9 "Leai" pe a filifilia le faitotoʻa totonu e tatau ona e fai atu i le faleoloa

Anonim

O faitotoʻa maualuluga maualuluga o le faʻavae o se sitaili ma le tumau i totonu. Ma afai e mafai ona suia le pepa talosaga a le vale i vaitau uma, ona nonofo pea lea o faitotoa i totonu o le fale mautotogi mo se taimi umi. O lea la, e aoga le pipii i le tele o tulafono i le filifiliga.

9

9

Teuina i faitotoa o totonu - folafola, aua latou te auauna ia te outou sili atu nai lo le tasi tausaga. O lea, o le a le "leai" e tatau ona fai mai le tagata faʻatau (ma faʻapea foi) e aloese ai i faʻafitauli i le lumanaʻi? Faaputuputu Lisi.

1 leai se fafie

Afai e faia e le tagata gaosi oloa se laupapa po o se uʻamea faʻamalosi e filifili mai ai, e aoga i le sili atu ma filifili se uamea. E tele ina faia o le Alumini. Ose fuafuaga tumau lea e leai se mea e tupu i le taimi, e leʻo faʻailoa e Deblimen le Sow lea, ma o nisi tagata ua faʻaaogaina e tapeina ma faigofie. Aua e le popole ia Areshetics, o le uamea talaaga o loʻo seʻe i totonu o le pusa laupapa ma gaioiga na o le faʻamalosia o le elemene mo le faavae.

  • Faʻafefea ona vali faitotoʻa faitotoʻa: faʻatonuga i le 8 sitepu ma aoga fesoasoani

2 leai se lanu le mautonu

O le paolo o faitotoʻa o totonu o loʻo faʻapipiʻi ma le veneer e tatau ona fufuluina ma faʻaleagaina. O tagata gaosi ausia e ausia ai lenei auala eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, vali veneer i le tele, i tafega faʻasao. O le mea lea, o le lanu sasi i le fausaga o le laau ma e maua sili ona aulelei. O lau galuega o le lafoaia o se mativa ma le mativa ma le le tutusa leo. Tele taimi, o lenei mea e maua i totonu o ata malamalama, tuu i luga o le fafie sili ona faigata.

9
9

9

9

3 leai se faiga

A o le filifilia faitotoa o totonu, e tatau lea ona usitaʻia se tasi i le faʻavae o le tutusa, ma filifili se tasi sitaili mo uma ciloae i le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi i le fale mautotogi O nisi fale gaosi e ofoina atu foi ni vaega faapitoa mo faitotoa ulufale e mafai ona faapipiiina mai i totonu. O mea uma o le a faia ai le totonugalemu o totonu sili atu ni slim ma gofie. Afai o loʻo e filifili e filifili lau sitaili poʻo le tiʻetiʻe i potu taʻitasi, e tatau ona paleni le aotelega o foliga mai le taʻaloga masani poʻo le alalaupapa.

  • Faʻamatalaga faʻavae o faitotoʻa o totonu ma le pusa: Filifiliga uma ma laulau

4 leai se mea poto i luga o faitotoʻa i le faletaele ma umukuka

Faʻamanino e uiga i faitotoʻa i le faletaele ma le faletaele e leai se faʻalavelave - pe a uma, i lenei nofoaga ma tuutuuga faʻapitoa: fai vevela, vevela, vevela. I ia sootaga, e taufai talafeagai le taui taufatu - e tatau ona fufuluina i taimi uma, ma afai ua le ofi le faitotoʻa. E sili le filifili o le laconic i foliga o le tapoleni e aunoa ma tioata vaega.

9
9

9

9

5 Leai le leai o Locks

O se mea faʻapena e naʻo le le malamalama i ai pe o le tagata e nofo i le fale mautotogi. Afai o loʻo matou talanoa e uiga i le aiga, o le loka e manaʻomia, i totonu o faitotoʻa i totonu o le faleuila ma le faletaele. Tele tuu le maota i luga o le faitotoa ulufale i le potumoe. E faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a e iai fanau mai le mea e te manaʻomia e sola ese ai i se mea o moe pe suia oe pe a aunoa ma le tolu-pati.

6 Leai se umi laititi

O faitotoʻa moni - faitotoʻa faitotoʻa o sili atu nai lo le lua mita le umi. Na latou vaʻaia le vaʻai i le puipui ma faʻatele le taualuga, faia le avanoa lautele ma sili atu le aulelei. E le manaʻomia le faʻatonuina se laulaʻau umi fale, e mafai ona e faʻaauuina le pusa pusa faʻapipiʻi i le "faʻamalama" mai luga. O se malaga faapena o le a galue faʻapea foʻi ma se faitotoʻa maualuga.

9
9

9

9

  • 9

7 e leai ni au taulima ma mea faigaluega

I le faʻaopopoina o le toniga ituaiga o itu uma o potu vai potu, e taua le filifili ma tutusa mea lelei, e aofia ai ia 'eseʻese, loka ma le ufiufi. O mea uma o le a aoga i se isi matagofie ma le tutusa o le potu.

8 leai se tioata vaega mo le faitotoa i le potumoe

Faʻaleagaina faʻapipiʻi ma faia atoatoa i faitotoa o tioata o se fofo matagofie mo le totonu o le potu malolo, ona o lena faitotoa e le taofia ai le lima o le malamalama masani. O le uiga lava e tasi e avea ma se tele minus ma le faʻaaloalo i le potumoe poʻo le potu o tamaiti. O faitotoʻa i le potu na fuafuaina ona ua fuafuaga mo le moe, e aoga le faia o le tutuli ese mai i le laupapa laupapa mautu e aunoa ma faʻaloaloa atu.

9
9

9

9

9 Leai se mea sese o le tatalaina

Mamanuina o le faitotoa, ua vaavaai atu i le itu i le mea e fuafua ai e talia. E le gata o le manatu o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le avanoa e le gata e fuafuaina le faitotoʻa e tatalaina i se auala vaapiapi), ae o le vaega foi o le nofoaga o le faitotoʻa ma sui. E tatau ona latalata mai - Ina ua matala le faitotoʻa, e talafeagai le aapa atu i le taimi nei ma liliu i luga o le malamalama i le pogisa.

  • 10 vevela tulaga i le mamanu o potu potu

Faitau atili