Tusiaina tomai tusiata o le eleele

Anonim

O le fausiaina o le Bizarre o loʻo iai ma le fesoasoani a le curved ma gau pepa o le plasterboard: suia i le foliga o se laupepa ma faʻapipiʻi.

Tusiaina tomai tusiata o le eleele 15509_1

Tusiaina tomai tusiata o le eleele
O se simini singed e le mafai ona taofia le fiafia e mafai ona maua ai se vaaiga fou i soʻo se potu vaʻai, o se auala, faleuila poʻo le faletaele.
Tusiaina tomai tusiata o le eleele
O loʻo faʻaputu le mamanu mai le sima laupapa - mamanuina, pa laupapa laupapa ma faʻamavae.
Tusiaina tomai tusiata o le eleele
O le laualuga o le tagata faigaluega o loʻo mafai ona faʻamalosia i le taimi o le pipiʻi e ufiufi i se faʻasologa o pasctures ma se lipine.
Tusiaina tomai tusiata o le eleele
O le faʻavaʻa mo le faʻapipiʻiina o curved curved claster cratsids ua aoina mai le uamea talaaga. E faigofie ona punou, pe a fai luga o le ata o le fata tipiina se faasologa o v-suega recuts. O le tulaga mautu o loʻo aoina ai le faʻaaogaina e faʻaaoga ai puipui eseese.
Tusiaina tomai tusiata o le eleele
Curved Clat Planboard elemene o loʻo faʻapipiʻi i le faʻavaʻa o le tagata lava ia-tipitipi.
Tusiaina tomai tusiata o le eleele
O le tagata lava ia e tatau ona mimilo i le solomuli i le solomuli i le 10 mm mai le pito o le laupepa, ma le sitepu e le sili atu i le 250 mm.
Tusiaina tomai tusiata o le eleele
O le sui o le i le va o le ogatotonu o elemene ma le puipui tuaoi o loʻo faʻamaufaʻailogaina lelei ma se spatula.

Tusiaina tomai tusiata o le eleele
O se bilt-ofu lelei o loʻo faaputuputu ma le faaeteete i se taofi o le pu i luga o le auivi, nonoa, tumau ma paipa ma ua tuua i luga o le faʻasolo i luga o le pamu. O le faʻagasologa o le spraxing o sea pepa e faʻavae i luga o meatotino o le gypsum e faʻaopopo ai le palasitika i le setete, e mafai ona maua ai se ituaiga fou. Ina ua mago, o le le mautonu o mea ua toe faʻaleleia, ma le iʻuga na faʻatumauina ai le pepa fou (faʻamautu).

O le auivi, o lea e mafai ai ona e avatua le nofoaga o loʻo manaʻomia, o le Wizard e faia i lana lava auala mai le Peraimeri pepa mea (Plywood, Miswalls o 8-15 MMB O le radius o le faʻataʻitaʻiga e tatau ona sili atu teisi atu nai lo le sprius o le masani ai luga, ma o le ata ua uma ona ua uma ma / pe puʻupuʻu, o le fasi pepa o le laupepa.

O le punou e faailoa ai le faigofie. Na o le taimi muamua e tatau ai ona ou mafaufau i le itu o le fale faigaluega pe a punou o le a punou. Ma, i lenei itu, i luga o le billet faia se faʻasologa o punctures i le 10-20 mm faʻatelega ma le loloto o le lua o le pepa mafiafia poʻo sina mea sili. E mafai ona e faʻaaogaina i totonu o se sulu, ae faʻaaoga e polofesa faʻapitoa se usefika faʻapitoa. O le isi, o lenei laualuga ua susu i le vai ma se apoging po o pulumu. O le faʻagaioiga e tatau ona faia i le tele o taimi aʻo leʻi fufuluina le Plaster Core ma le vai (e le o faʻaaogaina le vai i le tusa ma le itula). Ina ia mafai ona galue faigofie ma e le i maua le isi itu o le pepa (i le tulaga lea, pe a palu, rad cardboard e mafai) Ona faʻapipiʻiina ai ma le faaeteete le galuega i luga o le shiphed symmorically e faʻatatau i ona autafa ma sologa lelei pea.

I le tulaga o le Bent, o le galuega e faʻasaʻo ai ma tuua mo le faʻamamaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona aui i le tele o taimi ma se lipine lipine ma aveese faʻataʻitaʻiga mai le isi laupepa. O le umi o le soloia o le galuega e mai le 12 i le 22.

Mo le gaosiga o curvilinear elemene ma se tamai nofoaga o curvatus, o le isi metotia e faaaoga mai 100 i le400mm. O lona moni e pei ona taua. I luga o le itu pito i luma (foliga faʻaopoopo i le potu) o le fale faigaluega o loʻo fausia se faʻasologa o le p-mamanuina, tutusa laina o le punou. O le loloto, lautele ma le sitepu o togalaau faalagolago i le shiiius o curvatus curvac e tatau ona maua. O le laititi o le sitepu o le utio nai lo le lautele ma loloto (i luga o le cardboard i le itu i luma), o le sili atu le tiga ma malie ai I le ala, e mafai ona faia le togafiti i mea laiti i luga ole itu e ala i le vai. O le Bilitm o loʻo faʻamamaina mai le pefu ma le faʻaputu i luga o se ata saunia muamua. I le taimi lava e tasi, o loʻo iai, ma le faʻasaoina o le fou foliga o le utaga o loʻo faʻaaoga. Sili mo lenei e talafeagai mo le faasao "Taniflot". Ina ua maeʻa faʻamamaina le pu, o le fasi vaega e mafai ona faʻapipiʻiina i le nofoaga.

Faia ni mea faʻapipiʻi ma gau luga o avanoa faʻaopopo mo le faʻavaeina o le decorm elemene i totonu poʻo le laʻasaga o le plaverter o loʻo tipi i le isi itu o le laupepa (A e le tago atu le kapeti i totonu o na nofoaga e tatau ai ona fai se malologa.

Shigtal Cadraius sperexed plasterboard pepa

O Loom State Na punou le sigisi ma le mafanafana o le mafiafia, mm
6.5 9.5 12.5
Susu 3300. 3500. 31000.
Mamago 31000. 32000. 32750.

Faapipiiina o le taualuga ma tuufaatasi tufuga

Tusiaina tomai tusiata o le eleele
Nofofua pe lua-tulaga o le sili ona aoina mai le paʻu nofoaga o loʻo mafai ona faʻaaogaina e le gata o se tutoʻatasi tuʻaiga ma afi o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le saogalemu foliga poʻo le faʻapipiʻi saʻo i puipui poʻo le mimigi.. O le faʻavaʻa o le faʻavaʻa e sili ona eseese e faʻatatau i mea e faʻatatau i mea e faʻatatau i ai, o le uta tufatufaina vaega i le va o vaega ma faʻapipiʻi masini i elemene o le fale. O le sili ona alualu i luma mamanu mamanu e faia i luga o le faavae o le kalone o se faaputuga ata, pei o le sefulu-kugi.

O elemene autu o nei faʻavaʻa o mea ua taʻua o le mea na taʻua o le PP (60mm lautele ma maualuga 27mm) ma faʻasesega o eseese radio. O fata o ia faʻamatalaga e mafai ona viliina i totonu ma fafo, e mafai ai ona e aumaia ni elemene o le taualuga convex ma concave foliga. Afai e te le filifilia le tapenaga-faia o ni faʻamatalaga, ona faigofie ai lea ona faia ni pepa talafeagai na e faia e oe. Mo lenei faʻamoemoe, v-foliga tipi o loʻo faia i luga o fata o se faʻamatalaga saʻo ona toe punou ai lea. O le faʻavae o faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu i le taualuga seʻia oʻo i le laupepa e faʻapipiʻi ai. Vavaeese Curved Profililes poʻo faʻavaʻa o loʻo faʻapipiʻi i le taualuga ma se solo poʻo le faʻamaloloina o le faʻaeʻeina o le faʻamalologa (faʻapitoa tino) Ina ia faʻateleina le umi o le faʻatulagaina o le tulaga o le tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina se faʻalauteleina faʻapitoa Studnsn. O le gaioiga e faʻalagolago i foliga, vaega ma le tele o le faʻamaʻimau fausaga, ae e le tatau ona sili atu ma le 80cm. A faʻapipiʻiina i luga o le skeleton, o le laupepa na muamua faʻaaogaina le faʻaaogaina o le t-foliga tu i le itu i le va o le nofoaga o lotoa i le va o le fasilaau i le va o le fasilaau. Ona faʻapipiʻi lea o le laupepa i le faʻavaomalo faʻamatalaga e faʻaaoga ai le fusi e teltop, faʻasolosolo mai le ogatotonu o le laupepa ma faasolosolo ona liliu i pito. O fao e tatau ona aofia i totonu o le digwall i luga o le laualuga o le laupepa ma tui i totonu o se uʻamea talaaga i le loloto o le 10mm, ma le loloto o le 20mm. O ulu o le fao e aveʻesea e le 0.5-1 mm i se laupepa o mūgutu, ma e tatau ona oʻo ai.

O le tausuaga o pepa omea o loʻo i luga o le kapeti faʻamatalaga poʻo ni pa. A le mafai, o le steel stepes ma le mafiafia o 0.5-0.6 mm ma le lautele o le 100 MM ua faʻatagaina i soʻoga o le laupepa. O le isi, o sui ua faia e tusa ai ma le faavae tekonolosi tekonolosi, ma pe a talafeagai ai, ona o le sita i luga atoa.

Faitau atili