Tomai e malolo ai matagofie

Anonim

Faʻaiʻu ma pulou, faʻamalosi ma le lima o le ulu - O ia lava e mafai ona faia na o ia, ma le masani masani ma le tulaga o le a liliu i vaitau moni.

Tomai e malolo ai matagofie 15539_1

Iuga o le 20th seneturi, o le soʻotaga o le mea masani ... e le gata mai e toetoe lava a tatou le iloa le Agaga, - mo le tele o le mea tatou te faʻamalieina. Tusa lava pe na tatala se minute. Tou te leʻi popole nei, o lona tala lea, faaalu atu? Ma "pipii" i le TV. Pe "tautau" i luga o le telefoni. Aisea, a o se tulafono, e le magafagafa lava. Pe o muamua - "Tamamatua Taitai", "Babumkino lafi atu" ma "lauga i le tulimanu faʻatasiga" ... O le faasalaga o le puipuiga, faitau. Aisea ua i ai, latou toe foi mai. Mo i latou, e le manaʻomia le tele o le avanoa, "o tagata" ua lauiloa: Worchar, sofa, nofoa ...

Tomai e malolo ai matagofie
(c) fofoga o FotoBANK / Robert Harding Synd.

O le autu o le sami ua faia i lenei faiga mapuna e aulelei ma e le malueluelueluelue, e ui lava e manino lava. Suaʻi o le sami ma fetu i le mamanu o le magalafu, starfish-plap i luga o pupuni, o le ie puipui o latou e faʻatupuina ai fegalegaleaiga ma upega fagota

O le mea e faʻaoʻo mai ai le "ulu" i luga o le spirralve swirling manifinifi "tino" - ma le spiral ata i luga o le lalolagi o le lalolagi o le lalolagi. Ae i lenei faaupuga nei. Ae maise loa, sa sili atu le taʻaloga o le taʻaloga, o le ata o le mea moni, ma tagata e tatau ona i ai i totonu o le potu i le faʻavaivai o le pa ...

Ufiufi i le mea leaga

Tomai e malolo ai matagofie
(c) Grungo Axel Springer / Misasa

O nei tino moe mo le nofoa ma le sofa i tua o loʻo faia o ni lua eseʻesega o le lua - ma fugalaʻau ma fasi. Oti le fua o vaega muamua o le mata muamua mai lenei mea fuafua e faʻaluaina pe o le umi o le nofoa ma tua; Filifili se lautele i lou tofo. Itu o le faatafafa i luga o pito. Ma, mai le pito i le pito i le lua, fai ni lipine e fa i le 10 cm lautele mo le tipi, o le umi o le o le umi o le itu o loo i ai nei o le itu o loo i ai nei o le itu o loo i ai nei. Lafo lipine i le tasi lima ma taoto. Ina ua mavae lena, faʻafesoʻotaʻi uma oti fa i tulimanu na ma ata vali, ma o loʻo faʻatupuina ai se faʻataʻutaʻuga o le lautele o tagata. O ia aufaatoaga e aumai ai avanoa lautele mo tuʻufaʻatasiga - ma aluga, pupuni, ma mea faigata, ma siʻosiʻomaga Sonu. O lenei o le filifiliga o sitaili (osofaʻiga, i le tulaga, o ona lima faigofie) - i ou lima.

E le gata i latou e le naʻo mea uma na te aulelei, ae faʻapitoa foi, latou te puipuia meafale mai ofu mai le ofuina. I se faʻaopopoga, e mafai ona suia mai lea taimi i lea taimi, lea e faʻatusatusa i le taunuʻuga lea na faʻaalia ma le mauaina o se tulaga fou. E i ai i mea e aofia ai atoa le ufiufi o le sofa poʻo le nofoa, faʻapea foi ma le faʻataʻitaʻiga mo le tua, nofoa poʻo le lima. O ie sili ona lelei mo le gaosiga o cotton cotton (mafai ona faʻaaogaina ma le faʻaitiitia o syntthics). A o le i alu e galue, o le mataupu e tatau ona tosoina i fafo i le vai mafanafana.

Ma le lua taga

Tomai e malolo ai matagofie
(c) Gruf-Axel Springer / Michasathis mataupu mo le oomi lima mamafa (po o le sofa) o se mea moni talafeagai. Muamua, na te puipuia le mataʻu mai le filogia, tulaga lona lua, o loo mafai ai ona e tuuina mea uma i ni taga se lua o lou agaga. Oti se pito i luga o le ie ma le umi o le tusa o le 70CM ma le 50 cm lautele lautele itiiti nai lo le umi o le lima. Itu i luga o le 1cm i le atoa o le lautele ma le faaoo. Ona tipiina lea o ni lipine e lua mai le mute ie (o le umi e tutusa ma le mataupu). LIGN RIBBONS i le mataupu i luga o itu. Saunia ni sikuea se lua o se isi ie mo taga, fetuunai le pito ma faataatia. Manuia au taga i le faavaa mai le tolu itu, o le lona fa (mate poo le a le mea) tatala.

O faʻamalama o mea e tatau ona tuʻuina atu ai taga e mafai ai ona tuu se tusi, tioata, le sosoʻo, Radiotepleple, o se nofoaga mamao TRA 'alo

... Ma o se tasi itu

Tomai e malolo ai matagofie
(c) Grungo Axel Springer / Mikastic, na e mauaina se sili ona malosi galuega-gaosia le ufiufi ufiufi mo lau toeaina fiafia. Ae o le mea moni, e le faigata mea uma. Fuaina le sofa ma tipiina le tele o taimi o le mataupu i lona tele. Ki. Ona tuu lea o le ie i luga o le sofa e vaʻai ai i fea e amata ai ona faʻaalu. I le ogatotonu o le tautau o le vaega, tuʻu le laʻau ma faʻalelei ma pine. I le pito i luma o le sofa, o le fasi mea o le mataupu, faʻailogaina le tuaoi o le tautausia vaega. I itu uma e lua o le fasi pepa, faʻapipiʻi le lipine. Ia o le ufiufi e le o seseʻe ese mai le sofa, ulufale tutusa fasi o le ie mai fafo o le itu i fafo o le lima o le tino, tuu i luga lipine. O lenei ua mafai ona nonoa le lipine ma ni aufana matagofie ma viia o latou "fou" Sofa.

Tomai e malolo ai matagofie
(c) fofoga o FotoBank / Robert Huanding Synd. Meafale, chubby tele-lanu o aluga-lanu o aluga ma o le fale o le aai. O le savali o le tepa i luga ma mafiafia tusi tuai e le o faitauina mo le taimi muamua ma, faitau muamua. Fafo fafo o le la, o loʻo faʻateleina ai e le "sunny" lanu o puipui ma pupuni. Faigaluega e saili-vali i luga o le stensil, tutusa lava i luga o le puipui ma luga o le aluga, o lo o avea ma teuga tutusa o roses.

Faalagolago atu puipuiga o le au o le afu

Tomai e malolo ai matagofie
(c) Grungo Axel Springer / Misasa

Faapea i totonu o lau aiga o loʻo i ai le Adateur e inu kofe, tuʻu le ipu i luga o le lima o le nofoa poʻo le sofa. Poʻo se ava i le strad, o le a manaʻomia pea o se leoa. Ina ia aua neʻi e le fiafia i le vaaiga a le auʻatu fou i luga o le auala, puipui le lima o le loli "ofutau" - O le faavaa e pei o le mea o atagia mai i a matou ata. Auā o le a i ai ni fasi mafiafia ma le tolu o le mafiafia o le mafiafia ma le sili atu o le fagota ma le pito i totonu o le lima o le pito i luga, ma le umi o le lautele luga o le lima o le malosi. Faʻafesoʻotaʻi fasi mai le itu sese ma teuteu le pito o le ufiufi i le tele "mataʻutia" stitches. E leai soʻu masalosalo ua tele loʻu olaga o le a toʻafilemu lou olaga.

Risttic ulu taofiofi

Tomai e malolo ai matagofie
(c) Grungo Axel Springer / Michasa Wow Maea se faigofie, Faigofie ona tape pe suia e le isi. Ia faia se faavaa mo le pito i tua o le nofoa, o le a e manaʻomia se fasi lamolemole ie (e tatau ona faaluaina le pito i tua o le aliʻi, ma o le lautele e le sili atu i le lautele o le nofoa. Ma le lautele, e tatau ai Faʻasino i le faʻaofiina o le 2cm nonoa i itu uma o le 4 cm). Mo Kamama, tipiina lipine e lua o le stinging farbc p30cm i le umi ma tutusa lautele o le nofoa. Ave nei kayms uma i luga o se ie lamolemole, pei ona faʻaalia i le faʻatusa, ma o le a mauaina i luga o le masini suisui. Itu uma o ie. Ona tipi ai lea o fasi mea e fa na ala mai i le stinging mataupu mo lipine, gagau i le afa ma ulufale i le mataupu. Mai le ie lava e tasi e mafai ona e faia ai le aluga mo aluga.

E le manaʻomia ina e faʻamalosi i luga o fuafuaga. Tau le fiafia. O le mea autu o mea uma o le mamanu o elemene e tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le isi.

Mai le tasi fasi ie

Tomai e malolo ai matagofie
(c) Grungo Axel Springer / Mika o le mea e te faia e taumafai ai ia te oe i le gaosiga o ufiufi mai le tasi fasi ma manoa. E oʻo lava i se malamalama faʻataʻatia, e masani lava e faʻapipiʻi i totonu o tatou mafaufauga, e masani lava aafia ai i o tatou mafaufauga e mafai ona faia muamua ma faʻa-tane. Oti se fasi ie puipui o le cotton, e faʻavae i luga o mea nei: o le lautele o le tisu e tutusa ma le stool gross ma le fusi); O le ubric u e tutusa ma le pito i tua o le pito i tua ma le umi o le nofoa tele i le lua, ma le 20 cm (o le a latou o ifo i lalo o le nofoa). Sue le autafa o le itu, tele stitches faapipiiina le ie i lalo o le nofoa. Mo le teuteuga, fai ni aufana mai le tutusa ie.

Tomai e malolo ai matagofie
(c) fotobank / Robert Harding Synd.ells O latou e leʻi tuua le taulaga o le taulaga, leai, leai, o se seti o mea manogi i lenei manatu o mea, ma O nei mea uma, faʻalenatura, i le vave vave, e oʻo lava i le auvae o povi. I lea tulaga, o le aga masani ma le manumalo-manumalo o loʻo faʻaaogaina e fausia ai se siosiomaga o le filemu ma le faigofie: o se nofoa malu ma le "vae o vae o le" vae o loʻo i totonu. Faʻaopopoina le paoa pauna ufiufi, faʻaopopoina se aluga i se uila toʻafilemu, faʻaopopoina se ipu i luga o le laulau ma ia, ipu "i luga o le puipui.

TESTER ma Tassels

Tomai e malolo ai matagofie
(c) Grungo Axel Spring / Micapanemy Mantsasy ma le atoatoa - Ma o le a e le na o se tulaga sili ona mamafa, pei o le gaioiga, pei ona masani ai, pei o le masani ai. O le a le mea e manaʻomia e ausia ai lea tulaga faapena? Faapipii le tasi i le isi, "Fea foliga", lua fasigata lava o fasi ie umi, ma le lautele o le lima i le lautele. Fatu mataupu mataupu, tusi fa nifo mai le lua isi itu o isi mea i le tasi ma le tasi ma oti ese. Fai se tipi i pito o nifo (pei ona faʻaalia i le ata) ina ia mafai ona faʻaaogaina. Ona matou tipiina lea o le savaliga atoa, tuua le 10 cm. Aveese le mataupu ma faaeʻeina le mea na totoe 10cm. O le taimi nei e tatau ona e suʻe i pito o le pulumu ma ata le atoa ufiufi i luga o le lima.

Tomai e malolo ai matagofie
(c) fofoga o FotoBANK / Robert Harding Synd.kanamen i totonu o le potumoe o taimi uma cozy ma fiafia. O le AVDdan mataupu e sili ona matagofie. O le lagona o le vaega o le "maota o loʻo lagolagoina ma le tineia motugaafa o meaafale, ma tane o maa maa, ma se potu manaia. Ou te mafaufau pe o nei mea o loʻo masani ai o nei mea e masani ai i le taʻutaʻua o le gagana Farani uaina "PASER" SAMA 1951?

Manuia faalilolilo - i velcro

Tomai e malolo ai matagofie
(c) Grungo Axel Spring / Michasmage Meafale ma moli moli e palapala vave. Ae o Ia lea o le a avea ma sili ona lelei mo aoga aoga ma kapepeta. Ina ia faia se faavaa mo le lima o le nofoa, tipi se fasi ie (umi = nofoa lautele + i fafo ma le maualuga o le postter; lautele = 30cm) ma smash).

E lua ituaiga o saisaitia ile mataupu: mai fafo, lautele, lautele, o se lua lipine i le umi o le faavaa ma le 7cm lautele; Le umi o le totonu, ma le 4m lautele. Sue le lautele lautele i luga o pito o ie, ma latalata, latalata, vaapiapi. Ina ia lelei lava le ufiufi, faʻapipiʻi ni lilcro lipine i le ie mai totonu.

Ina ia le faʻalumaina le ufiufi, e le leaga le mamafa atili. Ia faia lenei mea, i luga o pito e mafai ona e tuu ni pulumu po o fusifusi. Matua manaia tele vaega, sui mai le itu sese o le ie, o lea na te tu ai i luga o le vaipuna.

Faapipii

Tomai e malolo ai matagofie
(c) Gruf-Axel Springer / Michasaplay King Provist, faia i le stinging sbric (umi 70m, lautele ua avea ma nofoa i le 15cm). Autafa o le ie mai itu e fa. Ina ua maeʻa lena mea, tipi i lalo kipe e lua o le pogisa mumu lipine o le umi e tasi o le mataupu, ma le togafiti i luga o le taimi o le faʻasologa. E loka le ufiufi i le pito i tua, faʻaaoga ni isi fa laupepa, puʻupuʻu. Suʻi i latou mai le pito i luma ma le pito i tua o le faavaa ma nonoa le nonoa. O le taimi nei e te le mafai ona fufulu lou ulu.

Tomai e malolo ai matagofie
(c) fofoga o FotoBANK / Robert Harding Synd. gypsum stucuco foliga, ioe ua masani ai. Nai lo le o ia, nisi o le tagata le taua, e faauigaina ai le dome o le faleie (stentic vali i le tuʻufaʻatasia ma le pa puipui). Ma le meaa ma meaafale faigata ma le mautonu i le taimi muamua e filifilia o le paso o le gyptum tauaso, taupulega, suluia, taua i le iuga? Na liliu ese ma le fiafia. Peitaʻi, o loʻo siʻomia ai oe lava i au mea e te fiafia iai, e masani ona galo le tatou mama o le sitaili.

Afai o le a e togi i fafo o le tuai o le au fai mea tuai ma uamea mai lalo o le vali, aua le faavaveina. Faatali mo le isi numera o la matou mekasini. Category "piggy bank o manatu" o le a taumafai e faʻamaonia ia te oe o le fou fou ua liua lelei

Faitau atili