O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono

Anonim

Tolu-potu potu fale mautotogi i le steferopol ma se vaega o le 68 sikuea mita. M decigner Tatyana petrov na fuafuaina i le vailaau fou ma susulu. E tele meaafale IKA ma mafaufau i le galuega o potu taʻitasi.

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_1

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono

Tagata faʻatau ma galuega

O le tagata ofisa o le tagata faʻatau Tiatia Petrova sa manaʻo e fai lenei maunu o se afafine matua. O lenei o le lumanaʻi talimalo e le ofi ai, ma o loʻo iai fuafuaga e totogi se meatotino mo le mautotogi. Ae o totonu na faia mo i latou lava. O le tusitala o le poloketi na fai ni galuega: e tatala se nofoaga e teu ai mea ma sefe potu e tolu - o se potu malolo, o le potumoe lona lua, o le a mafai ona suia i le vasega pepe.

Potu malolo, matamata i le umukuka.

Potu malolo, matamata i le umukuka.

Toe fausia

O le amataga o le faiga o le tagata atiaʻe na matua manuia - tolu potu, ae o le potu malolo o le pasia, lua faletaele, o le lapoʻa o le paneta ma se loggia. O se tulaga taua e le mafai ona avea ma faʻamatalaga i le taimi o le toe faʻaleleia o mea - kesi mea i le umukuka. Ma lana tala ma atiaʻe le avanoa.

View mai le umukuka i luga o le potu malolo ma le faitotoa ...

Vaʻai mai le umukuka i luga o le potu malolo ma faitotoʻa i le potumoe.

O suiga e le tele-fua, ae faʻatagaina ai le lelei o se fale. O lea, tuʻu le ulufale atu i le umukuni mai le taʻamilosaga ma agaʻi atu i le potu malolo. O le umukuka ma le kesi, o lea e iai le faaopopoina vaega i le va o nei potu. Ona o le isi, na latou siitia ai le uuina i le faletaele - O lenei ua na ona e maua mai i totonu o le maota o le matai. O lenei filifiliga na mafai ai ona faia ni poloka tumaoti tuufaatasi. O le ulufale atu i le faletaele e totoe na taofia mai le ala savali.

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_5

"Manaia tele le fofoina o le uati," o le tala lea a le ua fai togafiti. "Na matou faia se atigipusa mai le GLC, savali i le Wallpaper ma teuteuina i se Cornice ma le suia o se leo, o le faʻaopopoina o se pupula. O le Duct mai le ata na natia i le taualuga o GLC. "

O le le le fiafia o le aoina o le potu na filifili e faʻaaoga "mo le manuia" o le galuega o le fale mautotogi o le fale mautotogi. O nisi lolovala ma "faʻapipiʻi" i le potumoe, tuu le sliding vaeluaina ma le maa i totonu o le potu. Na vaeluaina le vaega o le Glazed: O le tasi sone na ave i lalo o le kapoti kapoti, le isi - i lalo o se fafine tulimanu ma se laulau faleuila.

Umukuka seti sprotecto

O le umukuka ulu na mamanuina le aoga. Lenei, seʻi vagana mo le umukuka o le a fausia, o le fufuluina masini ua fausia ma fefiloi. "O lenei fofo e talafeagai, talu ai o le matuligoina o ie litano o le a momoli atu i luga o le paie paie i le umukuka," o le tala lea a le tusitala.

O se vaega laititi o le faapaologa na tuulafoaia, i le iʻuga "Terrace" e mafai ona e maua mai le potumoe ma le tele o le potumoe ma le fale o le fale.

Faauma

"O le faʻauma e tatau ona taugofie ma faigofie ona suia," faʻalauiloa le filifiliga o mea. E tusa ai ma lenei mataupu faavae, na latou filifilia ata mo pa ma tele pusa. O poloka na faailogaina i le pepa puipui, i totonu o le potumoe, potu malolo, ofisa ma alatele. O le fola i nofoaga nofomau na tuʻuina atu ai se laʻau ma se ata "Kerisimasi laʻau", ma i le alatele, umukuka ma faletaele. O le fola o le tatala faapalepao o ufiufi i le IKA.

I le matai potumoe i se tasi o ...

I totonu o le maota o le maota, o se tasi o puipui sa i ai se maa le mautonu mai le ua atiae. E le faatasia o ia, ae o lea lava, ua toe faatuina mai i le lanu. O le moega ona o lenei malaga e le ofi i le puipui, ae na foia foi lenei faafitauli: Na latou tuu se fata mo le laupapa o le laulau a le laulau a le laulau.

Meafale ma teuina

Sili atu meafale i luga o le poloketi - SwedH Brand. O le tusitala o le poloketi e faamatala se filifiliga o le Tala Tutotonu o le Sbang. E ui i lea, o meaafale o le tele gaosi gaosi oloa ua ulufale manuia i totonu. Ae o loʻo iai foʻi nofoaga ma ofisa latou te leʻi faʻasaoina. Pei o, mo se faʻataʻitaʻiga, o se umukuka. Faʻapea foi ma le faʻatonuga na faia ai se pusa puipui i le alatele.

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_8

"O manuki matati o loʻo nana i lau i le potumoe i totonu o le potumoe i totonu o lau," O le tusi iloga. "O lea, a o le moega o le lamepa, na ou fautuaina e faʻaaoga le atamai o le Italia kamupani Selettti i le faiga o manuki. O le maketi o loʻo i ai i le au Saina-faia o le au Saina, latou te taugofie, ae na mafai ona ou talitonuina le tagata faʻatau e maua ai le manaʻomia i le muamua gaosiga. "

Teuina faiga o loʻo tuʻuina atu i potu taʻitasi. I totonu o le potumoe, na latou faʻatulagaina le pito o le potu e fai ai le palu i luga o le faapaologa - E i ai ni ofu maualuluga e lua o le aisa "pax". E le gata i lea - o le dresser i le puipui i luma o le moega.

Potumoe. Lua o faitotoʻa faitotoʻa i luga o le r ...

Potumoe. Lua taʻavale taʻavale i luga o se 'eseʻese gau o le pamu.

O le potu malolo mo teuina o loo tuuina atu ai fata e lua i le 'ai o nofoaga ma le kapeneta i lalo o le TV. Ua i ai i le Tusi Pusa ni kapeneta mo mea, faʻapea foi ma se faiga o fata ma malu ma fausaga mo le teuina o pepa, faʻamaumauga, tusi.

Malo kapeneta.

Malo kapeneta.

I le alatele - o se leoleo, o le spacebe, o fea, e le gata i lea o lavalava, uaina panenitiga, uaea mo le Initaneti, suʻesuʻega ma le vailaau mo le faʻamamaina. O le faʻata i le Handror i le Handware "Opeina", ma o matau o loʻo natia i tua - e mafai ona na tautau ki o latou.

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_11

"I le alatele, sa masani ona ou faʻaogaina, lea na masani ona faatatau i aʻu galuega - faʻasaga solo solo i le faitotoʻa o le vaitusi ma pou i totonu o le faitotoʻa. O le filifiliga talafeagai lea, o le tala tatau.

Malamalama

I totonu o le totonu, o le tele-maualuga le malamalama mo eseese olaga o le olaga o loo mafaufauina. Ua tapunia foi ma le aofia o le malamalama mai itu eseese. Faʻataʻitaʻiga i le pito i luga o le potu i le potu malolo i le faitotoʻao i totonu o le potu, mai le umukuka ma le faitotoʻa i le potumoe.

O le moli i potu e vaevaeina i sone. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le potu malolo e maua ai se lamepa i luga aʻe o laulau 'ai, ma se mea e te faʻamatalaina i le umukuka, ma se potu malo. O le potumoe ua moli i tafatafa o le moega. O le moli leo e i totonu o faletaele. I le Matai - taʻitaʻi faʻapipiʻi i lalo o se laupepa, ma i le potu malo - o le faʻamalolo moli i le faʻata. O lenei moli na faʻamaeʻa ai le laʻau atoa.

Faletaele ma le master potumoe.

Faletaele ma le master potumoe.

Designer Tatyana Petrov, Auto & ...

Designer Tatyana petrov, Poloketi Tusitala:

Ou te fia maitauina i le auala e mafai ai ona toe faʻatulagaina le avanoa: e tele ni suiga, ma e taua pe a aoga pe aoga. Faʻafetai i le toe faʻaleleia, o le vaega aoga o le umukuka, sa tele le faʻaaogaina o le alatele, ma maua ai se nofoaga e teu ai mea. I le lautele faʻamoemoe avanoa - o le ulufale mai o le fale, o le fale taʻele, potu faletaele, umukuka ma le potu malolo - faʻaaogaina tutusa mea, o loʻo faia ai le mafuaʻaga o le Commimaon.

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_14
O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_15
O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_16
O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_17
O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_18
O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_19
O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_20
O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_21
O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_22
O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_23
O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_24
O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_25
O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_26
O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_27
O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_28
O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_29
O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_30
O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_31
O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_32
O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_33
O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_34
O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_35
O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_36
O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_37
O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_38
O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_39
O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_40
O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_41
O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_42
O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_43

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_44

Potu malolo

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_45

Potu malolo, vaʻaiga i le umukuka i tua o le tapunia

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_46

Potu malolo, vaʻaiga i le alatele (E mafai foi ona e tapunia le vaega)

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_47

O le 'aiga o le potu i le potu malolo

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_48

Umukuka

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_49

Umukuka

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_50

Vaʻai mai le umukuka i luga o le potu malolo

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_51

Potumoe

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_52

Potumoe

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_53

Potumoe

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_54

Potumoe (faitotoa i le faletaele)

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_55

Faletaele ma le potumoe

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_56

Potumoe, le palu

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_57

Faleuila i luga o le faapaologa

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_58

Laʻei laulau i luga o le faapaologa (faitotoʻa i le vaega tatala o le faapaologa)

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_59

Faleuila i luga o le faapaologa

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_60

Faleuila i luga o le faapaologa

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_61

Faletupe faleoloa teuina i luga o le fagota

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_62

Faletupe faleoloa teuina i luga o le fagota

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_63

Tauemu Kapeneta

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_64

Tauemu Kapeneta

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_65

Tauemu Kapeneta

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_66

Tauemu Kapeneta

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_67

Guantbook (e mafai ona e alu i le faapaologa)

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_68

Tatala vaega o le faapaologa

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_69

Tatala vaega o le faapaologa (ulufale i le potu glashed i totonu o le potumoe)

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_70

Ulufale Hall (Vaʻaiga o le Redence faletaele)

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_71

Faletalimalo Malo

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_72

Faletalimalo Malo

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_73

Faletalimalo Malo

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

O le tautotogo e masani lava: O totonu o le fale mautotogi i le solitulafono 15610_74

Matamata i luga

Faitau atili