E uiga i le Kurasia Plays ma Suetena ki

Anonim

Faʻataʻitaʻiga, Pakesas, paipa, pamu ma isi tusi lesona tusi faʻapitoa. O ituaiga, galuega, tele faʻamatalaga faʻapitoa.

E uiga i le Kurasia Plays ma Suetena ki 15547_1

E uiga i le Kurasia Plays ma Suetena ki
Ituaiga o Bustard i le ituaiga o tumutumu:

Ae -i ai,

B. - Fale gaosi,

I totonu -Elai,

G. - tau

E uiga i le Kurasia Plays ma Suetena ki
Eseese mamanu o le Gedore popolega masini mo le vave tele o le sui o se tasi o le taofi ki:

Ae -ADAMED FANAU,

B. - Taiala, o le numera e tutusa ma le numera o avanoa o le leve,

I totonu - o se swivel axis o se hinge ma lyk

G. - Faapitoa ma ni suiga, o le numera o le mea e tutusa ma le numera o le lever tulaga

E uiga i le Kurasia Plays ma Suetena ki
O isi vaega o loʻo manaʻomia ai le galuega i luga o le Plaques: Ae - toe foi le tautotogo e taofi ai ni mea e taofi ai le tulaga matala,

B. - gagau le taulaʻi mo le faʻasaʻoina o le faʻamalama tapunia

E uiga i le Kurasia Plays ma Suetena ki
O le faʻasologa o le aveeseina o le tuʻufaʻatasia ma le eletise eletise i le endrolls: Aveesea le fetuunaiga: O loʻo aʻafia ai le o le Wire, na vaivai mai le umi o le uaea, [tasi] Faʻaalia le fetuunaiga o loʻo faʻapipiʻiina lumen i le va o pou, talafeagai ma le mafiafia, ma faʻasaʻo le siku i lenei tulaga ma le mea faʻapitoa, [2] Faʻapipiʻi le tipiina pito i luga o le Defrarge Clot of Souplation ma lemu le tosoina le faʻamalu i le pito o le eletise eletise.
E uiga i le Kurasia Plays ma Suetena ki
Faapitoa Fuafuaga popolega Gedore:

Ae - pu,

B. - muleiga,

I totonu - taualuga,

G. - mo sikuea nati

E uiga i le Kurasia Plays ma Suetena ki
Tusi Lesona natia e Malosiaga mo Faʻamoemoe:

Ae - tolopoina,

B. - Mo le pepa uamea (Plumping),

I totonu - Ma mea sao i luga,

G. - mativa

E uiga i le Kurasia Plays ma Suetena ki
Tolu-faʻailoga (borer) mo le faʻamagoina o le Steel Pa:

Ae - lautele i le 16 mm ma

B. - umi o le i luga o le4mm

E masani lava ona taulei o tatou pe a tatou aao. Le tele o mea, ma taimi e gata ai le tagata o le tagata. A faia se kamela, ma pilimiina o pepese ma mea e fai ma mea faigaluega e fesoasoani ai i se tusi lesona ma lever meafaigaluega ma le faʻamalosi meafaigaluega, o faʻaputuga pepe, paketa ma isi.

I totonu o le fale faigaluega i taimi uma o se lima mea faigaluega e mafai ona "faʻataʻitaʻiina" o le lima o se tagata i le magapulaliina o mea ma le lua rourgical faʻaʻaisa ma se conlindrical hinse. I le tasi itu o le manumalo taʻitasi e iai le mata poʻo se apu, ma o le isi, o le lima lea o loʻo oso ai le lima. O le laulu ma le pauna e maualuga lona mamafa nai lo le vaega o totoe o le mea faigaluega, Ma o aʻafiaga o aao o loʻo faʻamalosia i le tau o tauau. O sea mea faigaluega o nisi taimi e taʻua o se Hinge-tau lever tipiina poʻo se lever-lever faʻamalosi. Vaega ituaiga e aofia ai le itu, faapena soʻo se ituaiga seleofo, ma o se lipoti, "ua tuʻuina i ai o ia i la tatou mekasini. O lenei o le a matou taʻuina e uiga i se Hinge-Lever faʻamalosi meafaigaluega ma se isi foliga o le koluse o le swoges (mafolafola, faataamilo, ma le pito i luga, ma se ata mataina, ma se ata nifo. O loʻo faʻamoemoe e faʻatino ni mea e lima: puʻeina le masoga, matelaʻilu, ma tosoola fao, ae leai se mamanu o loʻo feagai ma gaioiga uma. O lea la, e tatau ona i ai pea ni ie faʻaleaga, ma palu, ma taʻamilosaga, ata ma ata tusi e tatau lava ona i ai i le National Normacho e tatau lava pea i le aiga faigaluega. Eseese ituaiga o tusi lesona ma le leʻaiga meafaigaluega o loʻo faʻaalia i totonu o le laulau, ae e i ai le amio mama a le tagata poto e leʻi faʻaaogaina.

Afracraft-Lever faʻamalosi mea faigaluega i luga o le matou maketi o loʻo avea ma kamupani i fafo atu - Swead Sandvik, Siamani Gaupen, Cheat Aji; E pei o novosbintk, pavlovsky ma Izhevsky meafaigaluega meafaigaluega.

O le ituaiga mea e tasi o le mea faigaluega e iloga e iloga i le tikeri o le faʻaaogaina, gaosia tekinolosi tekinolosi, Steed togi ma lona vevela togafitiga, faʻapea foi ma le ola ma le tau o le olaga ma le tau. Sei o tatou tuʻu se mea faʻapitoa, pei o taupulepuleina o loʻo fuafua mo afi eletise, lea e le gata ona talafeagai mo le faʻatonutonuina o le uaea. O lea ua matou talanoa e uiga i le mea faigaluega mo carmuntry, paie ma le tumama o galuega.

Kasuchachi Fuafuaina mo le puʻeina ma le taumafaina o mea, ae tele taimi e masani ai le uaea. I le faʻaopopo atu i le tulaga o tumutumu pito i luga o tumutumu, e lima ituaiga autu o tino: ipores, faʻaiuloga, uaea ma faʻailoga ai. Stanley valaau le muamua o i latou ma le sili ona umi pupu, ma le lua "Rusia". Masani ona faʻaogaina ma le faigofie fesoʻotaʻi ma faʻamalama. Ina ia faʻaititia taumafaiga faʻaaoga, faʻataʻitaʻiga, i le snaip-i (piano) uaea, kamupani faia poʻo le mamao o le laina e mafai ai, pe faʻaopopo nisi fusi. Sandviko, o le konetix ma stanley e faaleleia ai le hinge, ma ona o le tauau o le tauau, o le malosi i le pito i luga o le 5000n. O le Gedore popolega ma Snap-na oʻo atu i se sili atu le aʻafiaga i le pito sili ona tipiina, faʻateleina e le 70% ma se mea masani. Na latou faʻaaogaina le tele o le faʻamalosiʻau o loʻo i ai i le tolu-stroke nipotis (Boltology).

Fusi fetuunai i mea faʻapitoa ma foliga o le pito o le pito o le pito o le pito o le itu. O le mea lea, o le maualuga o le sikoa sikoa tipiina pito sili ona talafeagai mo le faʻamamaina o uaea, ma pe a paʻu le uaea, o uaea mai ni mea e le mafaamatalaina. Mo mea o le alavai masani (Broonze, e le o le Shed Steel) Faʻaaoga ni auupega faʻalautele mai fafo i fafo o le uaea o le uaea, ae faamuta le malosi o le uaea. Mo mea vaivai (apamemea, apamemea-tipper po o le oleimini uaea), o le hydroes o loʻo faʻaaogaina i le pito i fafo o le paʻu o le pito o le uaea o le pito o le uaea, ma le lelei o le pito o le uaea o le pito o le uaea o le pito o le uaea, ma le tulaga o le O le amoina o le pito sili ona maualalo.

Ua iloga ni le mautonu e le Cable Dupers e le malosi malosi i le ituaiga o le semi-clet tatagi i le tasi axis, ma tipiina pito. Faatasi ai ma le masani umi o lima, o le lapoa o le peroxlized ampinim poʻo le apamemea uaea e mafai ona aapa atu i le 16mm, ma le faʻalauteleina (e oʻo i le 800mm

I Sponlands taʻitasi, o tagata faitau na saunia e se v-foliga slot ma sturp pito mo le puʻeina, syocking ma aveese le faʻamalieina mai le pito o le pili eletise. O le faʻafitauli o loʻo faʻaalia ai le sikulu, ua faʻaalia manino ai le lumena i le va o mea faigaluega meafaigaluega, ina ia le 'aʻai le uamea uʻamea.

Anticorrosive meafaigaluega lelei luga

O loʻo puipuia le ala o le uʻamea uʻamea ua puipuia mai le sasaina ma se corelac comping, lea, pei o steel, ua faʻaumatia ma le perio, ae sili atu lemu.

Faʻaaoga ni ituaiga autu o ofu faʻapitoa mo le sū uʻamea, e eseʻese foliga vaaia ma, e tatau ona tau. E masani lava, o ata tifaga uamea nei (chromium, metala paʻepaʻe, cadmium, limasene) mafiafia e oo atu i 25mkm po o faaputuga lē apamemea (oxide, phosphate) ma se mafiafia o 1-3 microns.

O ofutino e ese mai le tasi ma le isi e ala i le microhardeness: o le a le sili atu, o le faigata o le ulo i luga. Oxide ma Phosshra ofu e le faʻateleina le misa o le spared, ae tautua o se eleele lelei mo le faʻaaogaina o le tino puipuia. I luga o le Zinc, Cadmium ma Nickel Coattings le aoga e faʻaaoga le sili sili ona lelei vaega o chromium (luga i le1mkm), o le microhritine o le mea e sili ona maualuga.

O le filifiliga o le faʻamasaniga o loʻo fuafua e ala i tulaga o le a faʻaaogaina le mea faigaluega.

E tusa ai ma tulaga Rusia e tusa ai ma le foliga (mafolafola, semi, faataamilo vaega o le meafaigaluega o le mea faigaluega e faʻaaoga mo le taupulepulega, faʻapipiʻi, sipili. O le ituaiga o le galuega o le pito i luga o tumutumu o loʻo mafolafola, faʻafefeteina, convex poʻo le avanoa faʻapitoa mo le puʻeina o mea faʻataʻatitia, ma o le lamolemole e faia ma le malosi.

Soʻo se tasi o mea faigaluega e faʻatamala ai le puʻeina ma le faʻamagoina, na te lautele, avea ma lautele. E le gata i lea, o pito o loʻo avea ma pito e latalata i le hinge nai lo le pito i luga o pou, talu mai le malosi i luga o le sgocking lima lima e tatau ona faʻaaogaina.

Pasitii Ma nifo maualuga ma se sitepu o le 0.8 poʻo le 1,0mm i luga o le galuega o le attum o loʻo puʻeina o se ata faʻapitoa, e sili atu ona faigata nai lo le filogia.

Kruglog tagata E faafaigaluegaina foi se uaea, ma mo le faigofie o le faʻatonutonuina ma le mimilo o pito o tumutumu, o nisi taimi e faia i nisi taimi i se tulimanu o tuaoi, faʻatagaina oe e aveese ma faʻapipiʻi ni uʻamea.

Faimea Faatasi ai ma semivage siʻusiʻu, e mafai ona faʻaaogaina le vaalele Toner opomomos, e pei o Pale o Pelie, ma fafo, pei o ulu taʻamilosaga.

O nei vaega uma e tolu o le mea faigaluega o loʻo faʻaaoga e punou ai, faia le pito i luga ma tulimanu o mea palasitika mea, pei o le apa.

Nonoa Talosaga mo le puʻeina ma le faʻataʻitaʻiga manaʻomia tele se taumafaiga, e toso ese fao, ma le lautele ma uaea poroves. O le amataga, o aʻoaʻoga ua faʻateʻa ona tufatufaina atu e faʻatino ituaiga faʻapitoa o galuega, pei o tufuga, faʻafefe ma pai ofu.

Faaopoopo le fetaui lelei

Amataina Mataupu i luga o Agolima e faʻaaoga le isi fesoʻotaʻiga mo ni mafuaʻaga se lua. Ina ia galue i lalo o le eletise eletise, soʻo se mea e faʻamalosia ai le mea e faʻamalosia ai le tagata faʻatau faʻaleaganuʻu. Le anoanoai o mea taumafa faʻaaoga paʻu paʻu, paʻu, polyvyll chloride (PVC), tetee i masini suauʻu, penisini ma keysene. E faʻaaoga e se vaega ma se mafiafia o le 2-4 mm faatofa o tamaʻitaʻi i totonu o le ofi i totonu o le gaʻo poʻo le powder fevae i luga o papuoa.

Mo le faigofie o le tagata faʻaaoga, mafiafia o ufiufi mea tutusa o loʻo ofuina i luga o tamaʻitaʻi, pe e le gata tuʻulafoaʻi, ae faʻateleina ai foʻi le lotoa o le lima. O faʻataʻitaʻiga ma ia e mafai ona faʻamalosi e aunoa ma le faʻamalosi e aunoa ma ni lagona tiga nai lo le aufaasāina. O le tele o kamupani faʻaaogaina faʻaputuputu ufiufi, faʻataʻitaʻiga, o le Kamupani Kamupani oneone o loʻo tuʻufaʻatasia faigata ma le vaivai faʻafesoʻotaʻi, aemaise lava pe a faʻaaoga le sili sili ona vaivai.

E tusa ai ma le International Vede Standard mo le 'ai, mamanuina i le 1000v, e tele mea sili ona manaomia. O le au faipule e maua ai le mafiafia o loʻo latalata i le hinge ma o le mea lea o se lagona o le lima o loʻo feosofi i totonu o le tagata faʻapipiʻi. O nisi taimi o nei mafiafia ua umi, ina ia aua neʻi faʻatagaina ni auupega e aʻe ai i le iʻuga ma pipiʻi ou tamatamailima i le faiga o galuega. Ina ia faʻaitiitia le mea na tupu o le tautau pe a pa'ū le mea faigaluega, o le vaega o le vaega o le pito i luga o le pito i luga e masani ona mafiafia nai lo luga o lima.

Tusi Lesona Sui masani ona faaigoa. E le gata i mea e ono ofi ai i ni mea laiti ma le eletise, pe a faia e le puipuia o mea, a o maitauina pepa faʻapipiʻi pe a paʻu. O tumutumu o nisi ata o loʻo taofia ai le vevela i le 480s, ma o isi o loʻo faʻatagaina pea i ata tipi.

O le ata o le lima mea e faʻaleleia atili ai, ma le evoluves o le toe faʻatulagaina o ni auivi e matua iloa lava o se faʻataʻitaʻiga. O le 'au fuint e mafai ona nofoia ni tagata se lua e faʻatatau i le soʻoga soʻofaʻatasi, lea e le gata i le faʻatuina, ae o le suia foi o le puipuia i se ata faʻapitoa o mea fiafia. Na filifili kamupani o le au faiā ma laau, ua iloa atu foi i mea o loʻo i ai i le tele o taumafaiga ma le tele o ituaiga o mea fiafia. Na avea ma se mea fou meafaigaluega. Ua valaauina ma i luga o le ki, ma le le tumau faʻaaga, ma na ou puʻeina. Ona amata loa lea ona latou atinaʻeina ni mea eseese e vave tupu faʻavasegaina atu ai le tonetone i luga o lona gāina. O se tasi o le Spring-utaina Hinge, o le mea muamua na moe ai teisi "ma toe setiina le leve ma le faʻaseʻe i le nofoaga e manaʻomia ai le tautotogo, taofi. Ina ia mafai ona tuua mea o loʻo i luga o uʻamea pito i luga o mea pe a o le faʻagaioiga o le ki, latou te faʻaaogaina Nylon auupega i luga o pou ma ave i ai se pepa faʻapitoa.

Tulaga tasi hinge I lalo o le igoa "Swelth lima" toe foi i le 1888 pateni le Swede J.p.jonusson. O lea, o le mea lea, o le kamupani kolisi lenei meafaigaluega o lenei mea e taʻu ai se ki vave. Unso ua lauiloa o ia o se ki kasa. O le puʻeina o le puʻeina na fausia e mea e le manaʻomia e le tatau ona toe faʻatuina, ma sologa lelei le alu i fafo o le tasi i le isi ma le sikulula ma nati o loʻo i luga o le fasi. O le ata autu e faigata tele, lea e faʻamautinoaina ai le faʻasalalauina o le lapoʻa. O le le mautonu e mafai ona manatu o se tele taumafaiga o le lima, e tatau ona faʻaaogaina e aveese ai le fasimoli o le paipa o loʻo aʻafia ai. O lenei faalavelave ua aveeseina i auala eseese. Sandvic e faʻaaogaina se faʻailoga faʻapitoa e faʻaitiitia ai le manaʻoga e taofiofi pea le mafaufau, ma o le ua popole o loʻo tupu ai se faʻapitoa o le vasega. A matou faia ni taumafaiga tele, o tagata mataga e oʻo i le galue e pei o tipi, tipi ese le pito i fafo o uʻamea mai le laualuga o le paipa.

Lima E masani lava ona i ai se faʻailoga faʻailoga e maua ai le faigofie o le puʻeina. O nisi kamupani, e pei o le snap-on, tuu atu i ai le tuufaatasia o se pepa lautele, lea e mafai ai ona galulue i nofoaga faigata-i-i lalo o le taualuga. O le ki, o le tusi lesona a le tusi lesona e masani ona i ai ni alo taʻaʻalo, i pito o le mea e faʻaaoga ai le malosi. O le slurries, o le lapotopoto ma le fuaitau o le umi o lima e masani lava 1.5-2 lautele o le alofilima, ma o le pisi o le diamen, e mafai ai ona 3-4 taimi.

Tele fautuaga talafeagai

1. Aua le faʻatinoina galuega umi poʻo galuega e fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o le tele o taumafaiga. Muamua, faʻamau le mea i totonu o le lockymith Vice poʻo le fetaomi atu i le mafolafola luga ma o sikafu.

2. Ia faʻaitiitia le faʻaleagaina o le patipati luga o le aitema, auala i le va ma le meafaigaluega vaipuna o le mafiafia o le gaʻo poʻo le faʻaseʻe i le mataupu).

3. A o le faʻasaʻoina o le mea i le taimi o olo ma le tusi lesona, ia manatua o le maualuga o le faʻatumauina o le faʻamalosia o le malosi e faia na o le faʻatonutonuina o le vaalele.

4. Ia fai pea le saogalemu tioata pe a palu mea lelei uaea uaea.

5. Taofi le mea faigaluega mama, mago ma faasolo i le taimi o le lalagaina o le hinge ma masini suauu.

Hinge Tatau ona geometrically saʻo ma lamolemole paʻu luga ina ia mautinoa le faigofie o le liliuina o le ufiufi i lalo o le taua tele e aunoa ma le faʻaititia i le va o latou.

Faasaolotoina E faʻamautu ina ia sili atu le lautele ma le fua faatatau o tagata atamamai le maualuga o le malosi i le vaitaimi o le 250-400 H (25-40 KGF) Peitaʻi, e i ai se mea faigaluega mo le malosi i se maualuga tele - ma taumafaiga mai le 1120 i15 i1550n (faʻalagolago i le umi). O le asobe e manaʻomia e faʻailoa atu le auvae i luga o le 9.8h (1kgs).

Uamea O fea o loʻo iai le mea faigaluega ma ua taʻua o le mea faigaluega, ma e maua ai le malosi tino, maaleale ma fai le teteʻe i luga o le faʻalauteleina o le vaʻa. O le maualuga maualuga o le maualuga o le chromovium uamea ma se isi pito i lalo o le maualuga-taimi o le tele o taimi.

O le vaitau o taimi mo le atoaga o tulaga i le Rusia tulaga mai le 6 i le 9 masina, ma le tautua olaga o le 1.5 tausaga, ae ma le faaeteete olaga o le a umi lava.

Ituaiga autu o le tusi lesona o le lever o lever

Matamata Galuega Tofiga autu
Kasuchachi
Tuutuuga Puʻeina, paʻi Tuueseeseina o vaega o pepa mea, uaea ma isi mea manifinifi
Foliga Faʻapea foʻi »
Iuga. » »
Uaea » Uaea le pasi
Lesitala » Faavaivaia le sili
Faimea
Masani Puʻe, martaulation, faʻalavelave Manulele o le faigofie ituaiga
Toe faʻafoʻi » »
Lautele Puʻe, martaupulation, mimilo, slicking Manfipulating pepa faigofie ma uaea vaega
KRUGGGS.
Masani Puʻe, martaulation, faʻalavelave Curl ma folau uaea
Lautele Puʻe, martaupulation, mimilo, slicking Mimilo, navi ma lala o le uaea vaega
Taofi Puʻeina Faapipiiina o locacking Rings
Pasitii
Masani Puʻe, martaulation, faʻalavelave O le togafiti o mea faigata foliga ma filo
Lautele Puʻe, martaupulation, mimilo, slicking Mantaulating mea o faigata foliga ma filo, tuueseeseina o le uaea vaega
Nonoa
Masani Puʻeina, magaʻoa, toso fao Puʻeina mea o foliga eseese ma toso fao
Lautele Puʻeina, o le sapalai, toso ese mai fao Puʻeina o mea o foliga eseese, toso ese fao, vavaeʻese vaega o le uaea
Powdropucharivivny Punou pu Faʻatinoina ituaiga faʻapitoa o galuega e fesoʻotaʻi ma le taumafaiga
Faanatinati Faatulagaina o Rivets »
Seevae Tipiina o se ceramic pale »
Lima hinge vice
Masani Pueina, magafagafa Faia o mea o foliga eseese
Lautele Puʻe, martaupulation, snacking Faia o mea, uaea vaega o le lala
Hinge
Faasee i totonu Puʻe, martaulation, faʻalavelave Puʻe ma mimilo ma se pito lapoʻa
Toese » »

Faitau atili