Mea na tutupu

Anonim

Tuʻu mai o TVC "Twardstor"; Tatalaina o le laau o le mansard Windows shoplux; Faamanatuina o le 10-tausaga le tausaga iska i Rusia

Mea na tutupu 15563_1

6vous 2009. I Moscow, o se folasaga o le New Trade ma Faaaliga Nofoaga na tupu. Setgenives, Desiguirs, Decorators, sui o le au faasalalau, faʻapea foʻi ma le Rusia ma fanua ese, tuʻuina i latou lava i oloa ua folasia mai.

Manatu o TVC "Twinstor", o loʻo tu i le lima minute le mamao mai le togalaʻau o le togavao (1st schipkovsky i le. O le ogatotonu o aso nei e lua-faleoloa e ofoina atu se tele tele o oloa tau: Meatanoa, moli masini, faaumaina mea, mea lelei, sapalai. Ma o le maualuga maualuga o uiga, aua o i ai ia o ituaiga taʻutaʻua taʻutaʻua o loʻo faʻaalia.

Mea na tutupu
Boconcept.
Mea na tutupu
Briz-Lata.
Mea na tutupu
Sierra.
Mea na tutupu
Mokingsc

Faatauga o le TV fou

Alexander Schabstini, Faatonu Sili o TVA "Tytistator" na auai i le amataga; Alexander piopio, Faatonu Aoao Aoao o Boconcept. Andrei faamau ma Evagena Vorobyov faʻaalia o latou faʻamalieina ma le manaʻo o le manuia galuega e fai ma sui o le iʻuga " Designer Elena TeplitsKaya, o le amataga o le afiafi, ona faia lea o le faʻaaliga, ona faʻaalia lea, pei o le fesoasoani a le tele o le olaga. Autud Kamupani, Aloaia Cii Citi Cool Car Trinal ma Twinstor Clic Shopy, Faʻatulagaina Faush Frours o loʻo leaga a latou ata o taʻavale vali. "Tiai ma le maofa" o le igoa lenei: e mafua ai ona faʻataunuʻuina le ata i oloa faʻatau atu i le tvc, maua meaalofa ma paʻu. O tagata fiafia fiafia o le manumalo manumalo i luga o tiketi elen o le elemene o le eleega na tuuina atu meaalofa mai TVC Corms. O i latou uma na auai e mafai ona faʻatumuina se fesili fesili ma maua le TVC Club ", faʻatagaina oe e fai ni mea faʻapitoa (e aumai faʻamatalaga e ala i le telefoni: +7 (495) 645).

Twinststor fuafuaga e taofi faʻaaliga, semina semina, Matai vasega o tagata faʻapitoa i totonu o le malae o loʻo iai. O lea e mafai ona e faʻamalieina tagata uma ma le oʻo mai o se nofoaga fou fou.

O le mekasini "o manatu o lou fale", o le General Project Priend o TVC ", faʻamatala uma mea mananaia na tutupu mai le olaga o le fefaʻatauaʻi foliga mai.

Mea na tutupu
Ata 1.

Ata A. ignnatova

Mea na tutupu
Ata 2.

Ata A. ignnatova

Mea na tutupu
Ata 3.

Ata A. ignnatova

Mea na tutupu
Ata 4.

Ata A. ignnatova

Mea na tutupu
Ata 5.

Ata A. ignnatova

Mea na tutupu
Ata 6.

Ata A. ignnatova

1. O le tala fou o TVC "Twinstor".

2. Poloketi CII Cele.

3. Andri, Evgelia Vorobyva, maua ai "Salon-Press", tailele elena Suplna Teplitskaya.

4.Anna Osipova, Pule TVC "Twinstor".

5.Nuliva Fdeeeva, Faʻatonutonu o le afi faʻatau atu, paʻaga lautele.

6.elien Teplitskaya i le "Bluez Faaali".

23 Yiyuna 2009 O le tatalaina aloaia o le laau fou o Mansard na tupu. O le kamupani e faʻatatau i metotia faasoʻo o polofesa e mautinoa ai oloa maualuga

Mea na tutupu

O le Volux vaega o kamupani (Denmmark) ua tatalaina i Rostov (Yoroslavl Region), o le pisinisi mo le gaosiga o le sili ona lauiloa o le Mansard ("Schoric"). O le muamua (gzl) o loʻo tuʻuina atu i se masini ventipelation ma le faʻaluaina o le tioata o le tioata, o le lona lua (ggl) o le tele o tioata i fafo o le a Triplex e le salalau pe a taia. I le fale gaosi, lua laina gaosiga: Pisinisi ma le Fonotaga. O le laina laupapa e faʻalauiloaina ai fasi o le faʻamalama o le laupapa o le laupapa na magoto ai i le tausuaga manaʻomia. O le initaneti mai i luga ole laiga mai vaega ma faʻaulufale mai vaega o loʻo aoina o loʻo aoina ua sauni O mea e lua o mea faigaluega ma tulaga lelei o le pisinisi e tutusa ma Europa. O le a faamaonia o le a faamaonia le gaosiga e le International Desity Standards (ISO 9001, OHSAS 18001, ISO 14001), ma oloa - e tusa ma Rusia - e tusa ma oloa Rusia. Ma i luga o le fufusi o le velux na faatulaga lelei ai. "Oloa oloa e tele lava le malosi i vaega uma o le fausiaina i Rusia. Mo le 20 tausaga, o matou oloa na faʻaaogaina i le nofoaga o Rusia e sili atu ai le tulaga o Rusia. O le laʻau o le laʻau o le siki, taʻitaʻi, taʻitaʻi: Faʻatonuga Lautele CJSC "VOLOX". "Volux gaosiga faʻataʻitaʻiga" Faʻamaoniga Aganuu, Aʻoaʻiga ma Faʻatautaia Lelei.

Mea na tutupu

Mea na tutupu

I le tatalaina o le laʻau na auai i le pulega o le velu o le va o kamupani (Jorlies tang Yensen, Pule Faʻatonu; David Sounn Rasmus, o le Faʻatonu o le Wortov) , FlowMamry Kravford, sa fai ai galuega a le Minisita a le Minisita E Acarvector Accarsark i le fefaatauaiga ma le tamaoaiga, sui o le pulega o le Yoroslavl.

28Vous 2009 Pasia se fonotaga a le aufaipese ma le faamanatuina o le 10th tausaga o le tasi o kamupani lauiloa o kamupani i Rusia. Na fetufaai e sui o le kamupani a latou galuega ma talanoa e uiga i tulaga umi o le taimi ua leva ona fai.

"O loo i ai se manatu - ei ai le ICEA" - O se lauiloa lauiloa o le muamua Lusia Teu i Mera, o le mea na tatalaina i le tautotogo o 2000. I khimki latalata i le moscow. O lona taimi i lo matou atunuu, o mea faigaluega o loʻo i ai nei o loʻo i ai nei, o loʻo avea ma tele o tagata. Lenert Dalygagh tamaiti, o le Taʻitaʻi Muamua o le kamupani i Rusia, ua matauina o loʻo i le matou atunuʻu o Messa mo le taimi muamua. C2002 Na amata ona ia fausia nofoaga tutotonu o le aiga "Meli" i Rusia, lea na tuʻufaʻatasia o meaʻai IKea. Na maua e tagata le olioli mai le mea moni Europa faatau. I le aso, 12 o faleoloa faioloa ma Mega Tala Foice Center e faigaluega i 9 taulaga, ma o latou laufanua o le a faalauteleina.

Mea na tutupu
Ata 1.
Mea na tutupu
Ata 2.
Mea na tutupu
Ata 3.
Mea na tutupu
Ata 4.
Mea na tutupu
Ata 5.
Mea na tutupu
Ata 6.

1. Squal ma Swedy Deficenrs i le faamanatuina o le 10-tausaga le matua jubleie IKea i Rusia.

2.per kaufman, faatonu o le itulagi o le itulagi ogatotonu ma le itu i sasae ma le cis.

3.Testfan Gross, IKEA TORORI FORORD ENRORD i Rusia ma le CIS.

4. Oxana Blachuk, ulu o sootaga lautele ma kamupani fesoʻotaʻiga i Rusia ma le CIS.

5.CSteian Thomas, o le faatonu o le ICEA Conveoul Chan i Rusia ma le CIS.

6.lelart daly filyg, le muamua taʻitaʻi o le mekea i Rusia, talanoa e uiga i lana tusi fou.

Faitau atili