7 olaga ola mo le fufuluina, e le mafai ona e iloa

Anonim

Ae a afai o lavalava sa nonofo i lalo, e galo ona e ala i luga o lavalava i totonu o se tagata tusitusi poʻo le fasi ie na maua ai le toto - tali ai foʻi fesili nei, ma faʻalogo ai foi i le fufulu.

7 olaga ola mo le fufuluina, e le mafai ona e iloa 1570_1

Tasi le faitauina? Matamata i le vitio!

1 Aveese le afu ma Circ Acid po o le Aspirin

Ua fautuaina e le Hostess ia aua nei tuua mea mo se taimi umi, o le mea lea na mafai ai e le afu, aemaise o ofu paepae. O le mea moni o le afu i le lumanaʻi o le a faʻaalia i luga o ie ma lanu feita samasama, lea e faigata ona aumaia. Ae mafai ona faʻaaogaina le sua o le lemon, o amioa a Amona o le ava malosi poʻo Aspirin.

I le tulaga muamua, e tatau ona faaopoopo le sua malie i vai vevela, ona faʻafefiloi lea ma malu. A maeʻa ona tuʻu i totonu le vai, lavalava ma tuʻu mo ni nai itula. O le faʻamalosia o le aʻafiaga, faʻaopopo le ava a Amona o le 'ava malosi ma tuʻu le isi 2-3 itula.

O se isi auala - Faaaoga aspirin. E sili le filifilia o se tapenaga ma se telega o taga (mo se faʻataʻitaʻiga, 500 mg). O le mea leaga e mafai ona susu mo ni nai itula i se fefiloi o aspirin ma mafanafana vai. Mo lenei laulau, e manaʻomia le malepe ma faʻatiga i le vai i luma. O le sili atu le lelei filifiliga - faʻaopopo se ulugaliʻi o le vai e paʻu i le efuefu aʻo leʻi faia le faʻatupega o le tinoitupe. Ua maitauina i le lotoifale i luga o le pisia ma o ese mo le 5 minute.

7 olaga ola mo le fufuluina, e le mafai ona e iloa 1570_2

  • 9 aitema mai IKA, o le a le o le a fufuluina faigofie ma sili atu le manaia (e te le i mafaufauina i latou!)

2 Liliu le foliga

E mautinoa o se tulaga le lelei na tupu ia te oe e le itiiti ifo i le tasi i loʻu olaga: Ina ua maeʻa le fufuluina o le auala, ua e maua ni lavalava mo se tele. Le toe faʻafoʻiina, o le a e manaʻomia se moli o le tamaititi poʻo le masani o le ea malulu. Faʻatumuina le agavaʻa ma le vai mafanafana, faʻaopopo nisi o atu i ai. O mea o mea pe a ma le 15 minute. Ona e faʻamago lea: Faʻapipiʻi ofu i luga o le solo, e faʻapipiʻi i se lisi ma fetaomi totoʻa. E tatau ona faʻaogaina e le au tusitala le tele o le susu. A uma lena, tuu mea i luga ma ia mago. O le a faʻasusu le suauʻu a tamaiti, o le a fasi le ea o le ie o le ie, o lea o le a faʻafouina le tele o lau voluma i ai.

  • 7 Aoga aoga o le a faʻafaigofie le fufuluina (ma sefe au mea)

3 Faʻaopopo le suauʻu taua mo le fou

Afai ua galo ia oe ona tautau ofuvae pe a uma ona fufulu ma faʻasaʻoloto, e foliga mai, e foliga mai o le a le manaia le manogi. O le a le mou atu pe a maeʻa ona faʻatautaia, o lea e aoga le taliaina o isi mea. E te manaʻomia se ie (faʻataʻitaʻiga, o solo solo, o se tamaʻi solo poʻo ni solomuli) ma le suauʻu taua. Faʻaaoga ni nai mataua i luga o le ie ma tuu i le masini i le ie lino. Ona faaopopoina le faaluaina o le rinsting mode.

7 olaga ola mo le fufuluina, e le mafai ona e iloa 1570_5

  • Faʻafefea ona vave faʻamamaina mea: 6 auala

4 Aveese le toto ma le vai malulu

O le fufuluina o mea tuai toto mai ofu e faigata tele, tusa lava pe o le mea sa pisia, e le mafai ona tolopoina ma faamama. E mafai ona aveese le toto ma vai malulu. A faʻapea e fou le afaina o le mea fou, o le paʻu o le ofi i totonu o se vai malulu vai. Tuu mo le 20 minute.

A le fesoasoani, e aoga le faʻaaogaina o le masima poʻo le hydrogen peroxide. I le tulaga muamua, faʻaopopoina ni vai mama i totonu o le masima seia e mauaina le tulaga o le cashtatz. E tatau ona faatatau i le pisia ma ru. O le Hydrogen peroxide e le manaʻomia e faʻagalo ai i se mea, na o le sasaaina o filogia. Ina ua uma ona aveese le toto mai lavalava, tuu e pei ona masani ai.

5 Filifili se masini fufulu, ae le o le tusi lesona

E faʻafaigofie ai le faʻamamaina o mea, ae tele mea e mafai ona tafiesea i le lima, ae i se masini fufulu. E aofia ai ie puipui puipui, ie atofani o mea, ie ie ie ma taʻaloga, laiti manifinifi ma le sili o le anocone mo yoga, matau mo le faʻamamaina. Afai e te masalosalo pe o se tasi poʻo se isi mea e mafai ona tuu i totonu o le typewriter, vaʻai i le igoa poʻo le faʻailoga. Afai e le faʻamaninoina e manaʻomia se faʻamama o le mama mago, ona tuʻu le faʻamalosi o lona tiaʻi.

7 olaga ola mo le fufuluina, e le mafai ona e iloa 1570_7

  • 11 mea e sili atu le fufuluina i le fufuluina masini

6 Faʻaaoga le masima mai le plaque i luga o lavalava

E tupu o le efuefu i luga o ofu pogisa e tupu ai le muliu paʻepaʻe. I lea tulaga, o le lanu o ofu e le malamalama tele. O le tele o le masima tele o le a fesoasoani e foia ai le faafitauli. Faaopopo se sipuni ti i le powder e masani ona soloia. O le a le maua ni vaega loloto e ati i totonu o le ie, faʻapea foi ma aveese toega o le paʻu ma mea.

  • Faʻafefea ona faʻafaigofie le faʻamamaina pe a fai o iai sau aiga tele? 8 Delny Soviets

7 Faavasega ofuvae

E toʻatele e talitonu e manaʻomia le faia o lavalava naʻo le lanu. Ae peitai, o le poto masani i le poto masani ona iloa e taua le amanaia o uiga o mea: o le a le mamafa, o le sili vai ea. E tusa ai, o le fufuluina o lona uiga ua fufulu ese mai mea eseese. Ma mafaufauga manifinifi foi na faʻaleagaina foʻi lea faʻafailele, pe a latou fufuluina i latou ma le mafiafia.

Peitaʻi, e taua le amanaia o lavalava na faia i le paepae o le ie paʻepaʻe e aoga tele lava i luga o le masini. Ma pe a mulumulu mea o lanu eseese, filifili ma le totoʻa le vevela auala: Afai o loʻo i luga aʻe o le 30 tikeri, ona mafai loa lea ona polesi.

7 olaga ola mo le fufuluina, e le mafai ona e iloa 1570_10

Faitau atili