Fale o le faletalimalo - e le o le kalapu a le kalapu: tele poloketi

Anonim

Valu filifiliga mo le toe fausia o se tolu-potu potu e tolu ma le atoa nofoaga o le 81 m2 i le "harmonaon"

Fale o le faletalimalo - e le o le kalapu a le kalapu: tele poloketi 15413_1

Fale o le faletalimalo - e le o le kalapu a le kalapu: tele poloketi
Potu malolo
Fale o le faletalimalo - e le o le kalapu a le kalapu: tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

O le taimi lea, o le tusiata na galulue ma se tolu-potu potu e tolu ma se vaega atoa o le 81m2 e le masani masani fuafuaina. Foliga - o le umi o le sami e faaiuina ai le faamalama. O le fale mautotogi i se tasi o piliki "lautele" nofo o le fausiaina o 80s

A o le i amataina le toe faaleleia, e manaʻomia le maua i se tasi o le vaega o le vaega o le faʻatekinisi o le faʻaumaliga o le tulaga o mamanu o lau fale. E le gata i lea, o le a talafeagai ai e foia le toe faaleleia mai le loia a le Itumalo.

Fale o le faletalimalo - e le o le kalapu a le kalapu: tele poloketi
Muamua o le fale o le fale mautotogi

Soifua Maloloina

O lenei Poloketi e taumafai e amata le avanoa umi o le avanoa i se itu faʻaonapo nei ona faʻaonapo nei.

O le fuafuaga o loʻo faʻaalia ai o le fale mautotogi e vaevaeina i ni matata eseese o loʻo faʻaogaina geometric foliga. Alatele-sikuea. O le mea muamua na ulufale mai i le fale e vaʻaia o le malamalama lea mai le kapeneta o le kapeneta. O le Phenomenson e seasea tele mo le masani ai moscow fale. Faletupe a le Kapeneta. Potu faataamilo i le ogatotonu o le fale mautotogi. O le tioata faʻalumaina tuʻu eseese ai le lalolagi o le ona o le fale mai le lautele fuss. Lenei ma le kesi ma le sofa o se nofoaga mo pisinisi pisinisi ma faitau. O le carridor roctangle. Mai le faitotoʻa o le Kapeneta - Wenqutty Warth andshitesaʻei faʻatasi ma le 'olomatua, lea e lafoina i le faletusi. Ola-tafatolu Ua uma ona vaaia mai le ala savali. O se mea tele, leai se meaafale o isi meaafale. Mo se lapoʻa suli-glazed loggi ma se tamaʻi faleʻoloa. Nofo i luga o se sofa sofa, e mafai ona e matamata i le TV, i luga o le fata o le fata pa. Aza po- Umukuka trapezum. Ia, afai o malo e maua, o le ata lafoia o le a faigofie ona fetaui ma le mea o le a manao ai le hostess.

O le saoasaoa o le afa o le fale mautotogi Fale-poloka. Lenei e tolu faitotoa: mo le tasi faletaele. I se faatusatusaga, o le kapeneta mo le moli uila, mop, suʻi masini ma mea uma e masani lava ona faʻalavelave i tulimanu. Faitotoa latalata i potu moe. E leai se isi nofoaga, moega, laulau e fai ai laulau. Mai le potumoe e mafai ona e alu i totonu o le faletaele. I lalo o le taualuga "mu" o sikuea o poloka tioata e malamalama mai le kalama o le kapeneta. Tulei foliga foliga mai o le matafaga solo.

Potu i luga o fanau. O le tamai laulau i tafatafa o le faamalama e malamalama i le itu tauagavale, pei ona tatau ai. Latalata i le ofu. Dles-taaloga faigata ma, ioe, rack mo mea taalo. O lenei fale maumu ia avea ma se aiga e tolu (Tina, Tama ma le tamaitiiti).

Mataupu o le Galuega Igoa o nofoaga Mea ma Faʻamatalaga o Galuega Arient. Manogi mea Ma pologa, $ / M2
Taua Potu malolo, umukuka, faletaele Plaster pine ma se tuufaatasiga fefiloi. 50-90.
Olo i luga.
Eli ma le vai o le vaifofo.
Fola Potu nofomau, faletaele fale o le fale, Kitchen Sitaili lau masini. 70-120
Sauniuniga mo le fale.
Fola le fola fola.
Fola fola laupapa laupapa
Puipui Potu nofomau, faletaele fale o le fale, Kitchen Fausiaina o piliki vasega. 170-200
Savali vasega.
Tuutuuga mulimuli o puipui.
Le gaoia ma le vai o le vai vai
Faitotoa Ulufale, interved Faapipiiina o se fale uamea masani. 40-70
Faapipiiina o le faitotoʻa o le faitotoʻa o potu o loʻo faia, faʻapipiʻiina o platbands
Faamalama pou

Faapipiiina o faamalama 90-130
Faamalama Faamalama-uamea
Eletise

O le le mautonu igoa ma le laugging paket ma tamoʻe 35-55
Vai paipa

Gasket o le vai sapalai ma le tanoa 'upega tafaʻilagi, faʻapipiʻiina o le plumbing 45-75
Aa
O le tau o le toe fausia o le fale mautotogi i le nofoia o le tasi sikuea mita o le sikuea 500-740.

Fale o le faletalimalo - e le o le kalapu a le kalapu: tele poloketi
Potu malolo
Fale o le faletalimalo - e le o le kalapu a le kalapu: tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Pati o paneta

O le manatu o le toe faia o le toe faaleleia o le fausaga o le la o le la i luga o ana paneta ma mea faimaiga tino. O le faʻavae o le potu atoa o le fale atoa o loʻo fausia i luga o le tuʻufaʻatasiga o lapotopoto elemene ma ditling ray. O le mea sili ona taua "o le mea lea, o le mea moni, o le mea lea, o le mea lea, i le poloketi lenei, o le ua ia te ia se tiute taua i le toe fausiaina.

O le filifiliga fuafuaina ua fuafuaina mo se taulealea o le toatolu. O galuega autu o loʻo atofaina i le tolu o pou sili "- potu potu" - potu ma potumoe, o nofoaga fanua o nofoaga o fesoʻotaʻiga a le aiga. O le tele o nei nofoaga o loʻo totogi i le faʻapitoa faʻapitoa i le atinaʻeina o totonu. O le aotelega o manatu o le lautele i totonu o le lautele e talafeagai mo tagata le masani ai, uiga ese. Amataina mai le ala savali, o le itu a ave o puipui o puipui o le ofisa, o lavalava o ofu ma kameti e taʻitaʻia oe i le tele o faʻataʻitaʻiga. O le faʻavae lava e tasi na faʻaaogaina i le auala savali. E moni, lea I le faaopoopo atu lea, lanu le aofia ai tioata tioata e taʻutaʻu atu ai le malamalama mai le kapeneta o loʻo faʻaaogaina mai le kapeneta. O le ie puipui o le alavai o le alatele, na faʻatulaga i le tatalaina o le laumua puipui, roam ese mai le sone tumaʻoti mai tagata lautele.

Potu malolo. O le faʻataʻamilosaga o le Windows o Windows- "Porthoples" e mafai ai ona vaʻai i le "lalolagi o meaʻai" o loʻo i totonu o le ofisa. O le pito o le puipui o le pili ma e aofia ai le tele o fefiloi lanu. O le mea sili ona taua o le potumoe o se tamai moega lapopoa mo alcoves, o loʻo taofia i le pito i lalo o le "litane ipu".

O Le Faʻamatalaga o ni Taimi o le Itu o Suʻesuʻega, o le mea moni lava, e le mafai ona momoli le ata atoa o le fale mautotogi, o loʻo manino lava o le tusitala o le faʻalumaina I le po po, miti o le matagofie o le lagi matagofie ma le Milky Way.

Lenei poloketi e ofo mai e le tusitala i tagata "pei--mafaufau" iloa lelei le lanumoana lanumoana ma le le mafaitaulia fetu.

Mataupu o le Galuega Igoa o nofoaga Mea, Meafaigaluega Fua Tau, $ mo iunite suia Sosaiete. Tau, $
Fola Vaega Polyers. Sima. maamora 12m2. 70. 840.
Umukuka, faletaele, chorrobe CEMARCH. Tile (Matte) 19m2 tolu sefulu 570.
Ulufale Hall, potu malolo, potu 'ai Parqutch tyutert ua lauiloa 10m2 28. 280.
Potumoe, potu malolo Kapeta (jot-faavae fulufulu) 40m2. 40. 1600.
Alatele, potu malolo Teuteuga. Mea Faigamalaga 12 m / n 5.6 67,2
Grout Voauti. 2 kg lima 10
Puipui Ulufale Hall Hall, potu malolo, potumoe, ofu pati, kamuta Vali pucurla 185m2. 10 370.
Umukuka, faletaele CEMARCH. Mate Tile (2520) 39M2 tolu sefulu 1170.
Ala karitoti Tioata poloka (seti) 0.5kompskt. 340. 170.
Workroe, potumoe, faletaele Fausia-i Kapeneta 9 PCs. 1500. 13 500.
Taualuga Faletaele Slopleed Rack (White) 12m2. 28. 336.
Potu malolo, ulufale ulufale o le hall, potumoe, ofu lavalava, umukuka Faʻapipiʻi 59m2. lima 300.
Grid

2.9

Potu potu, potumoe Faamaloloina le maea 10 laupepa 13 130.
Faitotoa Ulufale Uamea lelei. 1 PC. 1900. 1900.
FAALATALATA Spaw nofofua, veneer veneer 4 mea. 400. 1600.
Faatoloto (laga tioata) 3 PCs. 500. 1500.
Eletise Lautele E manaʻomia ni lamepa (stripformers) 30 PCs. tolu sefulu 900.
Vanu moli 30 PCs. sefulu ma le lima 450.
Sokeuke, pmmar TV switchs, telefoni, vimona 36 pcs. sefulu ma le lima 540.
Faamalama

Uamea 14m2. 260. 3640.

Fale o le faletalimalo - e le o le kalapu a le kalapu: tele poloketi
Potu malolo
Fale o le faletalimalo - e le o le kalapu a le kalapu: tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Malo Samamanu

I totonu o lenei Poloketi, o le tusitala na foia ma le manuia le faʻafitauli o le ea ma mononomon o le vaifofo fofo o le tele o fale.

O le faʻavae o le tusiata o le tusiaina o lenei filifiliga filifiliga o le faʻavae o se vaega o le itu i totonu e ala i le suia o le itu o vaega o le fale mautotogi.

O le tusitala o le tusitala na fausia ai se tele o vaega valea ma maʻamaafale, na faʻamamafaina le uluaʻi faʻalauiloa o lenei filifiliga, lea e lagolagoina i ai.

E ese mai i se tali le masani ai le fuafuaina, o le faʻatulagaina o pane masani o paneta (mafiafia o le a faia e le masani ai polokalame.

Mo le itu faaonapo nei, o le lautele e faamatalaina e se naunautaiga e maua le avanoa i totonu i fafo. O se tagata o onapo nei e le tatau ona lagona e alu ese mai ma vavae ese mai le filemu ma isi tagata, le mafai ona ola ma lona tapunia, aua le maʻi.

O le glazing o le tasi potu o le potu o le potu atoa, lea e maua ai le lagona o le latalata i le tuʻufaʻatasia o totonu ma fafo, o uiga o le tele fale fale. O le tusi tusia e aofia ai se talosaga i le Logsia i totonu o le potu masani a le avanoa, o lea na matua faatupu ai lona tulaga i lona itu. Faʻafanua o lotoa e foia ma faʻamalama ma se faitotoʻa i le Loggia. Na faia foi nai lo faamalama pe a matala pupuni, peitaʻi o le taumalulu o le kanisia na vaaia e ala i le tioata vasega ma ua amata i le aofaʻi o le fale mautotogi o le fale mautotogi o le fale mautotogi o le fale mautotogi o le fale mautotogi.

O le teuteuina o puipui o le kapeneta o le faaputuga laupapa laupapa laupapa i se tulimanu i le pseudochlastics style stred e sili ona mafaufauina.

I se tulaga lautele, o lenei poloketi e iloga e uiga i le faigofie o faʻamaumauga o mea na fofo ai, o se faʻasul Yellow-bige lanu lanu ma mea uma e manaʻomia o nofoaga.

Mataupu o le Galuega Igoa o nofoaga Mea ma Ituaiga o Galuega Arient. Manogi mea Ma pologa, $ / M2
Taua Potu malolo, umukuka, faletaele Stitching (lgk) i tulaga eseese. Eli ma le vai o le vaifofo. 80-100
Valivali le taualuga mo le tolu taimi ma le vai-maualuga vali. Glossy transws compil comtenzo ma fausia-i moli i totonu o le faletaele
Fola Potu nofomau, faletaele fale o le fale, Kitchen Sitaili lau masini. SAUNIUNIGA O LE LA I lalo o le fola o pine pine ma le mafiafia o le 5 cm. 90-120
Pine fola fola. Faapipiiina o prondinn. Toe faaleleia o le vai i vai inu.
Faʻamalosia ma se uʻamea mesh faʻaaogaina se fofo i luga o le sima ese e aunoa ma le faʻapipiʻiina o pese. O le masini o se suavai o loʻo laga o le 20mm mafiafia i C / y ma le faʻaaogaina o se fofo i luga o le sima faʻapipiʻi ua saunia e se auala inisinia. Fola fola ma chramic trales i C / y
Puipui Potu nofomau, faletaele fale o le fale, Kitchen O le fausiaina o le faʻamalosia o vaega ma le masonry i le polkrich. Maualuga maualuga le faʻapipiʻi o sima sima sima. Ogatasi ma le "Venittitt" ituaiga vaega i le 1 cm. Eli ma le vai o le vaifofo. Olo o le laualuga o puipui. Puipui vali mo faatolu i le vai-maualuga vali. Feagai ai ma luga ma le faʻaʻoleʻole faʻamaeʻaina laupapa mai mea fafie i le ofisa. Puipui o le palu ma ceramic fafie i totonu o faletaele 200-230.
Faitotoa Ulufale, interved Faʻapipiʻi le uʻamea ulufale faitotoʻa "Goodwill". Faapipiiina o le faitotoʻa o le faitotoʻa o potu o loʻo faia, faʻapipiʻiina o platbands 70-100
Faamalama faamalamalamaga. Faamalama

Faapipiiina o faamalama o faamalama. O le faʻamaufaʻailoga o le faʻauiga mai fafo. Faamalama-uamea 100-130
Eletise

Faʻapipiʻiina o ni tagavai, ki ma eletise eletise 35-50
Tutotonu vevela

Faʻapipiʻiina o le laʻei ma se kesi o le faʻamafanafana o le 'upega tafaʻilagi (sublove o tagata o loʻo afaina i le puipui) 50-80
Vai paipa

Faʻatulaga le vai sapalai ma sela o fesoʻotaʻiga, faʻapipiʻi o le palu ma faʻamama mo le faʻamamaina vai 65-80
Aa
O le tau o le toe fausiaina o le fale mautotogi i le nofoia o le tasi sikuea mita o le atoa nofoaga 690-890.

Fale o le faletalimalo - e le o le kalapu a le kalapu: tele poloketi
Potu malolo ma umukuka
Fale o le faletalimalo - e le o le kalapu a le kalapu: tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Faamama nei

O le manatu autu o le foia o lenei fale mautotogi o se isi itu o le itu i lea avanoa, o le fausiaina o lapoa o voluma ma le folasaga o se vaega tele. Ua ia faailoa mai i soo se mea, e le taumate o le i ai, o le a mou ese mai le vaega o le ata o le tino, o le mataupu faavae o le tino teuteu moli ma faaiu i le filifiliga o meafale.

E fuafua e faʻaititia le toe faʻaleleia o nofoaga o iai, lea e faia ai le tulaga mo le aofia ai i totonu o le fale ma le Kapeneta o tamaiti ma Kapepeneta. O le manatu o le faia o ni faafiafiaga masani, faʻatagaina oe e te lagonaina le avanoa o se potu tele, lagolago e se vaifofo malosi. O se vaega o puipui puipui e 'alofia, ma ua siitia le uta i pou lagolago ma le Riglel. O puipui laiti o ni vaega e pei o taiala i le saolotoga gaioiga. Tuu i luga fesoʻotaʻiga e le suia. O le vaega o le tasi faletaele ua lava mo le fale mautotogi o le fuafuaina o itu, o lea ua ou aveeseina se tasi o taele.

O le fale mautotogi vaevaeina i ni vaega o sipala lona lua: feutagaiga ma pasi, agai saoloto tafega matala avanoa. O le potu malolo o tamaiti, potu ma le faletaele e tofusia i le tasi vaega o le fale ma lea o le faʻavae o potu faʻapitoa, o se vaega taua o soʻo se fale. Potu o lenei sone alu i le potu tele, lea i le taimi lava e tasi o le potu laei e auauna i nei potu.

O le isi vaega o le fale o avanoa vavaeeseina e le moli puipui - vaega. O le ala savali o loʻo faʻatumuina i se puipui ma matala, filifili i le taulaga, a aunoa ma faitotoʻa faitotoʻa. O le pa o le puipui o loʻo faatulagaina e se potu o le fale ma le fale ola ma meaafale vaivai. O lenei potu malolo i le taimi e alu i totonu o le potu 'ai ma avanoa i le faapaologa. O le umukuka ua vavaeʻese mai le potu 'ai ma le faleʻoloa o se moli auala-vaeluaina ma se koluma lagolago.

O le puipui o le pa e matua aʻafia lava i le fatuina o se anufe palasitika avanoa. O vaega o latou e teuteuga ai: latou te le mautu, ae e faia ma e ala i pu e pei ona sologa lelei fofo. Meatafa o ia lava o loʻo fetaui, ae e tele le suiga tele o pusa, pito i lalo, solomuli, e aunoa ma laʻititi auiliili.

O se faʻamamafa faʻapitoa i le palasitika fofo o le avanoa o le faʻamalamalamaina o puipui o puipui. O le malamalama i le pito i luga o puipui ma le fana na faia ai le aafiaga o le "vavaeeseina" puipui mai le taualuga, e maua ai le faigofie o mea uma. O loʻo maitauina le fanua o loʻo nofo ai i le mataupu faavae e tasi: O le pamu o loʻo tuuina atu ma le "ie puipui", o le foloa ua faia ma le tele o le auala e faia ma le tele o le auala e faia ma le tele o le auala e faia ma se ata tele. O pupuni o le umukuka ma le potu 'ua tuʻuina atu malamalama malamalama o le malamalama, faʻatasi ai ma le puipui atoa, faʻatasi ai ma nofoaga uma. Totonu o le mamanu o nofoaga, o lanu vaivai e faʻaaogaina (samasama, sunny-moli, mumu, paʻepaʻe, paʻepaʻe), lagolago se vaega tele.

E faʻatatau i le faʻafitauli ma le teuteuina o lenei fale mautotogi e faʻaalia ai le i ai o nei faaonaponei, o le manatu e faʻatusatusa ma faʻatusatusa i le lanu. O le aʻafiaga o le tele o avanoa e ausia e ala i le folasaga o se tele module ma se faʻalauteleina fua.

Mataupu o le Galuega Igoa o nofoaga Mea ma Ituaiga o Galuega Fua Sosaiete. Tau, $
Fola Potumoe Juncckers parqutch torn :mm beech, ($ 78 / m2) 13.1m 1022.
Aluga tsp. Shrewot mastic, pronj (laau)
Fanau Faʻapea foʻi 6,5m2 507.
Kapeneta Faʻapea foʻi 9.1M2. 710.
Potu malolo Faʻapea foʻi 10.1m2 788.
Hall kapeneta Ceramic pl., Natura. Panels ($ 37 / M2) Tagata. Pan.- 2,6m2 312.
Lobby, Carridor Le maa faalenatura, KER. pl. ($ 120 / m2) Pl.ker.- 11,6m2 429,2
Potu potu malolo Tuufaatasiga. parquet / Natu. se papa 11m2 / 1m2 $ 858/120

Umukuka CEMARCH. Tile ($ 25 / M2) 7,2m2 180.
Sanosel CEMARCH. Tile 2020 ($ 25 / M2) 5,6m2. 140.
Logisia CEMARCH. Tale 30,530,5 ($ 37 / M2) 5.82 = 11.6 M2 4300.
Taualuga Potumoe Plaster, vali 13,1 290.
Fanau --//-- 6.5
Kapeneta --//-- 9,1
Hall kapeneta --//-- 10.1
Loisi --//-- 14,23
Ala karitoti --//-- sefulu ma le tasi
Umukuka --//-- 7,2
Sanosel Taofi pe a ($ 25 / m2) 5.6
Logisia

11.6.
Vaega Faafiafiaga: (Hall-Live-Beatchen) Piliki, plaster, primer, vali ($ 9 / m2) glazing o loggis 4 + 4.9 =

= 8.9m22 =.

= 17.8.

Logisia
Puipui Potumoe Puipui puipui 39,5m2

Fanau Wallpaper ($ 12.5 / lisi) 27.3M2.
Kapeneta Stucco, primer ($ 9 / m2) 4432. 1040.
Potu malolo Atavali 29,26m2.
Potu potu malolo --//--
Hall kapeneta --//-- 42,23m2.
Loisi --//--
Ala karitoti --//--
Umukuka Faasee: ceramich. Pl. / Tile - 2,7m2 67.5
Plaster, atavali ($ 25 / m2) POC. - 9.9M2 89,1
Sanosel CEMARCH. Taofia ma faaleoleo. tuaoi $ 30 / M2 32m2. 960.
Logisia Teuteuga 21m2.

Faitotoa FAALATALATA Ma le fausia-i le ipu 4 mea. 2400.
Ulufale tusi. $ 900, uamea., FOWNE Beech 1 PC. $ 900.

Fale o le faletalimalo - e le o le kalapu a le kalapu: tele poloketi
Potu malolo
Fale o le faletalimalo - e le o le kalapu a le kalapu: tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Malumalu o Aso Faraile

Tristis Tripts i Eleni ma Cyprus tosina mai ia i matou e le gata i le sami ma le la. O le a matou o i nei atunuu, a itiiti mai o le taimi e maua ai oe i le taimi ua tuanai ma vaʻai mea muamua na taʻua o le malo tele. O toega o malumalu anamua na totoe mai le malosi o le malo, i luma o le lalolagi e feosofi ma punou. O tupulaga nei, e fiafia i ata masani, o le a talisapaia le lautele, faamautu i lalo o le malumalu.

O se uila umi, vaevae le fale mautotogi i ni vaega se lua (tagata taʻutaʻua ma le vavalalata), ua teuteuina e Asiset. O se faʻasologa o faʻatonuga a le Docuri Courgins e lagolagoina le taualuga o le fausiaina. Ua maeʻa Afilade i se nofoaga leaga (atonu mo le faʻatali) ma se sofa ma se laulau. O le potu malolo o se aofaʻiga o le tele o elemene ma vaega e leʻi faia i mea tuai ma tusiata. O le hack rack na nonofo ai se seti atoa o uiga paia. Anamua, na i ai lavea ma malifa, latou foliga moni, faamautinoa le lagona o mea uma ua vaaia.

Potumoe. Masoa, faʻapea foi foi i totonu o le atunuʻu, o le tele o mea mananaia. Mo se faʻataʻitaʻiga, puipui puipui: O le tulaga muamua ua teuteuina i lalo o le "maa masony" i luga o le "mafiafia mutia" o se kapeta mataga; O se tulaga uiga ese maa faavae o loʻo agaʻi atu i le puipui na teuteuina i se mea teuteu. O ni pulufana e sili ona lelei e talafeagai mo le faʻatulagaina o faʻaputuga o meaʻai, amsosorous, vasa ma fagu. O le pito mulimuli o le potumoe o le potu o le potu e ufiufi ai le vaega o le puipui ma le taualuga. E faʻaosofia ai le maualuga o le avanoa, o le mea lea ua faʻamamafaina e le stylized chandelier.

E toʻatele tagata atonu e manatu o le fea faʻaputuga faiga o faʻasologa o tusi i le faleoloa o le tulaʻi mai o le tupu nei, o le a e matua mamafa lava. O le mafuaʻaga lea o le poloketi ma faʻaali "faʻafaigofie" o le pamu: o le pa tu i le potu malolo, o se afi i le potu 'ai.

O le aotelega o manatu o le filifiliga o le filifiliga e mafai ona faʻatuina i le ituaiga o loʻo mulimuli mai: O matou aso nei "Hartetech" i le lalolagi ua atili ai ona atili ai. Ua maua e le tagata le filemu ma le toafilemu i le manatunatu loloto i le tuanaʻi, lea e teu i ana tala ma tala, aveese le vaivai mai le mea le vave.

Mataupu o le Galuega Igoa o nofoaga Mea, Meafaigaluega Fua Tau, $ mo iunite suia Sosaiete. Tau, $
Fola Hall, Gallery, Carridor, Kitchen Ceramic tile "clinker" 16m2. 45. 720.
Faletaele Ceramic faaputuga ma le roller parasustone aafiaga 10m2 35. 350.
Potu malolo, potu 'ai, kapeneta Cistquet laupapa "Margarmitelle" 30m2 110. 3300.
Potumoe Kapeta (jot-faavae fulufulu) 25m2. 40. 1000.
O le teuteuga o le vaega i le va o mea 10 M / n 5.6 56.
Pati ma Vaega Nofoaga ulufale, faʻaputuputu fale, potu malolo, umukuka, potumoe, potu malolo, carridor Vali "Agcury" (lanu 2-3 taimi) 190m2. 10 380.
Umukuka Ceramic Tile (Matte) 2020 15m2. 35. 525.
Faletaele Ceramic Tile (Mate) 2025 30m2 35. 1050.
Kapeneta Pepa puipui 40m2. sefulu ma le lima 75.
Kapeneta, potu moe Fausia-i Kapeneta 9m2. 1500. 13500.
Taualuga Gallery, o le potu 'ai, Kitchen, Carridor Taofimau (digwall) 32M2 + seti. 13 416.
Potu potu, kapeneta, potu moe Faʻapipiʻi 39M2 lima 195.
Grid i lalo o le manoa
Faletaele Faaloaloa (paʻepaʻe matte) 10m2 60. 600.
Faitotoa Ulufale Uamea (laupapa teuteu) lelei 1 PC. 2000. 2000.
FAALATALATA Spaws nofofua, flash veneer 5 fasi. 600. 3000.
Eletise Gallery, carridor, potu 'ai, forge Incandintment moli (faʻapipiʻi) 22 PCs. sefulu ma le lima 330.
Sockets switches vimar 35 pcs. sefulu ma le lima 525.
Taaloga TV. Sockets vimar 17 pcs. lua sefulu 340.
Faamalama

Uamea 14m2. 260. 3640.
Lepunina Gallery, potu malolo, potu 'ai, potumoe Gypsum

5600.

Fale o le faletalimalo - e le o le kalapu a le kalapu: tele poloketi
Potu malolo
Fale o le faletalimalo - e le o le kalapu a le kalapu: tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Nostalgia i Iapani

Ina ua mavae se togalaʻau valea, e manaʻo Bous ma Hasle ma Haslele e faʻamalieina ai se nofoaga vaivai, paleni. O le Iapani o loʻo i ai i le masani o ata (ofe, lanu enaena, moli, olive) e talafeagai mo lenei. O le OSTULUMONE faʻavae o loʻo lagolagoina e ala i le alavai i le alatele ma i tafatafa o le umukuka. I luga o le alatele, o le tulaga taua tele ua faaitiitia, o le moli moli ua tuu i totonu o le ogatotonu ma se fasi lanumoana lagi, tralfint e ala i se laupapa laupapa. Fola i totonu o le fale atoa o le fale laupapa.

Ona o le Logginia eria faateleina. O mea o totoe o loʻo totoe o loʻo aofia i totonu o le tuʻufaʻatasiga i luga o le Iapani autu mai le natura laʻau (o se mesh fausaga i le va o beat e musuia e Iapani suʻega). O le tekinolosi, moli moli ua faʻamauina i luga o nei fausaga. Mai i le taulaga ma uʻamea malulu, e le mafai ona tatou nanaina. O faʻamatalaga faʻaonapo nei i tagata Iapani e faʻafilemu ai le valea o le faʻaaliga manino. Suʻega o le Sturware Sofa, tioata kofe laulau i luga uʻamea toʻilalo vae. Ae peitai, e ui i lea, e mai i latou mai se vaega e foliga pei o vae i le iniseti. Umukuka, o uʻamea foʻi: tumutumu o pulou, papalagi laulau i lalo o le titinaʻe, i vae ma se mea tuai, e pei o le mea tuai. O le pa o le potu malolo, o le mea e vaʻaia vave mai le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa-feololo (ortholes). E i totonu o tatou i totonu o le vaa maufaatuatuaga o solo i le matagi taulaga, ae i le vaa ma le filemu ma filemu.

Ua motusia le vaalele uta e se fache ma tua, lea e mafai ona oulua faʻu'ū ai mea laiti na aumai mai le mamao o atunuu, ma e le mafai ona e faia se mea. I luga o faamalama, o le matafaioi a pupuni mai le fabs o le lanu faʻanatura o le paʻu tino vaega (tusi lesona lalagaina). Tele sone (mo le faʻavaeina o elemene) o laʻau ola (matua matagofie, kalafi, ituaiga oanderander). O le ofisa e mafai ona avea ma se potu tuʻufua, ae pe a na faʻafuaseʻi ma tuʻulafoliga, e mafai ona ou auai i le aiga manatunatu loloto i totonu o le potu malolo, e alu ese ai le puipui.

Sa matou filifili e o i le potumoe. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e alu i totonu o le faletaele (o se mea faʻalenatura e faʻalenatura, i le gagana Iapani, Falau fola, "jakzzi", teuteuina i laau). Uamea mulumu o se mea taua o aso nei mafai ona faʻaoʻo mai ai taulaga i la tatou pese masani. Solo solo, ma le tele, pei o se mata moni. O lotoa i le va o tulu e sasaina e lanu enaena enaena. Matou te ulufale i "ala i le" kapeneta ma pusa ma tua. Tamaiti na liliu mai o se taavale, ae e i ai se matou galuega matagofie mo le aʻoga. O le potu ua matua maua le faaitiitia i le grille i le pito i luga. E susulu atili le po o le potu, ae o lanu autu e tasi lea: samasama, olive, samasama samasama.

Laualuga Igoa o nofoaga Faauma mea ma ituaiga o galuega Eria, m2 Tau mo le tasi. suia ($)
Fola Potu malolo, alavai, faletaele Gatasi faalemafaufau. Tagi 46m2. $ 30 / t
Faʻafeltic $ 21 / 25kg
Le paka. Laupapa "Margarithle" $ 130 / M2
Tamaiti potu I fafo atu o fafo, ituaiga mat (cotton po o fulufulu) 24,6m2 $ 40 / M2
Hall, umukuka Bording maa 10m2 $ 120 / m2
Taualuga Vaega Faamaloloina le maea 81m2. $ 40-80 / M2
Potu potu, tamaiti, potumoe, faletaele Spaklyka, valivali
Puipui

Plaster vaega 12m2. $ 180-260 / M2
Faamafanafanaina o le Loggin, Wall valivali. Pa puipui ma le Ceramic Tiles i le faletaele
Faitotoa

Faitotoa ma a latou faʻapipiʻi 4 mea. $ 400 / PC.
Mobile. Ogatasi.

Vaega (Fabric po o pepa) 15m2. $ 150 / M2

Fale o le faletalimalo - e le o le kalapu a le kalapu: tele poloketi
Fasi o le potu malolo
Fale o le faletalimalo - e le o le kalapu a le kalapu: tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

I le avea ai o se tusiata tusiata ...

E kuka se supa suamalie, e tatau ona e tuu i luga o ia. E kuka le povi, aveese ma le faʻaeteete le fua, e faʻataua ai, tutumau e mafaufau ia te ia ma e uiga i lenei mea, ona e vaʻai i le ipu o le pasoni. Tapē le pili o le kesi na alu ... tele faʻaeteete. Matou te tuua le vaega o fafo o le fuafuaina o fuafuaga ma vaʻai i le faitotoʻa. Taham faapena se malosi matagofie, ma e le tauemu mata i itu e le o le taimi e le o iai. Hall-lirgervers tulai mai i le malamalama: eletise ma leai. O le faʻavae o leo eseese o loʻo fausia i faitotoʻa ata mai i pu, pu ma mea uma, e ala mai ai. Faʻamamaina tioata ma le manifinifi fusi, tipiina luga uʻamea, tweezers ma isi convex elemene faʻaalia se solo laina.

Ua mo Paulo i Luga na anapopogi; Ponesi maa (pepa o le taoto "Naurelus").

Nai lo le le fiafia o le faʻailo o le prop vemps na aofia ai le taualuga o Moscow potu, o le faʻatulagaina o kapeti faʻatasi ma le lamepa mai lupe a Lusifelo. Paʻu palu uʻamea ma le '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' 'Tea e Faʻaputuputu mai le Hall ma fai e mafanafana.

O le potu ma se faamalama e tasi o le a faaigoaina o le ofisa. Faitotoa-aluminim; Rivets - susu-paʻepaʻe tioata. I le toe foʻi atu i le lelava o le galuega, e te alu i totonu o le "pu" Heart ma saʻo i le ofisa, mo galuega. Curl le itu taumatau (potu malolo, umukuka, afi afi) - o oe o le aikona i le nofoa i le anquarium, matamata le 'ai o le' aiga o Phis.

Afai e te le fiafia i le pito i lalo o le vai, o le moli o le "ube" ma le vavaeeseina ", o le moli uila-paʻepaʻe, i se taimi e faalavelaveina ai le toto. O le puipui e fa lanu. Slogan: "Aua le valiina mo le puipui, ma le puipui mo vali." O le potu malolo o se potu tele, e leai se mea faigata tele, o lona uiga o le, o le sone saoloto (faitau le "free courme").

I le sone sone ei ai le tele o lelei (US foliga). Afai e te valaauliaina malo, o le a le mafai ona tele le polokalame, ae na ou faamalieina foi i lagona le mafaamatalaina: fale afi, ma le le lelei fetu.

Seombil sliding slirms (uamea ma le fasi o le manatu o le "Pepting"). Afai e te tuleia le pupuni, e fausia ai se matagofie matagofie o se slot ma le afi afi i le ogatotonu, ma i luga o pu, pu, ma i totonu o fetu ma le lagi. Le itu e mafai foi ona mataala ... mo malo. E mafai ai pe o le a latou faagaloina e uiga i le 'aiga o le afiafi. Oi ioe, o le rack ma le tele o le televise o le a mafai ona liliu (le tumau) potu) potu i le fale tifaga. Ua ou ala lava e faʻalavelave i le au faʻatuatuaga mai mafaufauga e uiga i le lavea.

A le alu i totonu o le ofisa e liliu i le agavale, e mafai ona e asiasi i faletaele uma pe muamua le tasi, sosoo ai ma le isi. O le afa o le fale mautotogi o le potumoe o le potumoe o se potumoe, o le tamaititi ma timuga togalaau. O le selea le pa puipui o le faletaele e lafoina mai lanu lanu lanu (matagofie mai totonu ma fafo).

O le Scifice Space o le potumoe leoleo o le aulelei tele o le tau o le tau o fanua, o i latou o le poto o le clib mo ni toalua alofa lua. Ina ia aua neʻi e fefe i pusi, o le avanoa e le tapunia: o le taumalulu togalaʻau-moli moli-moli moli i se lalolagi matagofie ma fanau. E le mafai ona e savali i luga o le tipolo, ae i le "pry".

Fale o le faletalimalo - e le o le kalapu a le kalapu: tele poloketi
Potu malolo
Fale o le faletalimalo - e le o le kalapu a le kalapu: tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Aveese le solofanua

Latou te iloa ona ta le chess ma e le o tagata uma. Peitaʻi, sa manaʻo e aʻoaʻo le taʻaloga la te le lelei i soo se taimi. Afai e te manaʻo, o le lesona muamua folasaga o le a amata i le taimi nei.

O le CESES VAIa o le totonu o loʻo fuafuaina e fa "taʻalo". O le numera autu o le potu o loʻo faʻavaeina e faʻavae i luga o le tele ma fesuiaʻiga lautele lautele. O se tele o le avanoa o le fale mautotogi e vaevaeina i le fa tutusa i le vaega o le potu.

Pei o ni fasi kuka, taʻitasi o potu, potu maoaʻe, potu, 'ai potu, potu malolo ma potu fiafia o le ma faʻaauau faiga lautele o le taʻaloga. O le atoa o loʻo vaevaeina e ala i le faʻaseʻe vaega i le tioata. Faʻafetai ia latou, o le "chessboard" o le fale mautotogi e mafai ona suia i se fanua e tasi pe, pe a manaʻomia, e vave ona sau i sikuea eseese. Ole mea lea e mafai ai ona tuʻu ese le ofisa, o se potu 'ai poʻo se potu moe.

O le faʻapolopolo o meafale e faʻamaoni i lenei tulaga i le le gaoia o ona laʻau o le auvae o le Komiti Faatino. Laʻititi, ae taua tele le tamaʻi chiss. E lua laupepa o loʻo i ai ni sima e faʻatatau i le axis o le vaega o le vaega ma fausia le taufaasese o le faʻata i le avanoa avanoa, toe manatunatu i le tioata o loʻo tusia. Faʻaiʻuga O le Faʻatalaiga O Le Faʻatalanoaga o fuainumera, e manaʻomia le maitauina se tasi o faʻatafunaina i tulafono. I le va o le potu 'ai ma le umukuka na faia se tamai avanoa i le pusa pusa. E tatau ona uunaia.

Ua vili nei- lanu. Falemaʻi, i le chest e na o le lua lanu - paʻepaʻe ma uliuli. O loʻo tuʻuina atu i totonu o se ata se lanu o le le lava o le le lava, o lea o le autu o le chess mamanu e maua ai se tali i le faʻatusa ma le faʻatulagaga o le tutusa o le ata o le sili. E ui i lea, o le avanoa o le fale mautotogi, aemaise mo tulafono faʻaletagata (o loʻo faʻailogaina i lanu faʻavasega ma eseese vasega o le "freogo", ma isi).

Ma le mea mulimuli, o le taua mulimuli le aoga, mo le manumalo atoatoa i le vave taaloga o le malamalama lea. Afai e sau mai le uprow umukuka sootaga. O le laina malamalama ua faʻamamafaina e se ituaiga o moli i le ogatotonu ma le puʻeina o le puʻeina o le pulupulu ua fausia i le fola. O le av o le potu malolo o loʻo sau mai le fa o le au tutoʻatasi o le modula ua taofia ai le taualuga. O se auiliiliga taua i le taimi lava e tasi o faamama divesiers i luga o lamepa.

Mataupu o le Galuega Igoa o nofoaga Mea, Meafaigaluega Fua Tau, $ mo iunite suia Sosaiete. Tau, $
Fola Ulufale Hall, faletaele, Carridor, Kitchen Ceramic Tile (Matte) 3030 20m2 35. 700.
Ulufale Hall, potu malolo, potu 'ai Parqutch tyutert ua lauiloa 27m2 28. 756.
Potumoe Kapeta (jot-faavae fulufulu) 25m2. lima sefulu 1250.
Kapeneta Kapeta (synthetics) 9m2. 60. 540.
Pati ma Vaega Ulufale Hall Hall, potu malolo, potumoe, umukuka, potu malolo, ofisa Vali "tikkurula" 160m2. 10 320.
Umukuka Ceramic Tile (Matte) 1010 28m2. 70.5 1974.
Faletaele Ceramic tile (glossy) 2025 45m2. 35. 1575.
Potu malolo, potu 'ai, kapeneta Shifting vaega (Mirrored tone) 8 PCs. 500. 4000.
Ulufale Hall, potumoe, 'ai Fausia-i Kapeneta 8 M / n 1500. 12000.
Taualuga Potu potu, carridor, potumoe, kamukuka, kamuta Taofimau (digwall) 40m2 + seti. 13 520.
Potu potu, potumoe Grid i lalo o le manoa

2.9

Faʻapipiʻi 32m2. lima 160.
Faletaele Taofia (uili) metallic 9m2. 100 900.
Faitotoa Ulufale Uamea tasi-itu "Sesame" 1 PC. 900. 900.
FAALATALATA Swing nofofua, fafagaina veneer (varnish) 5 fasi. 400. 2000.
Eletise Vaega Lamepa 0.5m2 lima sefulu 25.
Potu malolo, kapeneta, potu 'ai Modular sterpered vine faatasi ma le tua-ese-esega paradoor 4 vaega 1500. 6000.
Umukuka, faletaele, carridor Vanu moli 15 PCs. sefulu ma le lima 225.
Sockets switches vimar 35 pcs. sefulu ma le lima 525.
Taaloga TV. Sockets vimar 7 PCs. lua sefulu 140.
Faamalama

Laupapa 14m2. 260. 3640.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Fale o le faletalimalo - e le o le kalapu a le kalapu: tele poloketi 15413_19

Poloketi Tusitala: Catherine Kostina

Poloketi Tusitala: Tatynana Orlova

Poloketi Tusitala: Mautu o Shorlov-Babin

Galuega tusitala: Olga goli

Poloketi Tusitala: IriNa Tofoto

Poloketi Tusitala: Tatynana Orlova

Poloketi Tusitala: Tatyana Hovina

Poloketi Tusitala: Tatyana Egorova-Orlejnova

Poloketi Tusitala: Pagave Tidashinkykyky

Poloketi Tusitala: Tatynana Orlova

Matamata i luga

Faitau atili