga faapitoa. O mea a le kamupani e le sili atu nai lo le lua o tagata gaosi a Siamani. E faʻafiafiaina le tele o tomai fou ma le lototele ma le lototele o loʻo fofo ai fofo. Mo se faataitaiga, e matua taugata, ae i le taimi lava lea e tasi o le faasologa maua atoatoa mai Matteo Thun, le fata ma le bidet o lea ua faatotogaina i se faiga faasalalauina CLOU, e faatagaina oe e te pisi na i le vai mama.

O tala a le atunuʻu e maua ai ma le manuia tele le faʻatau mai i le wartifier ma amata ona faʻatautaia le tamaoaiga-vasega meafaigaluega mo le averesi o tagata faʻatau. Aso nei i itu uma o le faʻataʻitaʻiga "Elissa" o le aʻoga tuai, o le "Controt" ma le "faʻamafanafana" o le Lobnenky Sturcourmer, e le mafai ona maua i le tele o oloa. .

Faiga

Talu ai nei, o le vaaiga, e aofia ai i totonu o le tagata tomai faapitoa, e faapea o le mamanu o ia mea e pei o tapu, ma aemaise le faleuila, e faifai pea - e le mafai ona suia, e aunoa ma le solia o galuega tauave. Faʻataʻitaʻi ua le fiafia i lenei faʻamatalaga. Fou aoina o scenters e e tutusa lava e ese mai lo latou na muamua atu, e pei o le taavale muamua mai le tagata i le taimi nei tuuina i faatau-2000 taavale. O loʻo iai lau masani, o loʻo iai lou tagata vineta-gablee, o loʻo iai lava ni faasologa sili ona fiafia i ai, ma o loʻo iai se faʻapitoa.

Tau fuafuaina tupe. Ina ia iloa ai le a le tau o le tau i luma o oe, tatou fai atu, o le faleuila, faigofie: Afai o le plum paipa o le "o lona uiga e le o se mea e sili atu nai lo le $ 200.

E leai se foliga i le lalolagi o mea e le mafai ona faia. E ui lava o le faiga o loʻo i ai nei e le o se faʻatonuga, o loʻo iai pea ni mea. Muamua, e i ai se manaʻo masani e faʻaitiitia ai le laugatasi ma le lamolemole o foliga, o nisi taimi e oʻo lava i le faʻalauteleina (pei o le gagana Sipaniolo, Gala). E faʻamatalaina e se tagata i le natura masani, lea o loʻo le maua ai tulimanu maʻai. O laina o ni faʻaputuga o ni faʻaputuga o loʻo taʻua i le natura (Prina Villeroyboy, Faʻauʻuga Majyford, Fofoga Mavaega, sola ese Iakopo Twowon, ma isi.

O le faletaele o le mea lea e sili ona fiafia uma, le leoa, faamafanafanaga. Mo le mafuaʻaga lava e tasi, e silia ma le 90% o tagata faʻatau o pipili faataamilo i le lalolagi i lenei aso e sili atu le paʻepaʻe lanu paʻepaʻe. Ma le isi, o le mafanafana o le "paepae paʻepaʻe" - o se faʻailoga o le mama aʻiaʻi ma le lautele o totonu. O le tumutumu o le lauiloa o le uliuli palama ma le tile faata, lea na oo mai i le 80s, sa foliga mai o le a le malosi atoa calved i le taumafanafana. Soʻo se lanu o le faletaele e manaʻomia taumafaiga faʻapitoa faʻapitoa, ina ia aua le foliga fefe (pe a, ioe, o nisi faʻapitoa faʻamoemoe e le tuliloaina).

Lona lua, o se faiga faifai pea ua faailogaina i luga o le retro. O le filosofia o le fesili na tupu: O le a le mea i le amataga o le luasefulu senituri e mafaufau i ai Retro? Talofa mai le ogatotonu o le sefuluiva seneturi, faitau manino i le roantik aoina o le keramage kamupani, poʻo le le-le-le-dabredist criene o le Duraviti kamupani, na le faia e aunoa ma le faatosinaga o le cubism, supa o le 20s o le luasefulu seneturi? E ma tele, e lua fetu o fetu o se retro version. Manatuaina o taimi pe a faʻaaogaina taga ae le o le faleuila, pelvis ae le o atigi ma trigging nai lo taele. Pei ona latou fai mai, o ai e tofo ai. Toeitiiti lava o tagata uma o tagata gaosi oloa o loʻo i ai i latou o le faʻaputuga o se faʻaputuga o se agaga nostalgic e tusa ai ma aganuu a le latou atunuʻu. e tatau ona ou fai atu e le gata i compacts ma faamalolo lē tumau, e toilets monoblock (Metro o le kamupani Duravit, IDO kamupani Ariosa), "tuufaatasia" ma le tane i se tasi atoa. E ui lava e sili atu ona fetaui lelei, ae o lo latou faigata na o lena pe a faʻaleagaina soʻo se vaega, e manaʻomia le suiina atoa le masini.

O le "resitaraina" mea talafeagai, mea talafeagai ma vai taele faʻapipiʻi i le "ressing" plumbing. E le o lona uiga e aunoa ma latou e le mafai ona fai. Na o le mafanafana tele pe a fai o se tasi ua uma ona fausia mea uma mo oe. E tupu o mea e maua e tasi o le tasi faʻaputuga talafeagai mo le isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, axor facets atiaʻe e le stack e matagofie i le masani ai ma le lelei tulaga masani x-l faʻasologa. O nisi taimi e tupu ai le faʻatau atu o le fou o loʻo tuai ona o le faʻafefiloi o ana suʻega manaʻomia tele taimi. Tupu lenei mea i le Giorno Massimolosa aoina chini o Duravit, lea ili o minimalism ua leva ona faatalitali ma le onosai.

ABC tagata faatau

Mauaina o santeramcs o se mea faigata e manaʻomia ai se poto masani.

Afai e mafai, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o faleoloa faʻapitoa faʻatau, ma o fea e iai pule faʻataʻitaʻi masani, ma o nisi taimi o tusiata. I totonu o maketi o loʻo faʻatau atu foi i le tele o mea lelei ma "malosi" oloa, ae e sili atu le faigata ona maua se tagata agavaa. E ui lava lea, pe a faʻatau se "lua" (Tulip-Ituaiga Shels + o le faleuila) poʻo le sili atu itulau "o le a ofoina ai le faʻauiga paʻu.

Tele taimi i le auai o le lanu manaʻo (seʻi vagana le paʻepaʻe). Ona e tatau lea ona e faʻatali mo le tilivaina: Mai le fale teu oloa - 2 vaiaso, mai le gaosiga - 8. E mafai ona e faʻatautaia le tele pe a fai o le faʻasologa e faʻaalia ai filifiliga tutusa. Mo se faʻataʻitaʻiga, tulimanu goto, faʻalua lua, ma le galuega, ma pito i lalo o ata.

Mafolafola flushing faleuila (o le laulau, ipu, ua maeʻa tulaga taʻitasi i sisifo o le fale mautotogi) i sisifo o le fale, aua le faʻaaogaina le lauiloa-loloto foliga i ai. Muamua e itiiti se pisapisa, ae sili atu le vai e manaʻomia, ma o le lona lua o le faʻafeagai. O le mea lea, "Mo le mauga" fufulu mafolafola e faʻaaoga naʻo le lua faʻapitoa ma le tumama faʻamoemoe (i falemaʻi, fale tausimai, o tamaʻitaʻi tausi aiga).

O Le filifilia o le faleuila, e taua le amanaia o le ituaiga o tatala (o lona tulaga, o le nofoaga lea e lafoina mai ai le au matofu i le otaota o le otaota). Faʻasaʻoina o loʻo saʻo (tuʻutuʻuga) faʻasino i le fola; obolique (i le tulimanu i le fola); itu (faalava). Faʻatau atu o se masini mo se taulaga o le taulaga, e tatau ona e mauaina le ituaiga o le sipai sipepei i totonu o lou fale - i lalo o fola ma pa. I le tulaga muamua, o le tele o fofo o loʻo agaʻi i ai, ae o le laua tele e tatau ona mafiafia tele.

Sili ona lelei o le tagata o Rusia o le faleuila o le faleuila ma le tatalaina. O le mea e tupu i nisi fale o fale e uiga i le 1953 ma ua atili ai ona faaaogaina i fale fou. Tele Europa gaosi oloa faia faleuila ma i latou ma isi ituaiga, ma o le faaupuga pito i luga e mafai ona liua e faʻaaoga ai elemene o loʻo atagia mai ai o le faʻauiga i isi.

I le faʻaulufale mai i le faʻaulufale mai le palasitika, ma o le tagata faʻatau a Rusia e masani ona le mautonu. I le tasi itu, e matua le saʻo lava, pe a o le duuvvit ma Kerarags pepelo i le "igoa" e avea ma cerampes o loʻo maua mai i totonu. I le isi itu, o le scilikesi faiga ua toe faaleleia atili ma sili atu ona fuafuaina (aemaise lava ma lo matou vaivaiga maualuga!). E tasi lava e faatatau i paipa. O a latou faʻataʻitaʻiga o le a aoga o le a aoga pe a faʻaliliuina le faleuila (o le mea moni, i totonu o tapulaʻa talafeagai), pe a toe ola le faletaele. I se faʻaopopoga, o le faʻapipiʻiina o faʻaputuga vai vai faʻataʻulaʻu e aoga tele - a mo le fale atoa, pe i luma o masini taʻitasi. O nisi o towed tovert bowls ua uma ona fausia se mea faapena MEH Studter. Toeitiiti lava o mea uma o loʻo iai i totonu o le faleuila e aofia ai le faleuila e faʻaluaina (lua faʻamau) poʻo se mea o loʻo taofia ai le suavai (o le tafe o le vai). E masani ona fetuunai. Manatua e tusa ma a tatou Norms, e tatau ona i ai le tane votk i le 6.5 lita. Faʻaulu mai laiti (i luga o le 4 litaʻo) atonu e le maua se alafua o le alavai, e paʻu lava i le tuʻipalaina o le sami, aemaise i le atunuʻu o le vaipunaʻe (i tulaga

Ua faateʻaina le faleuila ma gidtt ua matua lauiloa. Latou te sefeina avanoa ma e mafanafana i le faamamaina. E mafai ona faʻapipiʻi i latou i luga o le laumua puipui: Pe tuʻusaʻo pe ma le uʻamea faʻavaʻa. E moni lava, o lo latou faapipiiina sili atu ona i le faʻatonutonuga mai o se tautua faʻatagaina e le itiiti ifo ma le faʻaitino mai i tuaoi, o loʻo tutupu ai le taugaga.

O le tau o le tau o le tau o le tau o vaega o tagata taʻitoʻatasi. Mafaufau lelei i auiliiliga uma, e mafai ai ona faʻaititia le tau o le faʻatau e le tasi tolu. Sei o tatou fai, e mafai ona e pulea le palapala - e le mafai ona tafiesea na o mea e sili ona tatau. Poʻo le faʻatau e le latalata i le puipui. Glossy enamel cheaper pate; Pau le eseesega o le matua sili atu. O le faapuupuuina o le mamanu o se taugofie o se tau faʻapipiʻi ma se palapala-replent cheting ma le tau o le galuega i luga o lona faʻapipiʻiina o le a taugofie ai se mea e mafai ai ona faʻatau ai se vaega o le CEramic. (I luga o se faʻataʻitaʻiga taugofie, o lenei tulafono e le faʻaaogaina.)

O le mataupu faavae tutusa o le tamaoaiga e talafeagai ma e tusa ma le vanimonimo. Ua faapipiiina i latou i puipui, po o luga o taula i le puipui, pe o lea foi, ma isi. E mafai ona faʻatapulaʻaina oe i taula pe a iai se perstretal poʻo le afa-pou (latou te tautua o se fesoasoani faʻaopoopo). A leai, e sili atu le faʻaaogaina o puipui pe a talafeagai le puipui mo ia faʻapipiʻi. Peitai o loʻo tumau pea le mausali o le faia, faʻamalosia le puipui pe faʻatau se peea.

O le mea taua o le manatua e mafai ona e faʻatauina se mea taugofie taugofie, e le maualalo i le tulaga lelei o le pele! Ma mulimuli: pe a toe faʻafou, faʻatau le steminist i le sili atu. Ma tausi ia, faaeteete! enamel seāseā e mafai ona ia faia tagata reusable o chlorine-o loo i ai oloa o le faamamaina o lona faasalalauga e le o mai mai lo tatou vailiili televise.

O le faafetai faatonu Andrei Makarov (Neuhaus mamanu ma toele totonu) ma vaivai tala (Laverna fale fefaatauaiga) mo se fesoasoani i le tapenaga o mea.

Faitau atili