Nate oe!

Anonim

Wooden Studen fale mautotogi ma vevela vevela i le ogatotonu o le potu malolo.

Nate oe! 15401_1

Nate oe!
Potu malolo

O le "Royal" taele ua faʻasaina atoa ai le atoa o le potu malolo, ma faʻatagaina ai isi mea faitino o le mea latou te le saogalemu ai.

Nate oe!
Vaʻai mai le alatele i le potu malolo

E le faʻatopetope le puipui a le linou o le aoga e aunoa ma le faʻamaloloina o le scarlet "oa" i le loloto o le potu.

Nate oe!
Hydromassage taele

Lenei o ia, o le mumu-auro "o le laʻititi laʻititi," o ni 'au faʻatoa i luga o le ala sopo i le ogatotonu o le fale mautotogi.

Nate oe!
Potu malolo

I le tamaʻi avanoa, faʻatafunaina le lanu o meaafale, puipui ma mea e maua ai e se mea sili o le malosi faʻamalosi.

Nate oe!
Umukuka

Na pau le potu o le fale mautotogi e toetoe lava leai se lanu mumu. O le isi mea, e le itiiti le "fiafia" lanumoana ua fuafuaina.

Nate oe!
Fasi o le ala savali

O tioata tioata e faʻapipiʻi i totonu o le auala matala ua mamanuina e faʻaalia ai le faʻatonutonuina o gaioiga teuteu.

Nate oe!
Vaʻai mai le potu malolo i luga o le potumoe ma le alatele

O le teuteuga ma le lanu o le potumoe o faʻaauau le autu autu o le fale mautotogi o le atoa: I le taʻaloga o le teuteuga e eseese lanu o le mumu.

Nate oe!
Nate oe!
Fuafua (i le pito i luga) ma pe a uma (lalo) toe fausia.

Auina atu i le Fale teu oloa Telefoni "O loʻo nofo i le faletaele o le Walgges", nofo i le faletaele poʻo le tuʻuga o le potu malolo - o le taʻaloga o le tasi poloaiga. I tagata o loʻo faia faʻaiuga, ma lagona o aga malie ma faʻafiafiaga lagona, pei o se tulafono, e lelei mea uma. Peitaʻi, ua latou le fiafia e aunoa ma le faʻateina o antic. Afifi mo isi tagata - ma foliga o oe lava foliga, ma le olaga, ma se gaioiga e faʻaalia ai mafutaga ma sosaiete.

Ole valea "a le sosaiete i tagata lautele o le tagata" ua faia uma i le olaga ma i faatufugaga. O le Talafaʻasolopito o Afatau ua iloa e tusa ma se mau i le tele o tagata lautele: "Matai o le Aptama o atunuu uma, auai!" Talu mai le taimi o le Mayakovsky ma Burliuk, Inturuism, o le asthetics, o loʻo faʻavae i luga o le overbury. O ona manatu o loo i ai i fafo atu o le taimi ma avanoa avanoa fatufatuga sailiga mo i latou uma e le mafai ona le taliaina ai, tuufaatasiga ma stereotype.

Teuteuga ma le tusiata - na o se mafuaaga matagofie mo le mato. Fale futuristic o loʻo fausia, o lona geometry teclide o loʻo iai le sili ona mamao uiga. O tagata faigaluega o loʻo faʻamalosiaina i totonu oa latou galuega i ata o gaosi oloa, fale, taʻele o manu i totonu o le taulaga. E pei ona i ai i le faatufugaga i le atoa, e sili atu ona seasea i le vaega o le Matailau. Ae, e mafai ona e talanoa e uiga i le faʻateina o nofoaga e iai faʻailoga o le taimi saʻo.

E manaʻomia le finau mai tatou te faʻatupuina nei tagata uma e aunoa ma taleni, o lona uiga o le faʻaleagaina o le agaga. E tusa ai ma le faʻaalia o le leona tolstnoy, i le faʻamaoni moni e tatau ona avea ma lagona o le fuaina. O le aano o le talenia o le talemoni e le o le aofaʻi o mafaufauga, ae i le uluaʻi aitia o le aitia ma faʻataʻitaʻiga o lona osofaʻiga.

"Ma ua ou paʻepaʻe. Ma i le mumu taele i le ogatotonu o le potu malolo! .. "

Ina ia talenia tagata lautele, e le manaʻomia i le avea aloaʻia ma tagata tusia. Alexander AKOPOV e le natura o le gaioiga o se felauaiga inisinia. Peitai, o lona manaʻo mo le toe faʻaleleia o fale mautotogi ma le malosi na faʻasolosolo ona atiaʻe i se galuega fou. "O tagata na aafia" o gaioiga a le motu o le Amateor, ua uma ona avea ma tagata e ona tagata o loʻo nonofo, o le a le i ai ni agaga na suia ai le Alexander Hopexeader. O le uluaʻi olaga o le fale fou mo aʻu, o le a fuafuaina e le tatou toa ma fuafuaina ina ia tele ai tausaga, e le o se mea leaga tele i tausaga ina ua malosi ai.

Laititi mea, oe iloa, tasi-potu potu fale i le tolu subny subs. E aoga le nofoaga - 31.8 M2, aofaiga atoa - 62.8 M2. Ae i totonu o se fale mautu-olo i le ogatotonu o Moscow, i le sefuluiva fogafale, ma le matagofie o le fola, ma se vaaiga matagofie o spriers o le toetoe o maualuga o le metropolitan. I se faʻaopopoga i le potu i totonu o le fale mautotogi, na iai ni lagona i le ulufale fale, potu malolo, faletaele, kamukuka, caltgyng ma nila.

Ae na faʻaalia e le natura a Alexander o le mea lea e tuʻu i luga ma ni mea laiti fale. O le mafuaaga o le toe totogiina ma isi galuega e faʻaleleia ai le mautoo o Napoleonic "le mea autu - ia vaʻai i mea o le a tupu!" O le manumalo na faatoilaloina ai le malosi o le isi tagata - o se inisinia eletise ma matai mo lima uma o Alexander Burtssev. O le "atoa" fitafita. " E moni, e faʻalua ona faʻaosofia tagata tusiata i le mataupu: Mo le gaosia o puipui ma tusi, ae o sina taimi mulimuli ane.

Ma o lenei o le taimi e tatala ai le tagata faitau le mea lilo autu. O le mea moni o loo i Alexander Akipov, tele tausaga na soifua ai "tasi, ae le mafai ona tiʻetiʻe i le tele o mafuaʻaga mafuaʻaga mafuaʻaga. O se tagata moni, anoa, pe o le a vave ona ausia le manaʻo. Ma o iinei na ou vaai i laʻu lava mata le mea o le au e ona le manaʻo o le tagata e ona - o le sili ona lelei o le taʻele taele, tu i le potuum i le ogatotonu o le potu malolo. E Mafai Ona E Talitonu: Avatu! A e toe foʻi mai i la matou mafuaʻaga, ona iai lea o se faʻataʻitaʻiga o le lototele ma le le mauaina le talafatu o ata o se ata o se ata i totonu.

Vaega o se faigamalaga malaga

O lea, na amata uma i le faʻatauga o le 'au a le' ava malosi o le 'ava. Tuu i totonu o le ogatotonu o le fale mautotogi, sa fai lava ina tagi le tagata nofo tumau ma le 'au fauina e sili atu gaioiga. Ona o le tele o lapoa o le alatele o le alatele ma le potu teu fale na mafai ona faatulaga se potu faiva mimiti. O le faʻateleina o le umukuka na avea ma faʻaauauina o le faʻaititia o le potu malolo. O le Loggidia ua liliu i totonu o nofoaga faafiafia. O le Uiga o le Vaitanu o le Paʻu na natia i puipui. Napaneu, i tua atu o le ata lafoia faitotoa, sa i ai foʻi ma le tamaʻi potu mo le fufuluina o le masini. O le iʻuga, toeitiiti atoa le fanua ua liliu e liua i le aʻoga. , E pei ona o ai, ua tupu, ua ia paina, ma mautinoa le taofi o le tagata i le tuulafoaiina.

O le foliga o le Hydromassage taele na fuafuaina le palasitika o le pa puipui o le potumoe, o le alatele ma le itupa o loo iai le umukuka. O le iʻuga, o le fale mautotogi e manino lava, ae masani e vaeluaina i nofoaga autu o le galuega: nofoaga ma potu potu, potu potu, potumoe, potu moe, umukuka, faʻafiafiaga. Uma i totonu o le "ogaoga" lua-lua-potu-potu fale. Na o tamai lapoa.

Ona i ai lea o le faʻafitauli o le lanu lanu. Alofaina, fiafia alofa alofa Petylety, talafeagai iloa ese mai soo se mea i totonu o le potu, e masani ona tosina mai ai le mafaufau. E ui i lea, na manatu le Dãne o le ata mumu mumu. Ina Faʻaleleia le aʻafiaga, o le vaalele vaalele i tua o le faletaʻoto na maeʻa ona taua e le taua o le leo. Toe atagia mai e le Kapeneta Etpet, toe fai foi ma SFA aluga ma pupuni i faamalama, mumu lanu mea moni na lagona uma le avanoa vaaia. Ma le isi, o le tapenaga o le tagata asiasi i lenei osofaʻiga lanu e amata i le ala savali. I lona pa, e ala i le felauaiga i ala e masani ona fai, lea o le taʻele o le palu ma puipui e vaʻaia o se moli uumi malamalama.

Peitai, e faasaʻo le psyche e le o le faʻamalosi o le natura o Nathander AKOPOVIV na filifili e paleni le mumu sili ona manaia. O le jacuzzi podium ua vavaeeseina e se mumu mumu. Le taualuga i potu uma, vagana le faletaele, kulimi. O pa o le potu moe e lanu viole, i luga o le fola - parqutch tuufaatasiga i le agaga o Mondriana mai le World Aferika maple. Faatasi ai ma puipui o le potumoe ma foliga lanu lanu o le potu malolo, lanu mumu ma sinasina ma sinasina ma sinasina o le kapeta o lo o tauemuina. I totonu o le umukuka i le mamanu o le fola ma pupuni, lanumoana-lanu samasama-lanu e puleaina, o fea o manatu o le sami ma le la e fesoʻotaʻi masani. O le muamua o loggia e puipuia e Windows o lona tioata o loʻo faʻamalosia i se ata tifaga e sili atu le tele o le ultraviolet. E oʻo mai i le taimi nei, i lenei nofoaga ua tuusaʻo ua gaogao, ae o loʻo maua le ata ie mama i luga o le puipui, o le mafaufau e te mafaufau i le nofoa. O le faletaele e manaia ma le pu o le sifi ma le mirororot sliding checelet steash. Aua e sili atu le faʻalauteleina o le vaʻai, o le potu e teuteuina ma toetoe lava o paʻepaʻe paʻepaʻe laupapa ma faʻatumu i ai ma le malamalama malamalama.

O le malamalama ma metotia i totonu o le fale mautotogi ua tofia ni vaega faapitoa. O le pule ua faʻamautuina se faiga faigata o le faʻatonutonuina o leo, mea faigaluega vitio, TV ma le malamalama (BULD OLALFSED, Tenimaka). Nofo i totonu o le taele, faigofie lava i le faʻatonutonuina o le mamao, galue i le IRFT, faʻapipiʻi le televise, fetuʻutuʻu le tulaga o le stereo.

A nofoia le metotia ona nofoaga, o le tagata ua foia i le faatauina o meaafale. Na mauaina e Alexander se ata faʻataʻitaʻi o le lakapi o Causine o le pogisa o le ok, o se moega sili ma se vale i tua, o se tamai nofoa malu mo le potu malolo vaivai. Pusa - Iapani Biguile seti. O le toe faaleleia i le fili e faia ai ie pupuni na faia e se fomaʻi faʻapitoa, ma se ata faʻataʻitaʻi i le kandinsky auala i luga o le laupapa. Leai se elefane i lou fatafata o drawers, darp day ma pusi.

EClecticism? Ioe. Awouturism? Oi ioe. Masalo lelei o le alexander na faʻaalia lona tagata taʻitoʻatasi e aunoa ma le faʻaaogaina o le fesoasoani a le fomaʻi faʻapitoa ma mamanu. Na masani lava ona ia galue ma i latou, a leai sa vave foi ona ia. Ma o lea - e i ai le vai taele i le potu malolo. Ma Alexander AKOPOV, uma i luga o le paepae!

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Nate oe! 15401_11

Designer: Alexander Akipov

Matamata i luga

Faitau atili