'' Sili-Lepiya ''

Anonim

Se mea e uiga i le polyrethane stucco: o le faʻamuamua, mea ma pepa, faʻamau o vaega o teuteuga, o faʻaputuputu aoina i le maketi a Rusia.

'' Sili-Lepiya '' 15527_1

Veliko-Lepie
Sikuea mafiafia. Faʻataʻitaʻiga R 543 o le Badtucor.
Veliko-Lepie
O le ofu talaloa. Faʻataʻitaʻiga R 536 o le Badtocor.
Veliko-Lepie
Tofa soketi ma se da-mita o le 965 mm. Faʻataʻitaʻiga R 25 o le Kamupani NMC.
Veliko-Lepie
Tofa soketi ma se da-mita o le 650 mm. Faʻataʻitaʻiga R 340C kamupani Gaudi Boror.
Veliko-Lepie
Le tuufaatasia o le tulaga i le foliga o le valu-tusi fetu o le paleticorcor.
Veliko-Lepie
Elemene o le pa puipui o le Okara detor.
Veliko-Lepie
O le fuafuaina o ata o le kamupani Orra deor e tele filifiliga mo talosaga. O loʻo faʻaaogaina e faʻamalosia ai le taualuga ma le faʻamaeʻaina o meafale, faʻapea foi ma le faʻavaʻa mo faʻata ma se atigipusa.
Veliko-Lepie
Uma EAves ma le suia o panels mafai ona faia i se foliga fetuutuunai.
Veliko-Lepie
Faʻataʻitaʻiga o le faʻauiga o faʻafitauli e saʻo le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga.
Veliko-Lepie
O le koluma mai le aoina o le Kamupani Palcurecor e mafai ona valiina e soʻo se maualuga-lelei vali - suauʻu poʻo le vai-emlilsion. O faʻataʻitaʻiga ua fuafuaina mo le mamanu o fale mautotogi poʻo fale o le atunuʻu ma le taualuga e le maualuga atu nai lo 4 m.
Veliko-Lepie
Ocrac decor usricks. Faigofie i le faʻapipiʻiina latou te tuʻuina atu le matagofie foliga mai i soʻo se faitotoʻa poʻo le faʻamalama mea.
Veliko-Lepie
Polyrearethane faatagata mai le aoina o le Kamupani Gudas Gudi Bueor ei ai se masani masani ma talafaasolopito.
Veliko-Lepie
Elemene o le Wall Dector mai le Baddchor Aoina.
Veliko-Lepie
Puipui mai polysurethane stucco mai le orac decor aoina. I totonu o le tusiata o fale, o loʻo avea o latou o se lagolago faʻatulagaina mo fusi faʻapipiʻi i le puipui poʻo le koluma.
Veliko-Lepie
Faamanatuina o le lodgorod tusiata foliga. Puipui mai le aoina o le Orac Doror.

Faatasi ai ma le maa e faatautaia ai le maa, o le famu, lea o le a talanoaina muamua, aegean (faitioina-fefiloi) vaitaimi o le Eleni anamua (ii Millenium BC). Na ia lagolagoina le tele o taimi o le aluga o seneturi ma aso nei na mauaina se suiga fou e faavae i luga o tenisione faaonaponei.

O le stucco deor fesoasoani i le tagata mamanu e faʻamamafa ai le tusiata o totonu o le totonu, e faʻavaeina ai le fealofani o le tagata nofoia atoa. Faʻaaogaina se Overhead Empotipte Buemutte (o le faʻauiga o ata), o le tagata mamanu e mafai ona vaevaeina tele ata o puipui i le va, o le tuʻufaʻatasiga lea o i ai ma le manino. Talosaga i le taimi e tasi ma vaega o vaega o ituaiga eseese ma vaʻaiga, o fetuunaiga, faʻamafanafana, faʻamafanafanaga, na mafua ai le malosi o le faʻalavelave o faʻalavelave ma le solo o fanua a Rusia ...

Talafaasolopito - anamua ma e le o

O teuteuga o le tusiata, o le tala lea a le tagata e fai ma le tala a le tusitala. O le manatu tiga o le auvae anamua ma tusiata le iloa o tuaoi. E oo lava i Eleni ma Roma, ie mama, tuaoi, o gata ma isi faʻamalosi tino, o loʻo feagai ma le stylight, o le vine vine i saute O fugalaʻau fugalaʻau vaneina i maamora pe lafo i le laupepa, o le tuʻuina atu o le malamalama, o le faʻataʻitaʻiga iloga o a latou voluma aumaia se malosi malosi.

I le auala, o le faʻamalosi tino ma le malosi o teuteuga e muamua i le "Wort" stacco: na latou faamamafaina le fealofani ma le manino o faʻailoga talafeagai.

I le lautele, na taʻitaʻia e Gemetrika i le sui sili o tama fatu, ma o le faʻatusa e faia se galuega e ao ai ona avea faʻatusa, o olo o totonu. O taulaga anamua o le itu i sasaʻe o le Memoranean o loʻo i le le mautonu ma le pomu o le stuucco detor: sa tumu i mea tetele ma le sauai, o laʻau, fugalaʻau. O mea teuteu na iloa mai Stutelega i le sami galu, atigisa, iʻa, uo taʻaimu, faomea i foliga o moa, cornucaions, cardan, cardan, cardaons, cardan, cardan, cardaon, cardan, cardaon, carean, cardaon, carday Oi latou uma na aveina lona faʻailoga: Faʻapea la latou fua ma tautala i luga o fugalaʻau e uiga i le felagolagomaʻi; O lauemu o pamame ma laume o faatusa o le mamalu; Owl ma gata o le poto poto, etc.

Le mea sili, tuʻuina mai i le teuteuina o le teuteuga o le poritioni, na atiaʻi ai le atoaga o faʻafitauli o loʻo aʻafia I soʻoga o loʻo iai ni suʻesuʻega, o loʻo aʻafia ai, o Rococo, Ma na o le onapo nei ua suia ai le tulaga o le stylis o le stucco, faia se matagofie ma shricous dynamics, sili atu le ita

Mea mo le lafoina o le pamu

O le faʻavae o tekinolosi o le faʻavaeina o teuteuga mafiafia e pei ona taua i lalo. Mai le uluaʻi mea tausuaga (lea e mafai ona vaneina mai le maamora, maa, fafie, gaosia mai le omea, wax, palasitika), o le "faʻaititia foliga o le muamua. Mai lenei pepa ma lafo mai le manaʻomia o le numera o fai fai mai o loʻo toe gaosia e le muamua. Ina ia maua ni mea sili ona lelei, o le tele o mea e faʻaaogaina e mafai ona faʻaauauina mai se vai o le vai e aunoa ma le taʻei ma le lapoʻa. Muamua o mea uma, o se mea tuai masani lelei ma le laumei lelei, faʻapea foi ma le papier-mache, plaster, coutment, e masani ona masani - uʻamea.

O le taimi fou e faʻaalia i tagata gaosi o le stucco, tusiata, tagata mamanuina mea fou. O lenei: Bberglass, tioata nofoaga, polystyrene ma sili ona taua - susu polyarethane (polyarethane vam). O le staduco mai mea faʻaonapo nei o loʻo ofoina atu e Orac Drator (Belgium), Balmail), Fyysia), FMYPONE (NAMSIAST), o le 'aʻai o le GRAD (APYGID), o NMEPA).

O le Clublation Coirling Promplic (EAves) mai Polystyrene na amata ona faia i Belgium i le 1950, faʻaaogaina le tele o tekinolosi e ala i le vave faʻaʻaisa e ala i le vave faʻaʻaisa e ala i le vave faʻaʻaisa o le faʻaʻaisa o le faʻaʻaisa o le faʻaʻaisa o le tele o le faʻaʻaisa o le faʻaʻaisa o le faʻaʻaisa o le tele o le mea e tafe ai Polyarethane (polyarethane Finam) o le sili ona lelei ma lauiloa nei mea o mea mo stucco, na fausia i le 30 o le seneturi o le 20th seneturi i Rusia. Mo le gaosiga o le pamu, na amata ona faʻaaogaina i Europa i le faʻaiuga o le 60s.

Polyrethane Mom na gaosia e ala i le faʻafefiloi o vaega o vailaʻau, e fesoʻotaʻi, fai se tali ma le tatalaina o le kesi (fulafula). Polyarethane stucco ua oomiina i luga o pepa. Ua maeʻa mai le taugofie mea, talafeagai i felauaiga, teuina, gaosia, faigofie-falelii i vaega tele o le potu, taia le faʻapolofesa. FOLAFOLAGA O FAAFETAI.

I luga o le tino ma le malosi o polyfarethane, e ui lava e fetaui ma le laʻau, ae o le aluga o lea taimi, e le atagia ai le manogi, siosiomaga mama. O le polyarethane e malo ma tumau. Faatusatusa i le sima, o le polytarethne o faigofie, e le susulu atu le taimi, ae e le foliga mai. O le stucco mai le ufiufi i se vaega faʻapitoa a le Price Shipter, lea e mafai ai ona e valiina elemene o le vai o le palu, faʻapea foi ma ni faʻamalosia o suauʻu. Ua faʻatagaina e le High-Tekonolosi ina ia mafai ai ona e mauaina se mapusaga manino ma saʻo le faʻaaogaina o le tekinolosi o loʻo i ai i le faʻaaogaina o vaega ma le faʻamautinoaina le malosi o le faʻapipiʻi. O le faapipiiina o polysurethane Form Oloa o loʻo faʻaalia i le saoasaoa, mama ma le faigofie, aemaise pe a faʻatusatusa i le faʻapipiʻiina o mea faapena mai le sima, fafie ma le sima.

Poungling mai polystyrene (le tele o taugofie) e fautuaina e teuteu i luga o puipui o puipui ma le taualuga. Vaivai (faatusatusa i polyarethane ma plaster) polystyrene mafai ona "manuʻa" tua o le aliʻi, o le pito malosi o meafale.

Mo maimoa mo le lafoina o le stucco

O le lelei o le 'autū e faʻalagolago i le lelei o le pepa. Seia vagana nisi, na faia pepa, o se tulafono, mai le komaina ma Gyplum. I le aso ona po nei, e lua aoga sili ona lelei filifiliga na mautu.

Uamea foliga o le uamea (O itulau o nei 'ua lafo, faʻataʻitaʻiga, o le aoina o le Kamupani Oarac Draor), faʻapea foʻi mai le Alumaine na faʻaaogaina e seisi Bellian Kamupani NMC. O faʻaiʻuga e matua faigata i le gaosiga, a, ua taʻua o latou lava, e le tatau ona aofia ai ma le tele o geomoric tele, pe a fesuisuiai tausaga i le tele o tausaga. Ae ui i lea, o oloa mulimuli na gaosia i lenei auala e taugata tele.

Silkoone ituaiga . E sili atu le taatele. E ui o Sinicone e le tetele, o le a sili atu le faʻatuatuaina ma sili atu ona faʻatuatuaina ma sili atu le galuega nai lo le sipuni, tele vave ma faʻamiotonuina le vave ma le manifinifi. O le stucco, tatala mai le silicone pepa, e lelei tele i le lelei, lalo mo le tau. O le stucco e maua ai le balaysian ballcorcor.

Nonoa faapipiiina

E le pei o le lavelave faapipiiina o le plaster ma laupapa laupapa, o le polyrethane stucco e na o le kuki. Laʻu "Europast", Gaudi Scorne aoina "Faʻamalosi fao" ma Polyarethane Greent ma le Couct Scort Glue-malosi Fesootai Cornics, Molds ma le Plinths ma i totonu o latou lava, ma o le occ decty tu i luga - Glue mo le faapipiiina o EAves, Mondings ma pine. E mafai foi ona faaaogaina e tumu i puipui.

Taitasi fale gaosi e pei o ana oloa ma faʻatonuga ma tulafono ma metotia o lona talosaga. E tele taimi latou te faia ai a latou fasimea meafaigaluega lelei (stusla, na, aisa, tulafono, pupula, kulimi). Fautuaga lautele mo Fitu Studco mai Polysurethane - a o le i pipii, o vaega uma e tatau ona tatalia i ni nai aso i le tele o le vevela ma le tiga o le a latou faia.

Sitaili ma aoina

O le gaosiga o le Greyment Cradistics Gudi Deor ma BadedCorchor Tepleles i mea teuteu, i le oriental ma le matagofie ma poto.

Bellian Firms, faʻapea foi ma le matou kamupani Europa e sili atu le atiaʻeina o le tele o suiga o le Pra-Europan Systemments NMUCE O faʻamatalaga talafeagai ma mea teuteu i meafale e oʻo atu i le tagata filifilia filifilia. O tagata mamanuina o le Kamupani ofo atu se laulau faʻapitoa o stylic (o loʻo mafai ona e faʻamatalaina le "Farani, Siamani, Siamani ma Anglo-Saxon style "o le meaafale. O le vaega o le stucco, e aofia ai faʻaputuga faufauga (leai se aoga, reanic, reaois, o le penus xv, louis XV, louis XV, Louis XV, Louis XV, Louis XV, Louis XV, Louis XV, Louis XV, Louis XV, Louis XV, Louis XV, Louis XV, Louis XV, Louis XV, Louis XV, Louis XV, Louis XV, Louis XV, Louis XV, Louis XV, Louis XV, Louis XV, Louis XV, Louis XV, Louis XV, Louis XV, Louis XV, Louis xv, Louis XV, Louis Xvi, Heinity System, Victorian style, tudoor, comporial style, Artedeko (aso nei, Yugdreil) ma D.

O le aoina o le fausaga tausi tusi o le Orrac Detor, lea e toe faʻatumu ma le tele o filifiliga, ua aofia ai faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga masani, o lona taua e mafai ona faʻataʻitaʻi i le taimi. O vaega o le sauniga i le itu o le aoina o scradically atoa tuʻufaʻatasia ma mea uma o le tioata nei o tioata, Nickel, paʻu, fafie, fafie ma palasitika ma palasitika ma le palasitika ma le palasitika ma le palasitika ma le palasitika ma le palasitika ma le palasitika ma le palasitika ma le palasitika ma palasitika ma palasitika ma palasitika ma palasitika ma le palasitika ma palasitika ma palasitika ma palasitika ma palasitika ma palasitika ma palasitika ma palasitika ma palasitika ma palasitika ma palasitika ma palasitika ma palasitika ma palasitika ma palasitika ma palasitika ma palasitika ma palasitika ma palasitika ma palasitika ma palasitika ma palasitika ma palasitika ma le palasitika ma le palasitika ma le palasitika ma le palasitika ma le palasitika ma le palasitika ma le palasitika ma le palasitika ma le palasitika ma le palasitika ma palasitika ma palasitika ma palasitika ma platics. Sii aʻe i le stucco, o le faletusi o le a mafai ona ogatasi, ma ana i aso nei togitogiga, ma le apamemea o ituaiga. Ae ui i lea, e le gata i latou e masani ona tausisi i le sitaili o le sitaili o loʻo faʻaaoga i le faʻamalosi tino. I le Postmodead "Radical ECCyticism", o loʻo avea pea ma tino ma taaloga faiʻai, i tuʻufaʻatasiga ma le faʻaalia o le tagata mamanuina o le tagata mamanuina

Lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamalosi i le sitaili o Rocooco: e mafai ona faʻamamafa e faʻamamafa ai le lelei o mea na fausia ai le faletusi-o le Boamp. Faʻaoga o Oaves ma Titenis, e mafai ona tuʻufaʻatasia le atoa o loʻo tuʻufaʻatasia ma le lua poʻo le lua mea teuteu o loʻo tufaina i puipui, meaafale, faʻavaʻa, faʻavaʻa, puipui. O le tusiata o le a avea ma sili atu i luga o le fua o le teuteuina, ma doont ma meaafale ma meaaa tutusa o faaeeina, ae i le faaitiitia fua.

Lanu e sau e fesoasoani pe a e manaʻomia e aloese mai le monony. O le stakuc o le faʻataʻitaʻiga tutusa e mafai ona paʻepaʻe - luga o puipui, apamemea - luga o faitotoʻa ma faʻasino i lalo o le laʻau - i luga o meaafale. Filifiliga e le gata.

Afa o aoina

EAves, prontain, foliga (tuaoi mo puipui). Ua latou maua uma ni faʻailoga lauiloa: "Eseesega", Orac Porotor, NMC, Badcorcor, Gadio Detor. Latou te ofoina atu eAve le naʻo le puipuia fesoʻotaʻiga i le va o le puipui ma le faʻataoto, a faapena foi o loʻo tapuni ai nofoaga o le ie puipui, faʻapea foʻi ma le nanaina o le ie puipui. O fua ia e faʻapipiʻi i le pa i lalo o le taualuga e le oʻo atu i ai i le 15 cmbon moli masini e tu i totonu o le cornices i luga o le 2 m (10 w, 12 v). Mai luga, e ave o loʻo puipuia mai totonu o le fomai.

O isives mo le faʻamamaina o le malamalama o le fausiaina o le "slamiging" faʻafefeina, vivii E i ai ni mea faigofie e fetuutuunai ai o le ofa ma foliga i le faʻapipiʻi - e teuteu ai le lapotopoto, pa puipui.

Ua taufaifai teuteu i luga o puipui, meaafale mo faʻata, faitotoʻa, faʻapea foi ma pa. O le leai o se tau o le leai o se totogi (NMC) e aofia ai teuteuga teuteu mai le mafiafia polystyrene, suia fafo mai le polysyrene. Polyrearethane Faʻamatalaga ma ni totini faʻaaoga tagata atamamai ma tagata atamamai.

Ua fai togafiti. O Medickaryons - lamolemole, i le vignetites, kaloti, pe ma le leaga fua i totonu. GOIDS (po o "FESTS"), o le faatinoina o laumei tuai, sesiga espess, faʻapipiʻi i lalo o o eaves, i le pito i luga o puipui.

Vaega a teuga. O loʻo faʻavaeina vaega o faʻamaumauga o faasologa, faʻatasi ai ma se mea mataʻituina ma mananaia avanoa i totonu o le fana, faitotoʻa, faʻapea foi ma fale suʻesuʻe, etc.

Vaega o faitotoa. O loʻo matou talanoa e uiga i le platbands mo faitotoʻa (nofofua ma le faʻaleleia) ma faʻamalama o lautele eseese, i totonu o fale ma fafo. O le maeʻa o le mamanu o le faitotoʻa o le a tuʻuina atu ai se vaega teuteu vaega o vaega. E tumu faitotoa i le itu i totonu o le sitaili tutusa. Mai luga, i luga o le Platband, na mafai ona faʻapipiʻi se vae vae vaevaega, i le ogatotonu o nisi taimi e tuu e se pine o pei o le comkes o le comm.

Patch panels. E mafai foʻi ona faʻamalosia le vaalele o faitotoʻa. O le a avatu ia i latou se manatu faʻaaloalo, uiga faʻaaloalogia. Tuʻufaʻatasia le tele o vaega o panels, proptan ma platbands, e mafai ona e aumaia le masani masani o foliga sili ona masani ma pa.

Luga o le fana. Na tuʻu le tama Sech i le puipui ma faʻavaʻa e ofoina ai le faʻatau atu e faʻatau ese, ae mafai ona tuʻu faʻatasia e tusa ma o latou lava faʻamoemoe. E faʻamalamalamaina ai ni mea laiti, o le latou pito i lalo o loʻo faia mai le matte paʻepaʻe manatu, o loʻo faʻapipiʻi ai le moli (maualuga 60 w). Aitema seti i le o le a ufiufi i luga o se tamai vaaiga. Octorc Dominage gaosi tele, feololo ma laiti laiti. O loʻo latou foʻi i le NMC, Badcorcor ma GauDi Pote aoina.

Koluma, semi-koluma, Pilasters (mafolafola semi-koluma). Koluma o eseese ituaiga - onasia, Docrker, Vercian, Touscan o ofo. Laina, ogalaau o koluma (ma felelei ma lamolemole), databases, faʻapea foi ma nofoaga faʻapitoa nofoaga faʻaalu e tuʻuina ese eseʻese, ma e mafai ona fesuisuiai eseʻese. O le lapoa o koluma mai le 14.5 cm i le 35 cm. O le maualuga o le koluma o loʻo pulea e le maualuga o le perstal (o le Kamupani (o le Grocam "(OFD Froor) pe mafai Ia motusia i le sili atu nai lo le 1/3 maualuga mai le faavae (NMC) Afai o se tasi o vaega o koluma e le mafai ona filifilia.

Polyarethane Cowns Orac Dector ma Badedecor koluma faia mai le sipuni faʻamalosia e faʻamalosia i le fibergess, Gaudi decors ma i totonu o le tulaga o le avega. Talu mai le taimi uma o koluma o Tasina, e mafai ona faia e tagata o Carriest. Ina ia faia lenei mea, i totonu ia te i latou e mafai ona tuʻuina se paipa uʻamea e iloa ai le avega. Gaudi deor ofoina atu le tekonolosi o le faʻaluaina le faʻatumu o le i totonu o le laina i totonu o le faʻapipiʻiina kolone faʻapipiʻi ma le vave faamalosia. O le laina atoa e mafai ona tatalia le malosi. Na maua e Fypon pou na faʻamalosia i se tamaʻi paipa - e faʻaaoga ai fale i fafo.

O le taupulepulega tuʻufaʻatasia o le Kamupani NMC e aofia ai pou mai le tioata tioata tioata. E tetee i le togalaau ma le le fiafia. O nei koluma e mafai ona faʻaogaina i fafo ma le faʻataʻamilomilo le avega mai le 5.5 i le 9 tone.

Tumau ma puipui. Mamanuina mo le pamu, teuteu fiva, boucoets, o tuuga ma isi mea faigaluega. E mafai ona avea taga o se taga e fai ma lagolago a le tusi ma fatavili, faʻamalama o maila, ma isi. E mafai ona tuʻuina atu o ni vaega faʻaesea o vaega i faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa, i nofoaga o le puipui puipui ma taualuga. Sili atu uta i luga o tagata faalataina ma puipui - 50 kilokalama. O nisi tagata mamanu e faʻaaoga lelei le naunautaiga e pei o tu i lalo o tioata tioata.

Taua le poa. Muamua, latou tofiga o le teuteuina o le taualuga. O le taimi nei o latou o loʻo faʻaaogaina ma chandeliers. O le faia lea o lenei mea, o se avanoa mo uaea ma faʻavaveina elemene o loʻo faia i le ogatotonu o le soʻu. O le lapoa o le taualuga o le taualuga - mai le 15 cm i le 96.5 cm.

Fai. E faʻaaogaina e faʻamalosia ai le ogatotonu o le avanoa, lea e maua ai se mea tuai-Roma, baroque poʻo se ampic foliga faʻatasi. O le Dome e masani ona vali. I totonu e mafai ona e tautau chandelier. NMC maua ai 2 ituaiga o togitogi ma stucco teuteuga, ma Occ dector - 3 ituaiga o lamolemole goto ua fusiina ma courenis.

Valivali ma le tolopo

O luga o le polyrethane decor o ituaiga e lua: filifilia ma muamua. Laminate, i le ituaiga o le paʻepaʻe ata tifaga, shoong le mapusaga o le stumuc, aemaise laiti. E faʻaaogaina naʻo le aofia ai - i luga o le studes, o le ata o loʻo faʻaalia. E mafai ona valiina ma vailaau ese tiga. Laminated stucco e taugofie, a o le muamua e sili ona taugata ma tumau. O le eleele e sili ona maualuga i le lua faaputuga. O lona tiga o loo taoto i ai. I Europa, Stucco e seasea lava le tuua o le paʻepaʻe, ma vali, ae le o le vave i le 24 itula pe a uma ona faapipiiina (le taimi o le faʻamamaina o le kenefu). O ata lafoia nei e lauiloa i Belgium: Golanding, Partiing, o augatupulaga o le agaleaga, sogasoga, lea e faia se "taimi vave". Talafaasolopito ".

Tau: lelei ma mea

Uiga o mea mafaufau, ae o le tau o lenei oloa mai le NMC ma le Orac Doror.

- NMC o le sili sili atu le tuuaiga o le maualuga-tulaga tutoa mai le alumini ituaiga mo le lautele o le lio.

- Orac decor - tuufaatasiga le pamu mai pepa uamea. Lavelave ma tulaga ese.

- BalpedCorcor - Malaysian stucco mai Ighyco mai le silicone ituaiga cheaper Europa - faia o uamea ituaiga. O le "isi itulagi" style kavesuils.

- Gaudi Scor - e mai ia Meleisia. Tele le taugofie polystyrene stucco. O polyaurethane tau e le sili atu le maualuga atu nai lo mea e maua ai e le tagatanuu.

- llc "Europlest" - Polyarethane Stucco o se uiga lelei mai le sili -one ituaiga. Tau o le sili.

Filifilia filifilia, Statucco Architectivescticals Braorshed ma atoatoa siitia le atoa o ata tifaga ma le palasitika system, e mafai ai, i luga o le mamanu o le tagata mamanuina, Faʻauluina soʻo se ata o lagona - mai se tau faʻapipiʻi aʻo leʻi oʻo i le faʻasologa o mataupu ma le artistocratic mama. O le totonugao i totonu o se faʻaiuga o le faʻamaeʻaina, o le sitaili lapoʻa ua amata ona leo.

O le fua faatatau o tau mo stucuco kamupani gaosi oloa

Avega Cornis Matchings Pou Sologa
Nmc. 5-40 5-13. 240-550 7-53
Occ detor * 19-76 15-56 77-472. 10-125
Europlast * 8-36 7-14 - 9-20.
Badedecorcor 6.5-49 3-30 40-500 9-201
Gaudi deor aoina 8-12. 8-40 290-500 9-65

* Faʻafefeteina o ata ma gaosi o nei faʻailoga o nei kamupani e faʻaluaina e taugata.

Faitau atili