Olaga fou o le 137th faasologa

Anonim

"Oni tamato." Lua-potu potu potu, teuteuina i le sitaili o Rusia poroque, i le 137 potu fale.

Olaga fou o le 137th faasologa 15405_1

Olaga fou o le 137th faasologa
Potu malolo
Olaga fou o le 137th faasologa
Falefaafiafia
Olaga fou o le 137th faasologa
Umukuka
Olaga fou o le 137th faasologa
Vaega
Olaga fou o le 137th faasologa
Vaʻai mai le alatele i le faletaele ma le faletaele
Olaga fou o le 137th faasologa
Fanau
Olaga fou o le 137th faasologa
Potumoe
Olaga fou o le 137th faasologa
Faletaele

Olaga fou o le 137th faasologa

Olaga fou o le 137th faasologa
Muamua o le fale o le fale mautotogi
Olaga fou o le 137th faasologa
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

E faigata ona mafaufau o loʻo i totonu o lenei ituaiga o loʻo i le masani ai o le tino o le tele o le fale gaosi poloka fale. O le tele o tusi tusiata i aso nei galuega ma faʻataʻitaʻi ma nofoaga tetele, faʻagaoioiga o le tele o potu lapoʻa ma fua fua. Ile o nisi o latou na faia le tiute e fausia ai avanoa fou ma ata o totonu e matua faʻatapulaʻaina faʻatapulaʻaina tulaga, pe a fai o le eria ua setiina i le 70M2.

Ioe, ae le o le tomai faʻapitoa o loʻo i ai le lototele e faʻatulaga ai se mea faʻapitoa i se fale, ae le o se vaega masani i le faʻasologa masani ".

I le mauaina o lenei fale mautotogi, galo e uiga i le leai o se ola o le tele-faleoloa-faleoloa "ma o auala sili ona masani ai o le Windows. Lenei o lou lalolagi, e leʻo se mataga, agalelei ma le tele o meataalo. Se ata faʻapitoa na mafai ona fausia ai le tusiata a Alexei ma Tatiana Lebeev i se potu tolu-potu potu e tolu, lea e le i ai e le masani ai

Ma na toetoe a toetoe lava a le mafaufauina. O le mea lea o le tusitala o le poloketi o loʻo fai mai le tusiata A. Ledeev: "I le amataga, o matou uo na faia muamua mo le poloketi. Sa ou manaʻo i le galuega atoa Ia amata galuega. Sa matou tilotilo i ai, ma na foliga mai o le tele o le fuafuaina e le amanaiaina manino le tele o le mausa, ma lona faigata faigata o le ata Na matou filifili e fuafua le potu malolo toe suia o le auala. " O lea, o le lafoaia o le "mamafa" agai atu i le au Europa, na latou filifili e apili i ata o tu masani a Rusia, siitia atu i le fogafale 5 o le tama tama. O ia ata tifaga "Taʻaloga" ma le lagolagoina o fausaga o loʻo manaʻomia le ogaoga o pisinisi ma mea ua fuafuaina na maeʻa ai le poloketi i le 137th faasologa).

O laina o le uamea uamea ma le 'aiga ola e susulu atu i totonu o le tuʻufaʻatasiga ma le fausaga. E sili ona faigata ona matou galuega. A. Lebbeev: "Ua faia loa, e aunoa ma le musu i le vaega 5, e faʻailoa atili ai o elemene sili ona malosi i Fuafuaga. O le mea lea, e lua faigata na aliali mai i totonu o le lauʻeleʻele, suborduate i o latou atxes uma o le ogatotonu o le avanoa ma faʻamalosia i tatou e maua le faʻamaoni sili ona faʻaalia o lenei tulaga o lenei sone o lenei tulaga. "

Hall ma umukuka. O le aveeseina o le lagona o le leai o se tamai ala savali ma faʻateleina le avanoa o le umukuka, e tolu tuueseeseina ai itu. O lea, o le sone o loʻo tuʻufaʻatasia ma umukuka na tuʻufaʻatasia i le tasi potu. Yove se tamaʻi fale o se fale faʻatulagaina fale faʻatuina se isi avanoa tele, faʻaopopo atu i le 20-mita potu potu. Ina ia faʻaleleia le faletele, o le tusiata na faʻaaogaina ai lo latou "iloa" - - se faʻapitoa faʻapitoa o le taupega e le pai i le fola, ma le tatalaina o le tootoo. E tusa ai ma tagata e fai togafiti, a aunoa ma le laititi o le faʻagaioiga o lenei "Monster" e faʻaoʻoina ai o latou matataʻu e uiga i lona faalavelave, faʻatuatuaina ma leo na gaosia e latou. O sea paaga e faigofie ona faʻaaoga ma latou te le solia le faʻamaoni o le totonu. Paoa ofu, peleue ma seevae auala ma le auala e le o le mamafa o le potu tele o le hall - ua i ai o latou lava fale.

O le autu o le vaega o le Hall na tuʻu i ai le Hall na tuʻuina atu i totonu, teuteuina i le sitaili o Moscow Baroque. O le vai mai le autu o filifiliga ua foʻia i se taimi nei na taofia i le taualuga, e ala mai ile ulufale atu i le umukuka, aua le faʻafesoʻotaʻi ma puipui, ae na o le faʻaalia o se sone, ae na o le faʻaalia o se sone, ae naʻo le faʻailoaina o puipui, O ia na vaaia ma lelei le taualuga o moli uila. E ui lava i le mea moni o le 7-10 cm ua 'ai le mamanuina o le tapuni o le taualuga.

Umukuka meafale mai le "efuefu" ok hides ia latou lava metotia uma talafeagai. Mo le togafiti, sa vaaia se potu 'alo i le taimi o le 1m, i le neoti o le logā o le lapoi o le pusaaila tele.

O le atoa i totonu o le potu tele ma umukuka ua mamanuina i le mafanafana beige-piniki lanu ma lanu paʻepaʻe lanu paʻepaʻe ma faitotoʻa. A. Lebseev: "E tusa ai ma le itu o le itu o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le ulufale, o le faʻaiuga na mafua ai le amataga o le galuega ma le fale o le Vaega o loʻo tuʻuina atu i le fale. O la matou lagona tiga e alu ese mai le atigipusa o fale o patine. Na aumaia ai le malosi e manumalo ai i faʻafitauli uma faʻatekinisi e fesoʻotaʻi ma le faʻatinoga o lenei manatu. "

Potu malolo. Le fale pito i totonu o le eria. O le ata o le potu malolo i le lanu efuefu-blues-piniki lanu, o le tele o le malamalama (e lua faamalama tetele ma le tele o mea e mafai ona i ai ma le malulu o le pa.

Ina ua mavae atu i luga o se tamai alataimi, matou te mauaina i se isi vaega o le fale mautotogi, o loʻo tutoʻatasi o le suʻega o tamaiti, potumoe, faletaele.

Potumoe. O mea e fiafia i ai o le fausaga ma le teuteuga fofo o le potumoe. O le pito i luga o le tusitala e mafai ona iloiloina e le faʻafeiloaʻiga na faʻaaogaina e latou, faʻatagaina e faʻateleina le potumoe potumoe i le tupe faʻaalu o le faapaologa. A. Lebseev: "O le faʻaiuga taua o le suia o le loggia i totonu o le Convex Ferrker, ae na fautuaina ia te ia te ia te au tekonolosi." A o le auala na tatou vaʻai ai i le auala Le aoga, aua e oʻo lava i se mea e sili ona fuafuaina e faigofie ona leiloa i le tele o le tagata-o loʻo i totonu o le tele o mata o le lotoa o le fanua o le fanua.

O le lanu o le potu o le potumoe o loʻo masani ai i le faʻafilemu o le pastel lanu o fugalaʻau. Ufiufi i luga o le moega ma pupuni i luga o le Windows suʻi i se tasi o le faʻatonuga ma le Decorator Inna Timofeeva. O pupuni uma ua i ai latou lava uiga uiga ese i potu taʻitasi: mamalu ma le vaʻaia i le potu malolo, ma le toʻamalie ma le toʻafilemu i le umukuka.

Fanau E leai se faʻaiuga faʻapitoa o tamaiti, ae o lona faʻamaumauina na matua fuafuaina e a latou pule o lona pule: lakapi, faʻatau atu taʻavale ma komipiuta.

Ua maeʻa le tala e uiga i lenei mautotogi ma upu a le ALIʻI: "O mea na iloa, 'ou te manaʻo e faʻamamafa le atoatoa o le potu faʻatasi ma mea e masani ai. e le tagata faʻatau mo latou lava, ae le o le pito i lalo. "

Matou te fia faʻaopopoina o avanoa o le Status 137th faasologa e le faʻatapulaʻaina, ma o le faʻataʻitaʻiga o le tusiata moni e leai se mea e le uma.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Olaga fou o le 137th faasologa 15405_13

Galuega tusitala: Alexey Lebedev

Poloketi Tusitala: Tatyana Lebedeva

Matamata i luga

Faitau atili