Almininum System Systems: Polokalama Iloilo, Tekonolosi Decity Tekonolosi

Anonim

Glazing o le faʻafou ma taualuga e faʻaaoga ai ni suiga o le faʻauiga: Iloilo faʻapitoa faʻapitoa, tape le tekonolosi o le foga o lo o mamanu.

Almininum System Systems: Polokalama Iloilo, Tekonolosi Decity Tekonolosi 15511_1

Masalo e te fiafia i le mamalu o le lagi, na sau le tamaloa i le faia o fale tusitusi o tioata ma uʻamea, ma faʻatasi ai ma le taualuga ma le taualuga.

Talu mai le masani a le faamalama o faamalama faamalama i se tele glazing eria, e le tumau pea o latou lava mamafa, o le tele o timuga, inisinia ua sau ma se fou polokalama ". O se lagolago lea e aofia ai le lavelave o se lavelave i le faasologa. Ua faʻaaogaina mo le faʻaosoosoina ma le sikafuleʻe, palupaʻu, papala, veranda i.p. I totonu o ia fausaga, o le mea tele lea e faia ai fausaga i luga o fausaga.

Falatomi Oleamini Corsite

Manaomia Meafaigaluega

Electrode, o se seti o mea na tupu, o se sikulukalaiva, o le plunger fana, stoissors, faʻapea foi ma le faʻamalosiʻau o le ala e manaʻomia ai faatonu le gaoioi). O le tagata e faʻatautaia "tuʻu i luga" i le pito o le talaaga ma ua faʻaaogaina o se faʻataʻitaʻiga pe a viliina pu i totonu.

Mea na faaaogaina

[Ae] racking talaaga [B] Transverse Desiltiles (Riglia), [In] Alumisina "seevae" o le D-ocpen (Impleing Nodes, o loʻo faʻapipiʻi ai le faʻavae o le racking i le faʻavae ma puipui), [G] Alumini T-Forbrders (vaega o le Aluminum Sewlem sewler, tautua mo fesootaiga rheel rheel ma rac debuliles), [D] Aliminani tulimanu mo Windows, [E] Clampting fasi, tolu tioata ma le mafiafia o le 10 mm ma le tele o le 30 40 cm, [F] Lisi o le tagata lava ia-alive beyl lipine, sikulu fao, palasitika kesi mo tioata, teuteu potu mataina, stalant pulufana.

Fai togafiti faiga

O se faiga faʻataʻitaʻi e faʻataʻitaʻi ai, e ui i feʻaveaʻiga mai fafo, e tutusa galuega ma sini: puipuiga o nofoaga mai le fausiaina ma le tele o le fausiaina.

Falatomi Oleamini Corsite

[tasi] Faʻaaogaina le "Taulai", Faʻatulagaina o le auiliiliga o le patipati o le patipati o le patipati o le patipati o le patipati mo le fesoʻotaʻi o le rac disc ma t-forthoders ma borhels.

[2] Faʻapipiʻi T-Morbrder Swewwing fao i le tasi pito o le laupepa, o le mea mulimuli e tuʻu i le isi pito i le "seevae".

[3] T-Forbrder, Faʻamatalaga ma "Shoe" o loʻo '' '' '' '' 'INGNE MA FANAU FAʻAPITOA.

[fa] Uma le T-Jorbinders faʻapipiʻi ma faʻasaʻo i luga o se saoasaoa talaaga, faʻapipiʻi i totonu o le grooves faʻapipiʻi paʻu ma tipi ese le sili atu ma le seleulu.

E tusa ai ma uiga masani, o nei faiga e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua: faaulufale mai ma mimilo. Muamua vaeluaina i le faʻasaina ma vevela-faʻaaogaina. O le tasi o ituaiga o le faʻapipiʻiina o sui o le sui o tagata e sui mai le sivides. Faʻapipiʻi fausaga o fausaga o ni mea e faʻaaoga ai mea e faʻaaoga ai le polyturethane o vai, o le polystyrene osala, vai po o le rockwol fagu. Ua uma ona matou tusia e uiga i le faʻapipiʻiina o le auiliiliga i le sili atu auiliiliga i la matou tusi talaaga (vaʻai le tala "na feʻe i luga o le faʻauiga faʻauiga").

Glassment Unit Active Systems mo Trades ma faamalama

O faiga e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o le tasi, lua-poʻo le tele o le aʻoga faʻamatalaga mai le alumini o le tagata. O le mea pueata o le kalave i totonu o le talaaga. O le vavaeeseina i luga o le mea pueata ua faia e faʻateleina ai le saʻo o le tino. Faʻateʻa soʻo se nofoaga o le vevela o le vevela i le va o potu i sili atu faigata o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga ai ni mea leaga (e pei o le fibramost) mai le palasitika. O le mea lea, o le teteʻe atu o le vevela o le siʻitia mai i le tolu-potu faʻamatalaga faʻamatalaga ma se suʻesuʻega o le Hormal Storit e le itiiti ifo nai lo 0.36m2C / W. O le faʻapipiʻiina o tioata, vaʻai faʻapitoa ma fesootaiga vaega i luga o faitioga, fale ma faavauuina o foliga eseese e faia. I le taimi lava e tasi, o le Alminirum fausaga e sili atu i le malosi o le B7, tutusa tala o laupapa ma B23raz - mai le PRC. Ina ia tuʻuina atu le potu o se manatu sili ona matagofie mai totonu, laupapa poʻo le palasitika o loʻo faʻaaoga e faʻauma ai nimeumini.

Falatomi Oleamini Corsite

[lima] I luga o le afi, i le nofoaga o le faʻapipiʻiina o tioata, faʻapipiʻi o laʻau alumini, muamua faʻaaogaina se vaega o le sami i luga o latou "tasi".

[6] I luga o le t-forberders faʻapipiʻiina le mea leaga.

[7] O pito pito i luga o Riggers ua faʻapipiʻi i le rack dide e le tagata lava ia-ata, o latou pulou e lafi i lalo o le faʻamau paʻu.

[valu] Aoina o le Module Module, o le faʻapipiʻiina o tioata, faʻaaoga le kesi kesi.

I le faʻaopoopo atu i le lagolago malosi mo feʻaveaʻiga fale, e manaʻomia faʻamalama faʻapitoa. Ina ia faaleleia le faʻailoga o le leo ma le malosi o le vevela, malosi ma le le mafai ma le le atoatoa o le ulraviolet rays, e masani lava ona faʻaaoga le faʻaluaina o le lua poʻo le sili atu tioata o le lua pe eseese fasi ipu o le tasi lua pe eseese fasi tioata o le lua pe eseese fasi tioata o le lua pe eseese fasi tioata. O le avanoa i le va o latou ua tumu i le ea po o kesi ma faamauina.

O tuʻufaʻatasiga o ituaiga eseese o tioata o loʻo iai tulaga i le fale ia sili atu le mafanafana. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a oʻo i luga faamalama i le itu i saute ma le taumafanafana, o le potu e lauʻamilo i lalo o ave faʻaofuina o le la, e faʻaigoaina i le 43% o le ipu. Ina ia mafai ona sefe le vevela i totonu o le potu, e mafua ai i totonu o le pito i totonu o tioata afifi e fai mai k-ipu. Afai o le agi a le vao e agi i lau eria, o le fofo sili o le a avea ma faʻaaogaina o le faʻamalosia o tioata. E le gata i le fufuluina matagi o lotoa e ala i le saoasaoa e oʻo i le 60 m / c, uma foi na faʻatapulaʻaina foi le kiona ma ulaula i le taimi o le afi o le maualuga o le vevela. Ona o le siʻitia o tulaga tau solitulafono, o le itu a le fale e taua. O le mea lea, vaʻai i le tioata tioata e puipuia mai le hacking ma faʻapipiʻi na atiae (faʻaaoga le au tioata armored). I foliga vaʻaia, latou elemene puipuia e le o vaʻaia mai le masani ai, ma o vaega o loʻo i lalo o le faʻavae.

Falatomi Oleamini Corsite

[iva] O le tuʻuina ia te ia lava le lipine i luga o le aufaitau o le matatioata, i totonu o fale faʻapitoa e faʻasusuina ai ni auala o loʻo avea ai ma o latou pito o le lipine o le lipine.

[10] I le skate system, o taualuga ma visa o loʻo faʻaogaina e le faʻapitoa faʻapitoa, o loʻo faʻapipiʻi i le faʻamatalaga faʻasino.

O le manatu o le eseese ma le faʻaaogaina o faiga faʻaoga e avatua se laulau e oʻo mai ai uiga e lua o ituaiga taʻitasi o tagata gaosi taʻimua.

O faʻamatalaga faʻapitoa o faʻamatalaga, pei o le bee meli, e aofia ai ni vaega eseese (o le module o se elemene o le elemene ma mafai ona faia ese mai isi). O le tuʻufaʻatasia o vaega tuʻufaʻatasi e faigofie ai ona tuʻufaʻatasia elemene o vaega eseese e le gata i le tasi le gaosi oloa, ae faʻapea foi mai kamupani eseʻese. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tuʻufaʻatasia faiga o le mafanafana ma le malulu o fegalegaleaiga, o le faiga mo le taumalulu gatete ma se faiga o maʻa ma fatu o le tele o ituaiga o le lautele o le lautele o foliga o le lautele o foliga o le lautele o le lautele o foliga o le lautele o foliga o le lautele o foliga o le lautele o foliga o le lautele o foliga o le lautele.

Faasee "lautele" talaaga

O le a matou faʻalauteleina le taua o le fausiaina ma le au tekonolosi o luma o le ata i le faʻataʻitaʻiga a le Fonotaga o se Valaʻau Faʻaitiitia. O lenei module ma lona faʻataʻitaʻiga ua uma ona fuafuaina e faʻavae i luga o elemene o le Schuco Fw50s faʻamatalaga faʻapitoa. O le module e tolu steash, o loʻo i ai i le tulimanu o le 150 le tasi i le isi ma faʻafefeteina le faʻaluaina o le faʻaluaina. O elemene na o loʻo aoina le module faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia o loʻo faʻaalia i le ata.

Falatomi Oleamini Corsite

Falatomi Oleamini Corsite

[Ae] I le gaosia o le faaluaina-paʻu faamalama, mafai ona e faʻaogaina tuʻufaʻatasiga o tioata eseese (faʻauua, faʻamalosia ma isi).

[B] Fanua aluminum fausaga e aoina mai le tele o sela o sela. O le teuteuga o le laupapa laupapa o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le tulaga o le talaaga o le a avea ma totonu.

[In] E tasi-Chamber Faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina i faiga mo le malulu tele ma fafo oloa (alpha ortem system o le tekinolosi).

[G] O le tulaga i totonu o le faʻataʻitaʻiga o le fale galue i totonu o le malulu o le faiga e tumu i polysurethane i le faʻapipiʻiina o tioata (o le system "o le mosmek kamupani).

[D] I totonu o faiga masani, mafanafana ma le malulu glashing o loʻo faʻaaogaina i le taimi e tasi (o le polokalama "vaaia le alualu i luma o le spl-06" o le kamupani "mosmek").

O le nofoaga o le sash i lalo o le itu manaʻomia i le va o le tasi ma le isi ua faʻamautinoaina e ala i le galueaina o le itu o le itu o laina latalata i fata. I lalo o le itu e tasi, T-Volbesters, o le a faapipiiina i moli. Faʻapopoleina uma o le laulu faʻapipiʻi ma ave uma auiliiliga, e mafai ona e alu i le Fono Aoao. O lenei faiga e amata i le satiaina o t-forebers i le itu i luga o le rack dist i le tutusa tulaga i itu uma e lua i itu uma e lua. Taitasi T-Dorbinter liliu tulimanu o tulimanu o le itu o le a faʻaaogaina o le a faʻaaogaina, ma faʻapipiʻi i le racking dowpess e fa o le tino. Ma o le faʻavae o le rack design o loʻo tuu i luga o le mea mafiafia o le "seevae" ma faʻapipiʻi i faota e fa. O le faia o se tioata taofi, o tulimanu tulimanu, o loʻo afifi i le taligalu, o loʻo tosoina i luga o le pito i totonu o le pito i luga ma lalo o le lanumoana). I le tulaga o le faʻavae o le faʻatupega i totonu o fale faʻapitoa i fevaevaeaʻiga ma faʻavavevave o faʻamatalaga, o vaega o le faʻamaufaʻailoga o loʻo faataatia. O lenei ua maeʻa galuega sauniuni ma e mafai ona e amata amataina le faapotopotoga maualuga. Ua tuu e le Rugery i luga o le T-Morbory ​​(ua uma ona taofi i luga o le RACK Debile) ma fao o loʻo lafoina ia i latou ma i le pito i luga o le paʻu paʻu. O le faʻaogaina o lenei auala o le vaega atoa, alu i le faʻapipiʻiina o tioata. E talafeagai le matauina o tulaga moni o le fausiaina o tioata ua faʻaofi pe a uma ona fausiaina le fausaga, ma sa tuu i latou i lenei faʻataʻitaʻiga naʻo faʻaalia tekinolosi. Ua faʻapipiʻiina mata tioata e faʻaogaina ai le palasitika pads e taofia ai rattling ma faʻaititia le uta i luga o le tioata. Ina ia mafai ona faʻapipiʻi le vai ma le pefu o le potu i totonu o le potu, o se taʻele ua faʻapipiʻi solo i le tioata. O loʻo sili atu nai lo le fusi, o loʻo faʻapipiʻiina i fale faʻapitoa i totonu o le fata ma transvers. Mai luga o nei, o nei ata ua tapunia i le laina, ua gaosia i lanu eseese. O le potu ua faʻaalia i le ata mo le taumalulu faʻatoʻaga na aoina mai faʻailoga tutusa, ae naʻo le tele o lapopoa. Sa latou faaofiina le tusiina faʻalua-glazed Windows e atagia saʻo ai le la laʻei. O tagata ma laʻau toto e maua ai le mafanafana i le taumalulu togalaʻau i le tausaga atoa. Tai o lou fale, "ofu" i mama, ae o le gau o tioata mumū mulumulu, o le a malu atili ma malu.

Faitau atili