6 potu moe lelei

Anonim

Matou te filifilia le asthhetic ma le faʻalavelaveina laʻau i le tausiga, lea o le a foliga matagofie i le potumoe (ma e faʻaleleia le moe).

6 potu moe lelei 1587_1

Tasi le faitauina? Matamata i le vitio!

1 Spathinictum

O le manogi o se fale e le faʻaaloalo i le fale e le manaʻomia le tausiga. E le manaʻomia le vevela, ae e manaʻomia ona taofi le umi, a e tusa lava o le laʻau o le a tuʻuina i lalo le laʻau.

A e faʻatau se tamaʻi laʻau, tuu i luga o le faamalama. I lalo o le la susulu o le a tupu vave. A mafai ona faʻaliliu atu i le lapoʻa o le moega ma tuu i tafatafa o le moega. E aliali mai se lagona sili ona manaia, aemaise lava pe a o le a amata ona maua mai e spathuthlum le tele o fugalaau paepae.

O se mea lelei o le Spathripturlum - Ua ia faʻamamaina le ea, e matua aoga lava i se potu mo le moe.

6 potu moe lelei 1587_2
6 potu moe lelei 1587_3

6 potu moe lelei 1587_4

6 potu moe lelei 1587_5

  • 7 i totonu o laʻau e le manaʻomia le faʻaliliu e masani

2 Monster

O le sili ona lelei potu potu laau o le taimi lata mai. O le mea taua o le sauaga o loʻo tupu vave, faʻamatuʻu mai o manu mai fafo ma tuputupu ae lapoʻa laʻau tele natia. Mafaufau i le tele ma ituaiga o laulaau, monster e sili atu le tuu i totonu o le laʻititi o le potumoe, lea e maua ai e nisi meaafale avanoa. Ia faʻagesegese le tuputupu aʻe, ua lava e toe faʻaleleia le monster mai le faʻamalama.

  • 6 Fale o le fale e le manaʻomia ona toe faʻavasega soo (lamatiaga fasioti fugalaʻau)

E manaʻomia e se tagata Monster ona taaalo i tausaga uma, i le tolu tausaga - i tausaga uma e lua - i tausaga uma e lua, ma pe a amata ona faageseina lona maualuga - o le taeao uma. O lenei Liana e le fefefe ile mago ole ea ma le vevela, o lea e mafai ona seti i le va o le moega ma le maa. E manaʻomia le vai aʻo faʻamamaina le eleele, e mafai ona e suʻi mai le sprayer.

Monstter e aofia ai potu lamatia o laʻau, e taua le iloa. Ae na te le tatalaina le sua o le vai susu. Aua neʻi e paʻi atu i luga o lau ma lima vaivai, aʻo latou ni tamaʻi manaʻomia e mafai ona faʻamalosia ai le mucous membrane.

6 potu moe lelei 1587_8
6 potu moe lelei 1587_9

6 potu moe lelei 1587_10

6 potu moe lelei 1587_11

  • 5 faailoga o lau laʻau lagona leaga (o le taimi o le taimi e fai ai se gaioiga vave!)

3 sansevierian

Sanssevierian e iloga i le umi o le fausia-i lau o le tamaoaiga lanumeamata lanu ma se samasama oona. Mo lenei laau e le afaina pe a mafai ona tuʻu i tafatafa o le faʻamalama, ma le loloto o le potu o le fale matata, ua le faʻapitoa i le tulaga o le faʻamamaina ma le tolopoina oona vai.

Fetuunai le tuputupu aʻe o laʻau ma le numera o laulaʻau e mafai ona avea ma okela. Afai e le faʻaseʻe e masani lava (lava le tasi i le 3-4 tausaga), o le a lemu lona tuputupu aʻe o lona ola tuputupu aʻe.

6 potu moe lelei 1587_13
6 potu moe lelei 1587_14

6 potu moe lelei 1587_15

6 potu moe lelei 1587_16

  • 5 i totonu o laau o le a ola ai e ui i mea uma

4 vaega

E i ai le tele o le numera o ituaiga eseese o le avanoa, ae o le sili ona lauiloa i le mamanu o le potumoe - ma lautele lapotopoto lau i luga o le uumi o lau. Ona o lona tele, e masani ona tuʻu i luga o le fola pe i le tulaga maualalo - e tapeina se mea lelei lanu meamata.

E faigofie le tausiga o nofoa ua maliu ai, e manaʻomia e ia le suavai i le vaiaso ma se suiga pe a uma le lua tausaga o le tausaga. Afai e sese se mea i le laau, e faigofie ona fuafua lona foliga mai o ia. Luga o le agavale agavale o le a vave mafai ai e aoga tele le latalata i le faamalama. Afai na malu ma clams ma clone i le eleele, taumafai e faʻaitiitia le taimi o le faʻavaivaia o le vai. A o sisitema o lau samasama, siaki le palapala, atonu e matutu.

6 potu moe lelei 1587_18
6 potu moe lelei 1587_19

6 potu moe lelei 1587_20

6 potu moe lelei 1587_21

  • 6 mea e uiga i le mea e aoga i le mafaufau aʻo leʻi aumaia se laʻau i le fale (e taua tele!)

5 cacti

Cacti o le a fausia se uiga le masani ai i totonu o le potu potu: o se laʻau laʻau e faasaga i se malu ma aluga. E mafai ona e tuu se lua o le cacti i luga o le laulau moega. Pe amata le maualuga ma le umi ituaiga o cactus.

Afai o loʻo e feagai ma oe e mafai ona taʻele i se miti, piki i luga le tele e aunoa ma barns: Hachira, epiphilimu.

6 potu moe lelei 1587_23
6 potu moe lelei 1587_24

6 potu moe lelei 1587_25

6 potu moe lelei 1587_26

  • 6 laʻau faʻatasi ai ma le a sili ona taugata le tau

6 ficus

O le ficus e talafeagai mo i latou e fiafia i laʻau tetele i totonu (ala i le ala, o le mea lea o se faiga). Ua ou mafaufau i le vevesi. E vave ona tupu i se vaitau e mafai ai ona e vaʻaia se laʻau matagofie e pei o le pale o le laʻau.

  • 5 O le fale talimalo, mo le mea e matua faigata ai le tausiga

Pau lava le faigata o le a tatau ona e mauaina le lava avanoa i le potumoe mo se u use u u u u u u uu moli i fafo atu o le faamalama, ona o lenei laau e fiafia tele susulu.

6 potu moe lelei 1587_29
6 potu moe lelei 1587_30

6 potu moe lelei 1587_31

6 potu moe lelei 1587_32

  • 10 fale o le a aveese oe mai ia te oe mai le Autumn Chanders

Faitau atili