Oloa mo fausiaina ma toe faaleleia

Anonim

Faapipiiina (JSC "Ales", St. Petersburg), eletise eletise (Giemen, Siamani, Prain, o Prain, o Prain, SODIA) , o le suavai na vevela (Zao "Lusia", Lusia), Bourti, Siamani), Parnitor (PRODZER ARBORDER (SODERZER AMERACERS).

Oloa mo fausiaina ma toe faaleleia 15437_1

Oloa mo fausiaina ma toe faaleleia
Gaosiga - Arbonia A.g., Suitiselani.

Tuuina atu - Zoo "Soureo Treyoding Am", Moscow.

Tau: Mai le $ 680.

O LE FAʻASALALAGA Fou o le Kamupani "Anzle" o se lua-vaega o le epoxychuchuchc gliure-putty "EPEXY". Ua fuafuaina mo le tuʻuga ma le faʻamaligiina, atigi o atigi, poʻo le paʻu ma le faʻapipiʻi, ogatasi o luga; Mo mea eseese mea: Mesis, Platolosi, fafie, papaʻe, maaleale, maa, ma le faʻapitoa, o eleelea o fale e faʻapipiʻi ai.

Glue-putty ei ai se mafiafia mafiafia ma ona o lenei mafai ona faʻaaogaina i luga o vaalele tuʻutuʻuga ma e oʻo lava i le taualuga (ma le mafiafia mafiafia i le 10 mm). O loʻo faʻaaogaina mo galuega i totonu ma fafo. "E tusa ma le tele o mea e mafai ai ona faʻamalosia ai le tele o le solomuli pe a osofaʻia i se vaega o soʻo se mafiafia, e teteʻe i le vai ma alkalini, 'ava,' ava, 'avasone lafoaia. Kelu o se eletise eletise eletise. E faʻaoga i se matutu maualalo-gaʻo luga, ma pe a uma le 24 itula le malosi mulimuli (e oʻo atu i le 15 MPA) o mea na maua mai ai -41C O le laualuga o loʻo faʻaaoga ai le kulimi, e mafai ona togafitia ma valiina.

E aofia ai ma le EPOXXXY, faila, pigutu, Tyxotropi Contitisis, Polythylene Poyamines Postam. O le lanu o le uaea mumu, uliuli ma efuefu.

O le kulimi e faʻatau atu i se afifi, o loʻo i ai fagu ma le faʻavae retin (100 ml) ma harderner (8 ml).

Oloa mo fausiaina ma toe faaleleia
Gaosiga - JSS "AZ", St. Petersburg.

Tau o le tasi afifi: 23 rubles.

Na amata ona siitia e Siememes le maketi o Rusia o le laina fou o le eletise vevela eletise. E aofia ai ma le maualuga maualuga o le vai (12-24 ki) ma le maualalo-malosi (2-6 kw), o loʻo faʻaputuputu puipui ma laiti, fuafuaina i luga o le voltage 220 V.

I totonu o le puipui o le pa o loʻo faʻaalia ai le mamafa o le suavai ma le malosi o le 30 l ma le fale o le synthetic mea ma le ofi i le suavai.

O masini uma e iai le vevela-o loʻo i totonu o le tane i totonu o le tane o loʻo faia o le uamea uamea, o se saogalemu vevela o le saogalemu ma le toe malosi o le vevela ma le vevela vevela o le lologa o le lologa o le vevela ma le vevela vai mai le 35 i le 85C. Latou faʻaaogaina le eletise mai lea taimi i lea taimi, galue i le "faʻamoemoe" faiga.

I le faasologa o faʻaputuputu o faʻaputuputu vai o loʻo i ai, o se agavaʻa o le 5, 10 ma 15 lita o loʻo faʻaalia le le-faʻamalosi ma omiga mo le sapalaiina o le vai i lalo o paipa. O masini o loʻo iai se vaituloto i totonu ma se fale o meaola a le synthentic, o le faʻamalologa o le faʻalauteleina o le vevela ma le ola ai o le puipuiga.

Faamatalaga ma tau o nisi faʻataʻitaʻiga

Faʻataʻitaʻiga E Mafai Ona Avea, L. Mana, Kwt O le vevela o le taimi e oʻo atu i le 60s, min Tau, $
DG 30013. tolu sefulu 3. 35. 235.
Fai 05701 (maualalo faʻapipiʻi, e aunoa ma le faʻafefiloi) lima 2. valu 70.
Fai 05851 (pito i luga faʻapipiʻi, ma palu) lima 2. valu 67.
Fai 15261 (ma le taʻele fale) sefulu ma le lima 3,2 sefulu ma le ono 193.
DG 10301. 10 2. sefulu ma le valu 180.

Oloa mo fausiaina ma toe faaleleia
Gaosiga - Slainmen, Siamani.

Tuuina atu - sui sui ofisa Siemen i Moscow.

I luga o le maketi fale, ORAs (Filemu (Finelani) o loʻo faʻaalia ai se fefiloiga fou mo le Basek Fuia "Faʻalauiloa le vevela vevela, mo se faʻataʻitaʻiga. O le sili ona lelei e sili ona lelei o loʻo faʻapipiʻi muamua i le gaosi oloa, ae e mafai ona suia i le talosaga a le tagata faʻaaoga. O le fefiloi o loʻo iai se vevela o le vevela o loʻo tuʻuina atu i se tapulaʻa. E galue mai le tasi lithium batio mo 6 v (2cr5), e tusa ma le lima tausaga.

E toatolu suiga o le paluiga: ma le fetuunaiga o le vevela, o le taimi nei na teʻi ai ma mo le faʻaʻoleʻoleina (faʻaaogaina faʻapitoa faʻapipiʻi vasa) o vai. E le gata i latou taʻitasi, o loʻo ofoina atu faʻamatalaga e mafai e le tagata faʻaaogaina ona talia le isi.

Faʻatinoina o le faʻamalosi 100-1000 KPA, Faʻatonutonu le taumafaina o le vai 0.1 l / s, o le maualuga o le vevela o le vai vevela 80c.

Oloa mo fausiaina ma toe faaleleia
Gaosiga - ORAS, Finelani.

Tuuina atu - "AI SI-Fox Pisinisi Auaunaga" / "ORRS".

Tau: Mai le $ 280,69.

O se vaega fou o le tagata fou o le Kamupani a le Romasia na faʻaalia i luga o le maketi a Rusia, faia mai le oa filifilia o le sudensa sone. Ua i ai le maualuga maualuga, o se fetufaaʻi lima malamalama, faʻailoa laupapa. O le mafiafia o le pito i luga o le parquet (faʻaititia o vaega) o le 10 mm. Maualuga maualuga o le tele o le tele o palu palu 600 x 90 x 22 mm. E le gata i lea, e iai pepa matua mo le 350 mr0 mm ma le 70 mm lautele. O le latou vaega pito i lalo o loʻo faʻataʻamilomilo pito, e faʻafaigofie ai le gaoa ma faʻaleleia le lelei o le taoto.

Dacia Cirqutch sau i le lua ituaiga - "Filifili" ma "Natura".

O le "filifilia" ituaiga eseese e aofia ai naʻo le filifilia Parquet, ma e sili ona lelei i foliga e le aofia ai mata poʻo ni faaletonu o fafie. O se vaega taua o fuafuaga e iai le taua ma le mama "median" tipiina ma eseʻesega i le faʻateleina o le tetee i le suiga i totonu o le microclumatic tulaga i nofoaga. O laupapa o le "Median" na o loʻo faʻaalia i le iai o le "faʻataina" faʻata "(susulu mai i lalo o le Lacquer e tutusa ma le Peni.

O le "natura" e aofia ai se tamaʻi maʻi e le o iai ni tamaʻi manu, maʻi, e le masani o oa o fugalaʻau.

Fafie laupapa - 7-9%.

Oloa mo fausiaina ma toe faaleleia
Gaosiga - Dacilia, Romania.

Tuuina atu - kamupani mautu "parquatche potu".

Tau: Vasega "Filifili" - mai le $ 59 i le 1 M2, ituaiga o "NUMER" - mai le $ 43 i le 1 M2.

O le kamupani Sipaniolo Pinter e ofoina atu se mea teuteu le maa mo totonu o le teuteuga. E faia mai le masani Gypsium - Siosiomaga faauo mea o le saural orgin ma ei ai le lautele lautele o tusitusiga ma lanu.

O le mea e faatagaina, e aunoa ma sauniuniga muamua o le fua, tinei ai pa, koluma, lima o lima

Mo styling le maa, soʻo se mea e mafai ona faʻaaogaina e mafai ona faʻaaogaina (kulie paʻu poʻo le "taimi", "" "o fao vaivai"). Faafetai i le microforoo faiga, o le maa atoa e pasi lelei le ea, ma e faʻaputuputu ai foʻi le susu mai le ea, e iai ni meatotino suamalie.

Oloa mo fausiaina ma toe faaleleia
Gaosi oloa - Pier, Sepania.

Tuuina atu - LLC "kamupani" Berg ", Moscow.

Tau: O le maa - $ 25-30 i le 1 M2, tulimanu elemene - $ 25-30 i le 1 p / m.

OJSCS "fale gaosi" Red Banner "Ituaiga o le toe faia o se vai vevela o Boule Woler" Rusia 435 ".

O loʻo fuafua mo le Autonohomaus Heating Systems ma ua fuafuaina e faʻaaoga ai le fou afi "Luck 5035" i luga o le vai vai ma "Rusia" O le boler e nofofua, ae o faaiuga ona o ni faaiuga mo le fesoʻotaʻi ai se komiti faʻapitoa o loʻo i totonu o le vai vevela.

O le potu faiva e faia ia uamea. O le tufuga a le masani o loʻo i totonu o loʻo tulaʻi mai ai i le sulu, ma lapataia foi le faʻavaeina o le maasiasi i le pito i lalo o le mea puʻeata. O le fale o le Boiler o loʻo ufitia i le vevela-tetee ia enamelo ma e iai foʻi le fula-foma ua.

I le iunite pule na tuʻuina i luga o le Vaega o Sao i le itu i luma, o loʻo i ai tala o le burner ma fasi pamu o le paʻu o le vaipuna.

Le faiga o le poloka o le poloka faataamilo i le uati.

Oloa mo fausiaina ma toe faaleleia
Gaosi oloa - zao "Rusnit", Lusia.

Tuʻutupu - vaega o kamupani "faʻagaioiga".

Ole tau talafeagai: $ 600.

O le kamupani Kerii (Siamani) faalauiloa lona atiaʻeina fou i luga o le maketi a Rusia - o le taʻele taʻele o le "taulaga 2000" i puipui o le taʻele.

O se isi itu eseese: ma le tasi, lua pe tolu pe tolu pa, e faia i ni lapopoa e tele, ma e mafai ona faʻasaʻoina le lima. E i ai le filifiliga faʻaaogaina lagolago faʻapipiʻi i luga o le taualuga.

O faʻavaʻa faʻavaʻa e faia i le uʻamea palasitika talaaga, ma mo latou glazing o se palasitika palasitifo "kerolan" na faʻaaoga.

O loʻo faʻapipiʻiina le ea i le puipui e faʻaaoga ai se seti o vaega faʻapitoa, e mafai ona pipiʻi i itu eseese ma e faigofie ona fufulu.

Oloa mo fausiaina ma toe faaleleia
Gaosi oloa - Jomiti, Siamani.

Tuuina atu - LLC "stroyservis-ava".

Tau: Mai le $ 360.

I totonu o faʻataʻitaʻiga lata mai o le kamupani Farani o nisi mea i le maketi Rusia - Alkid Vailaau "Alpallak", o loʻo faʻaaogaina i soʻo se nofoaga Afa o le Gun-Gung Glyce Nonor "Alpallak", Fuafuaina mo le fafagaina o tagata maualuluga; O Pints ​​mo le Fafo Galuega - Matte Water-Bault e faʻavae i luga o le Acrylic Compoly Hopolymers "ma vai-prealicryll".

O le faiga o le faʻamaeʻaina o mea e aofia ai ma le vai-sili atu o le suavai o le vai faʻavae i luga o le acrylic resin mo le totonugalemu o le "proniflud"-sauni-e faʻaaoga i totonu le faatafunaina o sauaga, i le paleni, gaosia, ma gaosia ma microorogasms.

Talu ai nei, o se isi mea fou na aliali mai - o le vai-tulaga o le vai vali mo interlication deceaction galue "faʻasologa maualuga. O ia o se autoto, fufulu, e le maua, urota, lulu 1 itula. A faaaoga i le 1-2 vaega i luga o soʻo se mea faʻapipiʻi poʻo le ata muamua: Plaster, sima, sima, siusiu, fafie. O le atavali o le taumafaina o le 1 L i le 8 m2 pe a talosaga i le tasi vaega.

Ina ua maeʻa ona ou galue faʻatasi, e faigofie ona fufuluina le mea faigaluega ile vai.

O le vali ua faatau atu i se afifi o 10 lita.

Oloa mo fausiaina ma toe faaleleia
Gaosiga - soia, Farani.

Tuuina atu - Zoao "lacra Trejd".

Tau: "Alapupu" - $ 18.5, "o le" fetu o le "$ 19 (o le tau o le tau mo 10 lita).

I le maketi o mea faigaluega meafaigaluega, o le kamupani Polani Soa Na fautuaina le kesi kesi o loʻo faʻatautaia o le pito i luma o le ituaiga o Ogk-F faasologa, e aofia ai ma le fa faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai le malosi o le Hormal Dirmal mai le 1.8 i le 5.0 KW.

O Convector e galulue uma i luga o le kesi ma le kesi o le kesi (mai le fale kesi i le fale ma se malosi mai le 5 i le 50 lita). Na maeʻa ma le ATMspherac Burner o Worgas (Italia) ma le General Gas Vanstacks (Siamani). KPD Convector - e le itiiti ifo nai lo le 85%. O le tapunia-ituaiga o le potu laupapa ma vevela vevela e faia o lau vevela vevela-tetee steel ma maua se tamai faletalimalo. O le Sour Seadge and Exprand o le faʻatulagaina o oloa o loʻo faia e faʻaaoga ai se paipa ituaiga "paipa i totonu o le paipa", o loʻo aveʻesea i le pa o le potu i fafo. O le galuega o loʻo i ai i le pito i luga e fesoasoani mo le faʻatumauina o le vevela o le vevela amata mai le 10 i le 30c. O le Convectors tuuina atu i le lua-tausaga poloaiga.

Tulaga maualalo Faʻataʻitaʻiga
Ogk-F1.8. Ogk-F3.3. Ogk-F4.2. Ogk-f5.0.
O le malosi o le malosi, kw 1,8. 3,3. 4,2 5.0
O le Bamilil kesi taumafaina:

Faalenatura, m3 / h 0.21 0.38. 0.49. 0.58.
Fagu, kilomita 0.15 0.24. 0.31 0.37
Fuaitau, MM:

umi 410. 750. 750. 790.
maualuga 500. 400. 400. 520.
lautele 130. 180. 180. 220.
Mass, kg. 12 lua sefulu lua sefulu 29.
Tau, $ 170. 260. 270. 329.

Oloa mo fausiaina ma toe faaleleia
Gaosiga - kamupani sili onares S.a., Polani.

Tuuina atu - CJSC Sai faufautua.

Swiss Company Arbonia A.G. Tuuina atu i luga o le maketi a Rusia o se faasologa o rouritors fou "Calleux" mo vai o le amoina. Ua faia i latou o uʻamea uʻamea ma e lua vaega fesoʻotaʻi vaega, i le vaitaimi i le va o le faʻata o loʻo faʻapipiʻiina. E eseese le sikauti i le lautele ma le maualuga, ma o lo latou mafiafia o le 68 mm.

O loʻo sapalaiina i soʻo se fesuiaʻiga o itu ma lalo o laumata ma ua mamanuina mo le galue ai o le 10 ATM ma le faʻatamaʻia - 15 ATM. Le maualuga o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le vevela o le coollant 100c.

Faʻataʻitaʻiga Lautele, mm. Maualuga, mm. Suavai fesiitai, W.
Cl 160 / 0.48 480. 1600. 1496.
Cl 160 / 0.63 630. 1600. 2082.
CL 180 / 0.48 480. 1800. 1663.
CL 180/0, 63 630. 1800. 2313.

Faitau atili