Lua-potu potu potu i le 1960 fale ma le pa manifinifi ma o meafale

Anonim

Mo le toe faaleleia o le fale mautotogi i le fale tuai na o le tolu masina. Ua faia le malamalama o tagatavaai tusitusi Pakhomomova i totonu o le tala: Sa ou faʻaaogaina meafale tuai, lea na alu atu i matua, o tagata faʻatau meamea ma piki i luga le lanu o le tagata faʻatau.

Lua-potu potu potu i le 1960 fale ma le pa manifinifi ma o meafale 15945_1

Lua-potu potu potu i le 1960 fale ma le pa manifinifi ma o meafale

Tagata e faaaogāina auaunaga ma galuega

O tagata o loʻo umiaina - o le Screstas Anded 58 ma le 59 tausaga le matua, faʻaliliu upu mai le Igilisi ma Farani. "O tagata ia aʻoaʻoina i tagata, i ni ituaiga fiafia," nofoaga tumau o le pakhomov, faʻamatala ia latou tagata faʻatau. - Latou te fiafia e faitau, naunau i faatufugaga, vivii alu i le fale faafiafia. O le talimalo e saunia lelei ma fiafia e talia malo. O lē e ona le tagofia lelei i musika ma le sese. O loʻo latou te maua se manaia tofo ma femalagaaʻi i le lalolagi. "

Potu malolo.

Potu malolo.

O le fale mautotogi na matua le lelei lona tulaga. Sa manaʻomia le faʻatauanau uma, ae faʻasaoina le Agaga ma le siosiomaga, lea o loʻo mafuli i fale tuai. Tofi mai matua na nonofo i lenei mautotogi muamua, e tele mea na tutupu e le tagata faʻatau. Ma le isi mea, na i ai foi sau lavalava o latou lava mea na tatau ona ulufale atu i totonu: O se numera tele o tusi, faatufugaga, mea mai le meaafale.

Potu malolo.

Potu malolo.

Fuafuaina

I le uluaʻi faʻatulagaina o le fale mautotogi, toetoe a leai se suiga. E tusa ai ma le tusitala o le poloketi, o le soloia o puipui sa le manaʻo i le pule - sa fefe o le fale tuai e le o sao mai. Na matou faia na o ni nai suiga laiti: fausia se septim i totonu o se potu tele, lea sa ave i lalo o le potumoe e faailoga ai le potu laei; Faatulaga le fuaitau i le va o isi potu e lua e ala i le faia o le tuulafoaiina. Ma le 'alo foʻi i le laupapa laupapa laupapa, o loʻo fausiaina se potu fou ua teu fale i lona tulaga.

I totonu o le totonu o le mea maualuga n & ...

I totonu o loʻo tuʻuina atu i totonu o le maualuga o le augutu ma o loʻo paʻepaʻe. Eaves vaʻaia teisi i le siʻitia o le taualuga, faʻaopopo le poto. O le stucco e mafai foi ona vaʻaia i le ituaiga o le faʻamaligiina o le pa puipui, lea na mamanuina i luga o le nofoaga o loʻo iai muamua i le va o le potu 'ai i le va o le potu' ai o le potu 'ai i le va o le potu' ai le potu 'ai

O le mea lea, e tolu potu i totonu o le fale mautotogi, o le potumoe, o se potu tuʻu ese ma se sofa-sooupu e fiafia e maua le au malo, ma se potu na manaʻomia mo i latou. I le potu e tasi e mafai ona nofo ai i le po.

Toe faaleleia ma faamaea

Talu ai ua tuai le fale, o le toe faaleleia manaʻomia toetoe o mea uma. "I le taimi o le toe faʻaleleia, na faʻamamaina atoa le foga fola ma ua faʻamamaina puipui, o puipui na toe faatulagaina i ni laupepa o laupepa. O le tuʻuaga na tatau ai ona vevesi ona o le lelealea o Tilomua, "na talaʻi atu ai le tusitala.

O le Designer e faʻaalia ai sitaili

O le tagata mamanu e faamatalaina le sitaili o lenei fale mautotogi e avea o se viotuntic eclectic: "O taimi eseese o loʻo tuʻufaʻatasia iinei (tuai ma o loʻo i ai, o le sorvicts oona. Sa ou manaʻo e fai lenei poloketi ma le faʻaone. "

Mo le maeʻa filifilia o mea faitino. I luga o le fola - Pubsewet laupapa, i le alatele - o se popcelain maa ma le "kapeta" auala. I totonu o le umukuka ma susu susu na faataatia ai ma le popriplain.

Pa puipui i soo se mea vali Igilisi vali. I totonu o le potumoe ato i tua atu o le moega, na tuuina mai le puipui ona o pepa puipui. I le faletaele i luga o puipui o le Tile - tuʻufaʻatasia hexagons ma le faʻatagata o le tagata gaosi Rusia.

Meafale ma teuina

O le fale mautotogi e leai ni fausia-i faifeau, mo le teuina, matou mafaufau ai i fafo le potu ofu ma le potumoe potumoe ma teu fale i le ala savali. Sa i luga mea i ona tagata e ana, mea e fai ai le au faʻamoe a le aiga, e pei o moli uila, loli, mops, pakete. O vailaau o le aiga o loʻo teuina i totonu o le kapoti i luga o le faʻapipiʻiina o le faleuila i totonu o le faletaele. E tofu lava potu ma laupepa mo tusi - O tagata na e manaʻomia e teuina Laʻu falelauae.

Umukuka mai ika. I le kuata muamua ...

Umukuka mai ika. I le fale mautotogi a le faleʻaga o le umukuka o le umukuka lona foliga, na ia masani ia te ia ma sa manao e fuafua lelei lea iinei. Piniki glossy tile i luga o le apron مداخلقصل ma umukuka tomai.

Meafale, sili ona matutua. "O le fale gaosi atoa na faʻamalosia malosi na atofaʻai ma ni mea taua," o le tala lea a le tagata tausiʻau. - Na ia lagolagoina lona 59 tausaga o lona nofoʻaga i tupulaga eseese o lenei aiga, ma sa i ai le lagona o le leai se mea ma e leʻi lafoaʻiina. Pe a ma le lua masina mai le fale mautotogi na ave aʻe ma tufatufaina mea uma na mafai, ae na tumau lava ina Malosiaga. Ole mea lea, o se vaega taua o mea na i totonu o le poloketi na tulai mai. Ma le isi, o se vaega o meafale na masii mai le fale o le tagata muamua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se laulau lapotopoto ma nofoa, na faʻatino ai matua o tagata faʻatau. "

Desktop i le potumoe mea faigaluega & ...

O le kesi i le potu o le potu i le tama o le pule. "O le siata sa toe fuataʻiina ma suia le taloina o le laulau i luga," o le tala lea a le tagata tausiʻau. - O le ata o Natatia Nikolaevna, tinamatua tagata faigaluega, ma luga aʻe o le laulau, Vitaly volovich ensraving i luga o le fata.

I totonu o meafale tala fou: moega, moega fale i tafatafa o le sintgec style, o lavalava laulau ma nofoa. Ua filifilia e le potu malolo se Sofa Sofa, Gratchen - Uekuka seti ma fata.

Valivali Palette

O potu taʻitasi o lenei fale mautotogi e iloga i le lanu. O le potumoe o loʻo i ai i lanu samasama, o le potu malolo o le lanumoana, o le potu 'eseʻese o le lanumeamata, o le auala sili ona le mautonu, ma o le umukuka ua tumu. Peitai o nei lanu e tuʻufaʻatasia faʻatasi ma le tasi ma le isi ma i le taimi lava e tasi o loʻo faʻasolosolo ai le tala i mea na tutupu, mea faʻatino mea ma mea fou, lea na filifilia e le tagata tusitala. "O lanu na filifilia faigata ma mauoa, mai le palakalafa o le Igilisi vali o tamaiti lanumeamata ma laulaau & polo, - fai mai le malamalama pakhomov. "E leai se masalosalo i le filifiliga o le lanu o le lanu - o lē e ona le fale na manaʻo e tuua e avea o ia ma loʻu manatua."

Lua-potu potu potu i le 1960 fale ma le pa manifinifi ma o meafale 15945_9

"Talu ai, sa ou masalosalo i le samasama i totonu o le potu potu," o le tusitala o le poloketi na fai mai. - E samasama foi i le lanu e le masani ai mo se potu malolo. Ae o le potumoe o faamalama e o mai i le itu i matu, faʻatasi ai ma sina taimi o le la susulu i le faʻaoma ua faia la latou galuega, ma lanu samasama e foliga mai ua tuai ma le filemu. E ofoofogia, ae i totonu o lenei potu e sili lea ona le fiafia nai lo le mea uma. "

Malamalama

O moli autu ma ogatotonu i potu taʻitasi o chandeliers. O tagata na ona aiaia ia i latou ma faʻatapulaʻaina i latou lava, ae o le ua faipule e masani ai i le togiina o le moli. O le manatu malamalama sa i luga o le kesi i le potu malolo ma luga o le laʻei laulau i le potumoe. I le potu 'aeele, vagana ai mo le taualuga tutotonu Chandelier, faia se moli malupuipuia i luga atu o le laulau' ai. O le soviet foe fola sa i totonu o le potu malolo ma se isi masini moli. O le potumoe foi e i ai foi le lipine - sosoo ai ma se nofoa faitau. O se isi mea sili atu le malamalama i le umukuka e manaia - o le laulau lenei o le ampill i luga o le faamalama, lea na latou faaaluina ai le sone i lenei sone i lenei sone i lenei sone.

Purgiton malamalama pakhomova, tusitala ...

O le Demigner malamalama pakhomova, o le tusitala o le poloketi:

O le matafaioi autu i totonu o lenei Insiria i totonu o loʻo taʻoto i totonu o le tino ma mea anamua. Taʻitasi ata ma le le vaʻa o loʻo iai o latou lava talaʻaga ma ona foliga faʻapitoa. O le ata a le tinamatua a le tinamatua a le tinamatua (o ia o le muamua o le fale o lenei fale mautotogi) o loʻo tautau i luga o le galuega a le 'au a le lauiloa o Vitarinburg. Ma luga o le laulau lava o loʻo iai ni gafa autu ma tusia i mea uma ma le sana iron-uʻamea i le taimi nei o loʻo taʻua o le posiscev. O ata o le Mantet Artist Misha Bruslovsky ma elemene Rofova, faʻatasi ai ma le faʻatatauina o le lauiloa scutptor Andretov, fatuina se siosiomaga tulaga ese o lenei mautotogi. E le aunoa. O le faʻaeʻeina atu o mea na lafo ai, o le faʻaʻaisa o mea nei

Lua-potu potu potu i le 1960 fale ma le pa manifinifi ma o meafale 15945_11
Lua-potu potu potu i le 1960 fale ma le pa manifinifi ma o meafale 15945_12
Lua-potu potu potu i le 1960 fale ma le pa manifinifi ma o meafale 15945_13
Lua-potu potu potu i le 1960 fale ma le pa manifinifi ma o meafale 15945_14
Lua-potu potu potu i le 1960 fale ma le pa manifinifi ma o meafale 15945_15
Lua-potu potu potu i le 1960 fale ma le pa manifinifi ma o meafale 15945_16
Lua-potu potu potu i le 1960 fale ma le pa manifinifi ma o meafale 15945_17
Lua-potu potu potu i le 1960 fale ma le pa manifinifi ma o meafale 15945_18

Lua-potu potu potu i le 1960 fale ma le pa manifinifi ma o meafale 15945_19

Vaʻai o le 'aʻai' aʻai

Lua-potu potu potu i le 1960 fale ma le pa manifinifi ma o meafale 15945_20

Potu malolo

Lua-potu potu potu i le 1960 fale ma le pa manifinifi ma o meafale 15945_21

Potu malolo

Lua-potu potu potu i le 1960 fale ma le pa manifinifi ma o meafale 15945_22

Vaʻai o le umukuka

Lua-potu potu potu i le 1960 fale ma le pa manifinifi ma o meafale 15945_23

Vaʻai o le umukuka

Lua-potu potu potu i le 1960 fale ma le pa manifinifi ma o meafale 15945_24

Umukuka

Lua-potu potu potu i le 1960 fale ma le pa manifinifi ma o meafale 15945_25

Potumoe

Lua-potu potu potu i le 1960 fale ma le pa manifinifi ma o meafale 15945_26

Faletaele

A o le fale o le fale na te leʻi toe faʻafouina

Lua-potu potu potu i le 1960 fale ma le pa manifinifi ma o meafale 15945_27
Lua-potu potu potu i le 1960 fale ma le pa manifinifi ma o meafale 15945_28
Lua-potu potu potu i le 1960 fale ma le pa manifinifi ma o meafale 15945_29
Lua-potu potu potu i le 1960 fale ma le pa manifinifi ma o meafale 15945_30
Lua-potu potu potu i le 1960 fale ma le pa manifinifi ma o meafale 15945_31

Lua-potu potu potu i le 1960 fale ma le pa manifinifi ma o meafale 15945_32

Lua-potu potu potu i le 1960 fale ma le pa manifinifi ma o meafale 15945_33

Lua-potu potu potu i le 1960 fale ma le pa manifinifi ma o meafale 15945_34

Lua-potu potu potu i le 1960 fale ma le pa manifinifi ma o meafale 15945_35

Lua-potu potu potu i le 1960 fale ma le pa manifinifi ma o meafale 15945_36
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Lua-potu potu potu i le 1960 fale ma le pa manifinifi ma o meafale 15945_37

Matamata i luga

Faitau atili