Taualuga nei o mea: o a latou?

Anonim

Faʻafefea ona faia se filifiliga sili ona lelei i totonu o le lautele lautele o le taualuga o mea taua: Maketi Vaʻaiga, nisi o uiga, tagata gaosi oloa.

Taualuga nei o mea: o a latou? 15469_1

Taualuga nei o mea: o a latou?
O le taleʻe o le maʻena o le lelei atoatoa mo le taualuga taualuga.
Taualuga nei o mea: o a latou?
O le taualuga o tioata ma Alminitu ua mamanuina le Skyplight SL60 Euro Walluminio S.p.a. (Italia).
Taualuga nei o mea: o a latou?
Neasball starther compot e faavavau (Siamani).
Taualuga nei o mea: o a latou?
Binumen fibrous ie.
Taualuga nei o mea: o a latou?
Rott polymer-bitsumen mea o le ituaiga "siama i le" le kamupani "siama".
Taualuga nei o mea: o a latou?
Uʻamea pipiʻi laʻau ma le zinc cuted gaosiga les medriales (Farani).
Taualuga nei o mea: o a latou?
Uamea Tile - o se isi itu o le taualuga o le fale laupapa.
Taualuga nei o mea: o a latou?
O le talaaga o le fola o le taliaina o le taualuga o mea e tatau ona e sefe ai tupe.
Taualuga nei o mea: o a latou?
O le taʻele fetuutuunala o le Kamupani TOGola, e ufiufi i se vaega o 'apamemea - taualuga o mea mo fausaga faʻapitoa fausaga.
Taualuga nei o mea: o a latou?
Lulu fusi foliga masani i le masani i le pito i luma o le masani siosiomaga o le fale.
Taualuga nei o mea: o a latou?
Ceramic tileʻe faʻamamaʻi lelei ma le foliga o le fagufaʻu o feoaʻiga o sitaili eseese.
Taualuga nei o mea: o a latou?
Traplumepceppil cheppol visang mai polycarbonate.

O le fale faigaluega faaonapo nei e ofoina atu se tele o taualuga, e tutusa ma ni mea aoga ma tagata faatau faatau. O le faafitauli o le faia o le filifiliga sili ona lelei. O le matou tusitusiga o le a fesoasoani ia te oe i lenei.

O le tele o numera o loʻo iai ni faʻailoga o loʻo iai nei o le taualuga o loʻo iai ni tenisi o aitema. Mulimuli i le Gosstroke o le Tarani Rusia, matou te vaevae ai i ni vaega se fa: oloa laʻau a le aufaitau o oloa, maʻalea maa, fasi mea ma pulu.

O lea, o le a le tagata gaosi oloa?

Uaea

E ui lava e faʻaauau le faʻaaogaina o le Spote i Rusia ma le maualuga manaʻoga, ae o le tele o atinaʻe o le a faʻatapulaʻaina o ai mea teuteu. Talu mai 1990, ua faʻaititia toetoe o fa taimi, ma i le fafau o le fausiaina ua seasea lava, o lea tatou te le manatu auiliili.

Bimumonius fibrous ma pvc lisi

O se isi filifiliga i le Asbestos-Hormactor Sector - ma Bitsumemen laupepa o fasi fila (Cellulose poo isi). O mea e sili ona masani ai o le French Start "Ondulin" e sili ona taatele. O lenei ituaiga o oloa o loʻo tuʻuina atu i le matou atunuʻu e le Swiss Kamupani Gutta vao. Toto "Mosstroyplastmasts" (Mytaschi, Moscow Region) maua ai se lanu polym polymer scram mai PVC. O laupepa mafiafia mai le 2 i le 4 MM o loʻo gaosia ma Fua o le 1500 x 1530 x 54 MM. O le tele o le 1 M2 o lenei ogaumu o le 4 i le 6.3 kg, o le tumau o le taualuga o le 30 tausaga.

Taavale taualuga mea

O mea tau mafanafana ma mea toto i Lusia o loʻo gaosia e le 18 faʻapitoa, faʻapea foi ma le tele o pisinisi laiti. Ae paga lea, sili atu nai lo le 80% o le faʻavaeina o le gaosia o le malulu taualuga mea o loʻo i ai pea faalemafaufau masani o le tuafale i luga o le laupapa fafaga. O le taualuga ma le faʻatapulaaina ituaiga o rubberoid o loʻo faʻaaogaina uma i luga o taualuga ma faʻapipiʻi taualuga. Ae o mea ia na oga.

O mea leaga a Bremunius e matua malamalama lelei i le vevela o le vevela ma eseese atmosheric aafiaga, aemaise lava le ultraviolet ray. O a latou meatotino le lelei e maualalo le aisa o le tino, lea e fai ai le taualuga o le taua o le taua. Masnics, o le faʻafilemu o laupepa, i lalo o le faʻatosinaina o le lulu o le lulu o loʻo leiloa palasitika. Ma e tutusa lava le mea taufaʻasese o le siamupine, ona o le mea moni o le tautuaina o se taualuga e le silia ma le 5-50 tausaga o loʻo faʻaauau pea Taua lea, ma fuafua e faʻailoa le tele o le tau o le galuega.

E tele atu le maualuga o le maualuga o mata o matatia o matatiaʻiga o matatiaʻiga ma tagata faiʻiliʻiliga, i le mamanu lea e aofia ai se pepa folau. O loʻo faʻaaogaina mo le masini o le hydro ma le vasa o loʻo faʻapea foi ma le taualuga i luga o taualuga taualuga.

I tausaga ua tuanaʻi, ona o nei mea e ala ai i mea o laʻau ma polymer (e le sili atu nai lo le 12% o le voluma) o vaega i luga o le tulafono faʻavae po o le tioata faʻavaeina; FERBAGESS: Bbergobit, Hydrohotelloivolil, BriCrost, Linocur, Rubrost, Bridy Waker, lapisi. O le Polymer vaega e tuʻuina atu i mea faapena i se lapoʻa (faʻatusatusa i le faʻaupuga faʻaleaga) palasitika ma puipuia le faʻatulagaina o tau. O panels e faʻatumuina i le metotia o le siʻitia i luga o le pito i luga o sima, uʻamea pe faʻapipiʻi ma faʻafefeteina. I lea tulaga, o le liliuina o ie maʻea atu o le vai e tu atu i se leaga o ana fanua faʻatekinolosi. O le le mautonu o le sili ona faʻataʻotoina o binememen-polymestirics mea e manaʻomia mo le tele-vaega taualuga taualuga, ma e masani lava i se isi vaega o le iliili ma maa nutimomoia i fafo. O mea o Polymmer-Bynumen mea o loʻo faʻaogaina i luga o le mafolafola ma le faʻapipiʻi o taualuga ma le malifa o le 25. I le tele o malifa o loʻo i ai le leaga o le tau vevela, o le palasitika o le tau vevela, o le palasitika o le tau vevela, o le palasitika o le tau vevela e tupu ai le tau vevela.

O le manatu o Aldomemen-polymestric Mea i luga o le Norme Verodization e Dermoplessts, Elastors, o Pasmophstosts, PICROMVERSX, DOIPROMPASHESSX, DODIPOTHAMSHESSX, DOIPROMPASTX, DOIPROMPSHESSX, DODIPOTHANDSS (ASROMPOTHASTXS: DONMOPRAMSSHESSX, THEPROMPASHESSX, DODIPOTHANDSS) O le itulagi o latou faʻaaogaina e le gata o se taualuga, tofasoni i le "taualuga keke", ae o le totoina foi o faavae, potu i lalo o le vaega o lenei kulupu e i ai E tusa ma le tutusa talosaga-mea, o le mea lea, o se faʻataʻitaʻiga, matou te tuʻuina atu tapulaʻa o Aaozt oloa "Grabileit".

I Siamani, e tusa o le 75% o taualuga taualuga o loʻo tuʻuina mai i luga o le bitsumen-polymeric mea faʻavae i luga o tioata taʻaloga poʻo le polyester. O le tele o tagata gaosi o mea vaivai o laʻau o loʻo i totonu o le gagana, "izoflex", Teehtokil, "hismoplast". O mea taualuga e tuʻuina atu mea i le ituaiga o le lipine o le 1000 mm lautele ma le umi o le 7 i le o le tautua o le taeao o le 15-20.

Tulaga faapitoa o Mea "GRINBIER I LE, P, G"

O le Twute malosi i le taimi o le taimi mulimuli, n (kgf) Le itiiti ifo 735 (75)
Aofai tele o le 1 M2 (mamafa o le vaega pito i lalo), g 3500500 (2000)
Voo suavai (i totonu o le 24 itula,% i le mamafa) Le sili atu nai lo le 1.0
Fetuutuunai luga o le pa ma se taamilosaga o le 25 mm, k (c) 263 (-30)
Suavai (i lalo o le malosi 0.001 mpa), h Le itiiti ifo 72.
Vevela tetee (i totonu o le lua itula), k (c) Le maualalo ifo nai lo le 353 (80)
Mafiafia, mm. 3.5

O le tele o ituaiga nei o le mafanafana taualuga o ofutino e masani lava ona nofofua-vaega. O loʻo faia i luga o le faʻavae o le paʻu poʻo le suauʻu-polymer resilins ma e le i ai ni binumemen. E mafai ona faʻaaogaina i luga o taualuga o soʻo se mea e sili atu ai, e aunoa ma le fefe i le taualuga o le soloʻiga. E tafao faamasani, o le mea e taatele i le lalolagi fausiaina faiga o le taualuga lea o mea taua ma membraines e faʻavae i luga o le synthac ortholene-propley O sea membrane o se maualuga maualuga taualuga ma mea na maua e le vai na maua e le vale ma faʻailoaina i le maualuga o le siosiomaga, malosi ma le le onosaʻi. O le tasi-spacey membrane o loʻo tuu i luga o le taualuga e aunoa ma le faʻamasani ("saoloto", utaina le vaega o lapisi poʻo le faʻapipiʻiina o le "mea faʻapipiʻi" I le US, e tusa o le afa o le taualuga e faia mai i le tasi-stomer shick.

O le faʻaaogaina o le tasi-vaega taualuga o le tele o ata o loʻo maua ai le saoasaoa tele ma le lelei o le siʻitia o galuega. O mea e o mai i ni vaega o eseese lautele (mai le 1 i le 15 m), e mafai ai ona faigata le taualuga ma le itiiti ifo o le tele o auala. O le tekonolosi uiga o membranes ma o latou vaega e mafai ai ona faʻatino galuega i soʻo se taimi o le tausaga.

I Rusia, o le faasaolotoina o membranes o nizhnekamsskyftektekthhim JSC. O le taualuga o mea i luga o lenei tekonolosi e gaosia e OJSD KIROV laau, o le "Cromel Holucto"), ma faaopoopo atu ai, O loʻo sapalaiina mai -ob stroke (oloa o le American Firestone o fale oloa, ma isi). O le tautua olaga e sili atu nai lo le 25 tausaga.

Faatusatusa i le taualuga o le taualuga, o mea tau le tau mo le masini ma le anotusi o le 1 m2 o le taualuga o le taualuga-papala i lalo o le faalua, polymer - fa taimi.

Miskiki

O le Bromonius polymetric ma polymeric Mastic o loʻo faʻaogaina uma mo le masini o le fou sili atu o taualuga ma mo le toe faʻaleleia o ituaiga uma o le taualuga. Faatasi ai ma le fesoasoani a le mastic, o se ituaiga faʻapitoa o le taualuga o le taualuga ua faia. O loʻo faʻaaoga i totonu o le suavai o le vai i luga ma fausia se ata o le vai o loʻo ese mai le polymer membrane ma le leai o le fuʻa ma sooga. O le aulelei o lenei ata e mafai ai ona faʻasao le malosi o le taualuga i le taualuga o le taualuga. O le lautele o le gaosiga o le massics o le tele o ituaiga ma taunuʻuga ua faʻavaeina i le "hermoplation", "Philikrov", o le Fanua o le FacRety Herestyevo.

Mastic o se tasi pe lua-vaega vaega o le vaega, o loʻo faʻaaogaina i le ala o le taualuga o loʻo i luga o le taualuga. A maeʻa le mafanafana, o le kopi e pei o se monolithic, tutusa ma paʻu lanu lanu. O tau taualuga e lelei mo vaega ma le faigata o le tau. O Mastics o loʻo i ai i le malosi o le aufaasālalau, oxidiction ma ultraviolena, anti-rix-afaina, mama, mama. O mea ia mo i latou e tatau ona i ai foʻi, ina ia toniga le vaega o le mastic. A o le lagona o le taualuga o le sili atu nai lo le 12% ma le ea vevela i luga o le auala i luga atu 25c e mafai ona faʻalauiloa (mafiafia, sima, ma isi), o le a faʻateleina ai lona visa.

O le sili ona tumau o le asyl rubber mus. "Polykrov M-120" ma le "PolyKrov M-140", Chlorossulthyley "PolyKroving" (Qimz) , "Hepren" ("SherethentEvo"), "Venta - Y" ("Polymammaters") - 15 tausaga. Mastic - moli taualuga mea. O le tele o le 1 M2 o le taualuga o le kapeta e faʻatatau i lona ituaiga ma le aofaʻi o vaega o le 2-10 kg. Mastic auaunaga olaga - mai le 10 i le 25 tausaga.

I le averesi, o le mafanafana o le taualuga taua mai mea tau $ 5-6 i le 1 m2, ma taimi o le atunuʻu lima.

Mulimuli ane, sa matou maua i taua, o tauaiga na maua, o se tulafono, i totonu o le fale fausiaina. Aua o latou fale o loʻo faʻaaoga ai fasi mea taua. Latou te aulelei ona o le teuteuga o, ituaiga o lanu ma le tumau.

Uamea mo le lalagaina o taualuga

Uamea le taualuga - Galvanized poʻo le Iroraina Opesi o gaosiga le lotoifale ma faʻaulufale mai oloa, puipuia e se vaega o le o se uaea e tetee i le 'eleʻele, o loʻo iai pea. O le tele o le tele o le taualuga o le uʻamea o loʻo ufiufi i Zinc o le '' apamemea ma titanium, e ofoina atu le Farani malosi les menciriales i le maketi Rusia. O oloa e sapalaiina i laupepa ma taavale. Mea mafiafia mai 0.6 i le 1 MM, lautele - 100-1000 mm. Lenei ituaiga o le tiʻetiʻe, faʻalagolago i le faʻagaioiga o tulaga, e mautinoa ai le faʻasaoina o le taualuga mo le 30-100 tausaga.

O tagata mauoa tagata faʻatau ua gagau taualuga o taualuga o le mama apamemea ma le maualalo-carbon stanless uamea i le manaʻoga. Copper - Soureni Sound e faʻaaoga mo le faʻagaioiga o taualuga. E pei o le ogatotonu tausaga, e iloga ma ua mafai ai ona e faʻamasino le manuia o le fale o le fale. Copper (99.9%), faʻataʻamilo i le lipine 0.6-0.8 mm mafiafia ma 670 mm lautele, sau i le lautele. O le olaga o le 'apamemea apamemea e le itiiti ifo i le 100 tausaga.

Uamea le aumea pepa

I totonu o mea mo le uʻamea taualuga, o le ua taʻua o le uʻamea maualuga o le maualuga lauiloa - o se ituaiga o faʻapipiʻi uʻamea pepa, faʻataʻitaʻiga o le ata o le fale laupapa. O se tasi o le muamua taualuga gaosi oloa o lenei ituaiga o kmi (Suetena). Ma o le maketi a le Rusia, o le aumea uʻamea e tuʻuina atu i le Swedy Fwedl Gronil, Nolan Inwellab, Ternise, o le Centura, o le Centun Cental-Dantip Centrostab ). Na maua mai e Runnila le uʻamea uʻamea i lona lava pisinisi i le Moscow Regiom. E faia e a matou gaosi oloa ("uʻamea talaaga", "Moscow taualuga mea ogatotonu", SP "ZOOSAB" CODEBID " O laupepa ma le mafiafia o le 0.4-0.5 MM o loʻo faʻapipiʻiina ma se vaega puipuia o zinc poʻo le Zinc Alimini o loʻo faʻapipiʻiina i le ituaiga o vaega masani. O le pepa o loo ona taulimaina ma le tuufaatasiga aneti-corrosion, coated ma se vaega o polyester, plastisol ma isi polymers, mai le pito i lalo - varnish puipui. Tele o le 1 M2 COLETE - 5.5 kg. Aua o lona gauaʻi, o se pato malosi e le manaʻomia, ma o le laupepa e faʻaalu i le fao ma le faʻamaufaʻailoga. O le tumau o le uʻamea paʻu i luga o le fale e oʻo atu i le 50 tausaga. I auiliili ai, na matou tusia ai i le N 5 "IID" mo lenei tausaga.

E aoga le matau o le galuega ma uʻamea taualuga o ofutino e mafua ai ni faigata: O le palasitika o uʻamea faʻatapulaʻaina, e le faʻatapulaʻaina le pepa o le polofiti. E le gata i lea, a oti, o se vaega taua o le laupepa uafuleese ua maumau ma vaipuna, ma e taugata ai le mea. O le mea lea, o lagona tutusa e sili ona talafeagai mo taualuga o se pepa faigofie, ae i malifa malifa atu (e oo i le 45-60).

Talaaga o le fola ma le taualuga laupapa

O le faʻamatalaga o le fola e faigofie atu i le gaosiaina nai lo uʻamea Tile, o lea, taugofie ma taugofie. O loʻo i latou o loʻo faʻapipiʻi pepa uʻamea uamea ona o le malulu malulu e maua ai corgginution o le manaʻomia foliga ma masani ma le vaega puipuia o le polymer. O ata o ata o lelei lelei e maua ai, mo se faʻataʻitaʻiga, o le kivevsky laau o moli uʻamea (kireevsk, tula eria). Pepa mafiafia - 0.6-0-0.8 mm, lautele - 1100-1250, umi - 2-12 m, ata loloto loloto - 20-75 mm. O ia laupepa e faʻaaoga mo le masini o taualuga taualuga o fale ma fale o le fale. O le tumau o lenei ituaiga o le taʻotoʻo o loʻo fuafuaina e le lelei ma le aofaʻi o le faʻaaogaina o le tino puipuia.

Steed taualuga o vaega o le sanuisi o le sanuisi o le atinaʻeina o le Kamupani a Siamani o Elastogram. Latou, pei o le faʻapitoa o le folauga faʻapitoa, e faia i Rusia e le Samara i le faʻasefulu eletise ". O fetuutu o loʻo faʻaogaina i totonu o le gaosia o le faʻatulagaina o fale ma fausaga, faʻapea foi ma le faʻavae mo le fola i le fola o soʻo se ituaiga. O le faʻamalosi o Polyarethane ituaiga "Suspura" poʻo le PPU-317. Panene Wildth - 845 MM, umi - 2.38 13.....38 o le le mautonu - 30 ma le 50 mm, o le 1 MMS.

Bimumonius pale

Ua sili atu nai lo le luasefulu tausaga i le tusiata ma le fausiaina o loo i ai le manatu o le "bitminius pale". O le ituaiga o le laʻau tele o le taualuga o loʻo tuʻufaʻatasia ai mea o chramici o pale, laupapa laupapa (foliga, foliga mai) ma alalaloa, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga, maualuga le malosi o mea

O le fia sefulu o laʻau o le laʻau o loʻo gaosia, pe a le o ni nai selau, kamupani i le lalolagi atoa, aua ua faʻamautuina o ia lava i tulaga tetele - mai i taʻavale i le itu mamao i matu. Le manaʻoga mo lenei mea e taugofie, matagofie ma tumau (ma le faʻapipiʻi lelei) ua tupu vave). O le muamua o bitsumen fafie na o mai ma tagata Amerika. I Europa, e oʻo mai ile toetoe o atunuu uma, ae i ai o loʻo taʻitaʻi ma Finelani. O le Italia kamupani Teuga Teuga o le sili ona tele gaosi oloa o bitgonous fafie. I Rusia, i tuutuuga o faʻatauga, o lenei kamupani ua iloilo e le UN-lauiloa kamupani kamupani kamupani satepalu. O se mea faʻapena o loʻo maua mai ai Ryzan Cardboard-Ruberroid laau, i Belarus - OJSDRA ", i Lithuania - Luthuanian Enpruprise" Giden

I lona fausaga, o laupepa o laʻau teisi o soʻotaga eseese e toetoe lava a leai. O le muamua-tootoo i le Bitsumen Chestter Chileter o loʻo ufiufi i itu e lua e ala i le toe faʻaleleia o le mea lea, o le corradized bymanmen pe mimita o loʻo taamilo, mai i lalo - anicon oneone. Fuafua i luga o le ituaiga o bitgonous tile ma le metotia o le faʻapipiʻi pepa mai le pito i lalo, faʻasino (8% o le laualuga) o le 60% o loʻo faʻapipiʻiina i le 60% o loʻo faʻapipiʻiina i le 60% o loʻo faʻapipiʻiina i le 60% o loʻo faʻapipiʻiina i le 60% o loʻo faʻapipiʻiina i le 60% o loʻo faʻapipiʻiina i le 60% o loʻo faʻapipiʻiina i le 60% o loʻo pipiʻi i le 60% o loʻo faʻapipiʻiina i le 60% o loʻo pipii ai i le 60% o loʻo faʻapipiʻiina i le 60% o loʻo faʻapipiʻiina i le 60% o loʻo faʻapipiʻiina i le 60% o loʻo faʻapipiʻiina i le 60% faʻapipiʻi i le 60% coungs ma le shiety pilū o le aniva o le bidemen. O loʻo ia i latou le ituaiga masani pe o le faʻataʻutaʻuina o tagata, pentagons ma rectagles, "Fua iʻa masani" Ma o latou masani masani - 100 x 34 cem . O le tino ma le atavali o le oona tiga o le tagata gaosi oloa o ese. O le numera o lanu ma ata o loʻo fuafuaina e le selau selau (mai le Kamupani TOGola sili atu nai lo 200).

O le mafiafia o le laupapa ma Plywood i laasaga eseese na tufaina *

Stag of the crate, mm Aloaia le mafiafia, mm Plywood mafiafia, mm
600. lua sefulu 12
900. 23. sefulu ma le valu
1200. tolu sefulu 21.

* Ma le tufatufaina atu o le utaina o le 1.8 la / m2, o se tasi o le togi o le 1.0 ni.

I luga o taualuga o maota masani i aso nei e mafai ona e vaʻai i se paʻu vaivai ma se vaega pito i fafo o le pepa apamemea. O mea ia o le uluaʻi faasologa - "Elite", "fetaui lelei" ma le "aga masani" na gaosia e Togala. Tele o le 1 m2 o sea fetauiga ma lau pepa laupepa lapopoa - e oʻo i le 17 kg. O le taualuga fou o le taualuga o le enaena i le tausaga, ona tulaʻi lea o le itu o le papertina i luga o le seneturi, apamemea maua ai le lanu lanumeamata o le "Amangle lanu meamata O le eseʻesega o le tekonolosi o le faʻataʻapeʻapeina o le oona fafie mai le uamea o loʻo faʻavaeina tekonolosi o loʻo faʻavaeina i luga o le mea moni e manaʻomia le faʻaaogaina ma le atamai o le laga. E faia i le mea na faia o le fofoga na vaʻaia poʻo le lauʻeleʻele laupapa, vai vai po o le vaalele fiafia ma le le fiafia i ai. O le le fiafia o le tagata tagi e le tatau ona sili atu ile 20%. O mea ma galuega a kamuta e sili atu taugata nai lo le tapenaina o le faavae i lalo o le taualuga mai le uamea. Ae o le koleti o ia lava e taugofie. E 25-3 tausaga.

Ceramic ma le sima-oneone faaputuga

I Rusia, o le gaosiga o le chraormic niles faaauau pea. O loʻo faʻamatuʻu e le Bainkki Chitrac Romram (Moscow Region), Kachinsky Chiramic Totonu (Moskov Cental), "CAZHESTA" Moscow eria). I se faʻaopopoga, o le masani masani e lua-gramic pale e faʻaulufale mai i Rusia mai Farani (ceric), Siamani (Boady), Boadous (Yaboun (Youlas), Baubous (Yabous (Yabous (Yabous (Youlas) Foliga masani o ceramici tiles - 390 x 240 ma 330 x 420 mm. O le taʻotoga e mamafa tele, o le tele o le 1 M2 o sea unang o le 40-70 king, e leai se mea e tatau ona e faia ai se malosi malosi o le taualuga. O le tumau o le eleele laupapa e sili atu nai lo le 100 tausaga. O le Moscow Enterprise "Braas-DSC-1" na gaosia le siusiu-oneone laupapa o 420 x 330 mm. E taugofie, ae na o le le tumau foi i le caracral.

Transliffing taualuga

I nisi tulaga, e manaʻomia le fausia o le taualuga faʻamafanafanaga mo GreenHoomers, o se togalaʻau malulu, o se vaitaʻele, poʻo se fale e mataala. O tau taua e fai mai i le triplex poʻo se tioata faʻapitoa, cellular polycarboate poʻo cellular o le starylic ipu tioata, faamalosia i le alumini poʻo le uʻamea. O nei mea ma tekinolosi e matua matagofie tele, latou tuua uma i totonu o le fale ma fale mai fafo. O le tulaga maualuga o le au polymer ona ornunt inventmet ma triplex - 50 tausaga.

Mataala mo '' Smart '' i le fale

Glass Sour Conels o se upu fou i le fanua o le faʻaaogaina o fale o fausia e gaosia ai le malosi e se auala le masani ai: o fasi vaega o le taualuga. I le pogisa, eletise eletise i totonu o le fale fafaga i luga o le maa, e toe fafagaina i le ao. La Sulu o le Manumalo E sili atu o loʻo pipii atu ai i soʻo se ituaiga o CDDS e faʻaaogaina ai puipui faʻapitoa ma faʻamaufaʻailogaina ma faʻamau paketi na faia o polmetric. E tuʻufaʻatasia ma eseese taualuga o le taualuga ma ulufale i elemene o le sitaili o le maualuga-tekonolosi i le tusiata o le fale. I le tausaga, o le tuʻufaʻatasiga o le 30 la cunels (tele o le module 5 kg) o le masani masani (505 x 71 mm) e mafai ona faʻaaogaina le eletise mea faigaluega i totonu o le fale.

I le afiafi - tupe, i le taeao - taualuga

Faatusatusa o le tulaga o le ituaiga o taualuga taua o le galuega numera tasi ma mo le fale faufale, ma mo le tagata faatau. E tusa ai ma tagata tomai faapitoa a le Moscow Law Corporation, o se faʻatusatusaga o mafai ona mafai ma le fesoasoani o le lelei iloiloga o tulaga faʻatapulaʻaina. E eseʻese ofu sitaili e faʻatusatusa i le tau-lelei faʻalelei faiga. O le maualuga maualuga ma lalo o le tau, o le sili atu le aulelei o oloa mo le tagata faatau. O mea sili ona taatele o: Vaa, fafie i luga o le taualuga mea, Ondulin ma tutusa (Aquilic, Corminis o le faletalimalo (apamemea mai le uʻamea.

Ia iloilo mea totino a tagata faʻatau, o loʻo faʻaaogaina le faʻaaogaina o le amio lelei, o loʻo otooto mai ai le malamalamaaga o mea ma le faʻamatalaina o manatu e toʻafitu.

O le mataʻupu autu o le manaia matagofie o le mea, talu ai o le tagata e leʻi manatu muamua i foliga o le taualuga. I tulaga lona lua - o mea faʻaoga faʻapitoa o mea e faʻaaogaina e lona tino, Jyedrophysical, faʻamafanafana inisinia, masini ma faʻailoga tutootonu. O loʻo iai foʻi se tulaga fiafia o se tasi o faʻailoga taua, talu ai o le tautua o le taualuga o le taualuga e matua ese lava: mai le 7 (crubbroid) i le 100 ('apamemea) tausaga. E mafai le masani ona oʻo i le faʻatatau o lenei faʻailoga i auala eseese. Tasi e fausia se fale taua ma se maa fatufatu, mamanuina mo le 100 tausaga, e sili ai le tasi na matua faamalieina le taualuga, o loo tautua ile kuata seneturi. O le numera o le tulaga o le tulaga o le tulaga o faigata foi. E faʻaalia ai le tele o le lanu lanu, o faʻamatalaga o ata ma luga o mea e mafai ona ofoina atu e le tagata gaosi oloa i le tagata faʻatau. A filifilia se taualuga, e taua tele mai lava ile amataga e iloiloina ai le uiga o mea, ae faʻapea foʻi le faigata o lana faʻapipiʻi. I se tasi mataupu, o le a mafai ona ufiufi le au faʻatau, ua maeʻa faatonuga, i le isi - O lenei galuega o le 'au lea a tagata faʻapitoa. O le faʻafitauli o le faʻataʻitaʻiga o le rafter system e fesoʻotaʻi ma mea e mafai ona faʻatagaina ai ni mea e mafai ai i luga o le taualuga o nisi taualuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, 1 m2 o laufanua masani e ala i le 50 kg, o lea pe a faʻaaoga lea mea, o le rafter system e tatau ona fuafuaina mo le maualuga avega. O le taumafaina o le ato ato, ma o lea foi, o le tau o le taualuga i lenei tulaga o le a tupu i le 15-20%. O le paʻu vaivai o le mama lea o taimi i lo chicrale lima taimi, ae e taua lava mo le mamafa malosi mai laupapa, o le faʻaaogaina o lavalava, ma mea nei e faia ai le aʻafiaga o mafaufauga. O le faitioga o le saogalemu ma le nofoaga mulimuli ona o le mea moni o le tagata faʻatau i le faʻagaeʻetia o le fausiaina o le fale, e laititi le mafaufau i faigata na aliaʻe ai ma le gaioiga.

E ala i le tau / lelei le agavaʻa, e mafai ona vaevaeina ni mea i ni vaega. O le vaega muamua - o ni mea sili ona maualalo i le tau maualalo - lisi mea ma masani gofie. O le taualuga mai nei mea e masani ona talafeagai mo se togalaau poʻo se fale o le aiga, pei o se pulupulu poʻo se faletaavale, ae le mo le fale laumua.

Foliga o le vaega lona lua (Ondulin, Galival Spipled) - Tulaga Maualuga ma le taua suiga i tau. I le tulaga lea, e tatau i le filifiliga ona le tagata faʻatau lava ia. O le vaega lona tolu o loʻo 'aina o loʻo fetuʻutuʻunaʻi ma le sitaili le paʻu o le paʻu o loʻo faʻaalia e le maualuga uiga ma averesi o tau, toaitiiti mai tau o le vaega muamua. O nei taualuga e lua o mea e mafai ona manatu o sili ona lelei i tulaga o tau / lelei fua faatatau.

I le iuga, o le vaega lona fa o le pito sili ona maualuga ma taugata - o le apamemea, fetuʻutuʻunaʻi ma siʻumitini teuteu. O mea ia e mo i latou e fai miti o le taualuga e puipuia ai le taualuga, nofo i aso uma o a latou fanau fanau. E tatau ona manatua o le pule o le fale ma le atoa o le 150 M2 e pei o le taualuga e le tau e le silia ma le $ 10,000.

Faitio Taua mo le tagata faatau,%
Foliga mai tolu sefulu
Failautusi a lekonolosi lua sefulu
Tumau sefulu ma le lima
Nunumi 10
Fale faapipiiina 10
Faigata o le rafter system 10
Tumau lima

Faitau atili