Faatoaga o le Fiafia Kie Soa

Anonim

O le Paʻaga Iapani faʻatoʻaga, o loʻo faia ai mauga, vanu ma faʻatafunaga i maʻa vao, vaitafe ma laʻau.

Faatoaga o le Fiafia Kie Soa 15419_1

Faatoaga o le Fiafia Kie Soa
tasi.
Faatoaga o le Fiafia Kie Soa
2.
Faatoaga o le Fiafia Kie Soa
3.
Faatoaga o le Fiafia Kie Soa
fa.
Faatoaga o le Fiafia Kie Soa
lima.
Faatoaga o le Fiafia Kie Soa
6.
Faatoaga o le Fiafia Kie Soa
7.
Faatoaga o le Fiafia Kie Soa
valu.
Faatoaga o le Fiafia Kie Soa
iva.
Faatoaga o le Fiafia Kie Soa
Vaolaina fuafuaga fuafua.

I Iapani, o le atunuʻu ma le faitau aofai o tagata e laititi atu nai lo Rusia (tusa o le 120 miliona tagata), ma le teritori i le lalolagi ua leva ona faʻamamafaina. Ona o le tapulaʻa o punaoa taua, o Iapani e sili atu fatufatu mo le faʻaaogaina o teritori o iai. "Matuina" O Iapani faatoa fausia ua fuafuaina e faaaʻoaʻo ia na laufanua laufanua lea e leai soʻu mativa i luga o le motu, pei o nofoaga leaga poʻo le tele o faʻasologa ma isi auala. Ole foliga foliga foliga ma faʻailoga ma fausia e tusa ai ma tulafono o faʻailoga faʻapitoa foliga.

E faasino e Kare Sunsgi i le agafesootai Iapani togalaau. Tagata nonofo o le la o loʻo oʻo atu i le la i latou faia mauga, valenato ma vai tino, faʻaaoga naʻo papa papa, timuga ma le itiiti o laʻau. I le avea ai o se tulafono, vaega o maa ua fausia e tusa ma faʻaaliga o le Iapani e uiga i le laki numera 7, 5 ma le 3.

Taumatau [ tasi ] E te vaʻai i se faʻatoʻaga ma maa tuʻufaʻatasi o loʻo faʻaalia ai se laumei (Iapani. "Kame" (Iapani "), o i totonu o faʻailoga o le fiafia, ioe. O oneone e foliga mai o se faʻata o le siʻi o le vaituloto poʻo le pond [ 2. ]. O le talafatai o le talafatai "Infavoir" na te popole ai mata. Luga o le "vai" E lua motu. Tulaga tasi [ 3. ] - Ma le Hummster Hormster, e peiseai o le laumei, ma fusifusi, siusiu ma le ulu o le ulu - o lona foliga manino foliga o le laumei. Ina ia tau atu le faʻafetai i se numera fiafia 7, sa tuʻu atu ai se maʻa faaopoopo i tua o le manu, peiseai o le uta taua.

O le isi motu [ fa ] I le faʻatusaina o le caraol, pei o le faʻaloaloa o le ua umi o le umi i le vaʻalele ma taumafai, foliga mai, puʻe i luga ma le laumei. O le ogalaau saʻo o se laʻau maualuga o loʻo tupu i lenei motu e pei o le umi o le vae o le crane. O le manino o le faʻatulafonoina o loʻo tuʻuina atu le faʻatulagaina o le vaega o le dynamics.

O atumotu i motu o le oneone i le mamao o le mamao, na tapunia tapunia lelei potu tapunia e tutusa lava foliga. E latou te faʻaalia galu gaʻo e leʻo le ea, ae le o le ea e mafua mai ile gaoioi o manu, ma faʻalauiloa le itu o la latou gaioiga. O le aotelega o vaegatupe o loʻo paleni e se vaega o maa ma le mauga o Kopoi, faʻatusa le faʻaaloalo e pei o lava, ma e tasi le mea e mafua ai le ogatotonu o le alia o le sami. O lenei o le tasi "meaola," o se antenna, e susulu e unani ma isi elemene o le faʻatoʻaga o le galu o le agalelei, e tosina tele ai tagata asiasi.

Na toe foʻi mai le savaliga sopo i le matafaga o le faatusa o le faatusa o le faatusa ma le faigofie, e pei o le Suʻega o le Susulu o Lilo. O le ala e lafoina mai se tamai cobblesttone, ua filifilia ma le manuia i le lanu [ valu ]. I se ao puaoa ma le poli o le aso, o le ario e pei o le tele o vai i totonu o se tamai papala, someu lemu i le emerald fana [ lima ]. E gata mai i lenei teritori, eseese vaaiga - pipii mai mai le BAMBOO pa i le sitaili o Agiro [ 6. ]. Ma o le laau ua avea ma se vaega masani o lenei pa.

Mo se faʻalavelave maualalo i le itu i matu o kare-sinsuii o le "ossis" [ iva ]. O le isi itu o loʻo i ai i le masani masani na aumaia ai le lelei o le susu, paʻu paʻu i tua atu o se maʻa maa i le togi i le pito o le Lotus [ 7. ] tupu, tupu mai se laau fetuutuunai. O se molimau toʻafilemu o se lanu efuefu (o se fasi o le faʻaʻaisa fusi) "matau" mo nei tusitusiga uma i le vaega. I se faʻatoʻaga, o loʻo iai le lagona o le leoa, ma le malosi moni e mafai ona e lagona le maloloina o le faʻaipoipoga: O le mea lena o loo taʻua o lenei faatoʻaga - Le faʻatoʻaga o le fiafia.

Faitau atili