Manava loloto!

Anonim

O le a, nai lo le o le a le maualuga e mafai ona faʻamamaina le ea i totonu o le taulaga.

Manava loloto! 15427_1

Mama ma fou ea i luga o le fuaau o loʻo vaivai, e faigofie ai ona tatou iloga mai le kesi kesi, lea ou te manava i le fale gaosi fale ma o nisi mafuaʻaga o le ea? E uiga i le mea, nai lo le uiga, e mafai ona e faʻamamaina le ea i totonu o se taulaga o loʻo faia le latou tala.

'' `Cast Dutch" i le ea

Manava loloto!
Le leoa le leoa o le ea o le ea omea o le tagata

Faaputuga o lotoa. Matou te le talitonuina e faʻamatala ai a matou anoamau i taimi: O se mea e le 'ai se mea pe e le inu. Ae e lava le manatua e uiga i le sefulu minute na faʻaalu i se taʻavale taʻavale i autafa o le paʻu o le paipa o Kamad Kamaz, ma aua le tau sailia isi mea o le tiga. Lelei, o se fale mautofi nei, e mafai ai ona lagona le saogalemu? O le taimi atoa, o le mauaina o se tagata o onapo nei ua tumu i le atoa "bouquet" mamao mai le tau le lelei volatile protaction. E silia ma manogi o le Phnol ma Themaldhyde, e masani ona faʻaaogaina i le gaosiga o meafale ma le fausiaina, pturchophonnom (chlobboards e aveʻesea ai le paʻu. Ona mo sina taimi puupuu.

Vavae ese e tatau ona totogi i le Ozone. E i ai le malosi manatu e aoga tele mo le soifua maloloina. I le avea ai o se finauga, o le au lagolago i lenei maliega, o loʻo manatuaina le laina mai le solo "Ou te fiafia i le faititili i le vave o le vaomatua i le vaipuna o le vaipuna i le ofa o le vaomatua. E liliu ese, e le faigofie mea uma. Ozone o se vailaau "malosi" faʻavaeina, ma le sili atu o lona mpc (sili atu le faʻatagaina o le mafaufau) e matua leaga lava i le soifua maloloina o le tagata. I le ala, o le Ozone PDC e tutusa lava ma le PDC o le fale o Galgane, ma Chlorine o loʻo iloiloina lava o se taua oona ma sa faʻaaoga e Siamani muamua.

Manava loloto!
Honeywewell Oldaner tuuina atu mo le 1 itula tolu- pe fa pe fa e fa o le ea o loʻo faʻamamaina o le potu. O le Coson e faia i luga o le auala o le ineronity masini. Ozone "manogi" Photopessss, Laser lolomi, Lamepi Chipstics, X-Ray Faapitoa ma, moni, Ozonizers. E foliga mai o le lotoa o le kasa e mafua mai i le mea moni o le ozone, e pei ona iloa, "galue" e tusa ma le 99% o le mea na pa'ū i le lalolagi. O le foliga mai o le Ozone Holes) o le mataupu o le faasaienisi feeseeseaiga ma le le mautonu manatu. E le masalomia, ozone fasiotia siama i le ea ma o le manuia tele, ae o taunuʻuga o se manatu umi o saienitisi e le o atiaʻe. Ae ui i lea, o le tele o kamupani i sisifo o loʻo taumafai e faʻaititia le faʻaaogaina o le malosi o le mamafa o le manogi o le manogi o le manogi.

O tagata nofoia o le Rustic e iloa ai le fanau: o le Carbon monoxide (co) ulufale i fale nofomau poʻo le faletaele, pe a na e vave tapunia le ogaumu. O le mea moni o lenei kesi e leai sona lanu ma le manogi (o lona uiga, "le aumai ia i tatou i lagona"), fuli i le toto ma maualuga.

I fale e leai ni faleoloa, tapaa tapaa tapao e avea ma autu o le carbon monoxide. O se aofaiga tele o loʻo umiaina i totonu o le tele o afi eletise. Ioe, o le mana o nei punaoa e le lava ina ia mafai ai ona maua le oti i le oti. " I le meainu e le laititi, o le Carbon monoxide e mafua ai le tiga o le ulu, okesene, o le okesega, ma le faʻaalia umi - o se faʻamatalaga umi - o le cardiovasculass saofaga.

Manava loloto!
Atamai le feeʻi i le faʻamamaina ma ata tifaga, faʻasalalauga ma le eletise eletise daikin shaini. Pefu ma le arosols. O le taʻele o autafa o le nuu, e mautinoa lava e le lelei le leaga, ae le o le ono faʻaleagaina e pei o le pefu i le faitotoʻa o le vailaʻau. O le penisini efuefu e ufiufi i le ata o le vai e mafai ona mitiia ma fesiitaiga o soʻo se mea mamao, e aofia ai le leaga.

Fasimea o le pefu o le ammosheric e aofia ai ma se ituaiga o vailaʻau, pei o le parm quartz poʻo se paluga o meaola okeni. O le itu o le pefu o le pefu o le laina mai le 0.1 i le 10 microns (99.9% o fasimea i le ea o le tatou mautotogi maua i le 1 microme). Fasimea o sili atu nai lo 10 microns (shornbank, pollen) e vave ona nofo ai, pefu o le pefu o loʻo amata mai le 0.2 i le 5: Microns amio le tusa o le 0.1 Vielus amio ai. O lea, e le o le efuefu e mafai ona e aveesea le masani o le tino sima ma susu susu.

Microfiagasms. Mo le atoatoa o le ata, tatou fai mai e uiga i isi mea o le filogia - O se tagata o aʻu lava, o aʻu fagafao fiafia ma fale. Na latou faasalalauina siama ma siama, faʻapea foʻi ma le sporee o fungi ma suia. E fiafia tele o siama ma siama e na o i nofoaga e nofo ai nofoaga. O saienitisi a saienitisi na tupu ai se tapulaa o loʻo i ai mo tagata uma e tatau ona i ai i le fale 25 m3 o le ea. Afai o lenei faʻataʻitaʻiga faʻaititia, o le ono mafai ona faʻaseʻe ai faʻamaʻi pipisi tele.

Vaega taua

Faavae o le ea polfaunts Maualuga maualuga le faʻatagaina (MPC) *, mg / m3 Punavai o le filogia
Durger kesi (co) 1.0 Taavale, tapaa tapaa, kesi ipu
Nitrogen Oxides (Nox) 0.04. Taavale, kesi teuina
Sulfur oxades (sox) 0.05 Fanua malie
Phnol 0.03 Meafale, Faleoloa Faʻalapotopotoga
Formaldehyde 0.003. «
Styrene 0.002. Fausiaina Faalapotopotoga
Tagata Bensoopiare 0,000001. Taavale
Ozone (o) 0.03 Masini ofisa meafaigaluega

* - pe a fai o le mea e tupu i le ao.

E tasi le faʻalavelave na tupu i Europa ma taufaamatau ia i tatou. Mo se faʻataʻitaʻiga, i Siamani, o le iʻuga o le finauga mo le faʻasaoina o le vevela i nofoaga e teu ai fale . O le faʻafitauli ua avea ma faʻatauga o le setete. O le mafuaʻaga o le faʻaitiitia ai o fesuiaiga o le ea ma faʻateleina le susu ona o le faʻamaufaʻailoga atoa. Lavea o lona uiga ua lauiloa: E masani ona ventipelation po o le gaoioi o le auala. Ae afai o le Siamani e filifilia o latou faʻafitauli i totonu: Faʻaleleia le faiga o latou fale, o le Wornin Wodner na faʻamalosia na o oe.

Manava loloto!
O le uluaʻi sui o le vaega o loʻo avea ai ma mea e fai i totonu o le 'aʻai - Airlaife. I le taimi talu ai nei, o le mea lea e fesoʻotaʻi ai o se mea e fesoʻotaʻi ma le' aife o tamaiti. Ua faʻalavelave le tamaititi, faʻaletini, le fiafia, faʻamalosi, malosi, aʻoaʻoina le lelei. E le iloa e matua o le faʻailoga tagata: E tasi le isi, aʻoga, o le siʻosiʻomaga, a o le siʻosiʻomaga moni e mafai ona i vailaʻau masani.

O na mataʻiga e mafai ona faʻaauau pea i le le au mai, ae tatou te le manaʻo e faʻamataʻu le tagata faitau. Ua uma ona valiina se ata pogisa o le tagata o le tagata i le taulaga o onapo nei. E iai se auala i fafo?

'' Quototer '' Air

O auala o loʻo i ai nei o le ea o loʻo i ai nei o loʻo tuʻufaʻatasia i ni ituaiga autu e tolu, o faʻasalalauga: adsorcetion, leai se eletise) ma photoncintic. E masani lava, o mea faigaluega o aiga tuʻufaʻatasia ni auala e lua o le faʻamamaina ma faʻaogaina i se paʻu paʻu.

Manava loloto!
Bionir Ionization Healins Manua ma manogi ma le tapaa asu. Adsorses le ea ea. E mafai ona tatou mitamita o le a le tele o le atinaʻeina o le apoapoaʻiga o le faʻamamaina o kesi mai le ita na tu ai le tatou tulaga sili ona iloga o le artherotv. O lona uiga o le puipuiga o se kesi o le kesi - o le muamua alamanuia ma sili atu le aoga adsorpy Air o loʻo faʻapipiʻiina o mea faigaluega, o le faʻagaioiga o le kapeka. O le lelei o le faʻaaogaina o le carbon o lona mafai ona mitiia sili ona leaga oona. Ae peitai, e le faʻatuai le malamalama malamalama i mea leaga, ma e aofia ai ma nofoaga eseese e pei o Carbon Monoxide, o loʻo i ai, o le taulaga tele, o le taulaga o le ea. I se faʻaopopoga, o le faʻaputuga fatu ma le pefu, o le masini lava ia avea ma mafuaʻaga o filogia ma, faʻapea foi, ona nofo ai lea o le faʻamamaina. I totonu o le Tui o malo, e fautuaina ai le suia uma 3-4 masina. O se faʻataʻitaʻiga o se faʻasalalauga o le ea, o loʻo faʻaaogaina ma se malosi paʻu paʻu ituaiga o ituaiga, e mafai ona avea ma bonair sh-0840 (Kanata). O le Herger Ituaiga faamama e manatu o se tasi o le sili ma e masani ona faʻaaogaina i masini o soʻotaga tino. E faia i le fiber-faʻavae faʻapitoa mea faʻapitoa ma mafai ona faʻaaoga lelei le pefu ma le tele o le sili atu nai lo 0.3 μm.

O le isi aiga e aʻafia ai le toʻafilemu o loʻo avea ma vai o loʻo iai le mama vai (mo se faʻataʻitaʻiga, nuanua, useta, ISA, Siamani). I le faʻaopopoina o le pefu ma le palapala palapala, o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamaliega uma o loʻo faʻaitiitia ai le malosi o le molecular i totonu o le vai. O le le lelei o sea mama, aua e le faʻamalieina le le mafaufau i mea mama. Ma latou aofia uma ai e unaʻia o le tagata e lagona le "Leiloa le manogi", phonal ma le monoxelde, carboon mo le 300 g o galuega, lea ua faʻateleina le le fiafia i le potu.

Manava loloto!
O le Dolonghi Pa 510 Ua mama ma le tolu tulaga o le faʻamamaina ma le lua tulaga o le FIn e talafeagai mo potu tetele ma le mauga o le 180 m3. Ionized (faaeletoroni) o le ea. O le faʻavae o le faʻagaioiga o le ea o le ea o lenei ituaiga o loʻo faʻavae i luga o le mea moni o le ea-faʻavae ea le eletise eletise i luga o le ipu pefu i totonu o le mea faigaluega. O sea masini ma le maualuga o le ea e faʻamamaina ai le ea mai le pefu ma le paʻu. Na latou vaaia e le ifu efuefu, pei o le tapaa tapale. E moni lenei, o latou pene aoga e gata. E matua le aveesea e le Ionazers mai le ea o le ea, e le gata i lea, i le faʻagasologa o le tipiina, e masani lava ona latou faʻaolaina nitrogen ma le ozone oxerogen ma ozone okeroding. Faʻataʻitaʻiga o le faʻamamaina lea o le adssoption faamama ma ionizer e tuʻufaʻatasia, tautua Kanata Baionara Honaiir Fe-1060 ma Iapani Daikin ACA3DV. O le American Air Seaner Limaner Honeywell Da-5010e o loʻo faʻaoʻo atu i le efuefu faʻamama o le Nehor ma le Ionizer. O tagata gaosi o nei mea e mautinoa ai i le faiga o faʻagaioiga, o le ozone e le faia. Lusia o loʻo gaosia le taugofie tele iony "sili-faʻaopoopo". O le vaivaaia o le ea ma le le lelei o 'aiga ma faʻasolitulafono ai, o loʻo tuʻuina atu ai se faiga faʻapitoa. MONI, O le tagata gaosi poloketi e fautuaina ai o nei mea mulimuli e leai ni tagata i le potu. O faʻamanuiaga o le le lelei o le tamaoaiga mo le soifua maloloina o tagata, o saienitisi o loʻo finau pea, e ui o le le ea o le ea i totonu o masini o le tele o kamupani.

O le faʻavae tutusa e faʻavae i luga o le galuega o le okeni e taʻua o le chandelier o Chuzhevsky, e tele tagata gaosi lautele lautele. Mauaina o foliga i luga (ozone augatupulaga ma le le mafai ona avea ma o le volatile mole filo filogia), o lenei masini e iai se isi foliga iloga. Afai o se faʻatauga o le penisini o loʻo taʻua i luga o masini na taua i luga o loʻo iai se ipu faʻapitoa, o loʻo iai i totonu o le "ulufale" i le cheveseelier o le chizesky o puipui o le potu. Na o le savalivali ia i latou ma mausali o tatagi le fale moe, ma e le faigofie ona faamamaina.

Manava loloto!
AdSorption Air Coaner HR 4320 / A MaRams o Filipo. Tagata ata tifaga. O le aano o le ea e aofia ai le metotia faʻavae e aofia ai le pala ma oxidiction o le oona oona i luga o le ata o le ata o le unitraviiolet storest. O tali atu e tafe i le potu vevela, ae ua faatafunaina, ae ua faʻatafunaina i vaega o le le talafeagai (vai ma le propecrial e tutusa lava. O le vevesi na tatalaina i le sili atu i le 20 tausaga talu ai, ae o masini a le aiga na amata ona gaosia talu ai nei.

O le muamua ata tifaga o le arolafts o le aerolafts faʻailoga, o le "Sezhhezh 12" faʻataʻitaʻiga foliga mai o le faʻatau. O lona lava avanoa e aofia ai le leai o faʻamatalaga o faʻamatalaga eseese: O faʻaputuga, papatusi, ma isi, e le gata i lea, o lenei aiga mea e sili atu (carboon monoxided, armaldehyde). O le kesi po o le afu. I totonu o le pa puipui na faia o le tioata vali, o se ata tifaga e faaaogaina. O le ea e tulia e le tagata fiafia e ala i le masini o loʻo faʻamamaina o mea leaga uma ma microbes. O le ea o le ea ua mamanuina mo le faifai pea taotoga. O lona le atoatoa e aofia ai le maualalo o le faatinoga - naʻo le 12 M3 / itula.

O le Iapani popolega na maua ai e Daikin o loʻo gaosia ma faʻatau atu le mama acef3-c (h) i Rusia, o le mea e mafai ai le pefu o le pefu. O le masini e tatau ona tali atu i le foliga o le tapaa asu - liliu i luga ma galue ai seia mama le ea i totonu o le potu. E mafai ona puleaina ma le mamao ma le faʻamalologa o le mamao, e iai le Timer, o le Turbo ua saunia.

Tatou fautuaga

E leai se mea e tali mai ai, e pei ona faia. Soʻo se ituaiga o le ea o le ea e iai lona lava lelei ma ona faʻapitoa o mea leaga. O le filifiliga e faʻalagolago i le tulaga o le filogia o le potu ma agavaʻa.Ae paga lea, e leai ni lagona o le aiga e fuaina ma mataitu lenei tikeri o le filogia. O tagata oi ai nei tali atu i le uaea o le pefu o le ea ma e matua le mautonu i volatile mole. Afai e te nofo latalata i le alatele, e le mafai ona e masalosalo i le mafaufau o le carbon monoxide (co) ma le arrogen ok (nox) i le fale e matua maualuga atu nai lo le masani. Afai o lou fale mautotogi mai le le lelei o le kikiina o le laupapa, aua, e foliga mai, o le mafaufau loloto o le phenol ma formaldehyde o le a faateleina i le ea.

O isi saʻo faʻamatalaga e uiga i le faʻavae o le ea e mafai ona maua ai le saʻoina o le ea (SES) ma le siosiomaga tautua o le taulaga. Mo se tau fesootaiga, o a latou tagata faigaluega alu i le fale, fuaina fua, faʻagaioiga faʻamaumauga ma lipoti atu le iʻuga.

Faʻatusatusaina uiga o le 'aiga o le ea

Igoa Mataupu Faavae o Faagaioiga Gaosiga, m3 / h Fautuaina vaega o le potu, m2 Mana, w Ua pelu le efuefu o le aiga Volatile Molecular Polutants Totogi Tau, $
Philip Hr 4320 / B, Holani Filtration 150. tolu sefulu 70. Maaalu. - 150.
Philips HR 4320 / A, Holani Filtration, AdStoreption 150. tolu sefulu 70. Maaalu. Maaalu. 210.
Bionair sh-0840, Kanata Filtration, AdStoreption 60-120 lua sefulu 80. Maaalu. Maaalu. 277.
Bonaiir Fe-1060, Kanata Adsercess, eletise. filtration 75-145 Aua. 80. Maaalu. Maaalu. 173.
Bionear F-150, Kanata Adsercess, eletise. filtration 85-255 35. 80. Maaalu. Maaalu. 208.
Bonaiir LC-1060, Kanata Filtration, AdStoreption 200. Aua. lima sefulu Maaalu. Maaalu. 205.
Bonaiir LC-1460, Kanata Filtration, AdStoreption 80-200. 34. 80. Maaalu. Maaalu. 277.
Toshiba FC, Iapani Fittration, Photocathings 170. tolu sefulu 120. Maaalu. Maaalu. 450.
Honeywell Da-5010e, USA Filtration, AdStoreption 175. sefulu ma le valu 90. Maaalu. Maaalu. 189.
Honeywell da-5018e, USA Filtration, AdStoreption 221. 22. 90. Maaalu. Maaalu. 237.
Honeywell Da-1000e, USA Fitigaina, eletise. filtration lima sefulu lua sefulu 115. Maaalu. Maaalu. 200.
Deolonghi Pa 290, Italia Fitigaina, eletise. filtration 290. 46. 86. Maaalu. Maaalu. 240.
Deolonghi Pa 393, Italia Fitigaina, eletise. filtration 393. 52. 120. Maaalu. Maaalu. 276.
"Super-Plu", Lusia Electrostat. filtration valu sefulu ma le lima lima Maaalu. - lua sefulu
Aerolafe "Shotzh 12", Lusia Fittration, Photocathings 12 sefulu ma le lima 40. Maaalu. Maaalu. 160.
Rainbow, USA Suavai gaogao mama 300.

700. Maaalu. Maaalu. 1750.
Daikin Ace3dve, Iapani Fitigaina, eletise. filtration 180. tolu sefulu 27. Maaalu. - 860.
Daikin Acef3-c (H), Iapani Fitigaina, eletise. Fittration, Photocathings 180. tolu sefulu 27. Maaalu. Maaalu. 860.
Thomas comploccal 20s, Siamani Suavai gaogao mama

1400. Maaalu. Maaalu. 267.
Sany Abs-110, Iapani Fitigaina, eletise. filtration 126. 26. 45. Maaalu. Maaalu. 135.
Sany Abs-111, Iapani Fitigaina, eletise. filtration 126. 26. 45. Maaalu. - 145.
Electrolux z-7010, Suetena Fitigaina, eletise. filtration 330. 66. 70. Maaalu. Maaalu. 199.
Electrolux z-7020, Suetena Fitigaina, eletise. filtration 330. 66. 70. Maaalu. Maaalu. 299.

Manatua. "+" - Mama - Fufulu "-" - E le mama.

Faitau atili