Mossurdize pe mago - o le fesili lena!

Anonim

Faʻafefea ona 'ausia le le lelei o le ea malulu o le ea i totonu o le fale: Modies punaʻoa, movise masini, susu mai ai le ea.

Mossurdize pe mago - o le fesili lena! 15523_1

Mossurdize pe mago - o le fesili lena!
Susu vevela ma le vevela o le biyare bt-254c.
Mossurdize pe mago - o le fesili lena!
O se tasi o le ea lauiloa humidifiers DURACRAFT DH-837 E faatasi ma le fesoasoani o le a ili le a tufatufa "taitoalua malulu" totonu o le fale.
Mossurdize pe mago - o le fesili lena!
Bionaire Humidifier Air cm-1 galuega i luga o le mataupu faavae o le "ausa vevela". Ae na foʻio mai, o le ulaula mita o le Bilitare Bt-254c e tatau ona mulimuli ma le totoʻa.
Mossurdize pe mago - o le fesili lena!
O le Airwasther HeaddifIer i taimi uma "Fesili" o se fagu vai "bio-spaorber".
Mossurdize pe mago - o le fesili lena!
Mataupu faavae o faatinoga o le humidifier Suetena Defensor TA-5:

1. O le vai tane

2. Faʻasologa o le Vaega o le Vai

3. Pama

4. Centrifuge

5. Pourcally Faʻatinoina Coal Sprayer

6. Triple Air Steter

7. Fan.

Mossurdize pe mago - o le fesili lena!

Mossurdize pe mago - o le fesili lena!
I le pito i luga ma le pito i lalo: "ea fugalaau" - le humidifier-ea mama VENTA-AIRWASHER (Siamani). O le tele e faʻalagolago i le lapoʻa.

Ile taimi muamua, ua e sau pea e le Uso pe a e faitau i le faʻafefea ona faia e le Acliction Shimplee e faʻatau ai le ea! I le taimi nei, e leai se feteʻenaʻi: lilo e le uma le mimiti e aafia ai le soifua lelei. Faʻataʻitaʻiga o le lelei le fiafiaga ua ausia, o loʻo faʻamatalaina i totonu o le matou tusitusiga.

Faʻamasino Norms Fuafuaga Faʻaipoipoga tausisi i se faʻaiʻuga susu o le 45-55% i le vevela o 22-25с. Fomai finau mai o se sūsū e itiiti ifo i lo le 30%, o le membrane mucous o le totoga respiration tagata o matutu, ma o le taitaia e se faateleina o lona vaivaiga e pipisi respiratory. O tagata ma le paʻu mago e sili ona malamalama i le faʻaititia o le le fiafia. meafale laupapa, mea fai musika, parquet laupapa mafatia foi mai matutu ea. O le le lava o le susu i le ea o loʻo fesoasoani i le faʻaputuga o le stactic eletise ma puipuia ai le tafe o le potu efuefu.

O le soona faisua e tumu foi i taunuuga le lelei. O tagata mamaʻi ma le hypergeesion ma le athoroscusclerosis le mafai ona tauaveina se siosiomaga susu. Le faateleina o le mataupu i totonu o le vai i le taitaia ea i lona totoʻoga i luga o le mea faitino cooled, i le nofoaga mālū o le fale ma le toe faia o siama ma suia. O lenei faʻafitauli e le taumatematega - ua uma ona i ai i Europa. O le iʻuga o le tauiviga mo le tamaoaiga o le vevela i le fausiaina o fale na maua, o loʻo iloiloina ai le fefaatauaʻiina O le faateleina o nofoaga ma le fale moe na aliali mai.

Susu

Manuia le susu - le aofaʻi o le vai (vai vaipanoa) i le ea (fuaina i le g / m3). Peitaʻi, o le anotusi o le ausa o le vai i luga o le ea e i ai lona tapulaʻa, afai e sili atu le vai, vai pa'ū i le faiga o le asini poʻo le faʻamama i totonu o le timu.

Aiga susu - O le tikeri o le ea ma le vai. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e iai le 17.3 g / m3 vai i totonu o le ea, ma i le vevela o 30s - vailaʻau oona - 57%. A faʻaititia le vevela i le 10c, e faʻamalolo le ea, ma le tele o le susu e paʻu i le tulaga o le aw i le aofaʻi o 7.9 G / M3.

Au - O le vevela i le mafuaaga lea e amata ai le faʻatosina, mo se faʻataʻitaʻiga, i le ata o le fulufulu vai i luga o lau. Afai o loʻo i ai le pito i luga o le potu ma le mafuaʻaga o le faʻasino o le le moni o le le aoga, ona i ai lea o le vevela i totonu o le fale, e le gata i lea le umukuka, le faletaele ma ... alii lava ia. O se aiga e aofia ai i tagata e toatolu o le toʻatolu ma le tele o le 300 G / g / le susu, lea e tutusa ma se tagata e toʻatasi e galue ai i se tasi galuega. Ae masani e le lava lenei "meaalofa". Lisi 1 o loʻo faʻaalia ai le maualuga o le vai o loʻo i totonu o le ea fuafua i le vevela. E aliali mai i le vevela o le 20 ° C i le ea, le potu, mo se faʻataʻitaʻiga, 60 m3 (eria 20 mita o le maualuga o le vai, lea, ma le faʻaititia o le vevela, e mafai ona teuina i luga o puipui, pe a le faʻatapulaʻaina fua faʻapitoa.

A mapuʻesega, faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le suavai maualalo, e masani ona tulaʻi mai i le taumalulu vaitau. Ua leva ona i ai i le vevela o le -10 a, o le ea malulu o le ea e le sili atu 2.14 g / m3, ina ia mago le ea malulu malulu. Ina ua faʻatautaia le ea malulu o le potu i le auala saʻo, ma e manaʻomia le faʻamaʻa atu ai. Ma le faʻafitauli o le ea malulu taumalulu po o tagata o nei aso faʻaiʻu ma tagata nonofo i aso nei e sili ona masani. O le muamua na afaina o le le saʻo o le faʻatau atu o le ea i totonu o le latou fale ona o le ata o le fale, ma le faʻamalosia lona lua e tatala ai le taumatematega i le taimi autu o le ogatotonu

O le isi punavai o matutu o le ea o le fale o le aiga. e mafai ona faaitiitia le ea vevela i le vaitafe uia conditioner le ea i le tulaga le sau, i le tulaga lenei o le vai puao e amata totoʻo i se pallet faapitoa, ma galuega faatino lea e ala i le faagaau alavai i le auala, ao le potu avea matutu. Seia oo mai talu ai nei, na oo mai ai le matai o le tulaga, le faatulagaina fagu taumalulu i le vai i le vai radiators faʻavevela, ma i le taumafanafana - i le fesoasoani a solo susu. O lenei i le tauiviga mo se maloloina maloloina microclite, o le ea o le ea na ulufale ai.

Maualuga le tele o vai i le ea

Vevela, C. Manumalo tapulaʻa, G / M3
-10 2,14
0 4.8.
10 9,4.
lua sefulu 17.3
tolu sefulu 30.3
100 803.3.

O le le fiafia o le ea

O le masini, e faaleelu ai tagata leaga e vaevaeina i ni vaega se tolu. O le masini e faagaoioia i luga o le "ausa vevela" mataupu faavae o le eseese tele mai le ulo-pupuna i luga o le ipu mafolafola, heats le vai ma feauauai ai i le ausa. O a humidifier ai se fua maualuga (250-700 g / h) ma alu uma le tele o le eletise (300-500 W). O le pusa i nisi taimi e aofia ai auupega mo le manava ma le koneteina mo le tofoina o fesoʻotaʻiga.

Le tele o faataitaiga, e foliga mai, ona o le faafaigofie le mamanu e le faatotogaina i se ili ma moisturize le ea faapitoa o loo siomia ai i latou lava, o lea e le o fautuaina i latou e tuu a latalata atili i lo 15 cm mai le puipui, ina ia faia le eliina ai pepa puipui. O le faʻamaualuga o lenei ituaiga e tatau ona i ai le sua o le ea o le suavai ma maua se otometi i luga / fafo meatotino. A leai, o le afaina mai le faʻalauteleina o le potu o le a naʻo le pau a le latou talosaga. E tusa ai ma le mataupu faʻavae o le "Steam Steam", o le ea ua vevela, mo se faʻataʻitaʻiga, Boneoco 1345 ma Binesare CM-1.

Sili humidifiers tau talafeagai (mana taumafaina 20-50 W) e faavae i luga o le mataupu faavae o le "ausa malulu". Faatasi ai ma le fesoasoani a le maota, latou te tuliesea le ea i luga o moli susu ma toe foi atu i le potu e soloia ma fufulu, saluseina i ai ma vai i le vaipuna o 100-350 g / h. O le faatinoga o le meafaigaluega o lenei ituaiga e faalagolago i le totonu o le fale sūsū: o le sūsū i lalo, o le maualuga o le fua faatatau evaporation i le saoasaoa e tasi ili.

Faasalalauga ai avanoa finau o le "pea malulu" humidifier i cools coolly le taimi e tasi le ea. O le mea moni , ae na o lona malosi malosi (pe a fai o le a fai le vevela ua tatalaina e le afi afi), e faigata ona taui ai mo le malu o le kesi. O lenei ituaiga o moisturizers (i ai e faatatau i Duracraft DH-830 ma Bionaire IT-2010) ua manatu le tau sili ona manuia ma le lelei le fua faatusatusa.

Le mafai ona malulu le ea i le taimi o le faʻaolaina o le vai e faʻavae i luga o le galuega a le ea ma le faʻavae o gaioiga, e le ese mai le le fiafia o le "malulu tane, e fautuaina e tuu fasi aisa mai le pusaaisa. Ae peitai, o se "le malulu o le meli" e le foia ai le faafitauli. Muamua, pe a le sua le vai, o le pusaaisa ua faʻaalia ai le vevela vevela tele nai lo le ave o le aisa pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe a liusuavai pe amea. Lona lua, ma le vevela maualuga, na siitia ai le vevela tele. I le lelei, o lenei kuka e faʻatusatusa i se tasi vaega o le maualalo-kaloli aisa kulimi poʻo se ipu vai minerale i le aisa.

I le ultrasoundive, faʻaaogaina se 'Au Altrasonic Georniverator, o se ao o le mea sili ona lelei vai na fausia, o loʻo tuu i totonu o le potu. I le pito i luga (Malosiaga taumafaina ma le faatinoga) faʻapea foi ma le agavaʻa e malu ai le ea, o lenei masini e latalata i le faʻapipiʻiina ma le malulu vaʻa. O se faataitaiga a ultrasond o Headradifilation e tautua Boneco 7035 ma Burg Bh-840.

O mea leaga uma e tusa lava poʻo le a le faʻavae o le faʻagaioiga e manaʻomia ai le tausiga. O tagata gaosi oloa e fautuaina le faʻamamaina o le faʻamamaina o le vai vaituloto, pei o le pefu ma le palapala, e mautinoa lava i luga o le vai, tautua i totonu o le vaifoi lelei. Ma afai e te le faia se gaioiga, o le a suia le amomoia o le a liliu i totonu o le "Facickar".

Hisdififier Air Funder

Ole osofaiga o mea e ulufale ai e gaosia e maua ai e maua ai masini tuʻufaʻatasia, o le faʻatinoina e le ea faʻamama le ea, ma lona faʻaleaʻoaʻoina. Mai le manatu o le tuʻufaʻatasiga, o le Union of Adsterpy Air Ceatner ma le Huamturiir "Malulu vaʻa" e saʻo. I ia faiga, ua pasi le ea i le muamua e ala i le faʻatulagaina o le pefu ma faʻasalalauga faila (faʻaaogaina carbon), o loʻo malulu ma feula i le fani. O le Bilia Faavaomalo e maua ai le "matuia" masini C-11, C-22, C-26, Faʻaau i luga o se faʻailoga taua, o le tane malosi ma otometi i / otometi i luga / otometi.

O le fofoina o le fofo o le Vaʻalele Vaʻalele Mauga-Herdifor na fautuaina le Swiss Kamupani Axair Ltd. I le Devunsur PH-5 faʻataʻitaʻiga, o le ea faʻamamaina e le adssiaption faʻamama vai, pasi atu e ala i le malosi o le koala, ma tuʻu le vai efuefu ma le vai. I le leai o se vai, o lenei masini e galue o se mea masani o le ea.

O le taumafaiga e faʻaaoga le vai e pei o le faʻamama o le tagata Siamani Venta. Airwasher Venta-Airwasher, e tusa ai ma tagata gaosi oloa, e le gata ina taina le ea, ae e mama foi i le pefu, microb, mamafa mebac, mamafa mebacco, mamafa mebac O le Huamviiiiirio pauna e aofia ai se bio-amorber vai, o loʻo i ai le mea e ono pipiʻi ai le masini ma siama. Peitaʻi, ona o le le lava o le faʻavasegaina o le malosi o le vai, o agavaʻa o vaʻalele mai o sea masini e faʻaititia, sulfur Dioxide ma Amori, lea e lelei tele.

I le faaiuga, ou te manao e lapatai le tagata faitau. O le le talafeagai o le faʻaaogaina o le ea o le ea, pei o le tele o isi mea faʻaaogaina, e ono tuʻituʻi ni tulaga ola. O le a le manaʻomia mo lona faʻaaogaina e le masalosalo (i totonu o se vevela vevela vevela poʻo le tau malulu o le tau o le savili o le moli sami poʻo le savili o le vaitafe; O nisi taimi e naʻo le pautaga na o le faʻaolataga mo le teteʻe pe a faʻamaninoina le faʻamaʻi. E fetaui lelei ma le le auai mai o le faʻaaogaina o se headififier e le manaʻomia, aua o le dumpine o le fale e le itiiti ifo i le faʻamaʻi o le faʻaoʻo. I soo se tulaga, e sili le faʻaaoga tatau o se mita o le le fiafia ma, e fuafua i lona molimau, fuafua - toesea le vaʻa poʻo le leai.

Faʻatusatusaga uiga o eseese a le ea ea vailaʻau suamalie

Faʻataʻitaʻiga Faagaioiga Mataupu Faavae Malosiaga o le taumafaina, W Tau, $ Fautuaina vaega o le potu, m2 Tusi
Bionire Cm-1 Ulugalii vevela 180. 69. 35.
Bionaire CP-1550 Ulugalii vevela 180. 99. 35. -
Bionaire CP-0260 Ulugalii vevela 250. 118. lima sefulu Ua i ai le faamama, suamalie meter
Bionaire en-2010 Ulugalii malulu 12 99. 50-120
Bionire WS-3510 Ulugalii malulu 65. 179. 75-180
Bionire Ws-3560 Ulugalii malulu 65. 199. 75-180 E i ai le mosdire stabilizer
Bionire C-11 Le ulugalii malulu, ea mama 65. 199. 150. E i ai le mosdire stabilizer
Ponaivi 1345. Ulugalii vevela 500. 111. tolu sefulu
Ponaivi 7035. Ultrasonic 45. 111. 40. E i ai se lagona ma le au faatonutonu
Duaracraft DH-830 Ulugalii malulu 25. 68. 72.
Daracraft dh-837e Ulugalii malulu tolu sefulu 98. 125. E i ai se lagona ma le au faatonutonu
Burg bh-840e Ultrasonic lima sefulu 229. tolu sefulu E i ai se lagona ma le au faatonutonu
Duracraft DH-911 Ulugalii vevela 275. 108. 120. E i ai se lagona ma le au faatonutonu
Defliissor PH-5 Le ulugalii malulu, ea mama 321. 20-35 Coal faamama
Puipuiga AC-6 Le ulugalii malulu, ea mama 820. 40-45 Coal faamama
Airwashher lb-10 Le ulugalii malulu, ea mama 23. 410. tolu sefulu Vai faamama
Airwasher lw-31 Le ulugalii malulu, ea mama 33. 570. lima sefulu Vai faamama
Airwasher lw-41 Le ulugalii malulu, ea mama 38. 630. 80. Vai faamama
Bionaire bt-254c Le puleaina o le tau 28. Desktop le susu ma le vevela vevela

Faitau atili