Fogafale fou

Anonim

Porcelain manio, simani paʻepaʻe "i lalo o le maa", o le mapusaga maamora - tusi talosaga, foliga ma lapoʻa, gaosi oloa, tagata gaosi oloa, gaosi oloa.

Fogafale fou 15499_1

Fogafale fou

Fogafale fou
O le Ergon Alabisro aoina o lona matagofie o ia lava.
Fogafale fou
O le fola fola o le "lautele faamoega" o se faatosina o le uiga. Toledo Aoina o sui.
Fogafale fou
Mastone - Leonardo's Porcevin Chotware aoina.
Fogafale fou
Countertap alar o le Merrage.
Fogafale fou
Ergoon lishos aoina.
Fogafale fou
O le faʻailoga faʻapitoa o le faʻaputuga o tagata o loʻo avea ma mea taua, ae saʻo.
Fogafale fou
Mosaic Paul Gineti Saili (fiasene).
Fogafale fou
Aoina o ni stratos stratos.
Fogafale fou
Popcemin mangware mo puipui o Marazzi.
Fogafale fou
Provenzale - Cerim Porcelain Chotware Aoina - o se meaalofa mo atunuu tagata fiafia.
Fogafale fou
Vimo Amolia i Modnana - Obvka mai le Kamupani Graniti Saili.
Fogafale fou
Cerim Le Priziose aoina o le fausaga o le "ola" maamora. Ceramographic

I tulaga faalenatura, o gālō na faia faitau piliona piliona piliona piliona piliona. Ole gaosiga o aso nei, faʻaalu i le gaosiga o maʻa faʻapitoa mo le tasi pe lua vaiaso, maua ni mea moni sili.

Ecologym - foliga o tatou taimi. O le Asthetic Taua ma le Tagaloa o le maeʻa o fale ma mea ua i ai ma mea masani e le mafua ai masalosaloga.

O le mea lea o le matagofie o le gaosia o le gaosiga o mea tuʻufaʻatasi, toe gaosia uma le tino ma le faʻituaʻi o le tino o le maʻa masani. O lenei aso, Ceracrac Granite, Ceraorac Ceral i lalo o maa "ma le" Smolyan Stoness ma e faapitoa ona iloa e le Konetolo o Koliata.

Ceramographic

Ceramic granite (gress ptucelanato - Ial., Porcelain Cloyware - Igilisi), o le sili sili ona fetuu mo le maa masani, foliga mai i Italia. O lenei mea faʻapitoa o mea e gaosia i le ituaiga o pales, pei o se mea e pei o le masani masani. O le granite a le loloto e sili atu lona natura o le gata - e le gata i le tele o meatotino faʻapitoa, ae o le tele foʻi o le faʻalauteleina o le lanu lanu.

O kalafi loloto loloto o loʻo aofia ai ia lava vaega o le natura: kuata oneone, clat, omea, mika. Faʻalauiloa eseesega e mafai ona ausia e ala i le faʻaopopoina o fesoʻotaʻiga faʻapitoa masani feololo. O le iʻuga o le tele o loʻo oomiina i le faiga i lalo o le 45 mpa, pe a uma ona susunuina i le gaogao ogaumu o le 1250c. E matua faigata tele, e faigata tele ona faamanino ai le porcevin o loʻo i ai ma le pamu o le prolilith ma le gralithing gloss i se taimi masani ma foliga pei o se maʻa masani.

I tulaga o le "Otaota o mea ua mafai ona" faʻamalosia ma le soona fausaga o mea eseese, e maua ai se sili faʻapitoa. E ala i le tetee atu i agelu (5th, maualuga atu le vasega), malosi, tetee, malosi i le ultraviolele susulu ma vevela mata o le proceplain maa- (E le pei o le granite o se natura, o le taimi i le sili atu o le taimi e maua ai manuʻa ma chips, e le o aliali mai microkracks i luga o le coudrate.) I le faʻaopopoina, o le susu.

E tusa ai ma le faavaomalo 10-manatu o le faigata o mea (le mea 1 o le le faigata o le kalafi, ma le 10 - o le faigata o le taimane) o le polesi) o le polesi. E mafai ona faʻagaioia na o le taimane faʻapitoa.

Siosiomaga faauo "i le faiʻai o ponaivi", Cerardac Granite auai i mea sili ona maualuga (kulupu a). E le pei o ituaiga o maa masani, e leai se numera o leitio. E oʻo lava i le antistattic granite e gaosia, e faʻaaoga ai le eletise eletise ma le vave o le fale (Mo se faʻataʻitaʻiga, eletise, eletise mai ai

Ina ia tumau le 'aʻai ma tumau, e tatau ona e tausia ia i latou - a itiiti mai o le a o solo ai le fautuaina fautuaina tuufaatasia. A le o lea, o loʻo faapipiiina le paʻu i luga, ma i lalo o le gaioiga o le vevela o le vevela (aemaise lava le aisa), o le laualuga e amata ona faʻasolo malie atu. O le vaʻalele o le 70.

E sili atu i le tago o mea: faʻaaoga mo meafaitino ma fefaʻatauaʻi, puipui, fola, folasaga ma faʻasalaga. O moli sili ona matagofie, o pa puipui o loʻo maua mai i le tele o lanu o lanu fatu, ma alavavala ma koluma ua vavaeʻese. 3 cm ie mafiafia faʻaputuga faia custoptops, sitepu, auiliiliga o ni tamai fale puʻeina.

E tele filifiliga mo le foliga o tusi popcelain:

- Matte ma le afa-tasi, lamolemole-lapotopoto i le tago (o le mea e mafai ona lagona).

- afa-polesi.

- polesi (sili atu taugofie masei).

- Glazed.

- Toomaga, faaaʻoaʻo i luga o le maʻa masani (maaʻai vao, cobbleony, palu).

- Faatasi ai ma se mapusaga mamanu i le ituaiga o tagata Aneti-Sgase Barches (faaaogaina faapitoa mo sitepu).

E tele suiga

Tagavai masani - 30 x 30 cm, lapoa - 120 x 60 cm. O le taʻele o le 30 x 60 cm ua faʻateleina. O le mafiafia o le 8-30 mm. O loʻo faʻamalosia e Stond Waterwares ma isi ituaiga (Cametimeter) e gaosia: 10 x 10, 15 x 20, 30 X 45, 1 x, o le saʻo saʻo: masani - e oʻo i le 0.7%, siitia (faʻapipiʻi papatusi) - luga i le 0.1%, e aofia ai i tuutuuga o le laina o le tutusa.

Talosaga o Cerramographic

Muamua, o le fatu-tala fatu sa faʻaaogaina o se taupou i fafo. O le aso, o le faʻaaogaina o lenei mea i totonu o le itu i onapo o loʻo faʻatapulaʻaina e le tagata fai togafiti. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga o pa o loʻo fuafua ma teuteuga nofoaga e tusa ma le "Baisiri" faʻataʻitaʻiga (Boisser). Mafaufauga, o le puipui o puipui seia ogatotonu o le maualuga ("120-150 cm) ma laupapa laupapa. Aso Nei "Boa Armenis" mai le Porcelain Connewware i le 4-5 laina o nonoa (masani lava o le tutusa foliga o le fola o le fou fou.

Seseclili. E fautuaina i le maualuga o le taualuga o le sili atu nai lo le 2.5 m. Sese mai le Porcelain Condward o se uamea mamanu "i luga o le prcardin stadin. O loʻo avea ma uʻamea uamea, o loʻo faʻatautaia atoatoa le fola. O le avanoa i lalo o le tuufaatasiga o inisinia inisinia fesootaiga, uaea, ma isi

Ventinelang STIDS. Faaaogaina e tusiata faataamilo i le lalolagi. O ia togafiti o se puipuiga teuteu "ufi" mafai ona "tuu i luga" i soo se fale. O le Chiceer Wall lea o loʻomea o loʻomea o le Sese o le Sese, o loʻo ufitia i se vevela vevela o le vaega (masani ai mineral fulufulu tino). O loʻo feagai ma papatusi o loʻo taulaʻi mo uʻamea fausaga. I le taimi lava e tasi, o se avanoa maua fua avanoa e tumau i le va o le vevela vevela ma feagai ai (tusa o le 5 cm). Lenei, pa pupuni maatatau, masalo o le lavelavea, aua e maua ai se fausiaina o le tele o fausaga ma tomai faapitoa:

- mafai ona fetuunai le mamanuina o mamanu (Gematattry, mamanu, lanu, sitaili, sitaili) ma le foliga o le fale atoa (faaopopo elemene, ma isi mea. O pupuni o Pogafiti i luga o le faleoloa o le a faʻalautele le ola o le fale.

- O le pulega tumau e masani ai le malamalama ma le tausiga, e le mafai ona iai se auala talafeagai, a leai se timu, tiga o le la, o le timu.

- E le o se suauu, o loʻo i ai se siʻitia o le vevela o le le soifua maloloina ma e le tigaina i le faʻafitauli o le faʻamalosi, ma o lea o le mea lea.

Faapipiiina o claramographic

Fuafua i luga o le tulaga o le talosaga, o le natura o le fesoʻotaʻiga luga ma le ituaiga o le paʻu, o le kamupani a le gaosiga a le tagata gaosi oloa mo le faʻapipiʻiina o le granite granite. Tele masani ona faʻaaogaina le faʻapipiʻiina. O le Glue vaega e tatau ona le itiiti ifo ma le 3-5 mm (ma o lenei o le isi tupe alu mai le $ 4 i le 8 i le 1 M 1 H2). O ato o loʻo faʻataʻoto ma le avanoa o le 3-12 mm (e taui ai mo le vevela vevela), o le mea lea ua paʻu. E mafai ona faʻaulu atu le fusipaʻu e aunoa ma le kiliaina (e aunoa ma le le lelei) pe a fai o loʻo faʻaaogaina i totonu o le vevela. O tumutumu e le "nofo i lalo" mo ni fofo fiafia, talu ai o le susu e le mafai ona mitiia. I se tulaga lautele, o le vai e paʻu mai i le ea e faʻalavelavea i le galulue ma faʻaseʻe, pe a fai o le faʻapipiʻi e faia i le vevela + 5c. I luga o le scrades, o fusi e tumau ma le masini o se tasi o le lua auala: a) ma le vaʻaia o le 4-kiliki puipui i tulimanu o le faaputuga. Ina ia faateleina le malosi, o ata o loʻo i ai i nisi taimi ua leiloa gase.

Ceramic tile "i lalo o le maa"

E gaosia e toetoe lava o vaega lava e tasi o loʻo o le poletivin stanewats, ae o le isi faʻatusatusaga ma faʻalelei tekonolosi. O le taleʻu o le taleʻe, faʻataʻitaʻiga i le mapusaga ma le lanu o le maa luga, ua suia i nei onapo nei i le poto masani (e pei o le tele o le autau, mamafa cranfale sculale). E masani ona faʻaaoga e pei o faʻasaga i totonu o mea i totonu. O Tipiworumal Tipies elise, ia latalata atu i mea e maua ai e le lalolagi i le poletini.

O le falemaʻi talepupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupu tapu "o loʻo gaosia, i le tele o taimi, i le tutusa aʻoaʻoga o le Cleramic Granite. O lea, o le a tatou vaʻavaʻai atu i a latou koluse.

Aoina

O le maketi o le procecelain connedwware ma chramici tipy "i lalo o le maa" i Rusia o se ese o ese. Italia meatotino gaosi oloa (40%) nofoia le muamua nofoaga. Na sosoʻo ai ma le fale gaosi o Sepania, Egelani, Slovakia, o le Czech Republic, Lurasia, Beterus, Turkeus, Turkey. Aofaiga atoa - sili atu nai lo le tolu desen. E tofu lava ma ona foliga. Vaai atu i nisi oi latou. Fuafuaga e alapo ai ona po nei ma le alualu i luma, ae le gata i le faʻaleleia o mea tau faʻatekinolosi o le feagai ma mea e feagai ma mea fou. Soʻo se mea e sili atu pe le manuia le aoina o loʻo i ai se fuafuaga fuafuaina mo le embodim. O loʻo teuteuina i totonu o le faʻaumaina o le maa faʻavae o le tasi le aoina (o le atoa seti o ato - mo fola, puipui, starves, o elemene

Matagofie mochic detor, fafo ma puipui-velated, faʻapea foi ma fola mai le lapoʻa ma lelei-lelei tino pomectics o le kamupani maa ). Le masani ai avanoa mo le fatufatu o le tusiata o le aoina o le Italia Caestar Kamupani (tulaga ese, maualuga-tele-tele o le paluga sikuea) ma le gratardo. ata i le agaga o Renaissance Palazzo).

Uluai Aoina o Porcelain Coung Queware na faia e Marazzi (Italia) ua tosina mai i le faatusatusa tutusa. O lea, o le tutusa ma le Cromie aoina o le Cromie Aoina, o loʻo ofoina atu e le Kamupani le "o le o le pitre, pei ona faʻaalia o le paʻu lanu uliuli (Leoleo Sotto faasologa, leoleo Biano, leoleo Beige ma Paoleo Nero).

O le kamupani Italia Emil Ceramica suia le tuʻufaʻatasiga o ana faʻaputuputu i le ono masina atoa (Italia e sili atu telefoni feaveaʻi i le faʻaopopoina o le tele o aoina nai lo le tele o aoina nai lo le sili ona masani a Sipaniolo E tatau i le tagata faʻatau ona iloiloina, o le fale gaosi faʻailoga le vaega atoa o nonoa, pe a fai e le itiiti ifo ma sina faʻaletonu e iloa ai ni kopi. O sea meaola pasi i totonu o le vasega 2 o le lelei, ma ua faʻatau atu e le 50% taugofie. Aoina mai Emil Ceramica e agalelei tele - mo ituaiga uma o vae o loʻo i ai o se pa puipui, o se seti o tuaoi, sitepu, ma isi mea.

O le atinaʻeina o le fale gaosi ergoon (Italia) e manaia ma le vaifofo o le siosiomaga, o le autu masani pe a fai o mea i luga o mea. O le efuefu-o le aoina o le lits ("maa" - lat.); pasia, agamalu, ma le aofia ai o le "tao i le lavalava", poʻaleualufetuli o ni Kerisimasi; O le mea taua a le Roma a Roma.

Ma o iinei o spaderaby. Lua tutoʻatasi fanua gaosi oloa e maua ai le poletilain ronewres i le itumalo o costelon, tuufaatasia e le CRS o Cresn ma tatalaina le latou sui ofisa i Moscow. KERIPEN O LATOU TELE O LE A tele o aoina o ciramic granite, matagofie ma faʻapitoa uiga, ma mo faʻatinoga faʻatino. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaputuga faʻaputuputu: o loʻo siʻosiʻole mai le auvae minite grancy, pei o le faʻatauaina o le filo o maʻa i le agaga o le faʻailoga o le vIk. "O le leoluga ma le tino o fai o papa na faia e le sami, aisa ma matagi," o le tala lea a Kerapi. O loʻo sili atu le logo i le Europa i tulaga o Europa mo le ofu ma le tau aisa. O lea la, e mafai ona tuʻuina atu le VDNAVAnnavin o loʻo leʻo le totonu, ae faʻapea foi ma le vaʻa o le atunuʻu.

O le aoina o Ceramrac Granite Marmaris e matagofie. O ni pogai o le polesi mo le puipui ma folasaga feagai ma le le mautonu, manatunatu loloto. E le gata na latou faʻasalalauina le matagofie ma le matagofie o le maaleale masani, ae e faʻalelei foi. E le gata i lea, o le ata o le ata e foliga manino i nei foliga mama i le 100%, ma le 80% o le palasitika. O le sili o le fetaui lelei o le fuʻa o le faʻamaonia lelei faʻapitoa clibrated tele. O le aoina e faʻailoaina i le tele o lanu lanu, ma totonu o gaʻo taʻitasi, ua tuʻutuʻu solo.

Opnia, o le isi o le aoina urapi, ae le o le tele o le fausiaina o vaega matagofie o papa ma fanua, e fia ni tagata teuteu e mataga ma malulu scandina. Sao i le ufiufi o le fola jorand o loʻo maua ai leisi o le tele o le tele o le tele o le aoina - aisa maa. Tile ua mamanuina mo tulaga sili ona ogaoga i tulaga sili ona mamafa ma malosi avega.

Sipaniolo ceracrac granite gaosi nofoaga e faasino i le "leai se mea", i.e. o lona uiga i se vale vap. Aoina o loʻo iai ni seti muamua seti mo puipui ma fola, e tutusa ma le tasi ma le isi i le lanu ma le tino.

O le Ceramic palee "i lalo o le maa" o le Kamupani Sipaniolo Clives o loʻo mafai ona tuʻuina atu se mafaufauga o le tagata mamanuina le tele o manatu mo le aoga ma le muamua o loʻo i totonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le Peti Aoina, o le lanu talitutusa ma maa faʻalenatura ma le mafaufau lelei i luga o le paʻu - e foliga mai ua tipi ese mai le maa. O le paʻu o loʻo aoina mo pa ma itupa o loʻo faʻagaoitia lelei le paʻepaʻe o papaʻe ma lona malosi tele. Strattos, Ebano ma Etrusco toe gaosia ituaiga eseese o le Metitirani o le Mediererranean na faʻaaogaina i nofoaga o tagata fou ETRUScans. Fafie i le lanu ma le le mautonu mai le "ola" Com Colone o Pelx ma Gobi Stmike Tile. O le igoa ma le vaʻaiga o le mea mulimuli o faʻamanatuina e le la-susunuina masiofo o le toafa tele. O mea teuteu teuteu o manutosi ma panels e faʻaoʻo atu ai i se faʻasologa o Kanata, faʻataʻitaʻiga o le Armenia Tuff. "Fucking" (e tusa o le faʻatauga o tagata faʻatau atu) O le manuia i le Cottage Convel e faʻaaogaina e le Alcandara faasologa. O lenei ofu ufiufi, maa atoa lava "i foliga vaaia, 'ie lino, losi, auala, koneseti.

O le 2001 aoina o Palamos e aofia ai ituaiga tetele (50 x 50 x 1.1 cm) papatusi, e toe gaosia vaega o le fagafao. Bizancio ma Calzada o loʻo faia i lalo o paʻepaʻe ma terracotta susunuina piliki. Star 2001 aoina - Colseseo faasologa. O faaputuga uma (41 x6 41 cm) o loʻo faia o ractangles ma tamai e feololo i ituaiga laau. O Colisseo ei ai le "transit" faʻailoga tutusa i le pito sili ona maualuga le leaga o le tino.

E maua foi e le Vistions e le-polesi (Gredos, Tertis, Tredo, Venzia, Prezia) (Delta, Fortavin) Porceta) Porcetain Tilelain O le uluaʻi vaega o le tino o le mea mulimuli o le pau lea o le faʻapopoleina o vaega o le omomu o loʻo pupula mai, ma tumau o nofoa mata. Tele aulotu e fausia mai papatusi o 3 lapopoa: 30 x 30, 60 x 60 i le 40 x 40 cm. O lenei ua faia o le faaputuga eseese o le potu - mai le fola i totonu o le potu - mai le fola i puipui.

O le CJS SICE CHOCICS o loʻo faʻaalia ai se lagona sili ona lelei o Mose papala, countertops, puipui ma fafo decors mai mea o le Italia Kamupani Misa Ageva Mission. O le alu i tafatafa o le alu i fafo, laau laʻau mai le tele o lanu o lanu uliuli, o loʻo tipi ese ma o loʻo fetaui lelei ma se mea e manaʻomia. O Mirage e taugata aoina ma lelei le lelei.

O le maasiasi agglome

Mo le 35 tausaga i Italia, o le Santa Marghertata ma Quarella o le mea e maua ai se mea faʻapitoa o le maʻa (o le faʻaaogaina (poʻo le palu. O nei mea e fou fou i le tatou maketi.

Aglommormormor, pei o le poletiviin mangwood, e taugofie nai lo lona ituaiga masani. I le 95-96% e aofia ai le pala o le moni o le maaleale, polyester retin (4-5%) ma kalisiu carbonate (mo sili atu fusifusi). O le reside o loʻo i ai le aglomorammi tina sili atu le fiafia nai lo le maʻa masani. I se faʻaopopoga, mai le amataga faʻafefiloi o fesoʻotaʻiga i le faʻaogaina o le faʻagasologa, o fatumoe o le mafai ona faʻavaivaia ai le malosi o le 'au, ma tuʻu ai mea vibrosoresvent. E uma poloka poloka e vavae ese e le taimane nofoaga, olo, polesi. Mo le tasi faasologa o a latou agglomorararator (felauaiga), Santa Margherta, ae le o le maamora, o le 2001 cm), e toe gaosia le tele o parrose. Bizancio ma Calzada o loʻo faia i lalo o paʻepaʻe ma terracotta susunuina piliki. Star 2001 aoina - Colseseo faasologa. O faaputuga uma (41 x6 41 cm) o loʻo faia o ractangles ma tamai e feololo i ituaiga laau. O Colisseo ei ai le "transit" faʻailoga tutusa i le pito sili ona maualuga le leaga o le tino.

E maua foi e le Vistions e le-polesi (Gredos, Tertis, Tredo, Venzia, Prezia) (Delta, Fortavin) Porceta) Porcetain Tilelain O le uluaʻi vaega o le tino o le mea mulimuli o le pau lea o le faʻapopoleina o vaega o le omomu o loʻo pupula mai, ma tumau o nofoa mata. Tele aulotu e fausia mai papatusi o 3 lapopoa: 30 x 30, 60 x 60 i le 40 x 40 cm. O lenei ua faia o le faaputuga eseese o le potu - mai le fola i totonu o le potu - mai le fola i puipui.

O le CJS SICE CHOCICS o loʻo faʻaalia ai se lagona sili ona lelei o Mose papala, countertops, puipui ma fafo decors mai mea o le Italia Kamupani Misa Ageva Mission. O le alu i tafatafa o le alu i fafo, laau laʻau mai le tele o lanu o lanu uliuli, o loʻo tipi ese ma o loʻo fetaui lelei ma se mea e manaʻomia. O Mirage e taugata aoina ma lelei le lelei.

O le maasiasi agglome

Mo le 35 tausaga i Italia, o le Santa Marghertata ma Quarella o le mea e maua ai se mea faʻapitoa o le maʻa (o le faʻaaogaina (poʻo le palu. O nei mea e fou fou i le tatou maketi.

E maeu le agamalu nai lo le poleoga ma tautaliga o mea, mea, Atoloramita e manaʻomia le tele o le faʻaaliga. I le faʻaopopoina o le faʻamamaina ma le le mautonu ni vaitusaga, o le nonoa i taimi uma e manaʻomia le faʻaoʻo i le natura poʻo le synthetic waxes, faʻapea foi ma le "tioata" Le faamamaina mulimuli ma "toe faʻafouina" luga "o loʻo aliali mai i le malamalama lelei o le mafaufau. I lea tulaga, vailaʻau o loʻo i ai le kalisiu o kalama o loʻo faʻaaogaina. Ma o le laualuga e polesi (masini pe, pe a fai o ni vaega laiti, lima) ma le faaopoopoina o le waxaglormrr, pei o le poletivin i le taimi masani. I le 95-96% e aofia ai le pala o le moni o le maaleale, polyester retin (4-5%) ma kalisiu carbonate (mo sili atu fusifusi). O le reside o loʻo i ai le aglomorammi tina sili atu le fiafia nai lo le maʻa masani. I se faʻaopopoga, mai le amataga faʻafefiloi o fesoʻotaʻiga i le faʻaogaina o le faʻagasologa, o fatumoe o le mafai ona faʻavaivaia ai le malosi o le 'au, ma tuʻu ai mea vibrosoresvent. E uma poloka poloka e vavae ese e le taimane nofoaga, olo, polesi. Mo le tasi faasologa o lona Aglomorabr (auala savali), Santa Margherta, nai lo le Master, faaaoga Quartz, ma le tasi o le isi (Corg O le mea lea e taʻu o loʻo valaʻaulia ai le Aglommomormomormormormomor. Na te susunuina le upu moni o se ausa o mea taua.

O mea totino a Asthhetic o Agglomorator faalagolago i le ituaiga o tolotolo (olo i totonu o le maamora, ma gynite, e pei foi o le tagata fula e avatu le maa o le tino eseese. Faʻatusa i se maa faʻapitoa i luga o le maamora, oloa e faʻavae i luga o le quartz ma granite ua taua tele acid ma ofuina le teteʻe. Mea ma le tele o faʻaopopoina o le tele o mea masani e latalata i le ata ma le lanu i le "ola" o le "maʻa masani.

Faiga ma Fua

O mea o loʻo avanoa i le mea lea o loʻo mulimuli mai: a) o le faʻatafafa o loʻo i ai (Centimita) 15 1 30, 20 x 40, 30 x 60; e) sikuea - 30 x 30, 40 x 40, 60 x 60 ma le mafiafia o le 9 i le 20 mm; c) poloka tele (slabs) - 124 x 305 ma le mafiafia o le 20 i le 85 mm. Foliga foliga, pei o le popcelain pastrate, mafai ona polesi, taufaitau, tau, mate ma "saito". Na maua mai e Quarlla le isi vaega o Agglomorarator - faateleina le malosi. O le GFQ ipu, e faia i ni tamaʻi paʻu masani, faʻamalosia le puipui mai le fiberglass ma faʻapipiʻi faʻatasi ma se toe tusi. O le oloa e matua teteʻe e punou ma faʻamalosi tino. O le atoatoa lea faʻavaeina o fale (aemaise, mo sitepu).

Talosaga

Ua maeʻa le Aglompmormormormorour ma puipui ma fola, ua uma laʻasaga, o loʻo fai ai faʻamalama mai ia, Chapupping o loʻo gaosia se lagona atoatoa na faia o se lagona atoatoa. Ae afai na e mafaufau i le "Soposses" le maota o le doge ma frere o lau togafiti o Aglommorm, tusi i lalo o le gaioiga a le ipu suo. O le mea lea, o le sili atu o le a mafai e le puipui ona suia le lanu, avatu ai aafiaga le mafaamatalaina. O le a latou le mafai ona matauina pe a fai e te faʻaaogaina ni tulei o ofe, pigede.

Tapunia Aglomrara

Na fautuaina e Santa Margerata ia le mumu mumu, lanumeamata ma pogisa lanumoana aglomramomi i luga o se vaega tele o le gluex base. O lanu o totoe e mafai ona faataatia i luga o le sima fofo. Trufflyantane o loʻo taumafai (faʻatasi ma le Quarz) manaʻomia se "gaʻo" Creamment Fofo (tele o le sima o le oneone oneone).

Sataga Simirella Faʻatupuina le tolu ituaiga o le faʻapipiʻiina o mea faʻapipiʻi mo le taʻoto o latou mea:

1. Simmit Mortar (3/4 - oneone, 1/4 - sima, vai - pe a mafai). Na faʻaaogaina mo naʻo papa e susu le susuga ma le i ai o se siʻusiʻu o le "aluga" (4-6 cm). E le gata i lea, e le mafai ona faʻaogaina le lio o se sui.

2. O le sima lea (sima ma le oneone + resin ma isi vaega) - Mo nonoa e le tele le vai.

3. Organicy steshes (loto). E mafai ona faʻaaogaina ma soʻo se ie puipui e aunoa ma ni faʻatapulaʻaina. Maualuga tau e na o le pau a le mea na o latou.

O le maketi o le faʻapitoa o le maʻa i Rusia e faʻafouina pea ma mea fou ma faʻaputuga. Lenei e le gata i le iloaina o mafuaʻaga lelei manatu, ae e aumaia foi manatu fou. Lototele.

Tau i le $ 1 sikuea. M.

Atunuu Ituaiga o mea
Ceramographic Tile "i lalo o le maa" Aglomramorm
Italia 10-144. 18-39 46-80 (Quarlla) 40-200 (Santa Marghertata)
Spain 9-60 20-30 -
Turkey 14-50 12-35 -
Lusia 8-12. 6-7 -
Belarus
Lithuania

Manatua: I luga o le averesi, o mea lelei poleti o le 2-2.3 taimi sili atu taugata nai lo le fala.

Faitau atili