Taualuga o se atunuʻu fale o uʻamea paʻu: faapipiiina order

Anonim

O uʻamea uʻamea: lelei ma le le atoatoa, ituaiga e manaʻomia e vaega o le "taualuga o le" Cill Cork ", le faʻapipiʻiina o le taualuga.

Taualuga o se atunuʻu fale o uʻamea paʻu: faapipiiina order 15507_1

Lalo o le taualuga

Lalo o le taualuga
Pepa uamea Tili i le talaaga:

1. Pepa pepa

2. Zinc Coating

3. Afficroonity vaega

4. eleele eleele

5. Polymer Taleting (Polyester, Plassasol, ma isi mea)

6. Puipuiga Lacquer

Lalo o le taualuga
Faʻamaeʻa elemene o le uʻamea paʻu taualuga:

1. Konk

2. Skate faamaufaailoga

3. O lemea uamea.

4. Matagi a le Aai

5. Faamaufaailoga

6. Fuafuaga i fafo

7. gatter gatter

Lalo o le taualuga
Sequantoneonal o le faʻapipiʻi o laupepa faataamilo i le faʻamalama totoa.

E ova i le afa o fale o le atunuʻu o loʻo unaʻiina nei i le taualuga o le taualuga o mea, uamea tagavai. O la latou ituaiga uʻamea paʻu e matua lauiloa

Uamea Tile: "Nordic uiga" ...

O le taualuga autu o le tele o senituri na faia i le atoatoa o le mafaufau, apamemea po o le uamea. Sili atu "Faʻatemokalasi" ma taugofie mea na manatu o se Cerearac Piceral, tapuni. E ese mai talu ai nei, o le isi mea i le uamea ma Tile sa faʻaulu ofu aʻe i luga o laʻititi o tagata e ana fale ma fau fale. Tekonolosi O gaosiga o loʻo avea ma uʻamea taualuga o loʻo lelei pea. Faatasi ai ma le ie puipui o tagata Lusia, ua leva ona fiafia tagata Rusia i le fale, falemafa ma ni laupepa faʻapitoa i luga o le uʻamea o uʻamea, lea e masani ona pisia. O taualuga ia o laʻau, ae i le sefulu tausaga, latou te manaʻomia le toe faʻailoa, aua e faʻaitiitia timuga, pefu, faʻasaina a latou "uliuli".

I le tuai o le 50s, o le numera o le Suetena na nofo ai le gaosiga o uamea o le faʻapipiʻi o le ogalaau, o foliga ma le foliga o le taualuga o le taualuga mai le aganuu. Muamua, o le toe tuʻufaʻatasia o le Suetena, Langnish, Igilisi, Dannish, American, Porgi, Goasrotal-RANDERSALL) Faateleina fua. Fronish Runnila talu mai le faaiuga o le 1994 ua faʻamautuina le gaosiga o uʻamea faaputuga mai se pepa faaulufale mai i le Moscow Ventage Taldoma. O tagata oona tutoʻatasi ua aliali mai: "SoushPofroof" (Zelenograd), Sp "(Podolds), Moscod," Stann).

- maea mo le siiina o uʻamea uʻamea luga o le taualuga

- puipuiga saogalemu

- o se samala

- poyant

- Eletise masini uamea tipi seleulu

- sikulukalaiva

- disk na vaai - "Bulgarian" ma le tipiina o le lio lio

- Silkone Sealant i luga o le le mautonu

- gaoa fao

- Faʻasao faʻapitoa ma le hexagon head ma faʻamau (paʻu, o isoprene, polyarethane) hasher

- vali

- pulumu mo le taʻele ua faʻaleagaina pepa faʻapipiʻi

Faaeteete: I le galueaina o le galue, o le saogalemu o le saogalemu o i luga o Bill-Filima ua fausia falefaigaluega e tatau ona mataituina.

O se tasi o tulaga lelei o le uʻamea paʻu, e matua faigofie lava ile taotoga: E faigofie ona tipi, tietie. Mo lona laʻeʻe, faʻamalosia o le faʻauiga ma se pa puipui e le manaʻomia. O le mea lea e talafeagai mo le taualuga ma malifa mai le 12 i le 60. I le faʻaletonu e aofia ai le maualalo o le mafaufau (rattling i lalo o le timu ma le timu, pisa ma le matagi o lapisi i luga o le faʻapipiʻiina o le speveve.

Maualuga-lelei uʻamea tule o loʻo faia i le uʻamea pepa o loʻo aʻafia i le vevela gaoa poʻo le coated onloning o le soʻoʻaga (55%), zinc (1.6.4%). O le taʻele i le Alumninum Coating i luga o le maketi a Rusia o loʻo seasea lava, ae o tagata e fiafia i Eurost o le uʻamea faleluga ua leva ona fiafia i ai. O le tala a le Projalt o loʻo faia i le auala o le malulu faʻailoga. O le ata o le loloto e masani lava 31 poʻo le 39m (Rurnila, "Stenippille", Gaselprofille). O le aleed uamea o loʻo iai lenei loloto o le sili atu (Gaselprofil, o le "DIPLOMA", Ma o lea, ma e sili atu ona taugata o mea. O le itu o le laupepa o loʻo ufiufi i se vaega puipuia o Zinc Oxide, o le eleele. O le pito i lalo o le polymer e apalai i fafo, i tulaga faʻapitoa o fefiloi ma le oneone leaga, ma le valea o le tino o le puipuiga. O sea fetauiga e matua teteʻe i aʻafiaga o le ultraviolet rays, e maua ai le pepa ma le faʻavaveina le afaina o le afaina ma faʻaleleia lona vevela vevela. E le mou atu le paʻu i le la i le la mo se taimi umi ma e le o le mauaina meatotino pe a suia le vevela i luga o le lautele o le tino. O le pule o le ola o le ola o lenei taupou o 50 tausaga.

Lalo o le taualuga

[tasi] O le ata o le uli i le sipuni ma se ata-"tiga".

[2] Paipa pito i lalo o pa mo totonu ma le faʻapipiʻiina o soʻoga ma le faʻapipiʻiina o silika.

[3] Faamaufaailoga faamau i le uamea fasi.

[fa] O se isi vaega pito i fafo i le nofoaga o le ofi o le paipa paipa e ala i le taualuga (faʻapipiʻi o loʻo faia pe a fai o loʻo sitaili i luga o le kamupani o loʻo faʻaaoga ai mea e faʻaaoga ai, plalysiv. O le fea e sili ona lelei? O le fesili e mamao mai le paie, talu mai le fomaʻi a fomaʻi-vailaʻau vai o ia mea e ese. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le eria, o loʻo iai le aofai o le faʻavave atu e laʻititi ma o le taualuga e le noatia i aʻafiaga masani o falaoa na sosoʻo ai i le ponaise. O le mafiafia o lenei mautting o le 25 μm (pupula) pe 35 μm (Matte). Afai o le fale ua fausia i le eria ma le masani ai o le faʻalavelave poʻo se vaega o le atunuʻu ma le maualuga o le ea, o le tau o le polyvyl chlodide o le 200 mkm. E tetee i le aufaasālalau a ala o faasalalauga ma faʻatuatuaina puipuia le uʻamea mai le tele o masini masini. Faʻatasi ai ma le lelei o le palasitise, e iai manaʻoga leaga: i le fitu tausaga pe valu tausaga, ua amata ona mou atu, Ona malolosi ai lea o taualuga. O le isi tausaga ina ua mavae le tolu vaega o Plasssislul e ono amata tuli, lea e faʻamatalaina e le eseʻesega i Colycitl Clubyl o Polyvinyl Clloride ma uʻamea. O le Pral-Polymer e faʻavae i luga o Polyarethane e taʻua o le maualuga maualuga o le ufiufi. O lona laʻasaga ma le mafiafia o le 50 MkM e 'ai tutusa puipuiga a o le 200-meroron vaega o le plastissol, ae o le faʻagaioiga o le powerla e sili atu le maualuga: sili atu nai lo 1 miliona. Soʻo se polymer o le a faʻaleagaina o le a faʻaleagaina pe a fai o se tagata faigaluega i boots sasaina ma fao o le a pasi i luga o le taualuga. I luga o le taualuga pe a maeʻa le tipiina uaea ua le tatau ona totoe chips ma maʻa tipi o le uʻamea, e mafai ona maua i lalo o vae o tagata faigaluega. Uma vaʻaia tulaga o le faʻaleagaina o le talau, ma aemaise zinc vaega, e tatau ona valiina ma vali faʻapitoa, lea ua fuafuaina o se tagata gaosi uma o le uamea.

O le mafiafia o le uʻamea musele o le 0.4-0.5 mm (filifiliga o Hoolican Kami-0.85mm), ma le tele o 1M2 pepa o le 4.5-5 .5 kilomita 1 E masani lava o le taualuga e aofia ai ni laina o ie. E leai se mea o le taualuga o le a faʻatagaina o le a faʻatagaina e faʻaputu ma ona maualuga maualuga maualuga. Na i ai se ituaiga ituaiga o laupepa o lapoa lapo o lapoa lapoʻa, mo faʻataʻitaʻiga, 47, 800, 1150, 2200, 1900 mm i le taimi umi ma le lautele o le 1160-100 mm. Maualuga le umi- 7.2m. Galulue ma Pulu ma iai le tele o folau ma vai ma le le fiafia, ma le le saogalemu. O le tagata faʻatau e iai le avanoa e maua ai foi le uʻamea uʻamea, tipiina e se tagata gaosi oloa e se tagata taʻitoʻatasi. E tatau ona manatua o le lapoa ma foliga o ie mai le isi tagata e ese mai le tasi ma le isi, aemaise le talafeagai o sitepu o le proliles waf e ese lava. O le mea lea, o le a le toe faʻaleleia o le taualuga e le mafai ona faʻaaogaina laupepa o isi tagata gaosi.

Uiga o le eseese ofu

Vaʻai i le Faʻapaina Mafiafia, mm. O le asitalaina o le tetee, sikoa * Lanu pesega, sikoa * Palasitika, sikoa * Maualuga maualuga le vevela, ma Maualalo vevela pe a faapipiiina, ma
Vali lima sefulu lima fa fa 120. -sefulu ma le lima
Polyvinyl-Fluride (pvf 2) 27. fa lima fa 120. -10
Ogatasi 200. 3. fa - 60. +10
Matte polyester 35. fa fa 3. 120. -10
Matagofie polyester 25. 3. 3. 3. 120. -10

* E tusa ai ma Runnila, o se suʻesuʻega i le lima-taimi faiga.

Uamea Tile: Taiala i gaioiga

Uʻamea paʻu - o le pito i fafo o le "taualuga tulimanu". O le taualuga e aofia ai ma mafai ona tuʻufaʻatasia uma (super-Perham) ma le malulu (luga o le le-fale-nofo i totonu ma fanua).

O le faʻapipiʻiina o tekinolosi uʻamea uʻamea o le tele o kamupani eseese e le faʻavae ese mai le tasi ma le isi, e ui lava e leai ni taleni. Faʻalagolagoina galuega taua ua faʻatagaina ona faʻatino tagata faʻapitoa ma laiseneina maualuga.

O vaega o le uʻamea paʻu o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le sauniaina o nofoa ma le tusi i le faasologa nei:

- nofoaafi

- O mea fai pisinisi

- elemene i soʻoga o le taualuga ma tuʻutuʻuga o le fausaga o vaega o le fale

- laupepa o le uamea pale

- Luga o le pito i luma ma le 'auʻaunaga

- skate elemene

Ina ua maeʻa fale taualuga, faʻapipiʻi o faasitepu, suiga tau fesuiaʻiga, kiona-totogi masini, alavai gaosi ma paipa gaosiga.

Gauai atu! I le faʻagasologa o le faʻatinoina o galuega taua, agai i luga o le uʻamea paʻu, faʻasolosolo galu, poʻo le faʻaaogaina o alalaupapa faʻapitoa.

Ae e te leʻi filifilia le tusi, e manaʻomia le setiina o le rafter malosi ma ina ia o le lua i le va o le cornice ma o taualuga o le taʻele. Afai o le ogaoga o taʻavale faʻatumuina mo le tele o tikeri i totonu, a o le a taoto ai, e manaʻomia le tipiina o ata alavai mai le tagata folau (faʻaiʻu le ufiufi o le skite). A leai, o le iʻuga puipuia e le faʻamalosia. E sili ona lelei le laasaga o le malaga, o le mafiafia e tatau ona avea ma apoapoaiga o le au faasalalau. O le mea na fautuaina i le va o le rafyles o 1,1,2,2m e fetaui ma le lautele o laupepa o ie uamea. I le taimi lava lea, o laupapa mulivae ma se koluse vaega o le 25 50 mm e mafai ona uu ai, pe mou ese atu. Ua latou fagota i le rafters garvatazed fao.

O se vaega o mea toto gaosi (Anticon "," Yutakson ") pe sili atu le alualu i luma Hydraulic

O le galu o le talaaga o faʻataʻitaʻiga eseese o le uamea taleʻe o le le-matusanikov. O le mafuaʻaga lena o le sitepu, o le mea lea o le aufaʻatasi o Crates ua fafagaina i le folau, e tatau ona oona ma le galu o le pepa o le ata o le ata. O le uluai kalama muamua, alu i le connice, e tatau ona 10-15 mm mafiafia. O le lona lua ua fagota i se mamao o le 300mm mai le muamua. O loʻo mulimuli ane o loʻo tu i se laasaga o le tutusa ma le umi o le uʻamea Troop Wave (o laina tasi-fua o laupapa). Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le uʻamea faaputuga o le faʻataʻitaʻiga "Monterrey" (Rannila, ua leva o le a le mea e mafai ona 350Mem. E le gata i le Crates, e manaʻomia le faʻatu i totonu o laupapa e puipui ai le geshheads (faʻaiʻuga i totonu) ma le skites, faʻapea foi ma pou o le saito. O le taulaga mo Mansard Windows o se mataupu faapitoa mo le talanoaga, ma matou te le afaina ai nei.

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le taualuga o le taualuga, o le le tumau le hack mo le teuina o faʻapipiʻi o uʻamea fola e fausia. O le maea o maea e siitia i le taualuga ma faʻataʻavaleina i le rack i luga o le isi i le isi ma fasi manifinifi o alavai. O elemene uma o le taualuga o loʻo tuʻuina atu i le faʻaaogaina o le faʻapitoa o le aufaʻatasi e fao ma se kasa o le kaka. O pu o loʻo tu i luga o papa o le galu o uʻamea laupapa. Lava-Taaloga o le sikulu i totonu o le laupapa laupapa ma se eletise eletise eletise ma se faʻapitoa ki-afzzule aʻo le i le o-mama i luga o le o-mama i luga o le o-mama i luga o le o-mama i luga o le o1mm o le o-mama i luga o le o-mama i luga o le o-mama i luga o le o-mama.

Lalo o le taualuga

[lima] Deppersor luga o le paipa.

[6] Tumau pepa uʻamea uʻamea.

[7] O le laupepa o uʻamea fafie, o loʻo totoina e le eletise eletise i le itu manaʻomia. O le saoasaoa o loʻo setiina i nofoaga o maʻa i totonu o le taualuga. Ua mamanuina i latou e aveese le vai e asi i lalo o le taualuga i nofoaga o le taualuga. O le faʻamalologa o loʻo taofia i luga o le nofoaga ma uʻamea laupapa laupapa faʻapipiʻi i luga o latou i luga o latou, o loʻo fusia i latou i luga o le faʻaseolaina o le ata o le ata o le galu.

O le Cornice Bar ua faʻapipiʻiina i le taualuga o le apamemea i luga o le koni o le kornice o le corrate ma faʻapipiʻi i ai ma fao. Ua fuafuaina e puipuia ai le starer safan elemene mai le timuga. O le faʻamamāina faʻamaufaʻailoga e faaputuputu i le va o le cornice pa ma taualuga.

O nofoaga o le taualuga faʻatasi ma tuʻutuʻuga o le piliki, puipui-puipuia mai le tui o le susu ma le tulimanu o loʻo i totonu ma sooga. O le mafuaʻaga lea o le pito i luga o le lautele o le 20mm i luga o le pito i luga o le pito i luga o le tulimanu o loʻo i fafo, ma le maualuga o le tuʻugamau - o le paipa "i totonu O le Plaster (Brick) tipiina le Grooves o le 20-25 MM o loloto ma lautele nai lo le 2 MM (masani lava tutusa i le mafiafia o le tipi disk). Le isi, faataamilo i le perimeter o le paipa na tuuina mai se tulimanu, o le pito le punou o loʻo faʻaofi i totonu o le groove.

I le i ai o nofoaga, ua tipi le tulimanu. Le mea o le le mautonu e latalata i le pusa, ua faamaufaailogaina le Seam. Ina ua uma ona faʻapipiʻi laupepa, le uʻamea faaputuga o le taualuga o le paipa e puipuia e se isi elemene elemene. Ua faʻapipiʻiina le uamea le uamea e puipuia ai le chimney mai le timu ma le kiona ma faʻalelei ma le faʻauiga i luga o le paipa. O laupepa o uʻamea fafie e faaputuputu ma le alnn i le afa o le galu i luga o le taumatau agavale ma lalo ifo. Afai o laupepa o le tele o loʻo faʻaogaina, ona amata lea i le umi. E taua tele o le muamua pepa o loʻo i ai i le itu taumatau i itu taumatau i o eAves. E le gata i lea, o latou pito i lalo e tatau ona i lalo ifo o le 40mm. E i ai le filifiliga o le gaoi tekonolosi ma se fesuiaiga tasi laa savali. O le avanoa e tulaʻi mai i le gagana o le taualuga o le taualuga i le skate ua faʻamaufaʻailogaina ma se fusi vaivai na faʻaaogaina ma le ventilation pu.

Lalo o le taualuga

[valu] Faapipiiina o se pale sikaleti elemene.

[iva] Sauniuniga o le faʻapipiʻiina o le faʻamalama faʻamalama i luga o laupepa faʻapipiʻi o uʻamea laupapa.

[10] O le pito i luma o loʻo unaʻia i le pito i luga o le taualuga o le taualuga (lalo ole manatu).

[sefulu ma le tasi] O le 'auvai o le taulaga i luga o le taualuga e ufiufi i uʻamea laupapa. I nofoaga o le taualuga i totonu ma fafo o le taualuga, o loʻo tatau ai ona tipiina le uʻamea. O le pepa tuu ai o loʻo tipi i luga o le faavae tumau ma le eletise eletise mo uʻamea poʻo se lima na vaʻaia ma se upega tafailagi atoa. E le mafai ona faʻaaogaina mo le tipiina o tisiketi vaai - "Bulgarian", talu ai pe a vevela, o le vaega puipuia o uʻamea lapopoa ua faʻaumatia.

Aulelei foliga o le uʻamea paʻu, o loʻo e manatu e faʻatau, e le o se mea mautinoa o le oloa-lelei. Pei o isi oloa, o le taʻele e mafai ona "tuua", faia ma soliga o tekonolosi. O le mea lea e tatau ai ona faʻatau mai tagata gaosi i se faʻailoga mautu, pe a fai o le tagata faʻatau e iai se tusi faʻamaonia o le ogatasi. Ma i le taimi lava e tasi e manaʻomia ai le manatua o le taimi-faʻataʻitaʻi tulafono o le tufuga, aua le faʻasaoina le taualuga!

O laupepa e faʻapipiʻi i le vasega ma le fao faʻapitoa o le 4.8 35 mm ma se faʻapipiʻi ato, o loʻo afifiina le sikulu i lalo o le faʻafanua. Pu e fautuaina e 'ai pe punou ma se faaletonu. O le numera o fao ma le laugging polokalame faʻalagolago i luga o le uʻamea tinoiina faʻataʻitaʻiga, o fautuaga o le taualuga o mea gaosiga ma le tele o laupepa. E masani lava, i luga o le oa ma le skate, o le sikulu paʻu i lagona uma, i le vaega o totoe o le nofoaga - i le checkker ords pe ala i se galu.

O le tatalaina o se ato uʻamea samea o Witsard Windows na faia ina ua maeʻa le totogi o le faamalama, sapalaiina i mea e mafai ona faʻapipiʻiina, o loʻo faʻapipiʻi i luga o le suavai o le faamalama o le faamalama.

O le mamao i le va o le faʻamalama faʻavaʻa ma le pito o le uʻamea tile pepa e tatau ona 30-60 mm. O le itu o le "talavou o le" O le laupepa na faaputu faataamilo i le faamalama totoa, tutusa ma le taualuga atoa - taumatau i le agavale. O le uʻamea Tipiina o le taualuga o loʻo puipuia ai fale o loʻo tusia ai fale mai le EMmoshertic Divication i soʻo se taimi o le tausaga.

Faatasi ai ma le fesoasoani a fao, o elemene pito i luma o le taualuga (faʻaiʻu placks) e pipii i le mati. O nei elemene e taofia le pa'ū i lalo o le taualuga o le paʻu paʻu, timu ma le kiona. O le aia e faʻapipiʻi ma le faʻaiʻuga (plumsis i luga o rapids, puipuia le uʻamea uʻamea laupapa o laupepa i fafo).

O le tulaga mulimuli o le taualuga o le faʻapipiʻiina o le skaete elemene, semituring poʻo le faʻatagata. O le sesega o loʻo faʻapipiʻiina ma fao i le lua o le laʻi o le galu. O loʻo tapunia e le plag-in-neppers, o loʻo taofia i le taua o le taualuga o le taualuga. O le au e fautuaina e puʻupuʻu ma le silika o le sami.

  • Faapipiiina o uʻamea paʻu o Monterrey: Laʻasaga-ala-Laʻasaga

Faitau atili