Folasaga i le mamanu

Anonim

Fuafua manatu: artsistic ma manatu faʻapitoa, o le vaega o le tagata puʻe galuega.

Folasaga i le mamanu 15491_1

Folasaga i le mamanu
I totonu o lenei atunuʻu, o le tagata mamanu e faʻaaoga ai se tuʻufaʻatasiga o le malamalama ma palasitika poʻo le palasitika. O le malamalama ua fausia e ala i le avanoa iinei, ma le loloto o le vaaia. E mafai foi ona e matauina le taaloga o laina, vaalele ma palota.
Folasaga i le mamanu
Fotobank / e.w.a.

O le mea autu o lenei totonu o lenei i totonu o le faʻatulagaina o se lanu lanumeamata lanu, o le tele ma susulu vaalele. Evoric Candewoves, pupuni ma le malamalama i le nofoa o le nofoa o le leo.

Folasaga i le mamanu
Fotobank / e.w.a.

O le malulu o le potu o lenei potu o loʻo fausia i luga o le nutā: vaivai, poto masani paʻepaʻe suiga, tamai ata o le moli-efuefu e mou ese-lanumoana. Ona o lenei mea, o se lanu tasi gamma na faia.

Folasaga i le mamanu
Fotobank / e.w.a.

I lenei ofisa, o le galuega e puleaina, soʻo se mea e faʻaliliu ai le matagofie. Taʻitaʻiga i Faʻataʻitaʻiga o le Agaga ma le Faamafanafanaga, o le Tusitala na Fausia se Ala ma fatufatu, ma fatufatu.

Folasaga i le mamanu
Fotobank / e.w.a.

O le symmetric faʻavaeina o lenei mea e faia na o: O le avanoa paleni o nofoa mumu e lua ma le lua o mamanu o lanu tutusa. O ia mea taua e faʻatatauina le mafai ona e faʻailoa ai le tuʻufaʻatasia o le tuʻufaʻatasia o le tele o taumafaiga.

Folasaga i le mamanu
Fotobank / e.w.a.

Faʻafetai i le mafiafia o le tupua i totonu o le potumoe, o se siosiomaga o se saʻoga i luma atu na faia. O le amataga o le le mautonu o le tamai faamalama o le maualuga maualuga o le potu ma foliga o nei utupoto ua mou atu.

Folasaga i le mamanu
O se vaapiapi o le fale mautotogi a le povi pe a toe suia le fale tapoleni. Teuteuga uamea kapisi ma balconnies taulaʻi le pito i luga o le potu.
Folasaga i le mamanu
Aua o le faʻatusatusaga, o se talaʻaga moni o loʻo foaʻiina. O le ata o le mumu isumu o Napoleonin i le Decomplaigne Cast. Malilie, toe gaosia nei le simpire sitaili i totonu o ona amio lelei uma e le mafai ma e le mafaamatalaina.
Folasaga i le mamanu
Fotobank / e.w.a.

O se uiga manino o lanu uliuli ma paʻepaʻe ma sikaleti o loʻo faia e ala i le teteʻe i le tasi ma le isi i ni laʻau tetele ma ni mea laʻititi o meaafale ma e oʻo foi i meaafale o meaafale ma tele foi. O le tagata mamanu e aofia ai i le taʻaloga taʻaloga ma ata lafoia mai faasitepu. O le faʻatulagaina o le palasitika o loʻo faʻavaeina ai o loʻo faʻavae i luga o le eseʻesega o le uliuli ma paʻepaʻe, maʻamamaina, laina sao ma suauʻu vaivai.

Folasaga i le mamanu
Fotobank / e.w.a.

I le ogatotonu o le potu 'aiga saoloto, o le mafiafia o le tele o le uliuli o le uliuli e sapalaiina. O le ogatotonu o le tuʻufaʻatasiga, laulau ma le kapeti ma le skeometric mamanu faʻatusatusa i le faʻafeagaiga avanoa, o le faigofie o loʻo faʻamamafa mai i le faʻamalama lapopoʻa.

Folasaga i le mamanu
Fotobank / robert faigata screding synd.

O se tuʻufaʻatasiga o le Greegin Greenery ma Blue o le lanu o Waxessers ma vali o puipui o puipui o le malulu o le lanu, latalata i totonu o le Kyrod.

Folasaga i le mamanu
Fotobank / e.w.a.

Valivali le nofoaga i lanu auro e avea ai ma le mafanafana faʻafetai e faʻafetai e faʻaititia faʻamatalaga i se malulu blush gamulas (ata i luga o le puipui, o le faitotoʻa faitotoʻa).

Pe e mafai e tagata uma ona avea ma "o ia o ia lava"? Matou te le o misia lava lenei mea, o le mamanu e sili ma manaʻomia le poto faʻapitoa poto ma aafiaga. Sa le aofia ai le avanoa faapena. E faʻalagolago uma i ou lava agavaʻa ma manaʻoga. O i latou e fiafia e galulue ma faʻalavelave, poʻo le a faigofie le matou vaega o le matou "aʻoga" i le mauaina o se gagana atoa. Afai e te manaʻo e galue ma au pisinisi patino, o le ae mauaina le manatu ma faʻapitoa fautuaga iinei.

Ua tatou ola i le natura i le natura. Ua matou vaʻai i ao, le pō i fetu, le sami ma faʻaigoaina o le siʻosiʻomaga faʻalenatura, o le taʻutaʻua na ia na faia na o ia lava. Peitai, o lenei o le a avea ma faamaoniga o se tagata gaosi tagata fausiaina. E lua auala o lona mai na mafai. O le muamua - a o loʻo aliali mai i le taofia taimi, o le iʻuga o tagata faʻatau ma agafesootai o tagata. O le OCNet tulaga lona lua o se tagata e fausia ai se nofoaga malolo.

Ou te vaʻai totoʻa ma le latalata i tuutuuga faʻatasi ma la matou Kenese. Moni siosiomaga o par-meaafale, ipu, ma isi mea o se faauiga o faamatalaga na lafoina i le Meleniuma. E le gata i lea, o lenei faʻamatalaga e mafai ona taulai atu i le nofoaga ma le 30, ma le 200. A e nofo i lalo i le laulau, e le mafai ona e taunuu i Wongolov o le pepa ma le mafuaʻaga o lenei mataupu na suia ai le tele o Aikupito o Aikupito o Aikupito. Toetoe o tagata epoich tagata saili i se cochimal racetat. Na faanofoina i le naunautaiga lautele e le gata i le tofo masani ma foliga, ae o mea sili ona manaomia o le mafanafana.

I nai tausaga ua mavae, na tago ai le matou papote o le mafanafana mama a le averesi o mautotogi (tulaga lelei, umukuka masini, ma isi. O le mea moni o le vaega o le tino faʻamalieina sa suiina mai le vaega o "meamea" i le vasega o le "matagofie" ma le "Uili o le Aufaigaluega ma le ata.

E le talafeagai le Davit i le upu ", ona o lona malamalama" sisifo ", e le mafai ona suia ma suia i le faʻaaliga" (alatoto i le ala saʻo). O le aso o loʻo matou talanoa e uiga i le mamanu e tusa ai ma mea e sili ona ese, o nisi taimi o mafuaʻaga o le ata o le tamaʻitaʻi o le olomatua i le intercontal buntics. O le Alamanuia Arestics sa taua tele le sao i le atinaeina o le manatu. O le mamanu o le mamanu e ese lava lea e tulaʻi mai i se maualuga maualuga o le tele o mea gaosiga. IVot ua uma ona avea o matou nei ma le taimi nei e faia le atoatoa o le komepiuta, taavale ma TVS o le lata mai lata mai.

O le tatou ulutala o le a matou talanoa e uiga i totonu o le totonu o mamanu ma e uiga i le mamanu o mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, meaafale, ipu, masini faigaluega. Peitai, o nei mea taua uma o le a fiafia iai tatou, muamua, o se vaega taua, a o se itu tuʻufaʻatasia o mamanu i totonu.

Muamua iina ... ata

Afai e te manaʻo i loa, ae le o le postpiting, alu i le faʻataʻitaʻiga o mamanu, e tatau ona e iloa o le galuega a le pule filifilia e matagofie ma mai ai. O le a matou taumafai e faʻailoa ona tulaga autu.

I le va o le faʻamoemoe, o loʻo iai na o lou mafaufau, ma se faʻapitoa i totonu- "mamao o le tele tele". Amata i S. Ata . O le a mulimuli mai poloketi Lea e ono iai se fuafuaga, faʻataʻitaʻiga, vaʻaiga, faitau vave i puipui, tuʻutuʻuga poʻo le faʻataʻitaʻiga komipiuta. Le isi tulaga- Tagata faigaluega ata talanoa atu i le au fai mea o loo i ai.

O le uluaʻi vaega o lona uiga, o le mea moni lava, o loʻo tusia ai manatu i mea faitino, o le fausiaina o le fuafuaga mo oe lava. O ata e tatau ona faia sina mea e te mafaufau ai e uiga i le filifilia o le sili. E masani lava, o se tagata poto masani e masani ona faʻamalosia ai lana lava filifiliga i le tagata faʻatau, e aunoa ma le faʻaleagaina o le taufaasese o filifiliga. I le tulaga o le ata, o le manatu o loʻo tumau pea le faalavelaveina o lau potu faʻapitoa ma lona umi, lautele ma le maualuga.

O le galuega o le poloketi o le tuʻuina atu lea o se manatu o le iʻuga moni, e fetuunai auiliiliga ma fatuina le faʻavae mo le emo o le fatu.

O le galue saʻo tuʻu saʻo i le atoatoa i le mea. I ou mata, i luga o fuafuaga faʻapitoa ma tapulaʻa, ua soloia pa ma fou, le faitotoʻa faitotoʻa ma le faʻamalama ma faʻamalama. E mulimulitaʻi i le tusia lelei e tatau ona sili ona saʻo. I mea uma lava, o loʻo e faʻailoa mai, o le a faʻataunuʻuina, e pa le a afio mai, e paʻu, e puipui. Ma o taunuuga o le le saʻo pe e faigata ona mafai ona toe fetuutuunai.

Matou te faamoemoe o le mea o loʻo i luga e le o vaʻaia oe, ae na mafua ai le ola fiafia. A leai, e le aoga le amataga. Taumafai e faʻatino se tasi pe sili atu o faʻamatalaga faʻamatalaina i luga o lau fale mautotogi pe itiiti ifo i le tasi potu. Lesona aoga o le a lelei aʻoaʻoga mo le atinaeina o lau mafaufau loloto.

Ae oʻo lava i taimi uma e alu ai e faʻataʻitaʻi, e tatau ona e masani ma le manatu faapito. E masani lava, o tagata o se tasi o latou galuega e tautala latou, malamalama i na o le lava gagana. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo tilotilo tagata fai polokalame. O le tagata masani e masani ona manino o le mea o loʻo latou talanoa ai. O le aʻoaʻoga o mamanu ua sili ona taua ma manatu faʻapitoa ma tuʻutuʻuga. O le mea lea, muamua o mea uma e manaʻomia e malilie i ai le gagana.

Lua punavai ma 43 lautele lautele o le mamanu

O le mamanu o loʻo i ai taimi e le gata i lea i itu e lua, e lua miracho o tina mamaʻi o poto ma i le yome tekinolosi. O le mea lea, o le gagana o mataupu e vaevaeina i ni vaega se lua. O le muamua e mafai ona tofia e avea ma "faatufugaga", lea na oo mai mai le "matutua" ituaiga o vali ata, le vane faatagata. O mataupu ia o le lautele ma, e taua le maitauina, faʻataoto mo tagata uma ma tusiata: faiga ma stylization, avanoa ma le siosiomaga, tuufaatasiga, vaevaega, palasitika, fati, tusi, lanu, malamalama, faatusatusa ma nuance, luga ma uiga.

E pei ona e loloto, o le lisi lisi o le a faʻalauteleina teisi. O nisi o le lisiina o mataupu tatou faauigaina o se dality fananau mai i le siosiomaga uluai, mo se faataitaiga, le avanoa ma le malamalama, vaevaega, tusi ma luga. Aa manaʻomia pe a manaʻomia ai, e mafai lava ona suia pe aisea e manaʻomia ai le pulea o metotia faʻapitoa metotia. Solo, lanu, faatusatusa ma le le mautonu, fale , vaega susulu - o le mea lena Le fiafia ma mataupu faavae o le siosiomaga suiga.

O le vaega lona lua o manatu na sau mai le fanua o tekonolosi, mamanu ma fauina, o lea matou te faaigoaina "faapitoa". Konchnic Onestss e uiga i uiga Toe Fausiaina, Toe Faamimaloina, Tusitusiga, Vaʻaiga, Zolong, Seti, ata, ata, ata, ata, fuafua, module, fuafuaga.

"Faʻamatalaga faʻalilolilo" e leai se tulaga e le mafai ona nofoia le "Assictic". O loʻo lafoina i le faʻaliliuga o afā ma faʻaputuga manatu faʻapitoa i se gagana aoga. O lea, o le manatu faavae o le faafilosofia "avanoa" i le faaliliuina i le gagana faapitoa avea ma se "cubage" ma a faapitoa aofaiga o mita, ma le "lanu", e, oi talafaasolopito o le tuuto atu i le lalolagi atoa i le tele o suesuega, e tutusa i le tuutuuga "Tatalo" ma "lanu". E manino lava, e ala i le alu i le tulaga o mataupu tau tomai faapitoa i lana galuega mamanu, e vavalalata latalata atu i le embodiment moni o le manatu o le olaga. O le Avataga mulimuli ane o taumafaiga a le au fai ina iai i le mea moni o le manatu e avea ma le poloketi, ma o le galuega o se tagata taʻitoʻatasi e talafeagai mo le ola filemu.

Lafoi le liʻo o mataupu i vaega taʻitasi lua, o le a tatou faʻatino le aofaʻiga o nofoaga. Tatou amata i le tusiata manatu.

Rusia-Designer Preybooks

Aso Lulu - O le faʻamoemoe lea o le faʻafitauli o le tagata ma faʻatulagaina e le tagata mamanu poʻo le tusiata. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le le paleni o le paleni ma se parade o loʻo tupu ai le nofoaga ma meafale o le "o meataʻalo e fausia ai se" malama-sioa ". O le faʻamatalaga o le ofisa ma le tamaoaiga ma le talafeagai o meafaitino o meaafale ma o le malamalama e uiga i le Aso Lulu o le Aso Lulu, o loʻo iai se galuega. O le galuega o le nofoaga faʻapitoa gaioiga e tatau ona e faʻaalia manino ai oe o galuega ma mafaufau i le ata o le lumanaʻi o le siosiomaga, vavalalata o le potu malolo.

Avanoa E mafai ona e valaʻau "faʻamautuina le gaogao." O le a matou taumafai e tuuina atu ia matou lagona: O le lifi o loʻo liusuavai ma se laufanua e fesoʻotaʻi, ma le laufanua mama, i le St. Petersburg. O le avanoa e valiina e mafai lava i lagona, e usitai i le finagalo o le ua tusia ma i le taimi e tasi, na suia, e sui ai uiga ma uiga o le tagata. O le tagata mamanu, o se tulafono, e feagai ma le avanoa i totonu. VOTCHCHYCHI mai le tusiata fatuina o se taulaga i fafo o le siosiomaga. O le avanoa mo le mamanu o lona uiga e tusa ai ma le mea faigaluega mo le musika. E afe ma afe o faʻamalologa e fanau mai i le fitu tusi. Talu ai o tatou avanoa o le tolu-itu-umi, maualuga ma le lautele, o lona uiga o le tusi iloga e tolu.

Agavaa "Uuina" lau avanoa, faʻavasega ma faʻapitoa ai le faʻailoga o loʻo taʻua o le faʻavae o le faʻavae. Knatis mafai ona faʻailoa i le vaega o sone, o le anoanoai o le autu ma le lua. Tele e masani ona tupu i le ogatotonu o le tuufaatasiga o le fale. O le taofia o le nofoaga o le ogatotonu, o le taimi lea na tau le ola o le tusi saito, sa i ai ma le loto o Roma, i le ogatotonu, ma, o se uo o le nofo -O le uso na avea ma uo o aiga. Afai e te fausia se fale pe toe faʻaola le fale mautotogi, taumafai e mafaufau lelei i ai ma agai i luma ma tuʻufaʻatasia le semictuc ogatotonu o le nofoaga o nofo ai. Tele taimi, o le ogatotonu o le potu malolo po o le 'potu' ai. O se nofoaga tuufaatasiga o le potu 'ai poʻo le laulau' ai, o se togafiti maso, o le TV, o se mekasini faʻapitoa, pe ogatasi ma tu ma aganuʻu ma le aiga o le olaga.

Afednic, o le axal, o le mataga o le a tuʻuina atu i se isi mataupu. E naʻo lo matou matauina o le uluaʻi faʻafitauli o loʻo i taimi uma e fiafia lava i tulaga o.

Fetaui Matou te iloa nisi o tusitusiga o le numera o le matematika o se fua faatatau o vaega i le va o le tasi ma le isi ma uiga o vaega taitasi i le atoa. Na faʻaalia manino atu i vaegalauga faʻapitoa le avea ma sui o tagata e uiga i le fealofani. Na maua i Eleni anamua le fua faatatau lelei o tala taua na igoa o le "ulutala vaega" ma e manatu e sili ona atoatoa.

I totonu o le ata o totonu i le faʻamatalaga o loʻo faʻaopopo ai le tele o mataupu, ae o le tagata sima.

O le faaupuga o le "tagata - fua o mea uma" o lona uiga moni ua taua i lalo: o le le fiafia o le tagata averesi, ona lima ma ona vae, o le maualuga o le potu, o le lautele o le faamalama ma avanoa faitotoa, le tele o le faasitepu ua tuʻufaʻatasia le faasitepu. Leitioa a a le o le Medic system e fuaina uma e "tino vaega" - tulilima, fatuga.

E manaʻomia foʻi vaega faʻapitoa e ausia ai le mafanafana faamafanafana. "Taumatau" ma "sese" o le "o manatu o le faʻaaogaina i totonu e masani ona faʻatapulaʻaina. O le a le matagofie mo le maualuga Tech style, teuteu mataga mo le gothic, ma le area ver. I le fausiaina o le Aso Lulu e te manaʻomia pe o se ata i le fale, e mafai ona e faʻaaogaina le saʻo lelei vaega. Kymera, e i ai le faamoemoe e toe gaosia le gothic avanoa. Ina ia faia lenei mea, matua faʻateleina le maualuga o le pa e faʻatatau i le potu potu (pe a iai se malosi e salu ai), faʻaopopo le faʻavae o lona lautele ma le "tofa ". Afai o loʻo e galue pea ma le vaeluaina, decor ma meaafale, ona liliu lea o se specctuacular stratelization i lalo o le genetici faiga. I se isi faaupuga, o le vaegaau o se tasi o vaega sili ona lelei.

Ma sa faagasolo faatasi ma sui, e sili faia pepa! Eseese faiga o vaega o loʻo tatou vaʻaia i soʻo se sitaili - mai le baroque i le mimilo. O loʻo suia muamua i lalo, muamua le sē e se tagata ma, ma amanaia faʻatasi.

Sitaili E masani ona atiaʻe mai le tele o metotia gafataulimaina ma faʻatupuina le i ai. O le toe faia o tagata moni i totonu o soʻo se tulaga faʻasolopito i lona mama uma e le mafai ma le aoga, o loʻo i ai uma tagata i lona taimi. Fatufatu o le tala faʻasolopito o tala faʻasolopito i le nei aso o loʻo taʻua galue . O le aso, o le styligization o se taʻaloga le mautonu ma faigata ma se sitaili e maua ai le foliga o le totonu o le tagata faʻapitoa. O lenei faʻafitauli e le toe faia metotia aloaia metotia, ae o le mea moni, o le faia o uiga sili ma uiga o le sitaili, e aofia ai ma fale faʻaonaro. E le manaʻomia le toe gaosia o le potu o le taumalulu pala i luga o le lona fitu o afi o le fale poloka, o se o le le faʻamalosi o le vasega. Afai e te manaʻo e faia se siosiomaga فصل mo le fasefulu sikuea mita, e sili atu le faʻasino atu i sitaili. O se auiliiliga auiliiliga o metotia o le faʻatulagaina o le fale matou te tolopoina le tusitusiga i luga o le sitaili o sitaili i totonu.

Fufusi - o se toniga o le sui o gaioiga poʻo elemene, le iloa pe faʻatulaga, faʻatino e le tagata, taʻavale, i le natura, ma isi .. O le uluaʻi agavaʻa matou te lagona mai le fanau mai o le tata o matou loto ma o se suiga o le ao ma le po. O meaola e ola i totonu o le malosi o le le tumau. Na faʻaaoga e le Vapena ma le mamanu o se auala faʻaalia e fai ai le ata o le fale poʻo le faʻaalia o se mea manino, e faʻailoa mai ai "le monotony ma monotony. E mafai ona faʻamamafa ai le tau o le sili atu le taʻuleleia o le sili atu o le sili atu le taʻuleleia o le sili atu o le sili atu le taʻuleleia, manatua le faʻatonuga o koluma o koluma o le vaitaimi masani. Inu, fegalegaleai, pei o Jazz Contravisetion, e uiga o le uiga o le postmodern avanoa.

Rhythm e tupu Palasitika (laina), malamalama, lanu, lanu, leo leo ma avanoa.

Palasitika , pe, a leai, o le laina laina o le tulafono, o se ituaiga o le autu, faʻapitoa i lalo ifo o le mataupu poʻo le mamanu ua setiina. Sea elemene maua ai o se vaega le masani ai o le faʻamalama, puipui puipui poʻo le taualuga. Afai o iai sau tafatolu poʻo le lapotopoto faamalama matala, mafaufau o le palasitika poʻo le oval o loʻo tuʻuina atu ia te oe, ma lagona le saʻoloto o le vaega o le fale mautotogi. E lelei foi le mea ese poʻo se meafale e faʻapea foi ona lelei o le vailaʻau o le palasitika. Afai o loʻo e lototele i le fanua o faʻafiafiaga ma avea le ogatotonu o le potu o le potu o le Taitai o le Taitai o le Taitai, Toe fai le leo o le ata o le pito i tua, lima i mea le mafai ona matauina. O se laina poʻo se pepa, o loʻo fai mai lava i le avanoa, ma fausia palasitika (laina)

Afai e filifilia le Valivali Valivali lanu, fai mai, samasama, ona avea lea Valivali lagona totonu. Lanu samasama, amata i le ala savali, e le solomuli ma toe fai i le lanu o le kapeta o le potu malolo, o Lammpro, Sofa Pili, ma isi. O lenei o mea mai mea ese, faʻatasi ai ma mea eseese o le paleni, ae o latou lanu pe a tatou ausiaina tonu le fesoʻotaʻiga, ma le faʻaupuga. O le a oʻo mai le ala o le a faʻaleagaina ai faiga.

Faʻavasega o le faʻatulagaina o tulaga o le tulaga maualuga o le vaʻalele maualuga. Peitai, e mafai ona avea oe ma le lotu i lenei mataupu.

Lanu - O se tasi o elemene sili ona taua o totonu (o se lanu lanu i totonu e faigofie lava). O le galue galue, o le lanu e faaaoga ai le lanu Eseesega, ala ma le lagona . Muamua sitepu i le filifilia o le lumanaʻi Palette, mulimuli i le nofoaga fale. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i totonu o le sitaili o le sitaili o le maualuga-tekonolosi e mafai ona fausia i luga o lanu e faʻatusatusa ("matua" o loʻo faʻatagaina e te faʻaaogaina le pupula, matala. Lanumoana, samasama, lanu viole, mumu e tu e tusa ai ma tulafono a le Aseta-Gardey vali, o lona uiga o le potu o le a faatusatusaina le po o le po o le a faatusa ai le pop.

I totonu o le faafiafiaga, o le avanoa ua faʻaalia, faʻasaʻo mai le tasi vopme i le isi. Afai e te fiafia i lau vasega, aloese Eseese - Ose suiga o suiga o voluma, pesega, malamalama ma lanu. Lenei lau talimalo galue e le o se eseesega, ae faagaau . Ma le faaeteete ma le taofiofi "tu" le lanu lanu o le tasi i le isi. Fai ina ia o le avanoa o le a faʻaalia muamua le avanoa, ma sologa lelei le liliu i le isi e aunoa ma le malosi, o fola o le foloa, e aunoa ma le maualuga o le foloa.

O vaega uma o le totonu o le totonu e le mafai ona tasi lanu ma leo. Mai le fegalegaleaiga o lanu ua fanau mai Lanu . E mafai ona filifilia mo le taʻamilosaga lautele faʻatasi ma mo potu taʻitasi vavaeeseina. Valivali, e pei ona e iloa, e tupu i le mafanafana ma le malulu. O mea tatou te tusia o le a tusia ai lanu uma ma foliga o le afi, mai le auro samasama lanu toʻotoʻo, faʻamaʻi o le vai ma le lagi: lanumoana, lanumeamata, lanumeamata, lanumeamata I le tele o auiliiliga e uiga i faʻafitauli o lanu i totonu, o le a tatou talanoa e uiga i le alalaga mo le tele o lanu ia tatou faʻaaliga taua.

Ma, na e faia loa sitepu muamua i le galuega o le mamanu ma tulimatai atu le malamalama i ana tulafono. E le afaina pe o le a e faia totonu le totonu lava, pe talitonu i se polofesa pe amata ona faia au mea i luga o le pepa pei o ni ata tifaga. O le mea autu o le mea lilo o le a tatalaina o le a tatalaina.

Faitau atili