Susulu - ma leai ni fao!

Anonim

O lamepa ma halopen amepa: o ituaiga, gaosi, gaosi aoga fautuaga i le tagata faatau.

Susulu - ma leai ni fao! 15451_1

Susulu - ma leai ni fao!
O le ao oso mai le ao.
Susulu - ma leai ni fao!
O lamepa moli o le tioata o Neodymium, faaosofia le tuputupu ae toto.
Susulu - ma leai ni fao!
PIRINSSECN RIMP faʻasaga i iniseti.
Susulu - ma leai ni fao!
Le mautonu moli ma manino flask.
Susulu - ma leai ni fao!
Incindandintlicent lamepa ma se faʻata e fai
Susulu - ma leai ni fao!
Manatunatuga (faʻata) Faʻasao moli.
Susulu - ma leai ni fao!
O sea pepe (capsule halosen amptu) e le malamalama e le o se moli tele nai lo se moli tele "globes" o le lautele o le elefasi o lanu eleelea.
Susulu - ma leai ni fao!
O le siroror haloseen moli moli e sili atu ona taua mo moli meafale ma vali.
Susulu - ma leai ni fao!
O moli moli moli o moli moli e faʻaaogaina e faʻamalamalamaina faʻata ma corkrobes.
Susulu - ma leai ni fao!
E tatau ona manatua o laʻei o alofilima o lamepa e tatau ona tuʻusaʻo i luga o le itupa ma e le mafai ona ave ma lima vaivai.
Susulu - ma leai ni fao!
Faʻavasega a le lamepa faʻataʻitaʻiga "glob", e masani ona faʻaaogaina o se lamepa lamepa.
Susulu - ma leai ni fao!
O le teuteuga incindandintment
Susulu - ma leai ni fao!
Le fiafia i luga ma lanu lanu.

E tusa ai ma faʻamaumauga talafeagai uma, 14% o mea uma e faʻatupu ai le eletise eletise i le moli i Rusia. Pe o tatou lava o taimi uma lava o le mea sili ona taua, e aunoa ma le leaga ia i latou ma le faʻaaogaina o lenei sami o le malosi, e aunoa ma le faamalieina ma le mea moni. Lenei tusitusiga tatou te amataina ai se tala e uiga i le auala e aloese ai mai mea sese, pe a susulu atu le fale.

O loo tatou nonofo i le lalolagi o le malamalama, ae e le finagalo e mafai ona tatou faatuina manino manino tuutuuga mo le malamalama lelei. Masalo o le mea lea, mai tausaga aʻoga, matou amata foʻi lavalava mai tausaga aʻoga, faitioga o le ulu, ma le le mautonu, e aunoa ma le faʻamalieina o le eletise eletise. O le fausiaina o se malamalama lelei, e te manaʻomia sina mea puʻupuʻu: E lava le tele o le malamalama, e le suia vali i le lalolagi atoa. Ma e fautuaina e maua lenei tau maualalo.

Mo le iloiloina o le lelei o auala malamalama, tomai faʻaaoga uiga e pei o malamalama feololo, malamalama malamalama, malamalama, pupula, totoa, malamalama, malamalama, malamalama i fafo ma le tele o isi. E ono foliga malie foʻi le potu pe faʻalagolago i le tulaga maualuga o le malamalama ma le lanu o le moli o le malamalama o mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, ma se tamai paʻu maualuga, e lagona e se tagata se mea lelei pe a fai o le faʻalauteleina galu o le lautele, ma luga o le lanu lanu viole-lanu moana . O mafuaaga mo lenei pepelo i le psych-physiologi foliga o le malamalama ma le lanu o le tagata, ae le mafai ona ou iloa e uiga i lenei poto i le lua upu.

Tala e uiga i moli malamalama amata i le tele o le vanimonimo.

Vanu moli

O le le mautonu moli o se moli malamalama lea o le suia o le eletise eletise e tupu o se taunuuga o le eletise i le taimi nei o se eletise. O nei masini o loʻo fuafua mo le atunuʻu, totonu o le lotoifale ma le faʻamalosi. O le mea mulimuli, o se tulafono, e eseese i foliga vaaia - lanu ma foliga o le flask. O le lelei le lelei (lelei) o moli moli e tusa ma le 5-10%, o ia auala, o ia faʻasalalauga o le eletise e faʻatagaina ua liua i le malamalama vaaia, ma lona ala autu e liliu i le vevela malamalama.

Masini moli. Soʻo se mea leaga o loʻo i ai i le tutusa o elemene autu. Peitai o lo latou lapoʻa, foliga ma potu e mafai ona eseʻese ma eseese manatu e le tutusa ma le tasi ma le isi ma i ai uiga eseese.

O loʻo i ai lamepa, o ana laʻau ua faʻatumuina i le tagi poʻo le afu. Crypton e masani ona i ai le ituaiga o le "fingus". E laiti lava i latou i le lapoʻa, ae aumai se tele (tusa o le 10%) malamalama e tafe faʻatusa i le Argon. O lamepa moli moli ua mamanuina mo lamepa e faʻatau ai le teuteuga o vaega, ma le paipa foliga flassk - e faʻaititia faʻata i fale kapeneta, faletaele, ma isi.

O le sikulu faʻavae mo manogi o manogi na fuafuaina e Emison (Emhison), ma o lea o le latin tusi "e" o loʻo iai nei i le faaputuga o le filo i le milimita. O le au autu o le E27 (LMP AMPA 25-200W), E14 (i lalo o le Milingon Couporms, 25-100), ma E12 Minkey Micket Spemps.

O lamepa o loʻo i ai se malamalama e maua ai le malamalama mai le 7 i le 17 lm / w ma tautua olaga o le 1000 itula. Latou te fesoʻotaʻi atu i le malamalama maa ma le le fiafia mafanafana, o loʻo faʻaalia ai ni mea sese pe a lafoina le lanumoana-lanumoana, samasama ma mumu leo. I totonu, lea e sili ona maualuga le lanu e sili ai le lanu, e sili le faʻaaogaina o isi ituaiga o moli. E le o le fautuaina foi le faʻaaogaina o ni moli matala e faʻamalamalamaina ai le tele o vaega ma fatuina moli sili atu i le tulaga o le 3000k, aua o loʻo faʻaalia ai le tele o le vevela ma le potu ".

E ui i lea tapulaʻa, o tuʻutuʻuga o loʻo iai pea ni masini ile malamalama matagofie.

Faʻaogaina o moli uila, e aoga le iloa o le:

- O moli moli (aemaise lava le malosi) e sili atu le siʻomaga ma se siʻomaga ma se faʻaletonu mai le itulagi e le sili atu nai lo le 10 tikeri.

- O le vevela o le flask mafai ona oʻo atu i le 500c, o le mea lea o tulaga o le saogalemu afi e tatau ona maitauina pe a faʻapipiʻi moli i le va o le pito i le va o le pito i luga o le pito i luga o le tufuga ma taofia ai).

- I luga o le tioata o le lamepa, e sili atu le le paʻi i ai o lou lavalava lima, pei o pipisi gaʻo tumau i luga, lea e mafai ona oʻo ai i le ipu fusi i lenei nofoaga. O le lamepa e tatau ona ave e faʻaaoga ai se fasi ie mama mama. A faʻamautu le flask, ona e tatau lea ona e oʻo i le fomaʻi ava.

- halogen lamepa e matua maaleale i le taaloga folau osooso, e tatau ona aofia ai i le Voltage Stabilizer, ma ni ituaiga maualalo e ala i le maualalo.

Halosen incindandintment moli

O mea leaga tele o le suluia e leai se pupula i le taimi, ma e tupu mo se mafuaʻaga faigofie: Evapoli ese mai le filo o le oona o le tioata felelei i totonu o le tioata flesk. Ua le maua se vaipuna a le Halology Halops O le mea mulimuli e mafai ona "aoina" le "le mea e maua ai le vaega ma" toe faafoi "i latou i luga o le fangston. I le faaopoopo atu, o loo faatinoina le flask o lamepa a sea mai refractory tioata quartz, lea e sili atu e tetee atu maualuga le vevela ma aafiaga vailaau, ma e mafai ona faatumulia i le kesi i lalo o le uunaiga sili. O le iʻuga, e mafai ai ona faʻateleina le vevela o le togalaʻau, e mafua ai le 5.5-2 ia toe foʻi le moli uila ma le tautua o loʻo faʻaitiitia ai taimi o le malosi o le haloseence i ni nai taimi tutusa.

O lamepa o ni pepa se lua: o le tubular - ma le umi o spiral o loʻo i luga o le axis o le quarz tube, ma capsule - ma se papupuni tino.

O mafuaaga o le laititi o le aiga halogen anmps e mafai ona filogia (ituaiga e), ia e talafeagai mo atolauasiga masani, ma pine (ituaiga g), lea e manaʻomia ai le taʻavale o le isi ituaiga.

O le malamalama e toe foʻi mai o halogn lamepa o le 14-30lm / alatoto. Latou faʻatatau i punaʻoa ma le faʻanoanoa mafanafana, ae o le tele o lo latou avanoa e latalata atu i le paʻepaʻe malamalama nai lo le faʻaʻa o moli. Faafetai i lenei, o lanu o meaafale ma totonufale i totonu mafanafana ma le le mautonu, faʻapea foʻi ma le lavelave o se tagata "lafoina".

O lamepa moli o loʻo faʻaaoga i soo se mea. O lamepa o loʻo i ai se laina siliva poʻo le lole-foliga mataina ma mamanuina mo fesoʻotaʻiga voltage 220v e mafai ona faʻaaogaina nai lo le masani (aemaise le mea o loʻo iai se tamai moli). Ua fuafuaina e le faʻata i le Voltar Form mo le Voltage i le mea e sili atu ona taua ma le saoasaoa moli o meaafale, atavali, faʻapea foi ma fale nofomau.

O fea na iai le utupoto?

O loʻo maua mai e le Watritoticred Oloa oloa nei: Aleration "Lisi" (Saransky Bank, Goasors Bancral Starty). O tagata faʻatau autu o oloa faʻaulufale mai o oloa a Rusia o tagata gaosi e pei o le General Patstric moli (Amerika), osmann (Siamani). Aua o le tele o meafaitino i oloa i totonu o le atunuʻu, o le tagata faitau e masani ai, e ono faʻaalia ai le toe faia o le faʻamatalaga fou o le faʻaulu mai o le faʻaulufale mai.

Faʻafefea ona iloa ese le maualuga o limp-tulaga le lelei mai le maualalo-lelei

O le maketi o le moli oloa ua tumu nei i le mativa-uiga pepelo. E masani lava e le faigofie i le faʻailoaina o oloa faʻatau atu oloa mai le pepelo. O le auala faigofie e iloa ai le uiga o le "Vaa vaʻaia": Ose solo i luga o le afifiina ma le filo, lea ua faʻaalia ai le kamupani (faʻataʻitaʻiga, e le o Siamani). E tusa ai ma tulafono o fefaatauaiga, o le tuatusi o le gaosi oloa ua tuuina atu i luga o le afifi. O le tagata faʻatau e tatau ona i ai se tusi faʻamaonia mo oloa taʻitasi. O le tagata faʻatau e ono manaʻomia se tusi faʻamaonia ma ia mautinoa o loʻo tuʻuina atu i le tulafono ma e le o se mea pepelo.

Lautele Lonic moli Sapalai e taulaʻi lamepa ma faʻapitoa faʻamoemoe, faʻapea foʻi ma teuteuga. O moli e mafai ona faia i pulu ma le master tioata, e mafai ona tofo sili atu le pupula o le malamalama. Valivali moli o Apricto, pink, azaise, lanu lanumeamata lanumeamata, lemon, e pei foi o ituaiga, e sili atu ona fuafuaina. O loo i ai le faʻata o le virrororor ma flasks o loʻo iai ni ario poʻo le auro o le auro. E mafai ona faʻaaoga e fausia ai le mafuaʻaga o le malamalama malamalama, e iloa, ua manatu sili. O le tulaga e 38 mirror amp e talafeagai mo le faia o le malamalama malamalama. E maua e le kamupani le tagi a le kupita ma flasks i le foliga o le "fungus", shrere pe masani ai ma moligao masani.

Lapatia faapitoa Auauna atu e fai ni tulaga faʻapitoa. Neodymium moli moli ua mamanuina e faaputuputu ai laau. O loʻo faʻaaoga moli moli i luga o moli moli pe a maeʻa le malamalama vaivai. O le a maua ai le avanoa o le initosi a le initoneti o le a maua ai le avanoa e faʻamalolo ai le afiafi o le taumafanafana i luga o le terrace, e aunoa ma le fusi ma le ita. O le faʻasologa e faʻatulaga ai o se tasi o fou a le kamupani - fai i ai le tele o le tele o aʻafiaga o lanu ma latou papa.

Lautele Orstric moli o le tatalaina o le tolu faasologa o halogen moli. O le Preque Sonthent lanu lanu ua fuafuaina mo tomai faʻapitoa faʻaaogaina i fale faigaluega manaʻomia le saʻo o le lanu, ma o lea e taugata ai (e oʻo atu i le $ 10). O lamepa o nei faasologa e aoga - o loʻo ia i latou se faʻamaumauga o faamaumauga - e oʻo i le 6000 itula, o isi ata, o le isi ata - faia le fiafia - tautua 3000-35-35-35-35-35-35-35-35-35-35-35-35-35-35-35-35-3500 Amata faasologa tuʻufaʻatasia le taugofie ma le itiiti ifo ni moli. Ou te manaʻo e taʻua le faʻataʻitaʻiga o Halo Btt, moligao Halo ma Globes, o loʻo iai se mea e faʻaaoga ai pe'ā lelei lamepa.

Kamupani Osram. O ana oloa ua gaosia i Siamani, Farani, Italia, Slovakia. O le ata o le le mautonu moli o le kamupani Osmram o le pupula tino tino i foliga o Buibiaral, mulimuli ane le malamalama pupula. Faʻavasegaina Faʻasologa o Lapataiga Faʻasao i le foliga o le flask (tulaga, moligao-pei, togi-foliga-foliga). Bellionalrux vaivai lamp bond rays story manaia malamalama. O le Centontra nofoaga o le faʻata o le faʻata o faʻata ma le lapoa o le 39, 50, 63, 805mmm. O le faʻata o le faʻata i le DEM o le Demen Brigne / Gold Malamalama Blasts e puipuia ai foi le mau o le faʻamatuʻupu malamalama i le tagata fai mea lelei. Teuteuga teuteu globe globe lamp ma polo flask tuuina atu vaivai le malamalama. O le Droor Valivali lisi o moli moli i le mumu, moli, samasama, lanumeamata ma lanumoana. E talafeagai mo le teuteuga mamanu ma faagaeetia.

O le puʻupuʻu o Halolux 220v lamepa e maua ai le ono mafai ona faʻapipiʻiina i latou i tamai lamepa. Afai o lou fale e iai le aoina o le faʻatatauina, certatecs poʻo se isi mea faʻapitoa ma e te manaʻo e faʻamaninoina i latou ma le malamalama, tupua ma mea masani). New Maketi fou maketi - Halopin lamepa. O le puʻupuʻu (umi 50mm, lapoa 14mm), o se PAN BEW, fuafuaina mo 220 v ma faʻaaoga i moli tetele.

Pau asoa. O ia "Konk" o se lautele o moli moli ma flaks o eseese foliga, lanu ma lanu uliuli (auro, siliva, siliva, o le vavaeeseina i totonu o le fusuaga. Malamalama manaia lagona tetele o le flamera Kerzenlar, faʻataʻitaʻiga o se moligaʻo. O loʻo i ai se pulufana e14, ma o lona malosi e 3W (o lona uiga, pei o se moligaʻo O le moli moli ua faʻaofi i totonu o le tuugalamepa, ma o le faʻavae faʻavae o loʻo tipi i le umi umi. O se masini faʻapitoa e faʻatatau i le aʻafiaga o le laumei moligaʻo. O loʻo disgala o le opela o le ampular. O le faʻasoasoaga o le tu i luma, gaosia le masani masani o faʻatinoga, gaosia lanu samasama, lanumoana ma lanumeamata. O lamepa teuteu o le ituaiga Kresuzerezerezer, Garbe Fintasia ma se ata, pei o se fugalaau, meaola, pe ma le tusi i totonu o le laga. O le mea masani lava, e faʻaoga e pei ona o moli o po, o lo latou malosi e toʻafitu.

O le tala a le halose o le haloen moli o lenei kamupani o lo o maualalo uma-voltage ma ua mamanuina mo le voltage 12v. O moli fulufulu ma le auala malosi e talafeagai lelei mo le pipii o le taualuga, a o latou firproof (80% o le vevela slux e lafoina i lalo, ma le avanoa i luga o le totonugalemu o le sisitema e le ofi i lalo, ma le avanoa i luga atu o le totonugalemu o le slured Glass o le puʻupuʻu halosen lamepa - halosen striptoockel - mafai foi ona lanu. O faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina atu i le olaga tautua o le 1500-2000 pe 4000 itula.

Faitau atili