Talanoaga nofoa ma sofa

Anonim

Manuvai nofoa ma eletise eletise. Faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i luga o le maketi a Rusia, gaosi oloa ma tau.

Talanoaga nofoa ma sofa 15493_1

Talanoaga nofoa ma sofa
Elestofia.
Talanoaga nofoa ma sofa
Faalauiloa Mavaega Massage Tapunia, Iapani.
Talanoaga nofoa ma sofa
O le maaleaiga maaleale Artaischar, MMS-770 faʻataʻitaʻiga o Euroketon, Sepania.
Talanoaga nofoa ma sofa
O mea feololo na suia ai le nofoa, faʻataʻitaʻiga n 9075 o Hellala, Siamani.
Talanoaga nofoa ma sofa
Maso le nofoa o le ponopopoly, Siamani.
Talanoaga nofoa ma sofa
O se tagata filifilia ua filifilia Sofa i le faipule o le sosaiete, Siamani.
Talanoaga nofoa ma sofa
O le ulutala, o se vaega o se mea ua tagofia ai le nofoa faafuasei ma le laulaufaʻatasi;
Talanoaga nofoa ma sofa
Mantaige Tanging, faʻataʻitaʻiga N 7057 o le Prinopoly, Siamani.
Talanoaga nofoa ma sofa
Faʻalautele Mavaega Mavaega, Faʻataʻitaʻiga n 7939 o Helela, Siamani.

Alualu i luma le alualu i luma, e televave le faʻatupuina o masini, liliu i luma o le fale i se masini otometi. E oʻo i elemene o le atamai ua foaʻiina i mea masani pei o nofoa ma sofa. O lenei masani? Pe ua uma le mea moni?

Ua e faatofuina lemu i le manava o se nofoa le masani ai. O le paʻi i le tamatamai lima i le unar e pulea le vaega o le ma le tulaga o le tino i le avanoa e amata ona suia. Faatasi ai ma le fesoasoani a se feoai masani, vaivai vae o loo tutuli toetoe lava i se tulaga faalava. O le pito i tua o le nofoa o loʻo fafagaina i tua, o le ulu o le ulu o loʻo maua ai le mafai ona mafaufau i fafo atu o le faʻamalama (o le robot mo le laʻesega uʻamea). O le toto o le matagi foloina le faitotoa o le faapaologa. Na tali mai le aliʻi i lenei mea ma le lelei le siʻitia o le vevela o le galuega i luga o le alofa i le paʻi atu o le paʻu moni. Mai le Stereo failauga faʻapipiʻiina i le ulu taofiofi o le sasaina o le faʻamalosi o musika. Faigofie ma le le lelei le magoto i le moe moe. Pe a ma le lua itula, lagona lagona faʻailoga, faʻalogo i itu o le nofoa, ua faʻamalosia e ala i luga. I totonu o ave o le nofoaga o le la o le la o le pito i tua o le robot-invuum clainer tolotolo i le kapeta i le sailiga o le seasea o se mimiti.

O le fesoʻotaʻiga fou o le Pusa Pusa o loʻo faia ma le nofoa o loʻo faia e faʻatino ai ... toe faaleleia o le ua, tua, pels eria ma vae. Ina ua maeʻa le sefululima minute o le paʻu, tootuli, paluga, patchs ma isi faʻafitauli na gaosia e ala i musika malolosi, oe toe sauni mo le galuega faʻamalosi.

E te manatu na matou ofoina atu ia te oe se vaega mai le isi tala matagofie? Sese, tamaloa. Ua tusia le vaaiga mai le natura. O nofoa sili o le fale, e uiga i le tasi lea na talanoaina, tuʻuina atu i Rusia ia le itiiti ifo ma le lima oloa mai fafo. Ma e le gata o manu, ae o le transterster hefas, toso mai i fafo o latou foliga i lou manao. E manino lava, i le lalolagi meaafale oloa na o le muamua laasaga. Ae ua uma ona filifilia le tulaga: O le lautele o le otometi o meafale fale na amata ona (ae ui i lea, ma mea faigaluega i aiga). Ma sa faavavega faafetaiai ma le amataga o le Mesefulu tolu.

Ina ia aua neʻi i ai le le amanaiaina, vaʻai i nisi faʻataʻitaʻiga o le eletise eletise a le eletise

Iapani auala e maua ai le malosi

O le naunautaʻi o le Iapani i le otometi o tagata o loʻo siʻomia mea e lauiloa. O mea taua o le atunuʻu o le atunuʻu o le siʻitia o le la e iloa ai ni nila o mauga ma Magimet. Ma, e ala i tala faatusa, Talitonu pe a fai i le olaga o se nuu faaonapo nei, leai se taimi e tumau ai pea mo taʻaloga ma taʻaloga, o le aliʻi sili, o le nofoa o le fale. I le tulaga lea, o masini maka e pei o le sili ona galue e toe faʻaleleia le malosi o loʻo maua ai le taua tele. A uma mea uma, e le pei o se tagata, e le i vaivai lava le nofoa. O le a le fetuu ona lagona le fiafia i le Alii o lo o nofo ai i totonu. E mafai ona e faʻaaogaina le nofoa o le Massage i le ofisa ma i le fale, i le taele ma le lalelei o le teine. Ma o le taligalu poto o le gaosia Iapani o le "alualu i luma" i latou o latou e tutusa.

Faʻalauiloa nofoa o le aiga Iapani e ofoina atu e le tagata faʻatau a Rusia e le kamupani Siamani-tufatufa atfa, - o le iʻuga o le tele o tausaga ma tagata mamanuina. O taumafaiga tuʻufaʻatasi a nei faʻapitoa na atiaʻe ai se polofesa o le eletise, e mafai ai ona tatau ona amanaia le tuputupu aʻe ma le ituaiga o tagata taʻitasi. O lenei faiga e fesoasoani i le malologa, maloloina le maloloina, e maua ai le malosi o le vevesi ma le vaivai, toe foʻi le manava, faʻaosofia le toto o le toto. E tutusa faʻaalia uma le auai i tagata e taʻitaʻia se olaga faʻanatura ma le au faʻatonutonu o tomai malosi, taʻaloga taʻaloga ma fasiga.

I Pale, Lonetona faʻataʻitaʻiga, Berlin, siliva o loʻo maua ai le faʻaseʻe ma le gatete ituaiga o massage. Roller Massage o loʻo faia e tusa ma le metotia o shitatsu ma aofia ai le faʻalumuina ma le paʻu o maso o maso o le pito i tua ma le pelvis. E mafai ona auai uma ma le lotoifale. O le gatetega gatete ua mago, ma i le Paris-Pay Model ma Pelvis.

O le pito i tua ma tu mo vae o le Driven mai le mamao le puleaina ma le foloa o loo i lalo o le sili ona talafeagai mo le nofoa o le nofoa. O le Berlin faʻataʻitaʻiga faʻatagaina le tino e fai se tulaga faʻa-laʻasaga, i le Pris faʻataʻitaʻiga, o le tulimanu o le lagolago o le lagolago i lalo o le vae. O le Pris faʻataʻitaʻiga e manaia ma o le mea moni o le musika stereo system ua fausia i lona ulu. O lea, e te faia se tulaga talafeagai i le nofoa, i le lisi i luga o le Pusa Pubnel Filifili se tasi o polokalame a le tolu ma le malosi, ma feololo ai le tino mo lona faatinoga. O le fale-i totonu o le komepiuta e faʻatonutonu ai uma tulaga o le faʻagasologa. Massage e faia e le Spring-utaina Roller paga i luga o le synthetic po o laina lanu o le nofoa. A iai se sone poʻo se tulaga e tatau ona faateʻeseina aemaise, e mafai ona faʻaaogaina le pulega mamao e faʻatuai ai le vevesi o elemene, ona faʻaauau lea o le faʻatinoga o le polokalama.

O le faʻataʻitaʻiga o le tele o nofoa o le aiga o loʻo i luga o le sefulu o filifiliga i luga o lanu, e fesoasoani i tagata mamanuina e "ulufale" nei mea aoga i totonu o le tele o tagata. O le tau o le aiga o se tasi o le maualuga: mai le $ 3,600 i le 4200. O le tauvaga moni e Iapani tele-tele nofoa o le Spanish Campoketon o oloa o le Sipaniolo pule (MMS-560, MMS-770 faʻataʻitaʻiga). Taʻitasi o le tolu o ituaiga o massage - rubbing, sipili, o le sipaniolo-coupon ries e mafai ai ona e faia ma eseese malosi. O le sili sili ona matagofie le faʻatonuga, cides, e tupu pe a puleaina le faʻamalosiʻau o le taufaʻamataʻu elemene faʻaaoga se lagona maaleale (sensor). Faigofie, feololo ma maualuga (taʻaloga) tulaga maualuga maualuga aofia ai ma le faʻateleina o le siʻitia o le mamafa o le faʻatauvaʻa o elemene i luga o le tino. O le mea moni, o se nofoa e le o se tagata poto masani a le au fomai, ae o lona "tamatamailima" e mafai foi ona faia se gaioiga lavelave. I le taimi lava e tasi, o le tulaga o le faʻatulagaina o le tino o loʻo faʻapipiʻiina na o ia lava e faʻaaogaina le faʻatulagaina o le tulaga o le vaega (e oʻo i le 9 sone i le lautele faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga). Manatua o le tolu o ituaiga o massage e le mafai ona vave seti. O le aʻafiaga o le faʻagasologa o le faʻatonuga i totonu o le Taitai o le MMS-770 e mafai ona faʻamalosia pe a e faʻaaogaina le faʻaaogaina o le virtual break. Mo lenei, o le tagata o loʻo tuu i luga o le faʻapitoa mata-tioata ma stereo e siomia ai o ia ma le siosiomaga o le sami i le matafaga o le sami, o le taumafanafana, faʻapipiʻi i le tautotogo i le tautotogo, ma isi. O le tau o oloa e mai le $ 3,000 i le 4000. O tagata e ona o le nofoa o faʻataʻitaʻiga NN 7939 ma le 9075 (e tusa ma le avanoa i luga o le nofoa o Herod Hoolter tua. O lea, o le malosi o le massgia o loʻo faʻatonutonuina. O le mea na faia o le Superlasti Mea ma e tolu tikeri o le malosi: vaivai, feololo ma tautotoma. O loʻo taʻua ai o nofoa e mafai ai ona e faia ituaiga uma o faʻafitauli, faʻaaogaina i nofoa vevela ma tua. I le faʻataʻitaʻiga n 9075, o le vabrations massage e sili ona aoga. O le pule o le fale ma le poto e sili ona talafeagai mo le faʻatulagaina o le nofoa ina ua tape le moli. Oloa faasino i le tau tutusa vaega. Ae i le taimi nei, o le a faʻafeiloaʻi ma le malosi le manaʻoga mo "Smar" mea, na fai togafiti o le Kamupani a Siamani HMF ua uma ona tupu ai le faʻalavelaveina o nofoa. Nei faatemokalasi faʻataʻitaʻiga o le faʻamafanafanaga, pressdige ma le malaia. Aoina i luga o moli mama uʻamea ma teuteuina i mea synthentics, latou, latou, o loʻo faʻaaogaina i se masani masani o le nofoa, tamoʻe ai le tele o le umi o le nofoa ( tauau, vili, pelvis, vae), seti se tasi o le fa tulaga o le malosi o le taualumaga. O le tau o nei oloa e mai le $ 600 i le 900.

O faʻataʻitaʻiga uma o nofoa e faʻagaioi ai mai se voltage ma se voltage o le 220 v (o le fausia-i totonu o le corrd ua umi o le 2-3 o le eletise (mana eletise i le 200 w). Moni, latou te manaʻomia Eurores. Ma o le maea e tatau ona ufiufi ina ia aua neʻi e matua e uiga i ou aiga e uiga ia te ia a o le ae maua se pisa. "

Peitai, i tulaga o le "Kayfa", na le taofia ai nei tagata tauloto i nofoa ma mafuta lelei ma le mafanafana ma meainu. Alee, ina ua maeʻa ni ituaiga o soʻotaga, e matua laʻee le nonoa, faʻalautele le fiafia i le malolo ma malologa. Ma o le a se mea sili atu mo lenei mea nai lo le tuai, agalelei, faʻataʻitaʻi solu taimi!

Tausiga o le le aoga i luga o le taulaga o le talafaasolopito

O le a le mea mo le tagata Rusia Sofa? Le itiiti ifo, le potino o le le mautonu o le paie. O le sofa alofa i mea uma, aemaise pe a lapoa ma malu. O se faaaʻoaʻoga, valat ¯ ae ma lē na i ai i le 'āiga o Iʻasa Ilylyich, oe na' ou iloa i le paʻepaʻe o le aoauli o le tupua. O se faʻataʻitaʻiga o se uo Ruzy Rusia sa matua le lelei lava e oʻo lava i le Siamani faʻasaina. Ma o lenei ua uma ona vave le vevela ma le faʻaituau i fafo atu i fafo o Rusia quintes o Rusia-Siamani paie ma le aulelei sonsas ma tagata eletise e faʻaaoga le vaega faʻatonutonu.

I le faʻaaliga mulimuli a Moscow "Euromebel-2000" O le Multifanation Heartrut, faʻaalia ai le Siamani Forms Herolabel ma Elastorfor Plstereb. Rusia Guentart o le Transforforated potu 'Meafale "Transformer" (Ivantermer "Rescow Readcow Regives) Ae paga lea, a o le maualuga o fuafuaga eseese mo le faasaolotoina o mea faapena. Peitaʻi, o tagata rusia ua seleseleina mo se umi, ona, lea, e tupu, e vave lava ona leʻi mafai.

O le a le mea e tupu ai le faʻataʻitaʻiga mo se malologa lelei? Aoina i luga o le faʻavaʻa o le Beek, o Archarau ma Sofas ei ai le "faʻatumuina o" o le fogafale o le palasitika, teuteuina i le fola mai le gutu. O le nofoa o loʻo faʻauʻuina i le poloka o le cylindrical faʻamalosi pito i luga poʻo le faia o vaipuna o le faʻateleina o le lalagaina. I fafo o le mamanu ua teuteuina i le Grindy ma le tumau mea faʻaiʻu mea faʻavae i polymide poʻo le paʻu (gaioiga poʻo le natura) eseʻese lanu ma lanu. O le suiga metotia e ala i le kisiboxes e fesoʻotaʻi mai le tasi i le fa eletise eletise (faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga ma le mafuaʻaga o le oloa). O motors o loʻo faʻalauiloaina mai le faʻatonutonuina o pou o loʻo i luga o sofū uma sofa pe i le tasi itu o le nofoa. O le faamafanafanaga o loʻo faʻaogaina e faʻatonutonu ai le tulaga o le tua, ulu taofiofi, faʻalautele i le manaʻo o le pito i luga (i le sofa) i luga o le nofoa vae (i le nofoa). O nisi faʻataʻitaʻiga ua faʻaaogaina ma le eletise eletise. Aemaise mo tagata ma tino le atoatoa, o se nofoa maualuga maualuga ma uili eletise e gaosia. E ui i lea, o nei mea o ni vaega autu.

O nofoa eletise ma sofa e matua saogalemu mo tagata faaaoga o tausaga. Tagata gaosi tuʻuina atu i le lima tausaga faʻamaonia o latou galuega sili ona lelei. O le tau o nofoa - e oʻo i le $ 2000, sofa - e oʻo i le $ 3,000, o mea lava e tasi i totonu o le faʻavae o le ulu (faʻalagolago i le faʻasologa) - mai le $ 4,000 i le 7000.

O le tele o lanu, ufiufi i le paʻu poʻo le mea lelei, o manu o le 702 faʻataʻitaʻiga mai ia tetherla posstermoben, 820 esstobret oloa e lelei mo tagata, e talisapaia le lotogatasi ma le lelei i mea. I se faʻaopopoga, o le tagata faʻatau o loʻo i le tulaga o le le tusa o le 30 modular vaega o mea faʻapipiʻi. Faʻaaogaina o latou, pei o elemene o le tagata mamanu, e mafai ona e faia se agavaa "i tua atu" mo le poto ma le lelei e agaʻi mai i le lumanaʻi Electromonical nofoa ma sofas.

O masini eletise eletise ua faʻaalia ai foʻi i tagata o loʻo mafatia i le fatu o le fatu ma le mageculoSefem system. Onostomics Nofoa e mafai ona faalagolago i luma, fesoasoani e tulaʻi i vae o matua ma le atoatoa.

Taimi i auala eseese e mafua mai i le miti a se tamaloa e uiga i le "talafeagai" moega. Manatua le faleʻola o Rusia, lea, ma le faigofie, ua siʻi le mea manaia o Emel. Poʻo se faasologa "Phanttom" i le onosefulu o fea o moega, Taitai ma Sofā tele na alu taʻavale i le lagi ma paʻu i lalo o le eleele.

Taimi nei, isi miti e faigofie lava ona avea ma mea moni. Ma e naʻo le mateina poʻo fea le mea e te alualu i luma Ash faanatinati. Masalo o le laina o nofoa, sofa ma moega ma se polokalama polokalama o le moe ma le alavai, masini mo le sologa i le solu. .

Faitau atili