Kapeta sharyzada

Anonim

O taʻavale i sasaʻe i totonu o tagata i totonu: foliga o tukmen, Aferika, Syrian, Krian, Azerash, Azerbaijan, Peresia, Peresia, Peresia

Kapeta sharyzada 15481_1

O le kapeta na faia i Sasaʻe tutotonu (i Iran, Asghanistan ma i le pito i luma o le teritori), o le oloa e le masani ai. Leai se mea na ofo ai o ia e aliali mai i tala o tala: o le kapeta-o le kapeta-vaalele ... o vaituloto o mea, tafe kamela, tafe le olaga, tafe le olaga, tafe le olaga. Peitaʻi, o le kapeta e lautele, na faʻaalia e le au tupua a le Renaianiogin Shinessances i a latou atavali, ma e oso mai i le lalolagi faʻapitoa. Masalo, o le kapeta ma le lavelave ponaivi e sili atu le lelei mo le mafaufau loloto: e mafai ona vaʻaia e le gata i se mea e leai se mea, faʻasolo atu i totonu o mamanu, salalau le mafaufauga ma mafaufau i ai ...

O le tuuto atu ma le lava-lava galuega o faatufugaga, o le kapeta i le taimi e tasi e sili ona aoga i le fale. E faʻatamaia ai fola ma pa, tautua o se peleue mo le sofa ma ie faʻamalama mo le laulau, ma faia ai le fale tausi maʻi. O le kapeta ua maeʻa ona faʻatulagaina, fausaga o le avanoa, faʻaalia ai sone, faʻamamafa i luga o ituaiga meaafale, teuteuga, o le teuteuina ma feteʻenaʻiga ma latou.

Kapeta sharyzada

Kapeta sharyzada

Kapeta sharyzada

Kapeta sharyzada

Kapeta i luga o le laulau

O le kapeta i luga o le laulau o se amio mama a Europa. I le Netherlands, Siamani ma Sipaniolo o loo ola pea le Xvi-xvii seneturi. Ua matou vaaia le ofoofogia o tuufaatasiga o uʻamea ipu, fugalaʻau, fugalaʻau, eseese mea faigaluega ma lush ma le matagofie mamanu o le laupapa o loʻo taoto i ai papala o loʻo taoto i ai le laulau o paleti. Faʻatasi ai ma le Europa anamua i le pito i lalo o loʻo ufiufi i le fola kapeta, tatala uʻamea, taʻalo le le mafaufau, taʻalo i le enangl ma le vai eleʻele

Kapeta sharyzada

Kapeta sharyzada

Kapeta sharyzada

Kapeta sharyzada

Aufono a Decorator

O meaafale mama ma laiti laiti o le "laei" i syrian sili ie mama. Ua mafiafia, ulagia, e masani lava i le auro auro. O lo latou taua e le gata i le matagofie ma le gata i le tele o lanu, e oʻo lava i totonu o se tasi aboport, ae e mafai foi ona toe gaosia le teuteuga o ie xi-xviini seneturi. Faʻaalia le ie ma o loʻo ogatasi ma kapeta, o le a e faia se saʻo i totonu.

Kapeta sharyzada

O kapeteni fale kapeta e faʻaaoga i totonu o le Itulagi i Urban Westernessment, faʻavae i luga o le pule ma le auala ua faia. Mo se faʻataʻitaʻiga, mafiafia mafiafia turtis turkmen ma afghan kapeta o lanu uliuli mumu, aemaise turke, sili ona foliga ma le mafanafana i luga o le fola. Faʻatusatusaina o le manifinifi manifinifi-leai ni kapeti o le moli poʻo le tele o le tino i le faʻatapulaʻaina lanu, o le fulufulu mamoe e lelei ma i luga o le pa, ma luga o le laulau, ma luga o le laulau. Mo fola, puipui ma sofas fetaui lelei classic Peresia i le Coael Barpet ma Silk. O le mafiafia o Woolen Liolen-Free Mosanimay Azerbaijaijinajinajinajaijain ua mafiafia ma faigata, e talafeagai mo le tuu i luga o le fola ma tautau i luga o le puipui ma le tautau i luga o le puipui. Amuna sili siliki o le Poalwood Rugs mai Kuma (Iran) - Ma le Prisingree Patters, Alofa Valeng - talafeagai mo puipui, Ottomans ma Lau puipui.

Tiens ma mosaic

Faaauau le "kapeta" autu i le umukuka-o le ogatotonu o le nofoaga, o le faletaele, o le ogalaau, ua mamanuina le Logginia i le gagana "decoration". O se tuʻaiga foʻi o loʻo avea ma paʻu muamua mai Iran ma Morocco, ofoofogia le lelei o le faʻatinoga: ma fualaʻau ma geometric teuteu. Manaia Tunisia ma Moroccan Padom Mochics, o le toe fausia Mosalemi mamanu i le taimi muamua.

Kapeta sharyzada

Kapeta sharyzada

Kapeta sharyzada

Kapeta sharyzada

Mo atoatoa kayfa

Kapeta sharyzada

Ina ia fausia se siosiomaga lelei o le itu i sasaʻe ma ballasts, e aoga le faʻalavelave i mea taugata ma faʻaalia o le mea sili ona taugata. O lenei ua mafai ona e faʻatau se meafale talafeagai o le meafale e faia e tagata faʻatau o sasaʻe o sasaʻe, mai le muamua i le faʻapipiʻi i soʻo se tasi o le Europa sipela, o se mea sili ona lelei o le auvae. Mo le faʻaalia o le "i lalo o le Syryonal", lamepa ma le le fiafia uaea uamea o loʻo tuli, o le mea e mafai ai ona vaneina.

Kapeta sharyzada

Kapeta sharyzada

Kapeta sharyzada

Kapeta sharyzada

Aufono a Decorator

E le faigata tele le tuʻufaʻatasiga o kapeta e tuʻufaʻatasia ai le tasi ma le isi ona o le latou televio ma eseese o mamanu. O nisi lanu ma elemene o se mamanu o le tasi kapeta, e matua matua i le faʻatapulaʻaina lanu lanu, o le a toetoe lava maua i taimi uma le tali i le isi.

Kapeta sharyzada

Kapeta sharyzada

Kapeta sharyzada

Kapeta sharyzada

Totonu o le pito i tua o kapota, e mafai ona e mauaina ni mataupu faavae fou e lua: "Tagata", "Sailiga" ma "saienitisi", ". "O le" auala o tagata o le matua le tekinolosi: E tele lava le maualuga o le tulaga o loʻo i ai (o le faʻavae o le solomuli - Rhombus, fetu, tulimanu ma pato. O fualaʻau fualaʻau ma le zootoorphic o mea e le masani ai faʻaaoga, ae o loʻo fetuʻunaʻi ma tapulaʻa masani - toetoe lava a le iloa. "Faʻalauiloa", "Faapipiiina faʻasaienisi" ata o kapeni faufautua na atiaʻe faʻamasinoga i le 32vi. E aofia ai naʻo mea faomea, ata o ituaiga ituaiga (tulimanu vaaiga ma fonotaga a Pele i le natura i le natura), faʻapea foi ma tarani ma vaipanoa. FAASILASI AI SE MAFAUFAU E FAIGOFIE LE ATA, A o le Craiseter ua faigata tele. Mo lenei, o metotia faʻapitoa faʻatautaia na o mai. O lea, sa avea tagata faamaoni o kapeta ma laau muspement mai le lish lanu, lapotopoto le asini a le aioi ma ata faaletagata na matua ofoofogia i luga o le matagofie ma auala. Feagai ai ma le afā. O mataituina na amata ona gaosia ni kapeta o leoleo o Iran, ma ni ata o maafafanofo, ma le faafoliga o laufanua Europa. O taʻitaʻi taʻitaʻi, o loʻo talisapaia lelei oloa, ae mo tagata Europa i ona mata e le masani ai.

Fautuaga talafeagai

Ina ia mama le kapeta, e mulimuli mai, tuʻu ma le itu i luma i le fola, tuʻituʻi le pefu. Ma o itu uma e lua e togafitia ai le moli uila e aofia ai i le maualalo le mana, ma alu i se pulumu vaivai i le pito i luga i luga o le faaputuga. O le taimi lava e ono masina, o le tauaveina o le faʻamamaina o le faʻamamaina ma le fasimoli le-oonazed fofo (e tatau ona e siaki pe muamua pe i ai pe o le a le pe o le a le pe o le a le pe o le a le pe o le ata oona). Fufulu le kapeta i le pito i lalo o le vai. Mago, afifi i le mama ie mamago ma tatagi mai, ona soloi lea o Amoia ma taʻoto i le paolo o fafo.

Kapeta sharyzada

Kapeta sharyzada

Kapeta sharyzada

Kapeta sharyzada

O faatonu faafetai i le kamupani "vaomatua i le fale" ma "mabroke. Iunaite Sasao "mo le fesoasoani i le uuina o le suesuega ma saunia mea faigaluega.

Faitau atili