E le o mea uma o le auro lena glitters

Anonim

Meatotino ma le lautele o va eseese mo fafo atu ma galuega faʻatino, faʻapitoa faʻavasega, fautuaga lautele i tagata faʻatau.

E le o mea uma o le auro lena glitters 15435_1

E le o mea uma o le auro lena glitters
Manuia mo galuega i totonu o Latbio Nitira (Latvia).
E le o mea uma o le auro lena glitters
Valnish mo galuega i totonu o Alkro-Beckers AB (Suetena).
E le o mea uma o le auro lena glitters
Luck mo galuega i totonu o tikkuuila (Finelani).
E le o mea uma o le auro lena glitters
Varnish mo galuega i totonu o le baltic lanu (estonia).
E le o mea uma o le auro lena glitters
Valnish mo galuega i fafo o Dyo (Turkey).

Le upu Rusia "e sau mai le Siamani le lava, e ui lava i lona aʻa o mai i le gagana Peresia. Faitauina o le "afe ma le tasi po" poʻo isi tala a Asia Asia, e sili atu ma matou te feiloaʻi i faʻamatalaga o auupega, ipu ma isi mea e ufiufi i le taua Peresia

O lea matou te latalata atu i se isi vaega o meaola o mea, efugalima e fesuiai. I tulaga faʻavae o le faʻaaogaina ma mea faʻavae, latou, e pei o vali, e matua eseʻese lava. E foliga mai e tele na tuanaʻi, sa faatapulaʻaina le filifiliga i le NC Aucquer, pf ma le lua vasega maʻi maʻi o loʻo iai.

Ina ia faʻafaigofie mo i tatou ona malamalama i meatotino ma le lautele o faʻafefete, o le a tatou taumafai e faʻavasegaina i latou. Muamua, atonu o le faigofie sili, latou te vaevaeina e tusa ma mea o le ata ula (fafie, uamea po o minerale base). E manaʻomia le vave faia o se Faasalaga o le sili sili ona tele i le fale ma le aiga o loʻo faʻatautaia aga masani ona suia i se laʻau, o lea o le a gauai tele i ai. Mo le puipuia ma le faʻatonutonuina o le faʻamamaina o uamea ma minerale pito i luga, pei o se tulafono, vali pe paʻepaʻe eseese (tusa ma le faʻavasegaina o le tele o tagata gaosi itu i sisifo) ua faʻaaogaina. Na matou taliaina i latou e vili vailaau ma uiga i lanu.

Laki e mafai ona vaevaeina i ni vaega i le numera o vaega. Talu ai nei, o le tele o aʻoaʻoga o fesuiaʻiga o se tasi-vaega, e ui ina iai ni ituaiga faʻapitoa, lea e tupu pe a palu i ni vaega se lua pe sili atu i totonu o tane eseʻese. Mea e sili atu ma le sili atu ma le lua vaega e le faʻaaogaina i aso uma o le olaga. Ma le lua-vaega-vaega o le lotoifale parquet varnish ma le mamafa o le mamafa o tatou na masani ona masani ai.

Faʻatulagaina o nisi ata leaga ma faʻafefeteina mo le vailaʻau o le ata o le ata-faia mea

Alkyd-acrylic - failauga; Alkudy-urethane - AU; Au; Polyrethhane - u; Posacyl - AK; Bitnumen - Bt; Polyester - pe; Glyphthed - gf; Suauu - Ma; Pentafthalnian - PF; Carbaimide - mch; Nitrocelsulose - NC; A le EPOXXY - Perchlorvanyl - IL; Polyvinila Acetate - va; Epoxy Epoxy - ef.Ioe, o le faavasegaina o mea masani e taua. O se taua taua o soʻo se mea o loʻo i ai o mea o loʻo avea ma siosiomaga faʻaleaga. I lenei tulaga, o var-faʻavae fua e iloga - e aunoa ma ni vailaʻau oʻona ma toetoe lava a le aoga. Toeititi a mea uma ma meaola o meaola e afaina tele, o lea la e manaʻomia i le ea o le potu i le taimi o faʻagaioiga. O le aofaʻiga atoa o tausaga ua leva o le atiaʻeina ma le maualuga o le faʻaaogaina o le-ornic infnash masalosalo, e faʻatupuina ai le afi ma le faʻaleagaina o latou e aunoa ma le puipuiga o pulega siamani.

O le a la le eseesega? O le lisi lea o mea taʻatele e eseʻese fanua, pe pei ona taʻua, o ata tifaga-faʻapaologa, arfyoker, arroeponi. , Perchlorvillerl, Polyester, Uretherhane. O mea moni, ae le o ituaiga uma o va eseese. I le lolomifefiloi ai o le a e mauaina ai se faʻamatalaga puʻupuʻu e uiga i le tele o i latou.

Faʻavasegaina o vali ma faʻafetaui mo le tofiga

vali ma vale Vaega Tulaga mo le faʻagaioiga o le faʻaaogaina
Tau-tetee tasi Ofutino, tetee i aafiaga o le ea i tulaga eseese o tulaga iloga ma faaaogaina i nofoaga tatala
Faatapulaaina immospherposty 2. Ofutino faʻaaogaina i lalo o le pato ma totonu o le vevela ma le le mautonu nofoaga i tulaga tele ala
Nofo aitalafu 3. Ofutino mo le puipuia le tumau o le vali luga o le gaioiga o le gaosiga o le gaosia, feʻaveaʻiga ma pe a teu oloa
Suavai fa Ofutino, tetee i aafiaga o vai fou ma le vapors, atoa foi ma le sami sami
Faapitoa lima Ofutino ma meatotino faʻapitoa, e pei o le tetee i le ionizing ingung, tumaʻoti, anti-slip, ma isi.
Suauu ma le kesi-tetee 6. Ofutino, tetee atu i minerale miloilima ma e aofia ai i fafo o le laugatasi, penisini, kerosene ma isi suauu oloa
Faitaaga tetee 7. Ofutino, tetee i aafiaga o ak, alkalis ma isi suavai vai susu ma o latou mopors
Vevela-tetee valu Ofutino, tetee i le maualuga o le vevela
Eletise eletise ma eletise eletise iva O ofutino e faʻaalia i le eletise eletise

O nisi tagata gaosi ma tagata exeliers o vale

- TPO "Palette Ruster"- Association "Stroykopaucs"

- Moscow sui ofo atu le popole i le valepao lanu palu (vivacolor crapmmark) - Parba felelei llc

- LLC "lesro"

- Iffirt Ag (Duffa, flamingo) (Siamani)

- Sui Ofisa o Alkro-Beckers Ab (Suetena) - Fausiaina ma Fefaʻatauaiga Kamupani "Feresco".

Se isi mea taua pe a filifilia se varnish o le nofoaga (mea faitino) oa latou talosaga. Lenei e mafai ona e filifilia ni vaega tetele fa. O le muamua e aofia ai le sitiseni sipela. I tausaga talu ai nei, o le tasi-vaega-pongarethane ma le acylateth-polyairethane, meaa ma isi oloa laupapa ae le o le lua-poleturethane. O le vaega lona lua o le vaʻa lea e faʻailoa mai i vaʻa. O loʻo iloga i latou i le malosi tele ma le teteʻe i le tau i le lua o meaafale mafuaʻaga ma isi oloa i fafo atu o le la, timu ma le kiona. O le tele o le tele o se kulupu o vatelega mo le faʻasaʻoina ma puipuia le faʻaumaina o le tele o laupapa laupapa i totonu ma fafo. O le vaega faapitoa o ni mea fai mea taua.

O le tele o suiga o aso nei o loʻo faʻaogaina mo le tele o mafuaʻaga: o se faʻataʻitaʻiga, mo le faʻatumuina faitotoa, mo isi vaega teuteu mai fafie, vaʻa - e ufiufi fola.

I le talanoa atu e uiga o vateage, e masani ona faʻaaogaina uiga: maualuga-glossy, pupula mai le pupula, peele, ma afa-tasi. Ma afai o le manatu o le ata ma le matte mea uma e manino (e tusa ai ma le faʻauiga o se poto masani o le glossy - matagofie, o le petmint, o le pesega o se tasi. O le gloss o loʻo faʻauluuina (Gost 869-69) e faʻaalia i se suiga i le pupula o le malamalama o le malamalama o le moli o le moli o le moli o le pasene e fuaina ai se masini faʻapitoa. Mo glossyriy eseese, o le tikeri o le pupula e tusa ma le 80-90%, semi-iunite - 40-50, semi-galu - 10-15%.

Ma iʻu atu ni nai upu e uiga i faʻataʻitaʻiga o metotia. E pei lava o le tele o vali, eseese e mafai ona faʻaaogaina ma pulumu, faʻaseʻe pe e ala i le feololo. Talu ai nei, nai lo le pulumu poʻo se faʻaseʻe, o pulumu faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina. E le gata i lea, e tolu isi auala (pe a fai o ni ofu mafanafana ma vali, latou te seasea uma ona iai) va eseese. O igoa o le lua o latou e tautala ai mo i latou lava - dipping ma sasaa. Ae aua e te manatu o le vateatea o loʻo sasaa i luga o le laufanua, e faia ai se masini lakapi faʻapitoa. Ae o le auala lona tolu, le le masani ai o vale i le lautele uamea spatila (raqueel) manaʻomia tele, aua e masani ona faʻaaogaina i galuega masani, pe a ufitia lapoʻa. O le vaega e alu i fafo e sologa lelei ma manifinifi, e leai ni asoa, ma le faaletonu ma le faaletonu o mea e masani ona fausia pe a galue ma le pulu. Ma mafua mai i le le mafiafia mafiafia o le vaega o le vaega, o le pulupulu tafe ua faʻaititia i le 3-3.5 taimi.

Lautele fautuaga

- Ia puipuia le fola o loʻo i ai ni avega mamafa, e sili le faʻaaogaina o polyarthane lacquer lacquer lacqual ma le faʻateleina o le leaga o le teteʻe faʻatusatusa i le proylate ma alkyd.

E tofu isi vaega faaopoopo o Ganish e saofanaʻi i le mautu o le faʻamau i aʻafiaga o le ulagia.

- E sili le faʻaaogaina o le lua manifinifi vaega nai lo le tasi mafiafia.

- Mo le faʻamaufaʻailoga o le slit i le laupapa laupapa, nai lo le tufuga, o se paluga o varnish ma le faʻapipiʻi ua faʻaaogaina.

- O le tele o faʻafitauli o le lua-vaega mea oona, latou te ono aofia ai se kapoti retorefeldeyMoldohyde, maua ai se manogi manogi. A galulue faʻatasi ma i latou, e tatau ona e faʻaaogaina totigilima paʻu, manava, tioata ma e tatau ona e tosina lelei ai.

Lua pe tolu vaega o va eseese i luga o le matutu, o loʻo taʻua, o le faʻamamaina mai le pefu, palapala, matua tuai ma gaʻo o mea sili ona lelei. I le taimi lava e tasi, o le tuʻufaʻatasia e masani ona faʻamalieina ai le paʻu o le paʻu ma le faʻamamaina o le P120-P150 (e manaʻomia tele i le isi vaega) ma pefu faʻalelei. Afai e faʻaaoga le Valnish i le ogaumu tuai, ona oloina ma aveese ma aveese le lagging ma faʻamaligiina palu. Ogatasi le laualuga ma le pateta talafeagai lanu.

O le lofituina o le tele o le tele o vaega e tasi-vaega e le manaʻomia e faʻagalo e le i le vaina aʻo leʻi fesuiai. Afai e te manaʻo e faʻauma le laufanua i le vale i lenei tulaga e tatau ona faʻamago e le 10-25%. O le tele o kamupani e ofo atu e faʻaaoga ai le faʻapitoa vave-faʻamago muamua pripries. Ona o le siʻitia o mea le faʻateleina o mea e le o ni vailaʻau, latou te mafaia ona faʻatumuina ni tautau laiti, o le lelei lea o na eseese. E le gata i lea, o le a le faʻaaogaina o mea eseese ua faʻaaluina e eseese eseese o fesuiaʻi (1.5-2 taimi).

Ina ia mafai ona aloese mai le mou ese, o foliga o le lanumoana (i le po o lea taimi) ma isi faaletonu, pe a faʻaaogaina se va eseese i luga o fafie, lea na tatou tusia i le mea 3 mo le 2000.

O tau mo varnishes o tapulaa lautele lautele. Ma afai o le 1 kg o le va eseese gaosi oloa gaosi mai le 20 i le 35 rubles. ($ 0.75-1.5), o le taimi nei o ituaiga o le siosiomaga faauo va eseese e sili atu taugata. Faʻataʻitaʻiga, "Vailaau Moscow" o le a tau atu ia te oe le $ 3 i le 1 litter, "Sivytoozar 93" - mai le $ 3.2 i le 1 kilomita. Tau mo le laki lafoina o gaosiga - mai le $ 5-5.5 i le $ 13-17 i le 1 litt. O le a latou 10-12% i lalo pe a e faʻatau i latou i le itiiti ifo i le tamai afifi, ae i tane o 10-12 lita. O le aofaʻi o varnish i le taimi o le faʻapipiʻiina o le tele o tagata gaosi ua fuafuaina i auala eseese - i lita poʻo kilokalama. Afai o le fua o iunite e faitauina, e tatau ona ofi i le taimi o le averesi o le 1 litter varnish ei ai le tele o le 1.25 kg (saʻo tulaga taua e faalagolago i ai i le varnish bond).

Faiga o faʻataʻitaʻiga o vali

Manatu o LKM. Pf-283 varnish VDn vd ak-163
Matau le ata tifaga PF - Pentafalian VD - Suavai-Faapipiiina, AK - Acrylate
Faatulagaina o le LKM vaega mo le autu autu 2 - Faʻatapulaʻaina o le ATMsphertic puipuiga 1 - Atmospherposttoyy
Le numera numera tofia i lenei LKM 83 - faasologa numera 63 - faasologa numera
O le tautala upu o lanu leai se lanu -
Mo le numera o le LKM, o se igoa e iloa ai le tele o mea: b - e aunoa ma se soces, ua lata mai i luma o le faʻailoaina o le ata tifaga. Ma - Suavai-faʻavae; VD - Suavai o le Vai; Tasi o le oga o le oga. P - Powder.

Mea valiina mo le Isoor ma fafo galuega

Mausali, atunuu Faailoga Laka
Tineia
Vai Loto vaivai Skiipar po o le n 646
ICI-vali, Egelani

Dulux Topcoat *

Verane, Farani VITRI parquet ** Vernis Skyris-Frisitte *

Akzo Nobel, France O le Supro parqutch varnish acrylic * Supro Flod Trinish **

Tikkuplala, Finelani Kvaa Kaluste **

Parketti Assa **

Kiri **, Unica Super *

Jalo **, Peslaskka *

AKZO NEBEBROR CORRORI MULIMULI OY OY MULIMULI MULIMULI, Sadson synteco sili 5 Savalin Celco 85558 * Sadson Celco 85556 **
Jobh Swickwerke GMBH, Siamani O le Cidi Parketlack *

Meffert o le agbwerke, Siamani Dufa akryl-klarlack **

Acryl-Holziegel *

Dufu partterlack *

Dufu boots-klarlack *

Dufa Klarlack *
Peniamina Moore vali, ISA Benwod # 422 **

Benwood # 423 **

Benwod # 424 **

Benwoodood # 428 **

Benwooded # 435 **

Alkro-beckers ab, Suetena Aqua Decor Klarlack **

Aqua Klarlack avanoa Halvmat **, panellack *

Pattertlack 35 **, Parktlack 80 **

Spar-for sili atu varnish *

Syncym Klarlack avanoa halvmat **

Bonteatch, Suetena Mega **, ma le **, faavae **

Valec lanu, Estonia Vivaclor Olimillimi **, Akvalak **

Latbio Nitra, Latvia

Laka Panket * Laka Parketm **
Dyo, Turkey

DY Dyomirine *

DEY PARKEX ** **

Dyo Yat Vernik *

DEY CAM CILI **

Poson, Turkey

Alii amiole **

ED Sinarak, Turkey

Markem Marine *

Betek vali chemicfl alamanuia inc., Turkey

Betek Interiver Valnish **

Betek Acht Vannish *

I le "stroy-faigata" Svitoozar 93 *

LLC Elakar, Rusia Eqar-14 *, elcar-15 *

Lakma klor, ooo, Lusia

"Valnish Moscow" **
Llp "KoTovsky Lakocra-

MCH-0163 **, pf-283 ** NTs-218 **, nt-243 **
Juicy laau ", Lusia

EP-2146 **
Zao "Olivist", Lusia

Pf-283 **

"Rosljak", Lusia "Euro ioe (varnish Universal" *

Nts-218 **, nt-243 **, ep-2178 **

Pf-283 **

TPO "Palter Rus", Lusia Dea i *

Ojcs odilauk, Lusia

"Glitter" **

* - mo totonu ma fafo le faaaogaina. ** - Mo galuega i totonu.

Faitau atili