Santameters mo kilokalama!

Anonim

Fautuaga mo le filifilia o faʻataʻitaʻiga lelei ma le latou faʻapipiʻiina i fale eseese.

Santameters mo kilokalama! 15467_1

Santameters mo kilokalama!
Taʻaloga Taʻavale mo le Apmotal Press ma Moucles o le pito i tua o le Kamupani fale.
Santameters mo kilokalama!
Telemmer mo vae maso.
Santameters mo kilokalama!
O le Mini-Stepper o Ketlerr (Siamani) tupuina maso o maso o vae ma teuga.
Santameters mo kilokalama!
Faʻailoga simpitor ma le avega pule faatonutonu ese ese mai i le vaega o loʻo i ai le tele o taimi, tintui (Finelani).
Santameters mo kilokalama!
Tunuti faamalositino bodic (Finelani) ma le puleaina o le sili ona avea ma tagata sili mo le faaaogaina faapolofesa.
Santameters mo kilokalama!
Palota eletise eletise treadmill ma pro-fore spon sensor (USA). E aofia ai le sefulu o faʻaaoga polokalame ma le lua tagata faʻaaoga-puipuia polokalame.
Santameters mo kilokalama!
Shipting simulator o le kamupani Kettler (Siamani) mo le maso toleniga.
Santameters mo kilokalama!
Stepper o KETERRR (Siamani) e toleniina ai le tele o maso maso.
Santameters mo kilokalama!
Commusarster Kamupani Kettler (Siamani). Lelei puʻupuʻu (130 x 106 x001), lelei mo se fale taʻaloga taʻaloga.
Santameters mo kilokalama!
Afai e faʻatagaina le fale mautotogi, e mafai ona e nofo i lalo o le simulatone eseʻese, faʻapitoa potu faʻatagaina.

O loʻo ova le sene i le fale mautotogi, i le faʻatusatusaina o kilomita le aoga i luga o le puimanava, e le tupu. Matou te ofoina atu le auala faigofie e aveese ai le mea mulimuli ma e le o le mauaina o se acite le le lava o le muamua.

E te manaʻomia le tele o le alu i le simulator poʻo se aerolacs, e pei o se mamanu i lau tagata e faʻatatau i taimi uma, e leai se taimi i taimi uma. E mafai ona e faʻamalosia uma nei mea taua i se tasi o 'oa ma aua le solia tulafono o le physics e ala i le faʻapipiʻi o le simulator i le fale.

I le tasi potu potu fale

Okaina se suʻega taua e faʻavavau faʻataʻapeʻapegaina le SORFA, o se laulau komepiuta ma se ficus, o le a e sau i le faʻanoanoa faʻaiuga o le tuʻuga o le simulator e leai se nofoaga o simulator e leai se nofoaga. Ma o le a sili ona e sao. Leai se mea e tatau ona faʻapipiʻiina ai le muamua o le 16 tausaga, 18 ma le 20. Faʻatau le simulator e mafai ona toso i lalo o le moega pe tuʻu i fafo le faitotoʻa. E manino o nei manaʻoga e fesoʻotaʻi ma tele ni vaega poʻo le gagau.

O le muamua e faʻasino i ai se min-stepper. Na te le ese mai i ona "uso tele" ma le tuusaunoa o le tele (mini-lapper e tele le avanoa e pei o le foloa o fola, o lona umi o le 35 cm) ma faʻapipiʻi mo lima. Latou te toesea i luga o le min-stepper. A leai, o le "atigilaau" SAMARBX ", o le mea e mafai ai ona suia le avega, o le tutusa tele o le saoasaoa faʻaali, faʻaali le numera o sitepu ua faia ma le taimi, ma faʻaalu ai ia sitepu. O le sili ona lelei le tau o le tau ma le lelei faʻaalia ai le stepper o le Kamupani fale DH-8101V.

Ina ia faia vasega i luga o le Stepper e tuʻuina atu ia le itiiti ifo i nisi aʻafiaga, e tatau ona e faʻaogaina le dumbbells ma mamafa. I le taimi muamua o galuega, e mafai ona e faʻaogaina ni tamai tatalo i luga o le kilokalama - tasi ma le 'afa, ona faʻasolosolo ai lea ona faʻateleina le mamafa o le avega. Ina ua maeʻa vasega i le sili ona lelei ona o le Stepper avega o le a le faigata, e tatau ona e faʻatau mamafa i ou vae. O latou o le au taulima faapitoa na tumu i le oneone. Amata toleniga tau ma le itiiti mamafa - 500 g. O le faʻaaogaina o isi mea e faʻaaoga ai le tele o aʻoaʻoga, faʻaleleia le tumau o le tino ma le "e faʻamalosia ai ma le" delta ".

O se mea taua tele o le stepper o le aʻoaʻoga lea i luga e le afaina ai le tele o le puimanava. O le mea lea, afai o le faʻamalosiʻau o vasega o le manaʻo e ofi i totonu o au mea e sili ona fiafia i ai, e sili atu le fiafia i le steppess o se taʻaloga taʻaloga.

Toeitiiti lava o kamupani uma e oʻo mai ai o faʻataʻitaʻiga e le amanaʻia le nofoa, o le faʻamanuiaga lea e tele ai, - ma a latou fesoasoani e mafai ona e faia ni faʻamalosiʻau o le auvai o le proles ma tua. Ma o nofoa e faigofie, gagau, i se suiga i le tisai vae ma isi aofaiga o le lagolagoina o manoa lagolago. Fale o le fale DH-8114 o loʻo manatu o se tasi o le sili ona talafeagai (mo le faʻaaogaina o le fale). E le pei foi o le mamanuina o le gofie, o le fale simulator o loʻo fuafuaina e le gata i le tau faʻatonutonuina tulaga, ae o se vaevaega e mafai ai ona faʻapipiʻiina se nofoa i luga o le laina i luga ma le lalo. Ma afai e te faʻatauina ni nai Dumbbells, ona mafai ai lea ona faʻatino i luga o le seti i le seti o le maso o le maso o le la, mo triceps ma measina.

Nofoa (lona ituaiga i le pepa faʻapipiʻi - 25 x 127 cm) o le a fetaui i fafo o le faitotoʻa, ma o le laupapa e i lalo o le moega poʻo le kapeneta. I le taimi o le vasega, o le 'alo o loʻo sili atu ona tuʻu i luma o le TV (i le mamao o le 1-2 m) poʻo luma o le faʻamalama. Musika toe faʻafouina le fiafia ma le fevaeaʻiina vasega. O vae o loʻo ufiufi ai vae o le simulator i le paʻu, ma o lea i le faʻavae, ae mafai ona tuʻuina i luga o soʻo se laufanua. Ae e sili le faʻatau atu o se tamaʻi fala aua e le o le faʻamamaina o le parqutch, aua le soʻona vaʻai ma le faʻaleagaina le maota poʻo le kapeti kapeta.

Se nofoa e pei o se laupapa, e tatau ona tuʻuina i luga o se tamaʻi fala, ae e le tatau ona e faʻalavelave i luga o le TV. E sili le faʻatulagaina o le faʻata, pei o le galuega i luga o le malosi o simulatone e le o le uta ae le o le numera o faʻamalositino, ae o le saʻo o latou faʻatinoga.

Faatasi ai ma le mamanu fetaui mo le faʻaaogaina o aiga, e tutusa lava auala faʻapitoa laina. Ae ui i lea, o vasega ia i latou e tuufaatasiga i tagata na mafatia i mala o le tua po o le tui.

I se lua-pe tolu-potu potu fale mautotogi

I le potu e lua potu, e oʻo lava i se tamaʻi lapoʻa k adrushchev, e iai pea le avanoa e faʻasoa ai se tamaʻi avanoa mo le simulator.

Mo le fiafia o tagata fai pisinisi, o se treadmill pe o se elitical simulator o le a talafeagai lelei. Ma lē e fia fetuunai ana foliga e mafai ona aumaia se tasi o le malosi o sipuni tele.

Seʻia oʻo i le taimi nei, o le T gream na matua aoga tele le aoga tele o tagata taʻaalo uma. Ma e ui i le mea moni na saisai o ia e se Elliptical simulator, o loo ia tumau pea ona matua lauiloa.

Treadmills o masini ma le eletise. I le tulaga muamua, o le tapoleni o lo o tulia e le tagata. I le lona lua - le afi. Afai e mafai ona e kukaina i le tusi lesona, ona alu loa lea o le eletise, o le a le aoga. O masini faaonapo nei o lenei ituaiga e i ai le tele o saoasaoa o saoasaoa, faʻauʻuina i totonu o se komepiuta lea e faʻaputuputu ai polokalame faʻataʻitaʻi, faʻatonutonu ma le tata fua o masini. I luga o le marathon treadmill (umi - 180 cm, o le lautele - 73 cm) o le Kamupani Kettler, e mafai ona faia se faauiga i le faaitiitia i le Faʻateʻa i luga o sooga, o le vaega o loʻo pulea ai le polokalame (na e faia le faʻataʻitaʻiga manaʻo, 120 pipiʻi i le minute, ma o le simulator o le a faʻatonutonuina le tele o le avega, o loʻo i ai le tele o le avega. le tulimanu o le le mautonu.

Peitai, i aso nei o le sili sili ona aoga ma puʻupuʻu Ellipstics simlators. Faʻafetai i le ellipticy o le auala o le au pe a pe o le mafai ona toe foʻi i tua ma luma, o lenei ituaiga o atigi faʻapipiʻi uma, aveʻese mai soʻoga mai le avega. Kettler Dourt Model o loʻo tuʻuina atu i se komepiuta (o loʻo faʻaalia i le faʻaaliga o le taimi galue, o le tata o le tino, o le saoasaoa, caloric luga o le taimi tumau ai ma le magnit. flyweel po o le electromagnetic fanua taua). O le simulator o le a le tele se avanoa: o lona umi o le 130 cm, o le lautele o le 56 cm. Fata ma le saogalemu o tagata e faigata ona faia le afu.

Pei o nisi isi tagata faipisinisi, o se simunitical simulator ma le treadmill fesoasoani tausia le ituaiga ma faaleleia le soifua maloloina. O i latou e manaʻomia le suia o le susulu o latou foliga e tatau ona saga totoʻa i le mana o simulators. Ma afai e le lava le ola avanoa - i le "sofa o le" sofō "e pei o le Universal Keerttr Cratral ma fetuunai nofoa. E mafai ona e faʻamalositino mo maso o le pito i luga ma lalo o le palapala, tua, tauau ma lima. O le avanoa o loʻo iai le faʻavae lea: umi - 160 cm, lautele - 45 cm.

Tomai i le fale, o se tulafono, faʻaaoga le lautele faʻapitoa faʻataʻitaʻi ua faʻaalia mo le atinaʻeina o vaega eseese maoaʻe. Tuusaunoaga o le masini mo le hyperexteons ma se nofoa mo le au lolomi.

Tele o faʻapipiʻi simulator i totonu o le potumoe ma faia se mea sese tele. O le potumoe ma le siosiomaga, ma o le tusi e tatau ona avea ma faafeagai o le potu mo taʻaloga taʻaloga. Kapeta ma le faaputuga uumi, e masani ona taoto i luga o le fola i totonu o le potumoe, mitiia afu ma leaga mama. Parqut faigofie scratics ma palapala.

Nofoaga mo le taʻaloga taʻaloga e sili atu ona faailogaina i le potu malolo. Ma ina ia le mafai e le ituaiga simulator ona faʻaleagaina le totonu, o se vaega o le potu, o fea o le a tu ai, o loʻo selesele ma le pupuni poʻo se pa tioata tioata poloka.

I le faʻatuina o le mea na masani ai (poʻo le tutusa), e mafai ona e mulimuli i lau "taʻaloga" i luga o le nofoaga o le 170 x 300 cm, ma o lenei o loʻo faʻatinoina i luga o le simula i le 1 mita. Mamao i le isi auala latalata (mai itu ma tua) - 20-30 cm.

I totonu o le taaloga taʻalo, faʻamalamalamaina o le lotoifale e tatau ona faʻatulaga, ma le fesoasoani a le faiʻai, le moli o le alavai i luga. Afai o le faʻamalama e iai lona faʻamalama i lenei vaega, e tatau ona tuʻusaʻo pe saʻo mai le simulator. Ma i se isi itu, e manaʻomia le tautauno i le faʻata.

I se fale mautotogi tele

Faapea o le tele o lou fale mautotogi mafai ai ona e faia se potu atoa i lalo o le simulators. Aua neʻi faʻatagaina le mea sili, ae na fuafuaina faʻapitoa mo taʻaloga faʻamoemoe. Faapea e te manaʻomia ma aʻoaʻoina le polokalama cashovas, ma i le faʻasaʻoina o le faʻatusa. O lea, e le gata o oe o loʻo manaʻomia, ae faʻapea foi ona faʻatuina ni faʻataʻitaʻiga o ituaiga e lua.

Mai le cardiotrymen e sili atu le filifilia o se uila faamalositino. Na ia tau itiiti ifo i "Foatuaa" i le vasega. Afai o loʻo iai se paoa manu faʻalavelave, e sili atu nai lo le lava o ou tausaga fiafia, ma mo le faʻamalieina a o agaʻi i luma o le malosi.

I totonu o Aso nei o Faʻataʻitaʻiga Ucwike Faʻaputuputu se vasega eseese o cyergometers. E le pei o se simulator faigofie, o loʻo ia te ia le pule faʻatonu e mafai ai ona e ulufale i se tasi aʻoaʻoga polokalame pe filifili se tasi o tagata gaosi oloa. Kettler taamilosaga ergometers i le faʻaopopoina, faʻaaogaina ma le palu o le faʻatonutonuina ma ata o loʻo i ai le faʻaaogaina o masini (i luga o le simula o le bicky e fesoʻotaʻi). O le ERGO-Konzept faʻataʻitaʻiga ua saunia foi ma se polokalame e mafai ai ona e fuafuaina le tulaga o le tapenaga o le aofia ai ma seti i le fesoʻotaʻiga ma le iʻuga na maua ai se uta. O le umi o le simulator o 110 cm, o le lautele o le 53 cm. Aʻoaʻoga i luga o soʻo se faʻataʻitaʻiga o le cyergometer o le a o faatasi ma ua leiloa le tele o gaioiga.

Faʻaopopo i le taʻaloga uila, e aoga le faʻatauina o se laʻititi o le tele-fitinet center ma le tele o mamafa, pe a fai e leai ni tamaiti laiti i lou fale. -O le mamafa (roland faʻataʻitaʻiga o le manumalo), pe a fai o tamaiti tamoʻe solo i le fale mautotogi e mafai ona tautevateva e uiga i se pepelo parbell poʻo le dumbbell.

O faamalositino na faʻatinoina e faʻaaoga ai nei faʻataʻitaʻiga e toetoe lava tutusa. O le simulator e mafai ona galue i luma o le pito i luma ma le pito i tua o le suilapalapa, o maso lautele o le pito i tua, o le stuszles. O le lelei o le kettler faʻataʻitaʻiga o le mea lea e mafai ai ona faia faʻamalositino mo le press (o le nofoa o lenei simulator o loʻo i ai i se tulaga (pe a e faʻatau (pe a e faʻatau (pe a fai e te faʻatau (pe a e faʻatau le delbem). O lona mataga o le tootoo ma panikes e le aofia ai ma tatau ona faʻatauina faʻatasi. Laʻasaga simulator (Umi 240 cm, lautele 104 cm) sili atu "roland" (umi 160 cm, lautele 110 cm, lautele 110 cm, lautele 110 cm, lautele 110 cm, lautele. Peitaʻi, o le kettReri taʻiala, pe a manaʻomia, faʻaititia toeitiiti lua.

Le mana simulator e sili atu le fiafia e tuʻu i luga o le faamalama, ma luga o le itu faafeagai e tatau ona tuu se lapoʻa (250 x 250 cm) faʻata. O le cardiotryman mafai ona tuu i totonu o le tasi o tulimanu, na tautau se faʻata laiti i ou luma ma / poʻo le TV, e sili atu le latalata i le faʻataoto i luga o le laulau).

O le simulator e le teuina ma aua le maosia le foloa. O le mea lea, pe a filifilia se paluga i fafo, e aoga tele i le faʻaaogaina o le faigofie o le faʻamamaina ma le pisa tele o lavalava e te fiafia ai. Mo nei faʻamoemoe, na faia ai e se tagata kapeta kapeta le kapeta faʻapolokiki i luga o papeta, o le monophonic, pogisa, mo faʻataʻitaʻiga efuefu, lanu. Faʻatau ata vali poʻo ni ofuvae mo taʻaloga a taʻaloga, e manaʻomia le maua ai le faʻaaloalo i le mafanafana, malamalama, le sili atu le mautonu. Afai e te manaʻo e tuʻuina atu i totonu o lou fale i le sitaili o le ampir poʻo le pseudo-gate gothac, e tatau ona e tuʻua le oak poʻo le stropraman " O le a latou maua ai le malamalama ma le toniga i totonu o le potu i totonu o le potu talafeagai e fatuina ai le lelei moli auala i le faletaalo.

I se atunuu fale

O le fale aʻoga o le falemaʻi, ua fuafuaina mo vasega lua o le lua pe toatolu tagata matutua, e tatau ona aofia ai le malosi o le ogatotonu, o se nofoa mo le ala o le propreextension. O i latou e manaʻo e faʻaola i le faigofie ma le lelei o galuega e mafai ona faʻatapulaʻaina le malosi o le ogatotonu (i lona afifi e aofia ai le stepper chorper). O le lava e tasi o loʻo manaʻo e luluina a latou uo, e i ai le aia tatau e faʻamalosia ai le latou potu i le sefulu sili atu atigi.

O le vaega fuafuaina o simulators e mafai ona faʻamalieina atoatoa le fesili o se tagata e manaʻo e faia le malosi. Peitaʻi, e tatau ona faia i le mafaufau e i ai isi mea o simulatone, poto masani poto ma kalapu kalapu ma faʻataʻitaʻi faapolofesa.

O le Treadmill ma o le Elliptic samutor e mautinoa lava o ni sui sili ona lelei o le vasega cardinger. O lea foi i le faia o se fale okim, e tatau ona e gauai atu i se tasi o latou. O le Hyperexteonnion masini e tatau ona igoa i le sifi lea o sipela faʻataʻitaʻi. Ma le, "pamu mai" maso e lagolagoina le lumbar spine. O le Loni o loʻo aliali mai i uta tetele i tagata e faʻaalu le tele o taimi i le laulau i le ofisa pe aveina se taʻavale. O le aafiaga o faamalositino i luga o lenei simulator e tele lava o vasega o loʻo faʻaalia e aveese ai le faʻalavelave faʻafuaseʻi (ma se taʻaloga e tatau ona faʻatagaina e le fomaʻi o loʻo avea ma fomaʻi. KetTerer gaosi sui masini e lua masini fuafuaina e faia hyperextenia. Le sili ona aoga faʻataʻitaʻiga ru: ckentriner scart. O le faʻapitoa ituaiga o lenei simulator ua faʻaaogaina ma le taofi mo vae ma le lapotopoto tu e faʻaitiitia ai le tele o uta i luga o le soudi, ae mautinoa le saʻo o le faʻamalositino. O le umi o le nofoa o 130 cm, o le lautele o le 70 cm. O le tulaga autu, faataamilo pe o le a le avanoa o le faletaalo (le faʻataʻitaʻiga a le Kamupani. O lenei simulator e aofia ai le tolu mana eletise ma le tasi charaiolasnia. Muamua faʻatagaina oe e faia faʻamalositino mo maso o le fatafata, o le pito i tua ma tua o le ogavae. Lona lua faʻamaumau ai maso ma trapezoid maso, popolo, ma faʻafaigofie foʻi le tagi mai le fatafata ma meaola o vae ma meaola o vae. O le vaega lona tolu ua fuafuaina e galue i luga o triceps ma maualalo lolomi. O le lona fa o le stepper ma se faʻaeletise faʻaaliga. O le pusa e le aofia ai dumbbells. Ae e fai ni faʻataʻitaʻiga, o le a manaʻomia (mo se faʻataʻitaʻiga, mo pamu pili). O le itu o le simulator o le 330 cm i le umi, 220 cm lautele ma 200 cm i le maualuga (mo le faʻamatalaga o latou e manaʻo e faʻaauauina le potu i totonu o le potu).

Faatulaga le fale o le faletaalo e sili atu i le fogafale muamua. "Taʻaloga" i le Astic o le a mafua ai le le mautonu i isi tagata o le fale, talu ai o le faʻaitiitia o le fale, tusa lava ma le uta, e mamao atu ai le mamafa. Faʻalavelave i lalo o le faletaalo o le potu pito i lalo e le fautuaina ona o le maualalo o le laʻau, leai se malamalama masani ma masani ai o le ea.

O le tele o le potu o loʻo e fuafua e faʻatulaga ai le faletaalo e tatau ona le itiiti ifo 25-28 m2. A leai, o le a le mafai ona e tauva i le simulatitor uma. O le mea sili i le ogatotonu e sili ona tuu i le ogatotonu o le potu, o le mea foʻi lea e te maua ai se auala saʻoloto i ai ma se lesona vave i soʻo se tasi o ona vaega. E le mafai ona i ai se nofoaga tumau o le Press Cench - Ua iai lava taimi uma le mea e talafeagai ai. Ma le masini mo le hyperextenia e sili ona lelei e latalata i le puipui.

O le ata o le falemaʻi i ona fale e faʻatapulaʻaina na o le manatunatuga ma le agavaʻa o le tagata e ona le tagata. Peitaʻi, e tatau ona manatua le faʻaata, lamolemole moli uila, kapeta i luga o le fola ma le lelei o loʻo faia vaega.

O le a le mea e filifili ai

O simulatia uma na fausia mo galuega e gaosia i le lotoifale o loʻo vaevaeina i tagata faipisinisi, paoa ma faigata. O loʻo faʻaaogaina le cardiotrymen e togafitia ma puipuia faʻamaʻi o le cardiovascular ma manava manava, faʻapea foi i le amataga ma le iʻuga o le malosi aʻoaʻoga. Ile tulaga muamua, na latou faʻateleina ai le tumau o le tino ma faʻaleleia atili gaioiga o le fatu o le fatu, i le lua - vevela maso tagata i le malosi o le loto o le tino.

O le faiga o gaioiga a le tagata faipisinisi Arobic, o lona uiga, o le tino o se tagata o loʻo manaʻomia i latou galuega o laki o lakapi okesene i le toto. I le taimi lava e tasi, gaʻo o manogi e tupu, lea e mafai ai ona toe setiina le sili kilokalama. Ina ia mafai ona faʻataunuʻuina, e manaʻomia le faia ia le itiiti ifo ma le lua itula i le aso (2-3 taimi i le vaiaso) i luga o le pepa (2-3 taimi i le tapulaa maualuga avega mo lona maualuga avega mo lona maualuga avega mo lona maualuga avega mo lona maualuga avega mo lona maualuga avega mo lona maualuga avega mo lona maualuga avega mo lona maualuga avega mo lona tulaga.

E aofia ai i le fatufaia ni uila faʻamalositino, ma tiaʻi, faʻatasia, gaoi, tiʻetiʻe uila ma lanufotuga.

O le mana simulator e maua ai se okeni i le asaerobic mode, o lena, i lalo o le okesene promeved tulaga. E mafai ona faʻaititia le mamafa, faʻateleina pe "faʻamago" maso, faʻasaʻo le faʻatusa pe faʻatumauina. Fuafua i galuega ua faʻataʻatia, le saoasaoa o faamalositino, mamafa ma numera o auala mo gaioiga uma ua filifilia.

O malosiaga uma e vaevaeina i ni vaega se lua. O le tasi e faʻaogaina le "Free Weights" - Rods ma Dumbbells, ma i le isi avega o loʻo faʻatulaga le "fausia-o papeti i luga ma lalo i totonu o le taiala. O le ata ma le "fausia-i fua" e sili atu le faigofie, e mafai ai ona e faia e aunoa ma le fesoasoani a le inisiua (tulafono o inisiua, e le fefe i le afbel o le a oomiina. E ui lava i nei simulatomers ma fetuunai le maualuga o le nofoa ma le tulaga o le lagolago lagolago, o lo o fuafuaina lava mo ni tapulaa. O le galue ma le "Free Watters" maua ai nisi avanoa i le filifilia o filifiliga faamalositino, talu ai e te tausia se parbell po dumbbells le tumau. I se faʻaopopoga, faʻafetai i le isi natura o le maso ua utaina, o faʻataʻitaʻiga e sili atu lona aoga.

Fuafua i le toleniga faiga, tuʻufaʻatasia faʻataʻitaʻiga e maua ai le aerobic ma ayaerobic avega. O lenei ituaiga e aofia ai le tele o le mana, faia mo le malosi kalapu ma mamanuina e suesue ai se tasi o maso vaega.

Lima Tulafono mo le faʻapipiʻiina o le simulator

- Faʻafesoʻotaʻi le Cyergometers, Tredmills ma isi simulators faʻafesoʻotaʻi ma le mana cry grid, ua ou vaʻai totoʻa i le voltage faʻamatalaina i faʻatonuga. O masini na manaʻomia mo le faʻaaogaina o le fale e le manaʻomia se mana faʻapitoa uaea ma faʻapipiʻi fetuunaiga i se isi voltage. Ae afai e te faʻatauina meafaigaluega na faia mo taʻaloga taʻaloga, ma e tele lava, e aunoa ma ni sauniga a le Eletisenia, aua le faia.

- I le faapipiiina o le simulator, manatua o le mamao i le va o le a le tatau ona i lalo ifo o le 30 cm, ma i le va o le lua simulator - a itiiti mai 1 m.

- O le foliga o le faamalositino i luga o le simulator e le tatau ona malolo i le puipui. O le mea sili ona lelei mo se tamaloa e tamoe i le ala poʻo se uila uila, o le ai ai o le togalaʻau paraʻoa, o loʻo i ai ma le sili ona leaga le leo. O le galue ai i malosiaga o simulators e tatau ona faʻatonutonuina - e tatau ona vaʻai i lona mafaufau i le faʻata.

- Filifiliga o se faʻata, o se uiga faʻatagata o soʻo se "Taʻaloga", e sili atu le maua o le fiafia i le faia o se faigofie faigofie e aunoa ma se mea teuteu. E taua le lafoaia o le manatu o se pa puipui. O ia gaioiga e lelei pe a valevale pe aerobics. Faʻasalaga ni nai faʻata e latalata le tasi i le isi (pe faʻatonuina se tapoleni malosi i le fale aʻoga) i puipui o puipui, e faʻataʻoto lea o loʻo iai le faʻamalama.

- Le nofoaga e tatau ona ulagia ai le vasega. Afai e le lava le ventiplation, e tatau ona e faʻapipiʻiina se faʻamalosi o le ea poʻo le ea malulu i totonu o le potu - O le mea sili e mafai ona faʻatumauina le vevela o le potu i totonu o le vevela.

Faitau atili