Afai e te manaʻo e toe faʻavasega meafale: 7 taimi i le toe faʻaleleia e tatau ona e mafaufau muamua

Anonim

Fai ni faʻafitauli e tele, mafaufau i le le faʻatapulaʻaga, nofoaga o lape ma le toe faia mea taua - aoina nei meafaitino - aoina nei fesoasoani mo latou fale.

Afai e te manaʻo e toe faʻavasega meafale: 7 taimi i le toe faʻaleleia e tatau ona e mafaufau muamua 1601_1

Afai e te manaʻo e toe faʻavasega meafale: 7 taimi i le toe faʻaleleia e tatau ona e mafaufau muamua

Toe faʻatulagaina o meafale i totonu o le potu e manatu o le faigofie auala e faʻafou ai totonu. Mo lenei, e te le manaʻomia e faʻatau se mea. Afai e te iloa e te le manaʻo e nofo i le tulaga tutusa mo le tele o tausaga, e manaʻomia le tuʻuina atu mo ni togi i le vaega o le toe faʻaleleia o le fale mautotogi.

1 Fai le tele o so Sockkes e mafai ai

E fetaui lava, i luma o le mamanu o le Eletise, muamua faia se fuafuaga o meaafale fuafuaga - ina ia i fafo o le poitches ma fesuiaiga i nofoaga lelei. Mafaufau la: Na e filifili e toe faʻavaʻe le moega, ma o taʻaloga na faʻatino lata ane o le a latalata i se puipui eseese. Ma le isi i le moega e molia ai le telefoni (faʻafesoʻotaʻi le po moli) o le a le mafai. O le mafuaʻaga lena e aoga le mafaufau i le tele o mea e mafai ai, ia fuafuaina ni nai filifiliga mo le faʻapipiʻi o meaafale e mafai ona e mafaufauina. Ma faagasolo mai ia i latou.

  • 7 mea taua e manaʻomia ona iloiloina ae e te leʻi toe faʻaleleia le potumoe (pe a fai e leai sau tagata mamanu)

2 mafaufau i luga le fomu ma le mamanu o meaafale

Afai e te manaʻo e toe faʻavasega le Sina, fai mai, Aveʻese mai le puipui ma tuʻu i le ogatotonu o le potu, o lona uiga e tatau ona iai se matagofie o tua. A leai, o totonu pe a uma ona matau e le faamasinoga le loto gatasi, pei o lea e muamua. Filifili meaafale, vaʻai muamua i lena i itu uma na sili ona manaʻomia.

Afai e te manaʻo e toe faʻavasega meafale: 7 taimi i le toe faʻaleleia e tatau ona e mafaufau muamua 1601_4

  • 6 faʻataʻitaʻiga pe a sili atu meaafale tuai i totonu e sili atu nai lo le fou (toe faʻafoʻi, ma aua le togiina!)

3 Filifili Mea Meafale Malamalama

E iʻu i le mamafa sofa, nofoa ma laulau o le a faʻamalosia ai le tele o faigata. Masalo o le a le mafai ona faia e le lua tagata pe a oʻo le mamafa o meafale selau o kilokalama. Iloilo le mamafa o le mataupu muamua.

I le auala, o meaafale o loo momoli mai i nisi taimi e le gata i le potu, ae i le va o potu. Filifili lapopoa ina ia pasi le mea i totonu o le faitotoʻa (pe faʻafaigofie ona faʻafefeteina, ona aoina lea).

4 filifili se le mautonu

Faapea na e fuafuaina se pa leo mai moli moli i tua atu o le laupapa. O leo i luga o lenei puipui e tauamiotonuina, aua e le o vaaia i se tagata o lo o taoto i luga o le moega. Ma afai e te toe faʻavasegaina le moega i le isi puipui, o le leo pupula o le a i ai muamua i ou mata. E ono faalavelave mai i faʻafiafiaga ma le aʻafia ole miti. Ma i le potu malolo - mo le pa i tua o le sofa.

Afai e te manaʻo e toe faʻavasega meafale: 7 taimi i le toe faʻaleleia e tatau ona e mafaufau muamua 1601_6
Afai e te manaʻo e toe faʻavasega meafale: 7 taimi i le toe faʻaleleia e tatau ona e mafaufau muamua 1601_7

Afai e te manaʻo e toe faʻavasega meafale: 7 taimi i le toe faʻaleleia e tatau ona e mafaufau muamua 1601_8

Afai e te manaʻo e toe faʻavasega meafale: 7 taimi i le toe faʻaleleia e tatau ona e mafaufau muamua 1601_9

  • 7 auala e faʻalautele ai le ola o le taugofie meaafale e le faʻaaluina tupe i luga o se fou

5 Tuu le puipui ma puipui e aunoa ma ni mea sese

O nisi taimi ei ai puipui e aunoa ma le maeʻa. Pe aoina mai i fasi pepa puipui, e aunoa ma le popole i le faafanua o se ata i luga o sooga. Afai o le a tutū pea lenei Kapeneta seia mafai ona maeʻa le isi toe faʻaleleia atili. Ae afai e leai, e manaʻomia le faʻatulagaina uma o puipui e aunoa ma ni sese. Le mea lava e tasi - ma luga o le fola ufiufi.

6 Filifili moli feʻaveaʻi

Mobile - oi latou e mafai ona toe tuʻufaʻatasia: moli, lamepa. Afai i totonu o le potumoe o le ae faia tautau o moli moli i autafa o le moega, ona toe faʻafoʻi lea o le meaafale, e aliali mai e leai se taunuʻuga mo nei lamepa. Pe afai, afai e te filifili e toe faʻavasega le laulau 'ai i le umukuka, ma le faʻamalologa o le kamutane ua fuafuaina muamua, o le a le sili atu.

Afai e te manaʻo e toe faʻavasega meafale: 7 taimi i le toe faʻaleleia e tatau ona e mafaufau muamua 1601_11
Afai e te manaʻo e toe faʻavasega meafale: 7 taimi i le toe faʻaleleia e tatau ona e mafaufau muamua 1601_12

Afai e te manaʻo e toe faʻavasega meafale: 7 taimi i le toe faʻaleleia e tatau ona e mafaufau muamua 1601_13

Afai e te manaʻo e toe faʻavasega meafale: 7 taimi i le toe faʻaleleia e tatau ona e mafaufau muamua 1601_14

7 toe musus sushed teuina faiga

E aofia ai fale puipui e masani ona afaina nai lo latou e vavaeese, pe a tatou talanoa e uiga i mau laiti. Ae ma le latou avanoa e faʻaititia ai pemita. Afai ei ai sau mea taua mo oe, tuu i luma le fale na fausia ina ia latou le faalavelave i le nofoaga fou o meaafale.

  • 5 mea sese i le mamanuina, ona o le nofoaga e foliga ai le potu

E te manaʻo e toe foʻi mai meaafale i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi? Fetufaai sou manatu i manatu!

Faitau atili