Pupuni i luga o faamalama

Anonim

Faʻataʻitaʻiga o faʻamalama papeti mo se atunuʻu ma le faʻamalama o loʻo mamanuina filifiliga i totonu o le taulaga.

Pupuni i luga o faamalama 15461_1

O le tele o Windows ma le latou nofoaga - o loʻo aoga uma mea uma pe a filifilia ni faʻamalama. E taua le auala o le a alu uma i le faamalama, i le taeao po o le afiafi o le la e sili ona tumu i totonu o le potu, atoa o le a e faia le ie puipui, i le potu malolo, tamaiti poʻo le umukuka. O le sitaili ma galuega o le ie pupuni e tutusa lava lona taua. Faigata ua mafua ai le tele o aano o faleoloa i faleoloa ma faleoloa-faiaoga. Masalo o faʻataʻitaʻiga o faamalama e faʻamauina na fola folasia atu i o tatou itulau o le a fesoasoani ia te oe e faia se filifiliga.

Pupuni i le togalaau

O se vaaiga matagofie mai le faamalama e le taumate e ufiufi i le mafiafia o pupuni. Afai e le amanaiaina pupuni le togalaau, ae le o le auala, e le mafai ona e fefe i manatu fia iloa. Manifinifi o le amoina moli moli o le a sili atu.

ANDS Ivy

Pupuni i luga o faamalama

E foliga mai a leai, ae leai se tumau i le togalaʻau mai le potu ma afifi i luga o se pupuni ie puipui. Faʻamalie Wickker Tad, tele o lanu, soft becked moli moli e i ai se malologa malolo. Paʻepaʻe paʻepaʻe i luga o le laulau ma i luga o le papeti faamalama, teuteuina i le maelega, fatuina se tasi e telē.

Pese pese

Pupuni i luga o faamalama

O nisi taimi o vevela o le taumafanafana susulu o le la e matua ita tele. Sili ona lelei - tapuni. O laupapa laupapa mo se taimi umi o se lauiloa teuteu e maua ai le manaia i soo se faamalama. Ina ua salalau atu, latou te tatalaina atoa le lautele o le faamalama, ma teisi atu le siosiomaga mafana i totonu o le potu. E mafai ona e okaina tapuni mai le laupapa laupapa, ona vali lea i le lanu, e o mai i le mamanu o lau totonu.

Rustic dandy

Pupuni i luga o faamalama

E mafai ona fai mai o sitaimoina o a latou lavalava faamalama e nono i tagata. O le lambonen o loʻo taʻe ma nonoa ma nonoa o se jabin, o pito o loʻo vavaeina e se fasi ie i totonu o le pa. I se nofoa faigofie o le tau o le taumafanafana Tu i luga o fugalaʻau ua valiina i le "paʻu" sitaili.

Initia siisi.

Pupuni i luga o faamalama

O lenei ituaiga o faamalama ua taʻua o le "Sari". Malamalama lelei ie. O lenei auala e sili atu le faʻaaogaina i le taumafanafana pe a aveʻese le mamafa o le taumalulu o ie puipui ma lafo. Ie puipui e fai ai le faigofie. Pau lava le tulaga o le lava o le aano o le tisu. Fusi mama moli pepa - O se isi vaega o se kolone masani i totonu.

Falani faamalama

Farani faamalama e masani ona o i le togalaau, o se tamai faʻamasinoga poʻo se pefu i totonu ma fafo. Talu ai o se faamalama e tele o le fatu o le tioata, e tatau i lona mamanu ona faʻalavelave i le masani ai gaioiga (aemaise i le taumafanafana).

Muamua ave o le la.

Pupuni i luga o faamalama

A e manaʻo i le la i le taeao na sosoo ai, na tilotilo aʻe ai le la i totonu o le potumoe, ae o se tamatamailima o le potu e fetaui lelei ma saute o le potu i saute. Peitaʻi, mo i latou e fiafia e taoto i lalo i le moega seʻia oʻo i le aoauli, e mafai ai ona fautuaina se sili atu mafiafia, leai se faʻatiga. E sili le avea o le "Roma" siata (pe afai tatou te manatu, faia i le mafanafana o le posisi).

Fiafia le potu malolo

Pupuni i luga o faamalama

Faigofie le ea o le ea e aofia ai le lanu lapoʻa e tolu na faʻalavelaveina e le silik; Na te fausia se mafanafana ma le mafanafana o le fale i le potu malolo. Eaves tatau ona faʻasaʻo tele, sili atu i lalo o le pito sili ona taualuga. Paʻepaʻe pito i luga o le laupapa i le gesttic style ma Farani gypsum lumerire e faʻalauteleina le aotelega o le siosiomaga o le togavao.

Sasaʻe i sasaʻe

Pupuni i luga o faamalama

O Le Lalolagi Fou o se punavai mo i tatou, mai le mea tatou te tusia ai manatu mo fale ma le fale teu galuega. O nei ie pupuni mai le siliki ma le kulimi teuteu e faʻaalia uma ai le agalelei ma le tamaoaiga o le itu i sasaʻe. Sa leai se mea e teu ai tamai mamoe malulu ma se mumu mumu ua tumu i Fringe. Saʻoloto mea fai meafale - tu mo fugalaʻau ma nofoa ma le nofoa - Faʻamaeʻaina le faʻavae.

Aai i fafo atu o faamalama

Matou te momoli atu i lou mafaufau i ni nai filifiliga mo le fuafuaina o le faamalama tutusa i le taulaga fale. I le tolu o puipui e tolu, ua valiina potu i le samasama, ma i le tolu fa, i le lanu o le nifo. O tatou sauniga e faigofie, pe a manaʻomia e le toe faitau io latou lava fale.

Maualuga lautele

Pupuni i luga o faamalama

O fasi pepa o se mea e taofia ai elemene elemene. O fasi i luga o pupuni na setiina ai le leo o le teuteuina o le potu atoa. Afai latou te sao, o loʻo vaʻaia fua fua faatatau o loʻo vaʻaia - o le faʻamalama e foliga mai e maualuga ma vaʻaia. O le tuʻufaʻatasiga o lanumoana ma samasama e masani ai, ae o le mea autu o le le soona fai. Faaopoopo i lenei dut brown lanu lanu pauna ai

Matagofie le malosi

Pupuni i luga o faamalama

Masalo o le potu malolo e i ai se taugofie aofaʻi pe e te le manaʻo i le uʻuina o meafale e mumu ai, - Fai atu i le potu ma le fesoasoani a se potu mai le fia iloa mata. O le laina o le ie ma le fua o le tino o le a faia ai le mea pueata sili atu le sili atu ma maua ai se agalelei faapitoa ma e oo lava i se vali. Manaia le mauaina: O le pito i lalo o puipui e mafai ona taofia e le ie o le tutusa pe mama, mai le mea ua faia ai le ie puipui.

Tulimanu Italia

Pupuni i luga o faamalama

Lelei le Filifiliga Wall Wall lanu ma ie pupuni mafai ona tauia mo le le lava o fatuina o le fatuina o puipui ma taualuga i le tele o le matagofie vaaiga mai le faamalama. O le atoa i totonu ua fuafuaina i Brown-Beige Tens. Afai e foliga mai ia te oe o le taualuga i totonu o tagata maualuluga e maualuga tele, singritticel stages vaaia le maualuga. O le ata faʻataʻitaʻi i luga o le "Roma" o le ie puipui i le fola o loʻo momoli atu i le teuteuga o le potu mai le mononony.

O lea e le muta le taumafanafana

Pupuni i luga o faamalama

Tusa lava pe oʻo le taumafanafana i le iʻuga, o lona lagona fiafia e mafai ona faʻalauteleina e ala i le tautau le siata lanumeamata ma le prouky pro. O se mea e sili atu le lototele o lanu (e le o tagata uma o le a lafoina i ai) i lenei filifiliga e foliga manaia tele. O le mea lilo atoa ua faʻaiʻu i le manuia filifilia atoatoa ie. Nai taua ai foi le "otaota" Roma "ie puipui.

I lanu piniki

Pupuni i luga o faamalama

E i ai sau faʻailoga i le lanu piniki? Afai e iai, pe a uma ona vaʻai i lenei tuʻufaʻatasiga, o le a sili ona e iloiloina ou manatu. O iinei o le lanu piniki e tuʻuina atu i le faʻatatauina, faʻatagaina o ia e taʻalo ai oe lava ma le atoatoa le paolo o isi vaega o le Gamma o lo o fai ma sui o le Gamma. O ie pupuni e mafai ona suʻi mai le ie lino o lanu enaena-enaena.

I le agaga tuai

Pupuni i luga o faamalama

Sili atu "vaivai" filifiliga leai se eseesega. O le atoa vaega e fausia i luga o le tuʻufaʻatasiga o samasama ma paʻepaʻe. O le lautele o mea taua e foliga mai o se auala le masani ai o le mamanu o puipui. O le "Roma" o le ie puipui na faia o le malamalama malamalama lanu samasama samasama i le tele o le faamalama. O le ie autu o loʻo alu i lalo i le fola ma teisi o loʻo taofia ma le mimilo ma le mimilo ma pulumu.

Faitau atili