Talia le fomai?

Anonim

Faalapotopotoga o le masani ai i le fale Booiley Auaunaga: Puipuiga ma le toe faaleleia o le tausiga o faiga.

Talia le fomai? 15497_1

Talia le fomai?
I le tulaga faigata o le "malulu" o le fale, e le mafai ona vave maua le "tagata solitulafono" i se tamaoaiga faigata aunoa ma le fesoasoani a se polofesa.
Talia le fomai?
A leai se pusa foloa, o se lit Network ma le numera o le vevela eletise e le mafai ona maua ai le vevela vevela i le fale.
Talia le fomai?
Faʻamamaina o le fafie ma auala ale o le boeir - o le galuega a si-tamapati, ae manaʻomia tele e faʻalautele le olaga ma faʻateleina ai le CPD o le boeler.
Talia le fomai?
Se seti o tusi lesona o mea faigaluega a le Oddust Company Bontone - o se auala taliaina o se auala faaeletonika kesi.
Talia le fomai?
E ala i le faʻaofiina o le fuaina o le auala i le vaifoo o le bouler, faʻaaoga se suʻega kesi, o tapulaʻa o lona faʻagaioiga e mafai ona fuaina: e iloa ai le lelei o le afi. Ina ua uma ona faʻatuina le Burner, o faʻailoga o lona faʻagaioiga e mafai ona lolomiina ma faʻapipiʻi i totonu o le boaile account.
Talia le fomai?
Afai o le burner e le mautonu, o le burner e sili ona fetuunai e le sapalai o le ea muamua ma le ea malulu. O le fetuʻutuʻunaʻi manifinifi o le sapalaiina o le ea e faia e ala i le siʻitia o le nozzle burner node. O faitauga uma o fetuunaiga o fetuunaiga o loʻo faʻamauina i le gaioiga o galuega na faia.
Talia le fomai?
Ia faamaonia lelei i le Rusia tulaga, Danfoss ma Suntec Beltec suauu e aoga tele pe a toe faaleleia tagata ponaivi.
Talia le fomai?
Le faʻatagaina ma le taimi nei o le taimi o vaega o tagata faʻatau - o mea e sili ona mama i le tele o tagata ofisa i le fanua o tautua na tautevateva.
Talia le fomai?
Lael Fieters ma Deeaours, E otometi lava ona aveese le ea mai suauu, fesoasoani i le sili ona lelei o le lalagaina.
Talia le fomai?
E tatau ona faʻamamaina ata i luga o ata mai le paʻu, a leai e tape le burner ma se filifili o puipuiga. E masani ona suia ni au fai mea fou. I le nofoaga tutotonu, o le Brioler Street Exchange o loʻo vave ona aveʻese mai ai le faʻaaogaina o se masini fufulu.
Talia le fomai?
Afai e te faʻatau suauu mai se tagata faʻatau se tagata faʻatau, o le a le taimi lava e liliu ai le pamu suauu

i totonu o le aumea o le uʻamea.

Faʻaluaina le atoa o le tausaga, i le tautotogo ma Autuna, e tofu uma foi ma se fale tumaʻo e tatau ona ou tolopoina o ana mataupu uma. Faatatau i lenei galuega, e uiga i faʻafitauli e ala mai i ai, e uiga i le faʻapotopotoga o le taimi e masani ai, nai lo le faʻasolosolo o se potu aʻoga Pouler ma o loʻo taua i la matou tusitusiga.

Tusa ma le manatu o le tautua, o loʻo iai uma matou - mai le poto masani (patino pe nonoina) faʻagaioiga o taʻavale poʻo le pipiʻi i fale mautotogi. E foliga mai, o ona faʻamoemoe faʻanoanoa e puipuia ai le toʻatele o ona "vaega" ma talitaʻiga ia malamalama i le penefiti ma le manaʻomia o le tautua. A leai, pe faʻapefea ona faʻamatala le mea moni o le numera o le au fai faamalosi e ese mai le tele o tautua? E manino lava e toʻatele o loʻo faʻatinoina e le puipuiga o le faʻavasegaina o le faiga o le tino. O nisi faʻamoemoe pea i Rusia "Amos." Ae e toʻatele i latou e faʻalumaina e le ola mama le faʻatuatuaina o tagata taugata faʻaulufale mai tekonolosi. Fasi. O le a matou taumafai e faamaonia.

E tatau i tagata ona iloa le tautua, o le tautua lea, muamua o le faʻailo ma le puipuia, ma toe faʻaleleia e matua leaga lava. O le kapeteni ma se faʻalavelave na mafua mai i fafo e ala i malosiaga i fafo poʻo le tagata e ona le sese o le tautua, e ui lava o le matai mai lea lava kamupani tautua o le a taunuʻu mai e aveese. E tatau ona tatou taʻutino atu pe a faʻamalieina le taimi, pe a fai o le 'au o tagata faʻapitoa o le a suʻesuʻe ma tuʻu i le taimi saʻo lava i le auala e mamao lava. E ui lava e mafai na o au nuʻu o le falealoa lea na maeʻa ona fausia ai nuu e tasi. I le atoa, o le maketi maketi e le afaina. O loʻo taʻua e le au vaʻa o loʻo faʻatinoina auaunaga i auala eseese: tautua, tausiga, auaunaga tuʻutuʻuga. I le taimi e tasi, o le faʻamatala lea i lona lava ala ma ofo atu ona o tulaga o le konekarate. O le mea lea, e tatau i ai le tagata faʻatau ona suʻesuʻe lelei poʻo a ni tulaga faʻapitoa, o ni aiaiga ma mo mea o loʻo ia faia.

Aisea ua manaʻomia ai

E tatau ona tatou le fiafia i latou e tasi (aemaise i le tele o tausaga ua tuanaʻi o le fausiaina o le faʻaʻaisa, ina ua faia e le au fai mea le lelei mafai ona galo e uiga i le potu bolir. Puipuia o soʻo se mea faʻamalieina o loʻo avea ma nofoaga faʻa-Rusia o se mea e manaʻomia atoatoa. Faamasino mo oe lava.

Muamua, o le tau o le faʻamafanafana o le faʻamafanafana faʻalua i le tausaga e toe faʻafouina ai le booler mode. I le tautotogo - e atiaʻe ai sina vaega o le vevela mo manaʻoga o se vai vevela, DHW), ma i le Pa'ū, mo le Winter Heatle ma Dhw.

Lua, e le mafai ona maua se mea e malie i ai i le lelei o le faiga. E masani ona tupu lemu ma le iloa mo le pule. O lea, o le mea pueata, o le mea pueata, o le afu o le paketi o loʻo ufiufi i laʻei ma le pefu o le ea (ma pasi atu i le boair tele. I totonu o le "ofutino" a le polero, mineral shimin faaitiitia le vevela o le vevela e mafai ona fausia i le lalagaina o masini ma paipa; O le asu paipa i luga ma le lalagaina ma paopao; O le vai mai le sys e faasino atu, o le mulivae lea mai ia i fafo - mea uma e manaomiaina i taimi uma ma o le ono mafai ona tupu i ni suiga ma le faalavelave. O lona uiga e le gata o le toe fai, o nisi taimi faigata ma taugata, peitaʻi e masani ai, faʻaopopo mafatiaga. Ae afai ei ai se tasi i tapulaʻa o le tino, ma e oʻo i le faʻapitoa foi e faʻaogaina i taimi uma ma faʻatautaia o faiga, ona mafai lea ona e 'aloese mai le tautua o mea lelei.

Lona tolu (i luga o le lisi, ae le taua), e le mafai ona faia ia amanaia foliga o tulaga o aiga:

- Faʻaititia o omiga i le kesi kesi i le 6-8 mbar (nai lo le 13 mbar), o se mafuaʻaga o le kesi kesi ua vaivai pe, e le sili atu, e le sili atu, leai se malosi, e leai se afa, e le lelei, leai se malosi, e leai se afa, e leai se afa, e leai se afa, e leai se afa, e leai se malosi, e leai se malosi, e le sili atu, e le sili, e leai se malosi, e leai se tasi, e le sili, leai se malosi, e leai se malosi, e le sili atu, e le sili, e leai se eletise. E tatau lava ona e manatua nei, o le tele o paʻu ua fuafuaina e galue i se kesi faʻamalosi a le itiiti ifo i le 20 MBAR;

- Faʻaaoga (i le le iloa pe le amanaʻiaina) o le le faʻamaoniaina o le suavai fafie: o le taumafanafana nai lo le taumalulu, ma le faʻateleina o vai. Ona o lenei, suauu pepa afi ma ni auupega o suavai vai fagu ua pupuni ma le sili atu o le boot (e oo i le 3-4 pakete mai le subsur i le tausaga);

- Faʻaletonu le eletise - toetoe lava o le uiga o le olaga o nuu i tua - o se matafaga moni mo faiga ma le faʻamalosia o le malu o le tau malulu. Ua tape le booir, ma amata ona malulu le fale, agavale mo le alofa tunoa o le manao. Aslumu (Tatou Valaʻau i le EqIDEMOC) o le uaea o le uaea i luga o le mana o laina e lamatia ai le faʻaʻaisa atoa o le fale. Toe fai pea e liliu i tagata mativa e masani lava ona maelega, ma o le a le mafuaaga lenei o mea sese ma, o lona uiga o mea toto i totonu o le tino;

- Voltage oso i totonu o le mana grid (mai le 150 i le 280v), feololo i le taimi o le taimi nei o le tau fua o le taugofie e aunoa ma le malosi (pei ona i ai) malosi oloa.

Ia, taʻu mai ia te aʻu poʻo fea o le a lagolagoina ai nei tuutuuga pe a na ia le fesoasoani? Ma o lenei fesoasoani e tatau ona faʻatulagaina. O a auaunaga o auaunaga tau tautua.

Avea ma kamupani tautua kamupani e mafai i soʻo se taimi o le tausaga, tusa lava poʻo le a le ofi o lou fale. Faʻataʻitaʻi e faʻaalia mai ai o uluaʻi mea, o le sili a neuve ma tupe o le a laveaiina ai.

Vailaau mo le ulu tiga

Sei o tatou mafaufau i se tulaga masani. Faʻafuaseʻi (o lenei e masani ona iloa o le "faʻafuaseʻi") i le taumalulu afiafi o le vevela amata ona teena. Tagata faʻatau ma le poto ma le Hermoras i luga o le auvae e le fesoasoani. Ona o soʻo se e ona e saʻo i le potu o le aufaatasi, o loʻo amata ai ona tilotilo, fusi le ulu, faitau faatonuga, o le a le mea e fai i se tulaga faʻapena. O lea ...

I le tulaga o taofi

Siaki:

- o le lautele o le voltage i le mana grid (tatau ona le itiiti ifo 180v);

pe o galuega e lalagaina;

- E i ai iina suauu i totonu o le tak ma e maua ai lona pamu;

- Pe e le o le pi mangel.

E le o tapeina le boair e se tasi o le fausiaina-i le puipuiga o le puipuiga (e ono i ai i le lima i luga ole kesi).

Mafaufau e oomi le ki amata mafai ona faia i se vaitaimi o le 2-3 minute, ae a leai o le toe faʻaogaina poʻo le transformer i le amataga o le ki.

Afai o le boiler o loo tamoe

Ona faigata ai lea o le tulaga. Sport Start- poʻo le le lava o le vevela o augatupulaga, poʻo lona mativa tufatufaina. O le lisi o mea e ono o le faʻatulagaina o le tino o loʻo i ai nei. Matou te faailogaina le sili ona taatele.

tasi. Le lava o le faʻapopoleina o le ea, vaʻai pe o le faitotoʻa ma faʻamalama o le Bouler Potu poʻo le tatalaina o le sapalai o le sapalai o le sapalai e le tapunia. Mafaufau, aua o le susunuina o le 1M3 Kasa, e te manaʻomia 10@em3 Air, ma mo le 1 kg o le suavai fagu i le 14m3.

2. Le lava o le faʻataʻitaʻiga - suʻesuʻe le chimney ma manava (alavai, malulu o le ea, o le faʻaitiitia o faʻaititia i le chim coung vaega ona o tupe teu).

3. O le poler "e le maua" vevela - iloiloina i luga (luga o puipui o le boailey na fausia ai se vaega o le bootner).

fa. O le pamu o le pamu e le aumaia ai le faʻaaogaina o le tau gafatia i le tino poʻo le le faia uma o ni faʻaaliga o le faʻatonuga o le faʻatonuga mo le pamu ua solia ma faʻaumatia ai le pamu.

lima. Le lava le faʻamalosi o le Coollant i le System i le System- Vaʻavaʻai mo le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga, faalua-faʻauma le polokalama, siaki le faʻagaioiga o le faʻalauteleina o tane ma le ea.

6. I se isi itu sa i ai le poloka (mafua mai i le tipi-ese fasi o palapala ma o lapisi i totonu o paipa i totonu o le paipa i totonu o le papepali. Na faʻatagaina e le Atua) - Saili ma aveese.

7. AERILAND OROMS sa fausia, o le mea e le vevela ai le itu o le autototototototo, muamua o le gaioiga o le ea, ona saili lea ma aveese le mafuaaga o le ea po o le faaitiitia, o le filifiliga, o le filifiliga mai le vai o le fafagaina, le ua leiloa o le le magafagafa o pakete, kesi le faatauina i taimi o palamea vaega).

valu. Sa i ai se fesoʻotaʻiga tuusaʻo i le va o le fafagaina ma fesuiaʻi o osofaʻiga (e faʻalagolago i le polokalame o le "fusiina" o le boraler potu)

iva. Pe ono tele le vevela vevela e ave le DHW system? E naʻo le tagata e tatau ona e vaʻai i le mea ma aisea ua faʻaaogaina ai le tele o vai vevela.

Ia, E faapefea? O e mafai ona e mafai o oe ma vave (pe a uma, le fale-z-z-z-z-freezes) malamalama i lenei labyrinth o faigata? Afai e "Ioe!", O le a le maliu tuaoi mai le fiaaai. Aesy- "Leai!" ... Afai o oe o se kamupani tautua, ona e le afaina ai lou ulu mai nei faafitauli. E naunau le kamupani i le mea moni latou te le tulai mai, ma e ave uma ai popolega.

Aua le laa i luga o le rake

Faʻamamaina o le faʻalauiloaina o tagata o loʻo aʻoaʻoina e le poto i mea sese a isi tagata, ma mafaufau i faʻaiuga e tupu mai i le faʻataʻitaʻi o le laki ma e le laki tele le laki.

E uiga i ituaiga suauu

O loʻo i ai le tele o le siʻitia o le faʻaaogaina o le tuʻufaʻatasia o tagata fai pisinisi, lea e mafai ai ona faʻaaogaina ituaiga eseese o le suauu, e leai se mafuaʻaga o le fale " . O le mamao lea o aai tetele, o le taimi o le faiga e faʻaalia ai le tele ma o le tele o kesi e maualalo le suavai. O filifiliga mo le faʻatauina o le lua uafu pe lua tagata polosi, kesi ma vai, ae le o le tasi tutoʻatasi; Pe o le lua tagata fai pisinisi o le tutusa ituaiga (vaʻai le tala "O a mai lau '" kiki "?").

Mafuaaga o le lipeatia o le faʻamafanafana faiga

E tusa ai ma iloiloga o faatonu mai auaunaga tau auaunaga, o mafuaʻaga autu mo le le manuia o le taliaina o faiga o le amuina: a) faʻaipoipoga a le tagata gaosi oloa (e oʻo i le 1%); e) mea sese i poloketi (luga atu i le5%); le lelei-lelei faapipiiina (tusa ma le 10%); c) O gaioiga le saʻo a le e ona i le taimi o le faiga o le faʻagaioiga (e oʻo i le 20%); o) Solitulafono o masani masani gaioiga (luga i le75%).

E uiga i le ie puipui ma tagata faipule

E le mafai ona faʻatau le sili ona lelei (i lou manatu) Fan burtrs ma tuʻu i luga o le sili (i lou manatu) brolers. E i ai le lisi oa latou faʻapitoa tuʻufaʻatasiga na faʻatagaina e le faʻaaogaina o le gogotkhnadzor. E aoga le mafaufau o le tau o le tau o le kesi afi ma o le tau o lo latou tausiga e foliga sili atu maualuga atu nai lo le vai-suauu. Ae, i so o se tulaga, o le faʻatuatuaina o le fata, e muamua lava, mai i le taʻavale. E manaʻomia e folau atu ia i latou ua uma ona faʻamaonia lo latou talafeagai mo Rusia tulaga mo tausaga o le faʻatuatuaina gaioiga - Mo se faʻataʻitaʻiga, o Gudeyot), Gurity).

Aemaise lava, o tagata Bentuone na maua ai faʻataʻitaʻiga na fuafuaina faʻapitoa mo lo matou tulaga moni, e faigofie ona latou iloaina e le mataʻitusi r i le pito o le faʻataʻitaʻiga nofoaga.

Ae ona o faʻafitauli i le eletise, e tuʻufaʻatasia ma fausia fale gaosi ua lauiloa o le lauiloa, pei o le tele o le ale-, o le anik (syech (syok), dalk (frasik (cyech Republic), dalk (cyech Republic), daksco resublic), dakch (conche), dalk (cyech (shoak , Acv (Belgium). O ia lavalava i luga o le mataupu faavae o gaioiga e tutusa ma i latou na faʻapipiʻiina i mea masani a kamukuka kesi, naʻo le saogalemu e sili atu ona faigata. Aua latou te galue e aunoa ma se tagata fiafia, pe a le mafai ona motusia le eletise, o le paʻu o le paʻu o le paʻu o le faʻalauiloaina ma le faʻagaioiga o le otometi. E moni, e iai nisi o tagata maualuluga, e le fiafia "kesi o le faʻaitiitia o faʻaitiitia lalo o le 10 mbar, o lea e sili atu ona apalai i le laufanua o pato o pato.

Ae e le o se mea mataʻutia, tusa lava pe e te "nofo" i luga o le fesoʻotaʻiga o se ituaiga ua oti (o le mamafa e pa'ū i le sili atu nai lo le inilar). Naʻo le e mafai ona faʻaititia lona malosi moni, ae o le a le tape lava. Tausiga o lenei ituaiga o tagata fai pisinisi toetoe lava a le faia ni faafitauli. O le numera o numera o loʻo faʻaititia, lamatiaga lamatiaga. Ma, i le mamanu o le Teedyne o se poler, o le Burner-Aflastrastras, vevela o le vevela - i le tulaga o le lattice mai le tasi laina o 'apamemea. Ona o le pito sili o le tafe o vai tafe, e le mafua ai le fua, ma na taulimaina le tele o oloa, e masani (misa). O aʻoaʻoga na faʻaalia ai e oo lava i le efuefu a le fale o loo fausiaina, e tusa ma lapataʻiga uma ma faʻatonuga o faatonuga.

Gauai atu!

O le faʻaaogaina o le "Tosla" e pei o se Coollant e le mafai ona faʻatagaina! Suia o le vai i luga o le 'aiga a le atunuʻu o le' 'O ituaiga vai vevela, nord ma isi e mafai pe a fai e le faʻasaina e le boeler gaosi oloa.

O le a se mea e tatau ona tuʻuina atu i le e ona le fale

E manaʻomia le iloa o, tusa lava poʻo le a le auala e masani ai le fale ma le fautuaga a uo poʻo se mea e tatau ona tuʻuina atu (le tagata faigaluega e tatau ona avatua (le tagata e tatau ona avatua (le tagata e tatau ona avatua (le tagata faigaluega e tatau ona faia (o le fale o le fale e tatau ona faia (o le fale o le fale e tatau ona faia (o le fale o le fale e tatau ona faia (o le fale o le fale e tatau ona faia (o le fale o le fale e tatau ona faia (o le fale o le fale e tatau ona faia (o le fale o le fale e tatau ona faia (o le fale o le fale e tatau ona faia (o le fale o le fale e tatau ona faia (e tatau ona faia e le tagata e gaosia ai le vevela, - mo le masani ona faia (e tatau ona maua ai le galuega a le fale o le fale. Lisi saʻo e faʻalagolago i le ituaiga o boiler):

- Faʻatu se potu Boiler ma le sapalai-o loʻo iai le Spotives Ventail, faʻatasi ai ma se kesi Bouler e le itiiti ifo ile 7.5m3, ma se faamalama. Manatua o le pu o le sapalai e tatau ona i ai se vaega o le itiiti ifo o le 0.01m2 mo uma 10 kw o le mana faamalosi;

- O le Chimney Pipe ma le vaega o le vaega o le itiiti ifo i le koluse vaega o le pulou o le boair o le boair i le condoded coldous ma o se sui o le pulega o le Mrs.

- O le system o sapalaiina ma teuga o le kesi kesi, lea ua foia e le kasaina o le kesi;

- Malosiaga sapalai ma le Voltage Stibilizer i luga (22015) i se tulaga o le sili atu o le 0.6 kW (tau e tusa ma le $ 100) mo masini eletise toso

- Lalolagi Runtour pasi. Ia mautinoa e le faʻavaeina le masini e ala i le "leai" faʻalauiloaina o le uaea;

- uning tane e faʻatasi ai le itiiti ifo i le tolu-masina suauu faʻatauga, faʻaesea le afi afi poʻo ni isi potu. Manatua o la suauu e le afaina ma e le sili atu ma le 70:14

- maualuga-lelei le malu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vai e tatau ona faʻatauaina ma maua se maʻi o le le sili atu nai lo 4-5 mg-eq / l.

Soʻo se kamupani tautua o le a amata i lau galuega ma le siakiina o le faʻataunuuina o nei manaʻoga faigofie faʻapitoa.

O ai e auai i le tautua

Tele fausaga ma mea e fai ai faʻalapotopotoga o loʻo auai i le Auaunaga ma ni pisinisi, e iloa le taua o faʻamatalaga: "O le oloa faʻatekino e faʻamaonia e lana tautua mulimuli ane-faʻatau." Ole fuainumera autu e aofia ai ni mea taua tele o masini faʻamafanafana o le "sili-cork", "faʻamalosi", "sciec-techo-voucho-previo-voucho-scano-techens". Ae afai e te filifili e taofi auaunaga o auaunaga tautua i le lima pe a maeʻa le nofoaga, e le faigofie i taimi uma ona fai. Ma o le mafuaaga lena lena.

Muamua, o le kamupani e masani ona ave mo le tautua naʻo mea na e faʻapipiʻiina pe faʻapipiʻiina. I luga o le "Alight" System Malie naʻo le maeʻa o le suʻega o le fale ma le polokalama ma mo se isi tupe (e oʻo atu i le $ 200) - Tele o auaunaga o le bouler e faia na o le boler ma burner.

Lona lua, faʻalapotopotoga, taugata i o latou taʻuleleia, ofo atu auaunaga tautua na o mea faigaluega a le tasi pe lua, e seasea toʻatolu gaosi oloa. A leai, o tau o le faʻatau ma teuina o vaega faʻatauvaʻa ma aʻoaʻo tagata faigaluega ma le tuʻuina atu o se laisene "ai" mea uma. A o se mea manaia tele, e mafai ona iloa, faʻataʻitaʻiga, llc "i manaʻoga o loʻo taofia", tautua le au faimoa 17 nilm, poʻo le llms). O le mea lea, pe a faʻatau mea faigaluega, ia mautinoa e saili poʻo ai e mafai ona mauaina, ma ia suʻe le faʻamatalaga, talu ai le maketi o nei auaunaga e le mautu. Sei o tatou faapea, o le tautua o tagata lauiloa o le aiga o le aiga o loʻo galulue ma manuia i totonu, aemaise lava, o le tamaoaiga-tech. tech ojc. Ua taua e Devetrich Deciechrich i aiga faipule i totonu o le PII-Group ofjc, Wiessmann: Makerlevale Lip, Booder- i Gazszh LLC. Mai lenei "Eltite" vaega o tagata gaosi a palota, naʻo le tasi le Suʻega CTC toto na faamaopoopoina se auaunaga i Moscow mo ana oloa faʻavave "mo ana oloa.

Faigamalo

Faapipiiina. A faʻatauvaʻa i luga o le mea o le ofuina o le system (uafu, pamu, idor alatoto) e naʻo le 1-1.5 tausaga, ma 2-5 tausaga. Ae ui i lea, o mea uma nei, na tuʻuina atu o le tagata faʻatau pe le faʻasilasilaga, pe le amanaʻia) o le faʻapipiʻiina o le System e le mafai ona tupu ona o le pule o le fale Faʻagaioiga faʻapitoa tulaga. E aliali mai e faʻapea e aofia ai e le mulimuli le kesi faʻamalosi poʻo le faʻavasegaina e le silia ma le 20% (o se mea masani na tupu ia tatou fesoʻotaʻiga). O le mea lea, ina ia aua neʻi faʻamaonia oe o le "le o le redhead", ia vave faʻapipiʻi le Voltage Stribilizer ma le eletise eletise, ma o le mea faʻalavelave e mafai ona taofia. Talosaga mo auaunaga tausi i auaunaga e tuuina atu toetoe lava i lalo o lea lava tulaga.

Laisene. Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi se kesi po o se kesi, ona e tatau ai lea ona e faʻaiuina se maliega ma se laisene kamupani: a) luga o le fauina o fale kesi "ma le b) e mafai ona aoga ma le ituaiga meafaigaluega na e maua. A aunoa ma latou, o le a le tautuaina le kesi. Mo le faʻapipiʻiina o mea e le o le kesi, o le laisene e le manaʻomia tele, ae e le talafeagai le talitonuina o le tausiga o lau faʻatulagaina e aunoa ma ni faʻamatalaga faʻamaoniaina lona agavaʻa. O le aufaigaluega a le kamupani tautua e tatau ona i ai se faʻamaonia mai le kamupani a le tagata gaosi oloa poʻo lona sui e iloa ai le tautua metotia.

E uiga i inisiua

Ia amanaia! Faʻaleaogaina kesi poʻo le eletise e le o se inisiua mea na tupu. Na i ai i tagata insu se fale ona o lenei mea, ma na e tigaina tele i ou leiloa, e leai lava se isi e tali mai. O sauniga e le o faia ai i lenei tiute, aua e faʻamaonia ai lo tatou taʻusalamligaliga o le a le mea na tupu e faigata tele. Ae o faʻalavelave faʻafuaseʻi o le tausiga o faiga sapalai, suavai ma le otaota e fesoʻotaʻi ma inisiua inisiua. O lea, e ono mafai ai ona inisiua lona fausaga mai faalavelave (e aofia ai faalavelave).

Feagaiga ma tusitusiga. O le konekarate mo auaunaga (e tuuina atu i le 2 kopi) e mafai ona faʻaiuina i le faʻaiuga o le taimi faʻatulagaina. O se konekarate tuufaatasiga o ia konekarate e le oi ai. E mafai ona faʻailoaina vnis: Totogi, taimi, taimi, mataupu ma tau o galuega na faia, tautinoga ma le tiute o itu auai. Vave faitau uma mea, ma tusi i lalo au faaopoopoga. Ole numera o malaga fuafuaina e eseese mai le 1 i le 6 i le tausaga ma afaina ai le tau o tautua. I le faʻaopopoga i le konekarate, o nisi taimi o loʻo tusia: O se tusi tautua tautua, o se pepa faʻatau, o se laupepa faʻatino, gaioiga e uiga i le siakiina o le tulaga o le fale ma le tino. O le VoFis o le kamupani e mafai ona faia ni ogalaau (faila) o tagata faʻatau a le tagata faʻatau, fesili, ua maeʻa ona faʻatinoina le galuega poʻo faletupe. O le tele o pepa o pepa - e le o se faʻailoga o le faʻailoga mumu mumu, ma le faʻailoga o le tomai faʻataʻitaʻi o galuega.

Faalapotopotoga o le Agai

O kamupani uma o loʻo faʻatulaga i le taamilosaga o le taamilosaga i le telefoni, e aofia ai i le vaiaso, ma aso malolo, ma le faʻatagaina o le talosaga i totonu ole 24 itula. I le taimi lea, e leai se aso faʻamalieina le fale mafanafana, ina ia paʻu ai le paipi. O le taimi moni o le taunuu mai i le nofoaga e masani ona avea o le 6-12 itula. O le umi o le taimi aʻo leʻi uma le sese o le kamupani o loʻo taumafai e faʻaititia uma auala. O se tasi o latou o le faʻaaogaina o se faʻasologa o le faʻasologa o tiute "Cill" Brustage. Fai mai, vaiaso taitasi. I lea tulaga, o sui usufono o le Brouty faaalu le po i le fale, ae e masani ona saunia mo le alu ese o le disparvetcher's telefoni (ma o le vaiaso o le ava malosi!). O le mauaina o se valaau, o le faʻamaumauga filifilia faʻamatalaga e uiga i le "Talafaʻasolopito" o le System (Bouei), o tulaga mulimuli o le faʻatulagaina o tulaga, ala ulufale i le fale. O nei mea uma, faʻatasi ai ma le feʻau o le kalani, ua faʻaseʻe atu ai i sui o le Brroade. Latou te toe fetuunai, pe a tatau ai, se seti o vaega avanoa ma o ese. Ina ua mavae 3-4 itula o le Brivide i nofoaga.

O le a le mea e le masani ai

O AUAUNAGA, Fan Burners, locords o alatone, tagata folau, bolir tino, paipa (ina ia faaleleia le talitonuina). Implasses sphaws o se tamai lio o le maualuga utaina numera. O a latou gaosiga i Europa ua faatulagaina i luga o ni kamupani faʻapitoa (faʻataʻitaʻiga, o Kanesa, Hansa, Oilon, Aai o Fasimaina. E matua faʻafaigofie ai le faʻafitauli o le sapalaiina o le faʻafitauli ma le avanoa. O le mea e sili ona vaivai i totonu o le 'ie o le suauu pamu (mai le $ 120 i le 200), pulea e $ 130), o le $ 1200) $ 12), ankrodes (e oo i le $ 12) 15) ma le afi afi (e oʻo i le $ 130) pe afai latou te umi le galuega i luga o le maualalo voltage. I totonu o pamu, tagata faʻapitoa e faamanatu lelei lelei le lelei o oloa 20-denmark), Suntec (Farani), ma le faʻatuatuaina o le laumei Gur (Siamani).

Nai mea laiti, ae o le faʻalauteleina o le atinaʻeina o a latou auaunaga i le taulaga lea, latalata i tagata faʻatau (iina, i le ala le taugofie). O lea, mo se faataitaiga, le kamupani "Ryk-Hydromontaz, o se mea faʻapitoa i tagata fai poleʻu a le kamupani Amerika, o loʻo fausia ai se nofoaga o Zhimas mo Khimus; Delieberko, ma le mausali "lil" ma le pito i lalo mo tagata faipule o le kamupani omlim- i le taulaga o le vaitafe.

Galuega Faatino

O se lisi atoa o le puipuia galuega e aofia ai: Pulea o le tulaga faʻapitoa o le polokalama; Fua o le pule o le eletise, ma faataʻitaʻiga eletise; Faʻamamaina o le Burner, Pulu Pulu ma Taʻalo ma Bliner, ni auupega (auvae), Difussor, ata pamu, eletise (proprode) O le siakiina ma le faʻamamaina o le paʻu o le paipa, o mea faʻatau, o le burner, burner fesoʻotaʻi ma feololo i le ponaivi; Kesi mamafa fua i le auala tele; Siakiina ma toe fetuunai le omiga o le fusi i le faiga ma taofiofia le saogalemu o le alatoto o le alatoto; siakiina le faagaoioiga o le pamu o le pamu ma le otometi o le vevela o le vevela; Fuataga ma Fetuunaiga o Parames of the Boiler: Kasa omiga i le Faletupe i le Fort, o le vevela o le asusu, o le cout o le cole wal faaputuga, o le taumafa moni o vaʻalele ma le CPD of Publiger; Siaki ma faʻatulaga le Boilers puipuiga malu.

Faatusatusa lenei lisi ma a mea e ofo ai oe i lalo o le konekarate, ma tuu uma masalosaa uma.

Tau o Tautua

E faalagolago le aotau o auaunaga i luga o le kamupani, le atoaga o taui, pei o le boler ma le mamao o le mea. Tatou uma i luga o le tausaga tau mai le $ 150 i le tasi e alu i le $ 450-600 i le 4th difment (mo le 80-100 km). O le tau maualalo o le tau e $ 60, ma maualuga ile $ 1000. Vaega ma le faʻaleleia o auiliiliga ua le mafai ona fuafuaina eseʻese. Soʻo se luʻitau le faʻatagaina o le a tau le $ 60-100, faʻaopopo i le tau o faʻafitauli, e aoga ma faʻaavanoa i latou lava. Faalavelave le toe faʻaleleia o suʻesuʻega faaletulafono ua faʻaulufale mai e le gata i le faʻatuina o le popole, ae e taugata tele, ona tau le tau o se oloa fou. O le mafuaʻaga lena e sili atu le poto tele i le le toe faaleleia, ae ia faʻalautele le tuʻufaʻatasia o le tino ma le fesoasoani a Prophylaxis.

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le kamupani o le st o le STS AV ma RSK-Hydromontazh Llc mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili