O le ai ai le moega ...

Anonim

Faʻafefea ona toe faʻafou le potumoe e aunoa ma le tele o tau - tele filifiliga mo le faigofie tele faʻataʻitaʻiga o le moega o le laupapa.

O le ai ai le moega ... 15417_1

Tau ma le insomnia, o le mea e te le faia ai: o le a e pikiina se moega fou mo le moega, o le a e faia se mea manaia o le taeao o le a le amiotonu. Matou te faʻapaʻiaina nei tusitusiga o nei taʻutaʻua o loʻo tuʻuina mai ai faʻataʻitaʻiga ma faigofie-i faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga.

I fao

O le ai ai le moega ...

O le kapeneta o le kapeneta paleni ma teisi teisi o le potu tele o le potumoe. E mafai ona e saogalemu le moe, aua le fefe e lavea o ia e lavea o Ia. Ua faia i le talita fua na ufitia ai ni lavalava ma lavalava, ma luga ufiufi ufiufi i le ie. Ae le i faia le tiʻetiʻe i fao i luga o fao i totonu o nofoaga ua faʻailogaina, ua faʻamavae mai i tulimanu. I tafatafa o le laupapa o le laupapa laupapa.

Mumu ma efuefu

O le ai ai le moega ...

O se mea e le o le pito i lalo o le ulu o le e pei o le tenisi a o le tenisi o le a talafeagai mo lenei untra-faaonapo nei. O le faʻavae o le moega tuai na faʻaaogaina iinei. Sa faigata tele i ai, o le uamea ua toso ma ua maua ai le silikini kelu. I le tutusa ituaiga uʻamea uʻamea i le moega ma se moli mumu i luga o se tripod. O puipui o le potu o loʻo valivali i lanu paʻepaʻe uliuli-paʻepaʻe.

O le iʻa na moe i se vaitaʻele ...

O le ai ai le moega ...

E le o potu uma o potu uma e tutusa ma le tasi i le isi - e iai se mea faʻapitoa: o se fale poʻo se vaitaʻele i le laupapa. Manaia tele! Muamua tuʻituʻi i lalo o se laupapa laupapa. Faatasi ai ma le fesoasoani a le eletise, o se fasi o le palasitika palasitika i luga o le tele o le faʻavaʻa ua tipi. O le ata o loʻo tipiina iʻa mai le pepa malo ma faʻapipiʻi i le isi itu i le palasitika. O laupapa laupapa e mafai ona valivali i le leo o le fulufulua ma le isi o le potumoe.

Atunuu faiga

O le ai ai le moega ...

I lenei potumoe, peiseai e te lagona le sili ona fiafia i le tau malulu o le tau malulu. Ua foia i le lanumeamata gamma. O le moega ua ufitia i se fulufulu fulufulu i le ogatotonu. Latalata mai o se faigofie "Rustic" Watch i autafa o le laulau. A na o le leo, ioe, o le laupapa laupapa, i totonu o le ie ma se aano oona. E faigofie tele le faia o le: O le laupapa o le manaʻomia tele e le migao e se manifinifi manifinifi o fulufulu faʻapitoa (e mafai ona e faʻaaogaina ai se syntthecer poʻo se faʻalumaina mo lavalava). O le teuteuga o le ie na faaloaloa mai luga, gagau solo, ma o loʻo mafuta uma lava i le itu tauagavale ma meaafale mama. O le ulu o le ulu o le laumua e ala i alavai, tipi ese ma le paoa, ma faapipii i le puipui. E mafai ona tautau ata. E tofo ese!

Wicer headboard

O le ai ai le moega ...

I le lima o Morphous e valaʻau ai lenei potu malolo lelei ma le moega o ufiufi i ie lino lino, e mafai foʻi ona pule. I le avea ai o se pulou - o se laupapa laupapa, ufiufi i fusi fusi. Muamua, laina faalava o loʻo faʻapipiʻi i se mamao o le 2 cm mai le tasi ma le isi. Ona tipi mai ai lea o lipine o le a tipi i lalo mai luga i le pito i lalo.

Mataupu fou

O le ai ai le moega ...

Afai e te faia lou potu moe tuai i le oti, o le vaaiga ua suia faigofie ma vave. Fai se tulaga, mo se faʻataʻitaʻiga, faia i le Cotpen Recordza faʻatauaina se uʻamea moega. Mai le tele o aano o loʻo mafai ona e tuʻuina le tele o pito i lanu eseese e talafeagai mo moega taʻitasi o ie lino. Muamua, e manaʻomia le nana o le ufiufi o le mea manaʻomia, e fuli mai ai mai le mea sese, ma ona faʻaalia ai lea o manoa e fa. Nadging House i luga o le laupapa, nonoa lipine. Fiafia i au miti!

Tusi mai le ulu o le ulu

O le ai ai le moega ...

Malamalama Lattice Vaega Vaega Sedzi, Taimi, o se pito maualalo mai le natura o le laʻau - e le moni, o le mea na mafua ai le faʻafitauli o le isi olaga? Masalo a na e ola i le ogatotonu Iapani ma o ai e masani ona masani i le tasi faamasinoga pese le mafatia i le Insomnia. I le ulu o le ulu o le ulu o le ulu o le ulu o Hieroglyphs, o tusi o le pepa araisa ma le manaia tele, na faamamafaina foi i latou i senituri.

Mai le vali laupapa

O le ai ai le moega ...

E mafai ona e lavea le mokesi - O lenei potumoe e le mo le taele moe! Tamoe Flanen Fuuchsia lanu lanu lanu ie lino. Uamea po o le po uamea - foliga tutusa elemene. Na tusia i se pupula lanu ulu ulu mai le tele o fafie foliga manaia tele. O laupapa ua fufulu ma le Shisheve Skirt ma faapipii i luga o vae e lua. O le ulu o le ulu o le ulu o le ulu o le ulu o le ulu o le ulu o le ulu, vali i le lanu o lanu piniki. A faʻamamaina le vali, paʻepaʻe paʻepaʻe e faʻaaoga e le stensil. O le mea e maeʻa ai oloa ua faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi i le puipui.

Ina ua uma le pa, ou te tali atu i le itu taumatau ...

O le ai ai le moega ...

Mo i latou e le tele a latou avanoa, ae o le tele o manatunatuga, matou te faia le laupapa, e le ofi ai i laupapa talafeagai. O se tamai fata, na tuʻu saʻo i le ulu ulu, tautua o se laulau o le po. Ua vali mea uma i sukalati lanu. O le lamepa ua fetuutuunai mo se anti-vandal avanoa. E taua aua le fenumiai le laupapa laupapa ma le pa o le pa, ala i luga pe a uma le taumafataga o le afiafi.

Aso ma le po

O le ai ai le moega ...

Fai se potu moe a se pepe e sili atu le mafanafana. Luga o le pito i luma o le laupapa laupapa talitapue, fasi pepa ata (poʻo isi mea teuteu) o loʻo faʻapipiʻiina lelei, ona iʻu atu lea o se tuaoi ma le mea oona. Mo se pepa, e mafai ona e faʻaogaina le kulue mo pepa puipui, ma mo le alauni - Auai faʻatasi. Afai o loʻo e faʻaaogaina se laupapa laupapa, ona sili ai lea o le fappoina e vali muamua, Ma o itu o loʻo taofia i se lipine faʻapitoa, talu ai o lenei mea o le siʻosiʻomaga o le siʻosiʻomaga.

Alii o vaomatua

O le ai ai le moega ...

Tamaiti ma le Le fiafia - "E lua mea e le atoa." I le vasega pepe, e sili atu le aloese mai le faanoanoa o lanu ma monony. Matou te ofoina atu se manatu manaia o le mea lea o le a faʻasaoina foʻi se tupe e sefe ai.

O le mea e mafai ai ona tipiina le talita mai i totonu o le fale talitane e ala i le gaosia muamua. Ona tatau lea ona valiina ma se apoina i soo se lanu. Afai ua e tuua fasi tuaoi i le pepa puipui, na teuteuina i le potu o tamaiti, mai ia te oe mafai ona tipiina le ata ma kulimi i luga o le laupapa.

E i ai isi filifiliga. Nai lo foliga o manu feai, o ata o tainasoa ua faaaogaina. E le faigata ona fausia se "pito i lalo o le sami", inu le ulu o le galu i le ituaiga o le galu, ona vali lea i tua o vaega o iʻa, sami ma fetu.

Nisi mea lilo

Afai e te totoʻa, e te le tau fausia se mea faʻapitoa. E mafai ona faia le laulau i le laupapa. E ui ina ua tuulafoaʻi uma ituaiga o pusa, lea e manaia tele le teuina o aoga e aoga, e le talafeagai!

- Ae e te leʻi filifili i le faʻatauga o se mea fou ma taugata, taumafai e faʻafou mea ua uma ona e alu i ai. Faʻaaoga mea tuai e pei ona sauni-faia foliga, na o le tosoina o latou ma ni ituaiga o le aulelei o le tagata.

- E masani ona e lafoaia le ulu o le ulu, teuteuina o le puipui i luga o le ulu o le malie, talafeagai i lanu ma ata ata.

• A laʻititi le malamalama i totonu o le potu, e sili le lelei le tuʻuina atu o le fiafia i le malamalama ma le fiafia mo le ulu o ma le linou. O puipui e le aoga ona teu le ie, atoa ai ma le vali i totonu o matua ogaoga ma pogisa leo.

Manuia le po, fanau!

O le ai ai le moega ...

Faigofie e faia se mea malie taeao mo se moega. Komiti Faatino o le komiti o le foliga manaomia. O le penitala ua faʻaaluina i luga o le stenlicpul rank amata mai le ogatotonu, tasi e le tasi vali fasipepa acrylic enameli. Ona tipi ai lea o pa i le maualuga o le mamanu ma ua teuteuina i le fou-saunia "tino". Ua vali uma mea uma ma faʻapipiʻi i le ulu o uʻamea papatusi.

Faitau atili