Fualaau o le moli

Anonim

Latapo Setete Nei: Faavasegaina; Iloiloga o le O Lilia o loo tufatufaina; mea lilo o le taitaia; ua molia inisiua i le maketi a Rusia; Tau.

Fualaau o le moli 15425_1

Fualaau o le moli
Faʻataʻitaʻiga o le Libertra Company Armemide (Italia).
Fualaau o le moli
Faʻataʻitaʻiga Tolomeo Kamupani Artmbersi (Italia).
Fualaau o le moli
Faʻataʻitaʻiga Agegradtoto Stelo Tavolo Artmmide (Italia).
Fualaau o le moli
Sosous faʻataʻitaʻiga na te matua taina le leai (Siamani).
Fualaau o le moli
Mo nofoaga ma nofoaga pogisa, e manaʻomia lappies ma se pupula tele mo le faʻalauteleina o le i le lotoifale o faʻafiafiaga.
Fualaau o le moli
O le lamepa na siitia i le avanoa e mafai ai ona e faia ni tulaga lelei i le vasega i le laulau i le laulau.
Fualaau o le moli
O le Lapataiga o le Kamupani H. Gautzsch (Siamani) e faamalamalamaina ata vali.
Fualaau o le moli
O le ata pupula o le pito i totonu o le ogatotonu o loʻo faʻaalia ai le faʻailoga o le ata o le "Milky Way" i luga o le taualuga.
Fualaau o le moli
Faʻataʻitaʻiga Diamante La Murrina (Italia).
Fualaau o le moli
O loʻo faʻatulaga sone sone e faʻaaoga ai moli o moli i le lotoifale.
Fualaau o le moli
O le lotogatasi o le sitaili ma le lanu teuteu faʻatagaina faigofie auala e tuʻuina atu ai le faʻamasinoga o le totonu.
Fualaau o le moli
Le teuteuina o puipui i moli lanu ma o loʻo nutimomoia le moli i le malosi o le faʻamamaina ma le malamalama i potu tele.
Fualaau o le moli
JAB lamepa (Siamani).

Ina ia mafai ona moli i o tatou fale e faʻatupu ai le mafanafana ma saofaga i se malamalamaaga i totonu, e tatau ona faʻatulagaina lelei.

O le mafanafana o le itu faaonapo nei, e le mafai ona tuu faʻatatauina mai ia te Ia, faʻafetai, i le vave tatou iloa ai le pupula, lanu ma le foliga o mea faitino poʻo mea faitino tatou te galulue ai. I le mataupu lea, o matou mata e le tatau ona alu i lalo ma lelava. E aliali mai e maua ai le faʻaaliga vaaia, e manaʻomia le toe foʻi i le tele o le malamalama o le malamalama i luga o le malamalama o le moli o le potu, o le lanu e saʻo ai toe gaosia, tene0 malologa ma sili atu. Ma ia mautinoa o nei mea uma o le a fesoasoani i moli lipa. E ala ile saʻo ona filifili, faʻaaogaina ma tuʻufaʻatasia ai ma ni elemene eseese o loʻo i totonu o sitaili, lanu ma fua, tomai faʻapitoa e le naʻo le mafanafana o le siʻosiʻomaga.

O lamepa uma o le lelei tuai sili lamek lamepa, o talitonuga o le tatou tinamatua, o laʻau o loʻo i ai, o le miti a tagata Rusia i le 60s, ma le tele o faʻataʻitaʻiga Punavai (lamepa) ma le malamalama faamalosia. Le toe tufatufa atu o le pito mulimuli o moli moli i le vanimonimo ma o nisi taimi e liua ai ana meatotino. Peitaʻi, o le faʻamalosia o uiga, o uiga o le ata o loʻo aʻafia ai le lelei o le malamalama, e faia i le fuafuaina o nisi tapulaa faʻapitoa.

I le tulaga o le mafuaʻaga, ua vaevaeina apefu i ni vaega avanoa i le ono vaega e faʻaosofia ai se tasi o ituaiga nei o moli: o se masani, mafutaga ma faʻaʻoleʻole ma faʻaalia. I le faapipiiina o metotia, o moli o moli ua tuʻufua, faʻamalolosi (i le faʻamalologa i le taualuga), faʻapipiʻi (i le puipui-velated, puipui.

Puleaina o Faʻataʻitaʻiga Vaʻaia

Mai le auala e tufatufa ai le moli o moli o le moli o le moli o le moli o le moli o le lautele, o lo tatou tomai e saʻo ai vaega o mea laiti. Aveesea o le malamalama o loʻo faʻaaogaina le faʻaaogaina o le malamalama o le malamalama (CCC). O le tele na ia pei o le oval, elomiging i luga o le axis o le susulu malamalama, ua uma ona iloiloina le curve ma sili atu le malamalama i le ogatotonu o le moli moli. O le vaʻaiga o lenei curve o le uiga sili ona taua o le malamalama malamalama.

Luminares ma vaapiapi moli moli E sili le faʻaaogaina o faʻatasi ma le maualuga o le taualuga. O nei lamepa e maualuga le eseesega, loia soloa, studows, lelei. Sa latou muaʻi totoina faʻapopoleina. Ina ia faʻamalieina le moli, e manaʻomia se teuteuga o le potu, e aofia ai ma le fola. O lenei ituaiga o masini ma faʻata ma le mimiti halopen moli, faʻapipiʻi i luga o pasi (lea e faigofie atu), e masani ona faʻaaogaina mo le faʻamalamalamaina o le ata o ata o ata.

Lamepa ma le averesi moli moli E faʻaaogaina e fausia ai le malamalama o le moli ma le malosi malamalama o auala, lava o loʻo i ai ma le malamalama, feololo le malosi ma se paleni malamalama tufatufa i potu ma se masani masani i potu ma se taimi masani

Lamepa ma se lautele lautele malosi curve E sili atu ona fetaui ma le lautele o potu o potu ma le faʻapipiʻiina o laʻau ma fatuina lelei moli o le sttersical ma faʻafilemu ai, e mautinoa ai se toniga o le malamalama. Ae o loʻo iai ni laʻau lanutine ma se eseʻesega o moli, ma o se faʻapipiʻi lelei-i fafo e manaʻomia e aloese ai saʻo atu le malamalama i mata.

O fea e lafo ai rays

O le itu o le malamalama o vaitafe e aʻafia ai uliuli ma paʻepaʻe faʻafafa atu. O le mea lea, faʻatau atu le lamepa, fesili poʻo fea o le a lafo ai le malamalama. Fuafua i le aoga o le fua faatatau o le malamalama o le malamalama, faʻapipiʻi i luga, o le malamalama malamalama, o moli atoa (uma pe toetoe lava o le moli atoa (pei o le moli atoa Faʻataʻitaʻiga, o le Crystal Chandelier), atagia le malamalama (uma pe toetoe lava o le moli atoa o le slux o loʻo faʻasino i luga).

Malamalama malamalama moli Mamanuina mo le potu ma faamalama maualalo. I le avea ai o se tulafono, o mea e masani ai le taualuga poʻo le fausia-i masini. E eseese i latou i le tamaoaiga pe a fausia le totoina i le faitauina ma galulue pe a e alualu i luma vali, slulprees, ma isi

Lamepa o le saoasaoa malamalama Ia e sili ona lelei le lelei (lelei) ma e talafeagai mo le moli tele. E iloga ona iloga i le toniga o le pupula o le malamalama o le malamalama, ma manatunatu loloto i ai o puipui, o le faʻauiga ma le fola, ma le faʻateleina o vai mafanafana. Ae afai o leo pogisa e manumalo i le lanu o totonu (aemaise le siʻosiʻomaga (aemaise le siʻosiʻomaga ma pa puipui), o lona uiga mo lena lamepa o le a toe faia ai ni moli malosi.

A faʻatau se moli, e manaʻomia le siaki lona faʻatinoga, o le faʻatuatuaina o le faʻamau o vaega, o le faigofie tele o le moli i le pulu ma i totonu o le moli ma luga o le moli. E tumau pea lava le manatua O mea mautu e lelei tele e le itiiti ifo i lalo o le itiiti ifo ma le faigofie.

Lamepa ma le malamalama Fausia le sili sili ona manaia ma toniga moli, atoatoa tutusa ma tulaga mo le faʻatapulaʻaina o le faʻailoga o le tauaso faʻamalosi ma le le fiafia i le pito i luga. Ina ia faʻateleina le tamaoaiga o le malamalama, o le faʻauiga o le manaʻomia e manaʻomia ma le sili atu o le faʻafanua.

Mai Abc Svedizain

O le totonu o manatu e faʻalagolago i le tufatufaina mai le tufatufaina o le pupula ma le lanu i le va o elemene o totonu ma mea faitino. Ma a matou faʻatau se pisapisao se faiʻai o le faiʻai ma tautau i se nofoaga iloga pe na o le faʻatuina o se moli moli lea e sili atu le malosi, mo le faʻaosofia, tiga ma isi osofaʻiga. O le mea moni o le a tatou solia ai le le lelei gaioiga e solia ai le lavelave o le sili atu aafiaga, o loʻo faʻaalia i le SPI CHICT. Matou te tatalaina sina fagu ia latou mea lilo.

Malamalama ma le avanoa

Faatasi ai ma se suiga i le pupula o le malamalama, tulaʻi mai le fola, puipui ma le faʻataavale, le vaʻaia vaʻaia o le potu, faʻapena ona fetuunai "le lautele o le potu.

- O le laʻau pogisa e foliga i lalo, ma le malamalama - maualuga. O le moli moli "faaitiitia" o le maualuga o le potu. O le ie puipui i le pito o se auala vaapiapi e maua ai le lautele.

- o lanu o leo mafanafana "o loʻo aumaia ai" mea (faʻataʻitaʻiga, o le lanu samasama e foliga latalata mai), ma le malulu "aveese".

- i potu laiti mo le faʻalauteleina o le vanimonimo o le avanoa ma le faʻatupuina o le malamalama, e manaʻomia le faʻateleina o le malamalama o puipui ma faʻaaoga lelei mea lelei), ma le tele O le talie lava lava e tasi, ae mo le itupa ma le taualuga.

- Windows, atavali ma faʻata ma faʻata i le "faʻalauteleina" o le avanoa.

- Pe a maʻea potu tetele, e sili atu le faʻaaogaina o moli malamalama.

(E tatau ona manatua o le Black lanu "puʻupuʻu" O Le potu, ma le paepae - "Faʻalauteleina".

Afai i se potu vaʻai, o lamepa vali o loʻo i ai i le ogatotonu o le laʻau, o le potu e foliga mai e sili atu le vaʻai. Ina ia vaʻai i ai e vaʻai, e manaʻomia le faʻatagaina o lamepa ma le laina na sifi i le tasi o puipui.

- i totonu o le potu e mafai ona e filifilia sone sone e le gata i ni vaega, ae faʻapea foi ma le fesoasoani a moli moli i le lotoifale, pei o le kuka.

O Le Mea Taʻiloalili i Aafiaga o Tusitusiga, Pepa, Ata, Galuega o ata (Watercolor, Boara, Palal), LAGES, FITY, OLA, LAGE, Laʻau, lavalava. E tusa ai ma tulaga faatonuina, o le maualuga o le malamalama o ia mea faitino e le tatau ona sili atu i le 50 lcs.

Malamalama ma foliga

O le auala matou te manatu ai i foliga o le mataupu e tatau ona faʻalagolago i le pupula o lona tino ma mai le tufatufaina atu o ata lafoia. E mafai, malamalama 'ona faʻatinoina le' oloa o mea, faʻaʻiʻu, faʻasosaʻo pe tuai, faʻaititia ai lo latou faʻaalia. O le mea autu o le filifilia lea o le itu o le malamalama malamalama. Afai o le vaega autu o loʻo malamalama i itu uma, atonu e foliga mai e mafolafola, talu ai ma le tele o moli ua leiloa le autu.

- O le iʻuga sili e maua ai le tuʻufaʻatasia o le faʻasalalauina pe atagia mai ma le tuʻusaʻo itu, a o galulue ma se mea faitino (e pei o le loloto, faataapeapeina pe manatunatuina malamalama.

- faʻaaogaina o moli faʻatonuga, e manaʻomia le aloese mai le fausiaina o foliga foliga le masani ai o le suia o le fatu ma le faʻamalamalamaina, ma le mea lata ane, faʻapea foi ma totonu o loʻo atoa.

- Afai o le laualuga e le masani ai, ona manatu ai lea o lona uiga taʻitoʻatasi e pei o le pepelo i tulaga eseese.

- Faʻataʻitaʻi ma ata lafoia, e mafai ona e faia le tele o le sili ona eseese malamalama i totonu o tagata i totonu.

Malamalama ma lanu

- Afai o le toniga lauulu o loʻo fausia i totonu o le potu, ona malamalama ai lea o le lanu mafanafana nai lo le malulu.

- Afai o le luga o mea faitino, puipui, ma isi mea o lo o valiina i se lanu pouliuli, ona vali lea o la latou tusitusiga ma le faʻagasologa o le a manino vaʻaia.

- I se pupula vaaiga, o le mea e foliga pouliuli, ma i le pogisa - mama.

- O lanu o le mafanafana suamalie na manumalo pe a mumpoting incindindecent lamepa ma vavaeina moli o vevela-paepae malamalama.

Svetoft faamafanafana

- O le vaʻai vaʻaia e faʻalauteleina ma le faʻafuaseʻi pupula mata. Ae ui i lea, o le moli monononous e le o se lelei atoatoa fofo.

- Afai o le faʻauma o loʻo faʻaaogaina ma le eseese i le leo lanu, ona faʻateleina ai lea o le le fiafia. A faʻaumaina le tele o nofoaga, e sili le faʻaaogaina o lanu o loʻo i ai le maualalo o le atamai.

Lanu ma le lagona

Ua leva ona iloa o le lanu e sili atu ona afaina ai se tagata.

- Red-moli moli ei ai se aafiaga manaia.

- Green-lanumoana tamatamailima fausia se lagona o le malulu ma le filemu.

- Paʻepaʻe ma le uliuli leo e faʻamamafa ai le solo ma faʻafefeteina o le tulaga.

E tatau ona foaʻiina i le manatu o le foliga tutusa o le lanu e mafai ona faʻalagolago tele i le tau o le nofoaga, faʻapea foi ma amioga masani a tagata.

Ia faʻaaogaina le taimi e faʻaaoga ai le malamalama ma le masani ai, e manaʻomia le faʻaaogaina eseese o fulafula, glowing panecs, e mafai ona faʻaaogaina le faʻamalosiʻau o le malulu-paepae .

Manatu o tagata tomai faapitoa

E faigata ona fai mai e mautinoa lava, o lamepa e sili atu ona faʻaaogaina i lenei potu. E mafai lava ona fautuaina e tausisi i tulafono lautele o le moli masini i le fale mautotogi. Ma o lea, i le folau ma isi potu, pe a le manaʻomia mo le moli e faifai pea, e sili le faʻaaogaina o moli tetele ma se puʻupuʻu. I potu malolo e masani ona faʻaaoga moli o le lautele ma le lotoifale o le tino (i le mea e manaʻomia: o se laulau kofe, afe ma le tele, i totonu o faʻafiafiaga nofoaga, ma isi. I totonu o le potumoe, o le lanu vaivai malamalama o moli moli o le malamalama malamalama e talafeagai. I tafatafa o le moega, i luga o le laulau moega, e mafai ona tuu se moli o le malosi maualalo po o le po moli, ma puna o le malamalama ma le lelei lanu e talafeagai. I potu o le fanau, o le tapenaina o moli atoa ma le lotoifale. I totonu o le umukuka, faʻaopopo i le faʻaaogaina o le moli autu ma se moli moli o faʻamaʻi, e te manaʻomia se pito i tua o sone sone o loʻo tapenaina, fufulu ipu. O Laʻau faigofie lea ma le fluofrescent moli i luga i le 30 W. I se faʻaopopoga e le gata i, o moli moli laiti e mafai ona faʻaaogaina mo le faʻatulagaina o kapeneta, paʻuʻe ma isi meaafale.

Mai le a mata

O le faʻatau atu o mea moli meafaigaluega, ma nisi ampsm, e selau o tafaoga o loʻo auai i Moscow na o Moscow. I le avea ai o se tulafono, o loʻo toso mai faaputuga kesi e lua o faʻatonuga fou: o faʻapuʻupuʻu i ona po nei. E tele ni mea e maua ai le tele o le Deazen i le maketi a Rusia. Faatasi ai ma ia o Jab Jab, Husttadt, H. Gapatzsch, Sweat, Fors, Fras, Swom Bounge, Cjoc Boungs "," Otoropolili "," vaega o le lagolago "ma isi.

Faʻafetai i le lautele o ituaiga o lamepa, e mafai e tagata mamanu ona faʻamalieina soʻo se tagata faʻatau talosaga. O lea, o le tele o laufanua o loʻo atagia mai ai ma faʻataʻapeʻapeina moli e faʻauʻuina i se isi "itu" lamepa i luga o se tulaga fetuʻu e sili ona taliaina mo oe. O nisi "pito i luga o lalo" o le fola o le fola, e pei ona latou i luga o le lilo. O se vaega taua o lamepa ua faʻaauupegaina i masini (dimemers) e fetuunai ai le malamalama, e aofia ai le faʻaaogaina o le Puble Connel. E faapena foi le tele o isi fuafuaga i le Sale o lamepa i luga o se tamai sauniga. " Latou tau mai le $ 10 i le $ 2,000.

O loʻo iai foi ni moliuila i foliga o le rane, o se vaʻa, iʻa, ma isi, faʻamoemoe mo le potu o tamaiti. Ua faia e tusa ai ma le mea moni e mafai e le tamaititi ona afaina pe lafo le lamepa, o le ata lava lea e faia o le palasitika, ma o le malamalama ua tapunia ma le dugras faapitoa puipuia mai le susunuina faapitoa.

O se numera tele o le faʻaulufale mai ma le eleele i totonu o le fale mo le faʻamamaina o le moli ma fausaga o le malamalama o le cjsc tfs-taofi. E tele o le au lamepa e faia o mea nei: triplex mata tioata (po o Duplex); Broxisicaured ipu o lanu, manino, faatasia; O le tioata Melenain; Laau (beech, itiiti masani Pine ma alak); Uamea (sturelization i lalo o auro, Bronze, Alumini, i lalo o anamua), pei foi o uamea vali i soo se lanu. E i ai ni fofo e le masani ai, faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga o se aisa i luga o tioata poʻo tioata tioata (vai mata i totonu tioata).

O se lautele o le tele o le tamaoaiga o loʻo sosoʻo mai i tua-soli o moli ma faʻafefeteina fliprent apemp ma manino polycarboant dictivers e ofoina lautele malamalama eletise eletise. O lenei ituaiga o le malosi-sosi o lamepa e faʻavae i luga o le pupuga foliga matagofie ma halogn lamepa e faia le 'aina fale "misa" (Novgorod). O lamepa na faʻatau atu e le kamupani "Paul" ua fiafia i le tulaga ese o laina o laina, foliga ma vali o murana tioata. O tau o loʻo amata mai le $ 100 i le $ 40,000.

O le "Module" e ofoina atu ameps o le tele ituaiga o sitaili: Broque, faaonapoleina, faaonaponei, - GARODEST, Crystal. I le ogatotonu o medea malamalama ma i faleoloa o Arara City, Sonex, Makkkie Electro, o le a e mauaina lamepa (mai le 500,000 itupa i ona po nei.

Faitau atili