Manuia le fiafiaga

Anonim

Meafaatinoga Mamafa "Laʻua, palasitise, palasitika, fafie, lafo uʻamea ma galue-uʻamea - mo le foai atu.

Manuia le fiafiaga 15421_1

Manuia le fiafiaga
Garpa Chase Lonege (Siamani)
Manuia le fiafiaga
Faʻataʻitaʻiga Freowwn Mart Prityonio Boraconio (Italia)
Manuia le fiafiaga
Gagau nofoa. Faʻataʻitaʻiga ciak malosi emu (Italia)
Manuia le fiafiaga
Meaʻai meafale mai le UNPIUU '(Italia)
Manuia le fiafiaga
Meaafale meafale. Taaloga Covent ma nofoa o William Firsms Upsiou '(Italia)
Manuia le fiafiaga
Fuamoa ata o le kamupani Parranconio Boacina (Italia)
Manuia le fiafiaga
Seti o le vai mama meafale. Faʻataʻitaʻiga Giartino Kamupani Varaschin (Italia)
Manuia le fiafiaga
Faʻataʻitaʻiga M 133 Firms Mongo (Italia)
Manuia le fiafiaga
Tupe mama. Faʻataʻitaʻiga Maxima Kamupani Unipou '(Italia)
Manuia le fiafiaga
Nofoa. Flototto Country Meafale (Siamani)
Manuia le fiafiaga
Seti o le togalaau meaafale. Faʻataʻitaʻiga Thor Kamupani Unipou '(Italia)
Manuia le fiafiaga
Flototto CEDAR SING CUR (Siamani)
Manuia le fiafiaga
Togalaau faatauga. Unipou Aurora faataitaiga (Italia)
Manuia le fiafiaga
Hammock. Amanda faataitaiga Unipou '(Italia)

Country House poʻo le fale o se ituaiga o le Ecocogcles NICHO, lea e mafai ai ona malolo, talotalo ma malolo ma faʻamafanafana, ma manuia. I taimi uma i se mea o le faanatinati, popole ma e tusa lava ma nai sitiseni vevesi liliu atu i se tamai maile. Ina ia mafai ona tupu lenei metotia, e taua tele i totonu o le atunuʻu fale ma le togalaau meaafale. Ma afai e lelei ma matagofie ma tuʻufaʻatasia i le uluaʻi moli i totonu o le togalaau, o galuega eseese, e ala i le susunuina vai, o totoe o le atunuʻu.

Tupuga o le au

O le a la le filifiliga? Muamua lava, o loʻo lelei tele ia i matou, ae o sina taʻamilosaga tao i le faʻavaʻa o le pumeuni poʻo uʻamea faʻapipiʻi. Taaloina nofoa ma nofoa sa tele lava ona faʻatau mai se vaega sili ona afaina ma matitiva, ma sili ona taua, na vave ona latou faʻatagaina i le oti ma aluga. O tau mo meaafale e matua faʻalagolago lava i le atunuʻu o le fale gaosi ma le lavelave o le mamanu. E ui lava o tau o itulagi o Sasaʻe mo ia oloa ae le maualuga, ae o tiute o le Tiute ma lafoga e te manatua ai le tuai o Rusia Trousia, ma le telefoni. " O le mea lea, o le Italia O meafale e faaluaina ma sili atu taugata nai lo le aiga o Boolaian. O le umi o le laumua na fai i le tau o Pula le tusa o le 585, ma le nofoa pipili o le 250, o se tamai taamilomilo o le sami - 110 Rubles. I lena lava taimi, le meafale o le faʻatinoina o Italia, o Farani, o nofoaga Siamani, e masani lava ona faʻaaoga i totonu o faleoloa tetele ma le suauʻu oona ma le maketi.

Wicton meafale

Talu ai nei, o le lauiloa o le Wicker Meaastiture faateleina. Maʻilaitu, o se faʻailoga i le sitaili o Retro, toe faʻafou i le masani o la matou tamamata tina soifua ma tama taua, a o matoumei ma fale o le taumafanafana. Ae o lenei i le itulagi e le faʻatapulaʻaina le faʻatapulaʻaina o matatiu, laulau, nofoa ma le la, moe laupapa, moega, moega ma fale puipui, moega i luga o papa. E taugata foʻi, ma taugofie, fuafua na o le tasi vaitau, talafeagai mo soʻo se nofoaga - mai le alavai i le faletaele.

I Europa, Wicker meafale ua faaaogaina mo se taimi umi. I Lura, e leʻi lautele lava, e ui lava ina iai se lomia mai ni paʻu, e le gata i ato, ae o nofoa laiti, ma eseese faʻamatalaga o meaafale. O mea masani a Wicker o meafale ua faaulufale mai le Indonesia, Latina Amerika ma Meleisia.

Uma Indonesian ma Malaysin meafale e faia i Rathana-Liana. O lona umi e oʻo atu i le 50 mita, ma o le autu o loʻo i ai le toega o fausaga ma e iai ni mea ese: maualuga le palasitika ma le "vaivai". Fuafua i le mafiafia o le lala, e tele metotia e faʻaaogaina: E pe o le a le, poʻo le asu. O se faʻavaʻa o le lautele o le apila o loʻo faia i se faʻavaʻa, ma o vaega o totoe o vaega e faia e lalagaina. O le tuputupu aʻe i tulaga o le tau o le tau, e le o le pala le Ratttan i lalo o le faʻamalositinoga o susu. Meafale mai i ai o se masani lanu samasama.

Latina Latina Rattan Aaologue e igoa o le mimbra. E tusa lava pe puʻupuʻu le fofoa, ma na fai mai ai meafale mai ia teaʻiina mai aniala e matua ese lava mai le Asia, aua o le gaosiga o le Rattan. E matua matagofie mai ia mea suamalie ma matagofie foi ma e maualuga foi lona malosi. Wicton meafale mai Latina Amerika e masani ona i ai o le laupapa fafie ma foliga, o le mea moni, sili atu. E sili atu le maliu, o lona uiga, faʻapea foi ma le tumau. O ia meaafale e ese ma le uluaʻi fuafuaga.

O le faʻailoga sili ona taua o loʻo faʻalagolago i meaafale o le wicwer meaatu e faʻalagolago i le numera o sooga. I le maualuga-uiga Rathana Hincancy, o se tulafono, tasi. O le fusiina o vaega o loʻo faia e laupapa poʻo uʻamea pine ma faʻailoga nofoa ma le faʻamamaina o le lalagaina, o le sili o le tumau. A filifilia meaaʻo o loʻo faʻataʻoto ai, e tatau ona e faʻailoa i le nofoaga o soʻotaga ma le faʻamaoni o le lalagaina. Afai e saeia pe lafoaia, o le a vave lafoa le foaʻi. Rattat meafale e masani ona valiina le suauu suauu vali i luga o le polyearthane faavae ma valevale; Afai, mo le taimi muamua, na totoina i se nofoa maʻi, o le a e faalogo i se nuanua, aua le fefe, ma ua faʻasa māeʻa a le lakapi.

I le maketi a Rusia, e mafai ona e mauaina le sitailiina o tagata Europa-faia meaafale (Spain, Italia, Siamani). O ia, e pei Anisia, ua faia mai le Ratet. O mea ia nei ona o lona fanua sili ona lua o Liana ma lona palasitika, o le "catastst" o le 'aufaʻiiga i Europa. Toefou uma na amata mai le Rattan: Pisinisi ma meainu, i luma ma i aso uma, taugata ae le o ni fale lagolago, vaega ma teuteu panels. I Europa, Italia e manatu i ai ma tagata seniti. Europa Wicket meafale ei ai le sili ona maualuga le tulaga, muamua mamanuina ma eseese o atavali. E le pei o le Asia ma Latina Amerika, Europa-na masani ona i ai se sili atu lavelave ma faagasolo ituaiga ona o le tuʻufaʻatasiga o mea masani ma le uamea. I le gaosia, vagana ai le uamea, na amata ona ou faaaogaina fafie ma isi mata, ma e sili ona taua, ua uma ona taua, ua uma foi ile masini.

E tatau ona fai mai o tau o le faʻaulufale mai i le faʻaulufale mai fafo o le wicker o loʻo maualuga atu (o se seti o nofoa ma se laulau - mai le $ 700, nofoa afi - mai le $ 120). Faʻaluaina o le moega pe moe ulu mai Rattana, o le mea moni, e taugata tele, e ui lava e tele na talitonu o loʻo ia manatu atoatoa ma e tatau ona tatou tali atu i le mama mama o lenei mea.

O le faasalalauina o foliga o manu mo le lalagaina o meafale malolo i Rusia, e foliga mai, mai le vai atoa o nisi tagata fai mea leaga. O loʻo iai tu ma aga lelei o le lalagaina mai le Vozyyvyv brh. Ae o meafale na faia ia i latou e le matagofie tele e pei o Rattan, ona o le mea moni o le umi o le scroll rod e matua itiiti ifo nai lo le pepelo. O lea, i meafale mai le vine, o se aofaiga tele o soʻoga, ae e matua teteʻe lava i aʻafiaga o le matagofie, ua i ai se lanu o le faʻaaliga o le la ma le Aofai o Lacquer vaega. Ma e masani lava, o le fale o le atunuʻu o le atunuʻu, o le taugofie i le maketi a le Rusia: o le nofoa na faʻatau atu i le tau o le 2000, o le SALAT, mai le 2200, o se nofoa. Talu ai nei, ona o le siʻitia o le faateleina o le manaʻoga, ua amata ona faaaogālofia laulau masani ma nofoa, Lata ma le Wor Wables. Afai e te filifili e tuu meafale i totonu o lau totonu, o le a tumu ai ma tuʻuina atu se ata faʻapitoa i le tele o moli laʻau mo lamepa ma moli laupepa ma moli moli.

Saili fou. Ae i le tutusa ma le wicker meafale mai mea faʻatau mai mea eseʻese mai atunuʻu, ua atili ai ona amata ona faʻataunuʻuina le meafale, i le gaosia o lipine malosi vibe. Faaaogaina o nei aoga masani, ata tifaga e fausia ai ni faʻataʻitaʻiga muamua. Le masani ai foliga mai o se fulafula fula ma wicker luga mai le paʻu paʻu paʻu.

I tausaga talu ai nei, e le gata i le mea moni mai mea faitino, ae foi mai ia lua faaiila. E tusa lava ma lona siosiomaga o le mama, e sili atu foi i le rathana ma Ivov, ae tusa ma talanoaga ma mamanu e mafua ai le tele o latou tua. I le avea ai ma faʻavaʻa mo lenei meafale, alumini poʻo uʻamea uʻamea, sitaili ma lanu palasitika lanu o loʻo faʻaaogaina. Atonu o le taimi e tasi e tasi ma le faʻailoga tagata o le palasitika oloa o le lona lua-taimi. A maeʻa uma, ona fufuluinaina mea uma, ma o loʻo tele lo latou olaga. A o latou na fausia mea taugata e malolo ai i luga o le auala.

O le toe faʻaolaina o le faʻatinoga o Weiding Meaʻai ua avea ma se isi faʻamaoniga o le le fou, ae sa lagona lelei le matua poto o le matua ua matua pa'ū.

Palasitika mo tofo uma ma atotupe

Ua avea ma meafale palasitika. Faʻalagolago i le faʻafaigofie ma tutusa foliga o mamanu, e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua tele. Muamua e aofia ai le malamalama ma le onosai pipisi, sofa ma laulau ua fuafuaina mo le taumafanafana. I totonu o nisi ata faʻataʻitaʻiga, o se pu faʻapitoa o loʻo tuʻuina atu, lea o le faʻamalu mai le la e faʻapipiʻiina. O lenei meafale e fetaui lelei mo le togalaʻau - E manaia ma taugofie, e ese mai le faigofie ma e le fefe i timuga. O le Maota Plassino e tusa ma le 120-150 rubles, ma le laulau, e fuafua ile tele ma le fomu, 250-450 rubles. Peitai, mo le taumalulu, na tatau ai ona aveesea ia mea taulaiga, i le vevela i lalo ifo o le leai, ua atili ai le valea o le palasitika.

Mo le Dachan, o loʻo tuʻuina atu uiga maualuga, mea na fetuu i fetu uma o loʻo talafeagai mo le vaega lona lua. Fuafuaina e pei o matafaga ma faaauupegaina i tamai aluga ma ofu mafanafana, ua faasolo ina maua i totonu o le togalaau nofoaga. O mea moni, o mea e sili atu, ae sili atu le fiafia ma vaʻai sili atu le faʻafetai i le tele o faʻataʻitaʻiga i le tele o aluga. I faleoloa Code, o se tamai nofoa pipili o le averesi o le $ 16.5, o se nofoa masani-60, se nofoa faapalepale, 65-80, ma le toʻotoʻo 220, Step - $ 220.

E le mafai ona manatua e uiga i le tasi ituaiga o meaafale, o loʻo seasea maua pea le faʻatauga ma o lea na toetoe lava a faʻaaogaina i le atunuʻu. O le auala lea e mafai ai ona 'oloa i luga o meaafale. E faia i le polymer polymer, ma lona faʻavae ua fuafuaina e faʻapipiʻiina e oʻo lava i luga o le papa. O le tau o se tamaititi e osofaʻia ai le artater poʻo se sofa o le 250-300 rubles, ma o faʻataʻitaʻiga mo tagata matutua o le a tau sili atu taugata, pe tusa o le 900-1200 rubles. Ae o lona faigofie e le mafai ona taliaina. O lenei meafale e fai si laititi i se tulaga mulimuli, ma e le fesoʻotaʻi i le fesoasoani a se taʻavale malosi.

Mea taugata taugata

I le faaiuga e fesili ai i Wooden, e aofia ai le gaugau, lafo uma loa e leumea le uʻamea-uʻamea. Faia o ni ituaiga taugata o fafie, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le mayck, ma le afaina ai o le vai-solo ma le tele o faaputuga varnish, o le seti o nofoa e lua (e mai le $ 1500) O le a tuʻuina atu i le togalaʻau se tofo faʻapitoa ma o le a faʻaalu umi. O lona uiga iloga o le mafanafana ma le sili atu le aoga. E tatau ona tatou fefefe pepelo, na aliali mai lava. E matua tele le mea e tupu ai i luga o le togavao manulauti i le tele o meaafale tele.

Le Valaauga ma galue i mealilo - uʻamea mafuaʻaga e seasea maua i faleoloa tetele o oloa tau faʻatoʻaga. O na meafale ia sili atu le faʻamalosi nai lo lenei isi, o lo o faia lava i le lima, ma, o le mea moni, e taugata tele. Ae i le taimi nei, o meafale tuufaatasi ma tusi taua ma le ogatotonu na faʻaali i luga o le matou maketi, faʻapea foi ma Chattertaption faia i totonu o le metotia o Floreti. Soo se mea e te filifilia lau filifiliga, matou te moomoo ia te oe se malologa lelei i totonu o se palasitika poʻo se nofoa afi, ma afai o oe o le alofa moni, i totonu o le nofoa afi poʻo le paʻu.

Faitau atili