Faʻafefea ona fufulu mai totonu o le fale o le fale oona mai le polycarboate i le Spring: 11 o lona uiga

Anonim

O le vaifofo o le maʻi o le aiga, o le faʻaleagaina o le kalaka ma apamemea sipato - matou te taʻu atu, ma le fesoasoani a le o loʻo mafai ona e fufuluina ai le fale o le fale oona.

Faʻafefea ona fufulu mai totonu o le fale o le fale oona mai le polycarboate i le Spring: 11 o lona uiga 15645_1

Faʻafefea ona fufulu mai totonu o le fale o le fale oona mai le polycarboate i le Spring: 11 o lona uiga

O le fale vevela e toetoe lava a Gardenter. I ai, o laau laʻau e tofo saoasaoa nai lo le eleele matala. Ma, o se tulafono, e mafai ai ona faʻasoa muamua i latou. O nei mea uma e maua ona o se faʻapitoa microcmote ma le sili atu ma le susu. Peitai, o sea fono foi alofa tele i siama ma meaola laiti. Afai latou te le o tau, o paʻia ma maʻi o le a vave sosolo atu i le fale gaosi. E masani lava, o le potu ua fufulu i le tautoulu ma le tautotogo. I le iʻuga o le vaitau, o le seleselega ma na faʻamamaina o laʻau, ona mama lea o le naunautai. I le amataga o le vaitau, a o le tau vevela i luga o le auala e aapa atu ai 0 ° i, o lea foi e tau ai le gaosiga. Matou te faʻailoa pe faʻapefea ona fufulu i totonu o le fale gaosi mai le polekanie i le tautotogo, faʻapea foi foʻi ma auala o le a fesoasoani e faʻamaʻi ai le pipisi.

Mea uma e uiga i le Greyhouse gaioiga i le tautotogo

Sauniuniga

Fufulu

Nai lo le mea e mafai ona fufulu le lanumeamata

Faʻafefea ona tuʻuʻeseina

Sauniuni tulaga

Ae e te luma le fale gaosi mai le tautotogo o le tautotogo polycarbontate mai totonu, e manaʻomia le aumai okaina i ai. E masani ona faia i le amataga o le vaitau, pe a o ni nai masina o totoe aʻo leʻi faia le galuega. Muamua lava, e mafai ona e mafai ona inu le potu. Ina ia faia lea, faʻatali mo papaʻe ma tuʻua le faitotoʻa ma meaola e tatala. O siama, o microorninsms ma larvae, lea e mafai ona tetea i le leaga o le tau i totonu o le fale vevela, oti i le malulu. A maeʻa lena mea, e manaʻomia le pala i le eleele i le falesauma o le kiona, ina ia i ai le manogi lelei a le lalolagi.

I le isi laasaga o toleniga mai le 'afa, latou te' aveʻese le tupe totoe. O lenei faiga e faigofie: E manaʻomia le tatalaina o faitotoʻa ina ia oʻo atu le ea mafanafana i totonu. O le vevela i totonu e tutusa ma le vevela i fafo, ma o le aisa o le a sau a latou lava. Faʻailoga le aisa e le mafai ona fautuaina, aua e faigofie ona faʻaleagaina le puipuiga o UV.

O nei gaioiga o le a fesoasoani e faʻateleina le maua mai o le lumanaʻi o loʻo i le lumanaʻi. Peitaʻi, o le tulaga e filifili, ma afai e te misia, e leai se mea leaga o le a tupu.

Faʻafefea ona fufulu mai totonu o le fale o le fale oona mai le polycarboate i le Spring: 11 o lona uiga 15645_3

  • Auala e Filifiliina ai se Nofoaga i lalo o le Fale o le Mea Fanau: O tulafono e tatau ona iloa e taga taʻitasi

Mafuaaga Toto

Ina ua maeʻa le vaega o faʻavae, e manaʻomia le tausia lelei o le faʻamamaina. Muamua, e aoga i fafo o le fale o totoe o le vaipuna ma le tuai o botta. O loʻo tuʻuina i latou i le tufuga o le pipi poʻo le susunuina i totonu o se parrel sperl. O le mutia laufanua luga o le lalolagi e le mafai, e matua leaga lava. Ma le isi, o loʻo faia uma lenei mea e faʻatautaia mai e teu i totonu o le taumalulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, pusa mo fatuga, eseese faʻamaumauga, fasiega ma isi mea. Ina ua uma le fufuluina o ala.

O vaega uamea o le fale o le fale e tatau ona asiasia ma siaki pe o le Rust na fausia ia latou. Afai o ia, e taue masaesae, atoa ai ma le faiga o le uamea ma e le o afaina. E masani ona fesoasoani i vali. E taua foi le siaki le fale gaosi oloa: pe o polycarbonate na faaleagaina i soo se nofoaga. Afai e te maua ni taupega, e taua le toe faaleleia o latou.

A uma ona e fafaguina le faʻatonuga, e mafai ona e agaʻi i le fufuluina o polycarbonate. E taua le faʻatali seʻia oʻo i le 5-10 ° C e faʻapipiʻi i luga o le auala. E sili le faʻagasolo o le faʻamamaina i le mafanafana o le susu o le tau.

Fufulu e tatau ona aveese le palapala mai le puipui mai le puipui. Afai o le efuefu o loʻo tumau i luga, pe tusa o le 30-50% o le malamalama o le a le i ai i mea manino. O lenei mea o le a aʻafia tele ai le fua. Muamua e tatau ona fufulu ai puipui o le fale vevela i fafo. O lenei mafai ona faia e se mea faatauvaa.

Faamalutia, faʻapea foi ma le faʻagaioiga o le fale gaosi mai le polycroboaon i le tautotogo, e manaʻomia le faʻaaluina lelei. E fautuaina e faʻaaogaina naʻo mea vaivai, pei o faʻaputuputu ma ieie mai le microfiber. Afai e te manaʻomia se pulumu, filifili le faʻataʻitaʻiga ma le malu malu. O le mea e faigofie ona valu. Ma ua mafua mai i maosiosia, faʻasolosolo foʻi toto ni mea, e afaina ai le fufufu o le fale vevela. E le tatau foi ona faʻaaoga se malosi o vai mamafa.

Faʻafefea ona fufulu mai totonu o le fale o le fale oona mai le polycarboate i le Spring: 11 o lona uiga 15645_5

  • Faʻapefea ona taʻele le fale vevela i le vevela: 3 galue faiga

Nai lo le fufuluina o le fale lanumeamata pe a uma le taumalulu

1. O le tamaoaiga o le tamaoaiga

Mo le faʻamamaina, e mafai ona e faʻaaogaina le fofo o le faʻalauteleina o le tele o lemei. E lelei le teuina o le laufanua ma e le afaina ai le natura. Le fatuina o se fofo, o le a e manaʻomia le masani le fasi fasimoli. E tatau ona faʻapipiʻi ma faʻaopopo i le vai mafanafana. Ona oso ai lea o le mea laititi aʻo leʻi foliga mai o le fasimoli o le fasimoli i luga.

E aoga le aveina o se manava vaivai, faʻaaoga se fofo i le polycarboate ma mamanuina. Ona mafai lea ona e faʻaaogaina le faʻamalama faʻamalama, o le a faigofie ona le aoga le susu. Pe a uma le fofo fufulu ma le vai.

Faʻafefea ona fufulu mai totonu o le fale o le fale oona mai le polycarboate i le Spring: 11 o lona uiga 15645_7

2. Faapitoa Proper

I faleoloa mo le togalaau ma togalaau, e mafai ona e mauaina vailaʻau faasaina o loʻo fuafuaina faʻapitoa mo le fufuluina o lanumeamata. Latou te aveeseina lelei le palapala. Peitai, e le mafai ona fufuluina i le vai pe a uma ona tatou faaaogaina. E tatau ona e aveese ma le faaeteete latou ma le apogige poo le ie. A e fufuluina i latou, o mea leaga o le a pa'ū i le eleele. Atonu o se mea e leaga ai le fatu.

3. Mustard

O le isi sui lauiloa e sili ona lelei o le masani ai o le powder. Ave le susu susu. Ona taʻe lea i le sinapi ma le soʻi le laualuga o le fale gaosi. A uma ona e alu uma pa, fufulu le faʻavaeina o le vai. E sefe mo laʻau ma eleele, e pei ona saʻili o le samoa o se tagata masani.

Faʻafefea ona fufulu mai totonu o le fale o le fale oona mai le polycarboate i le Spring: 11 o lona uiga 15645_8

4. taumafanafana ava malosi

E mafai ona ave le palapala ma le fesoasoani a Amona o le ava malosi e tetea i le vai. Saunia se paluga: Faaopopo tasi sipuni tele o le ava malosi mo le sefulu lita o vai mama. Fefiloi lelei ma faagasolo puipui. A maeʻa lena mea, e faʻaavanoa mai Braum ma faitotoʻa e faʻamamaina ai le matutu.

  • 8 lauiloa sese mea sese pe a galue ma le togavao fetilaisa

Dininity Vaega: Faʻafefea ona togafitia se fale vevela mai le polycarboate i le tautotogo

O le faʻamamaina ma le fufuluina o pa o pa naʻo le aveeseina o le palapala na faʻapupula ai le taumalulu i luga o le taumalulu, ae e le suia le tautotogo o le fale Kerisimasi mai le polycroniate. E tele taimi e faia foʻi le teteʻe i le Pa'ū, ae o nisi o siama e mafaia ona ola ai aisa. O lona uiga, mo faʻaopopo le saogalemu, o le faʻasologa o loʻo i le amataga o le aoauli.

E sui le puipui e faaaoga ai auala eseese. Ua vaevaeina i vailaʻau ma le ola faʻaletama. Mo i latou ma isi ituaiga o loʻo i ai le lelei ma le agavaʻa. Mo se faʻataʻitaʻiga, vailaʻau faʻasaina vave, ma manino lelei foʻi lelei, ae mafai ona afaina ai le microlora. O tutoʻatasi o amioletonu, i soʻo se mea e fiafia ai, e le mafai ona afaina ai le natura, ae o loʻo tele taimi e telegese nai lo vailaʻau.

1. Chlorine lie

O lona uiga e faʻasino i vailaʻau. E mafai foʻi ona tau ma faʻaleagaina faʻamaʻi ma pikeravral. Mo le tapenaina o le fofo, o loʻo faʻaaogaina ia faʻavae nei: Mo le e sefulu orts o mama vai e tusa ma le 400 g chlorine cae. Fefiloi mea ma tausisi i le 4 itula. Ona sasaa lea o le paluga i le sprayer ma gaosia le laualuga o le fale vevela. Tapuni faitotoʻa ma faʻamalama ma tuʻu mo le lua aso, pe a maeʻa le taimi nei ua uma ona tuʻuina mai lenei taimi, o loʻo lelei le faitotoʻa o le potu.

I le taimi o le faʻatinoga e taua tele le matua fiafia ai ma mulimuli i le saogalemu auala: Ia e mautinoa e ofuina se manava, saogalemu matatioata ma totigilima.

2. Copper KUPP

O le isi vaega o vailaʻau, ma le fesoasoani o le tauivi ma le phytooluoroo, efuefu o maʻi masani. Mo le tali e 50 g o lona uiga, tuu i totonu o le laititi o vai mafanafana. Ona faʻaopopo lea o le sefulu sili atu lita o suavai ma tuʻu mo le itula. O le vailaʻau o loʻo i ai ma se faleʻoloa. O le mea faigaluega o le a mo le lua vaiaso.

3. Sulfur

Faatasi ai ma le fesoasoani a o se faʻapopoleina ma le sulfur checker, e mafai ona e faʻaumatia faʻamaʻi pipisi, aveese le suia ma le uangus, ma ualiina o iniseti eseese. O le a e manaʻomia se siaki o le 500 g. E masani ona fuafuaina mo se potu o le 10 M3. Totonu tapuni uma faitotoa ma faamalama. O le siaki e tatau ona tuu i luga o le uamea pepa. Leai se mea e tatau ona tu ai i fafo atu o faigofie afi afi. Ia mautinoa e solomuli e tusa ma le afa afa le mita mai ia i latou.

E tatau ona e malamalama le siaki. Tasi le tagata e tatau ona i ai i totonu o le fale gaosi. Ia mautinoa e ofuina puipuiga: Cantainer, tioata, totigilima. I le taimi lava lea, o lona lona lua o loʻo i fafo ma faʻatonutonu le tulaga mai le auala. A o moli uila, o tamaloloa o loʻo manaʻomia e le fale ma tuʻuaʻi soʻu tuʻua ma tapuni lelei le faitotoʻa. Aveina le fale sili ona vevela i le maeʻa o le lua pe lima aso. Ma galue e mafai ona amata i le sefulufa aso.

Peitaʻi, e manaʻomia ona e iloa o lenei metotia e tele naua mea sese. SULLFURICRICRYDIDYY BY HYSHY BY I LE LOTO, faapea foi i laau laau o le a tupu i luga. Na mafai ona afaina ai le faʻaleagaina o uʻamea fausaga. E le tatau ona faʻaogaina mai Phytoophis ma se tuuga feʻai lelei, na te le fesoasoani ai e faʻafetaiaʻia ai ma latou.

Faʻafefea ona fufulu mai totonu o le fale o le fale oona mai le polycarboate i le Spring: 11 o lona uiga 15645_10
Faʻafefea ona fufulu mai totonu o le fale o le fale oona mai le polycarboate i le Spring: 11 o lona uiga 15645_11

Faʻafefea ona fufulu mai totonu o le fale o le fale oona mai le polycarboate i le Spring: 11 o lona uiga 15645_12

Faʻafefea ona fufulu mai totonu o le fale o le fale oona mai le polycarboate i le Spring: 11 o lona uiga 15645_13

4. faamoemoega

Mai ni nila e mafai ona saunia fofo. O lenei fofo e faasino i le tino, e le afaina ai le natura. E masani lava pine minechoches ua liligiina ma le vai (fai pe tusa o le afa o le pakete). Ona latou fuaina lea i le luasefulu minute. E mafaia le galueaina o le eleele i se fofo, faʻapea foi ma le fufuluina o le moli o le fale vevela.

5. Kallec

Mai le mimiti faia le amio. E alu i le 40 g o le afu mo ia. E manaʻomia le nutimomoia o: tipi pe sikipi i le taʻavale. Lata faʻaopopo i le sefulu lita o vai ma tuʻu mo le tasi aso. Puipui ma togafiti fufulu puipui.

Faʻafefea ona fufulu mai totonu o le fale o le fale oona mai le polycarboate i le Spring: 11 o lona uiga 15645_14

6. pine

Pine sprect o loʻo faʻatau atu i se fale talavai. E saunia se fofo, o le a e manaomia 200 g. E faʻaopopoina i vai malulu, ona faʻalili ai lea o le vai faʻatasi ma fausaga uma i totonu, faʻapea foi ma polycrooniate puipui.

7. Network

Mai i femalagaiga, foi, faia le amio faaleooino. Ave le mama utigt (e te manaʻomia le afa o le ACAra), ona liligi mai lea o se vai faʻapipiʻi. Tuʻua le vai seʻia malu foʻi le vai. O le taimi lava e avea ai ma malulu, e manaʻomia le tuʻusaʻo i le fofo e ala i se siveai e aveese vaega tetele o le laau. Ona taulimaina lea o le laufanua o le fale o le fale o le fale o le fale o le fale mai totonu.

Faʻafefea ona fufulu mai totonu o le fale o le fale oona mai le polycarboate i le Spring: 11 o lona uiga 15645_15

  • 5 O le tele o le malosi o vao e ola ai toetoe a aso malolo uma

Faitau atili