Totonu o se tamaʻi potu o loʻo i ai nei masani o loʻo aoina

Anonim

O lenei potu o le 55 sikuea mita. O tagata e ona o loʻo fuafua e lisi. Ma sa latou mananao e fai se aulelei. O le Designer Kauria KHA TAROOV na faʻaaogaina ai le taimi nei ma lenei.

Totonu o se tamaʻi potu o loʻo i ai nei masani o loʻo aoina 16357_1

Totonu o se tamaʻi potu o loʻo i ai nei masani o loʻo aoina

Tagata e faaaogāina auaunaga ma galuega

O tagata e ona o le fale mautotogi i le LCD "fatu o le laumua" i Moscow - ulugalii faaipoipo. Na latou valaʻaulia le Designer Ksecia Khacaov e faia ai se totonu e pasi le lisi puʻupuʻu. Tagata nofoia e ono mafai ona avea o se ulugalii talavou pe tasi le tagata e taʻitaʻiina se olaga malosi. O le mea o loo i le folafolaina mai le manatu o le tuu o le nofoaga - i le ogatotonu o le laumua, ae le mamao mai le moscow-taulaga lavelave.

O manaʻoga faʻapitoa, tagata faʻatau ua puʻeina se potu moefala, o se ofu laei, o se umukuka uʻamea ma se tagavai.

O se taua taua i totonu & ...

O se taua taua i totonu o le Interoni i totonu e ave ai faitotoa. "Faitotoa o se tasi o tulaga sili ona taugata i le poloketi. O vaega maualuga ma tapoleni i le faʻaliliuga o loʻo faʻaalia ai pea le leo i totonu, ia avea ma mamalu ma sili atu. Slissing Mirror faitotoa i le alatele nofoia le puipui atoa. Na latou mafai ona faia se upega tafailagi e tasi i le taualuga. Ollenge Black Expess fesoasoani fesoasoani mai le ata o le masani a le Kapeneta. Faʻata i le paolo o le copper e faʻamamafa le manatu o le totonu, "o loʻo fai mai e Kussenia.

Fuafuaina

Na punitia e le fale mautotogi le tagata fai mea e teu ai, e aunoa ma vaega. E lua tulaga na tuʻuina atu i pito eseʻese mo le ata o le umukuka ma le faletaele, lea na faʻafaigofie ai le galuega i le atinaʻeina o fuafuaga. O le mea lea, o le avanoa o le 55 sikuea mita sa vaevaeina i le tele o sone: o loʻo faʻaaogaina se mea e teu ai, o se potu moe, o se potu moe ma se potu ofu. O le aotelega ma le sone tumaʻoti (potumoe) vavaeʻese le sliding gragge vaega o loʻo faʻateleina le vaʻai i le avanoa, faia sili atu ea ma leai se totogi.

Totonu o se tamaʻi potu o loʻo i ai nei masani o loʻo aoina 16357_4

Faauma

Mo ni teuteuga, na latou filifilia ni mea aoga ma tele ni mea. O puipui na lanu, o le sofa i totonu o le fale o le potu malolo na poloka ai e leai ni ava. E tusa ai ma tala a Kauni, o tagata faʻatau muamua na manaʻo e tuʻuina atu lenei sone i pa laupapa, ae na latou lafoaia ai lenei manatu ina ia faʻasaoina ai. O le pa i le ulu o le ulu o loʻo faʻailogaina foi i le pepa laulau, ae i se maʻa matuituo.

Totonu o se tamaʻi potu o loʻo i ai nei masani o loʻo aoina 16357_5

O fola faʻaputuputuina, i nofoaga susu, e aofia ai ma le Kiden-Prcerimin Congy. O le faletaele e teuteu foi i le poletivini, tuufaatasia e tolu ituaiga o suauu: i lalo o le laau, efuefu ma uliuli maa ma uliuli. "O le taele o le malulu na amata ona matagofie, - manatu i luga o le ksena. - Ma, e tatau ona ou fai atu, aoga tele. I se pupula o ni lanu, e leai ni mata ma isi i puipui. "

Teuina faiga

O le fale mautotogi e le o faamoemoe mo tumau tumau, ae o loʻo iai foi nofoaga teu, tusa lava pe faʻatau atu i tagata faʻatau se aso e fofo ai. O le mea lea, o le potumoe na teuteuina lelei le ofu tele o le nofoaga autu o le fale teu oloa mo mea ma aiga. I le ulufale e maualuga (i lalo o le taualuga) a leoleo, lea e mafai ona e teuina i luga lavalava, atopau ma measina o le tamaoaiga o lo o fausia ai iina.

Umukuka anufe e tosina ai os

O le umukuka o le umukuka e tosina tele ai le mafaufau i le umukuka-potu potu. Ua teuteuina i pepa apamemea na faia e okaina. Uamea natura foliga foliga tutusa ma le sili atu.

O le umukuka seti e laititi, ae a mataala. I le taimi lava lea, sa tatau lava ona puʻeina ai le tagata filifilia e mafai ona puʻeina se tamai umukuka, lea e le masani ona masani ai mo sina vaega laititi o le potu. "E masani lava o se fofo e faʻaaogaina i totonu o le fale mautotogi o se isi vaega, o le tele o avanoa e manaʻomia mo le motu e ala i le pa e mai itu uma. I lenei poloketi, matou te aveina le tele o le tele o le motu ma filifili se tamai fale kuka mo i ai. O le pito i luga o le fale e manaʻomia - na vave ona liliu i se isi elemene lanu o totonu. O ni fofo i taimi uma e foliga ofoofogia ma le manaia. Mo se pisinisi poloketi, lea e tatau ona faʻataunuuina i taimi uma o le lelei taua, "o le manatu o Kharkov's Kasenia o loʻo fefaʻasoaaʻi.

Malamalama

I totonu o loʻo tuʻuina i totonu o le lua pito i luga o le lua: lautele ma teuteu. Le atoa (autu) fofoina e ala i le ala moli moli manifinifi. "O le auala ma le latou tulaga na fuafuaina ai le fuafuaina o tagata ixes: Mai le ulufale i le faletaele ma mai le ulufale atu i le faamalama. O se potumoe-fai ofu Axis o loo faitauina foi, "sa saunoa ai le tusitala.

O le malamalama o le faʻamamaina ua teuteuina i luga o le laulau 'ai (chandelier), i le sofa (moli), i le moega (faʻamalolosi). Le faletaele malosi na faaaoga le pito i tua. Ma e ui o loʻo manatu o se vaega sili, i le pupula ma le pupula o lenei poloketi, e mafai foi ona faʻatinoina ai le tulaga autu o le malamalama malamalama.

Totonu o se tamaʻi potu o loʻo i ai nei masani o loʻo aoina 16357_7

Designer ksenia kharkov, taavale & ...

Designer Ksecia KHO TASI O LE TALA O LE AUALA:

Muamua fuafuaina se aso o aso nei, lototele. Ae o tagata e faaaogā e feosofi lelei i se mauoa e lelei, o le doco. O le mea lea, o le tulaga faʻapitoa na suia ai le itu. Na aliali mai ni ie pupuni, sofa, arfe, artickar ma le fatafata i luga o vae matagofie. Ae ui i lea, o totonu o le totonu e mafai ona faʻailoa i le itu faaonapo nei.

Totonu o se tamaʻi potu o loʻo i ai nei masani o loʻo aoina 16357_9
Totonu o se tamaʻi potu o loʻo i ai nei masani o loʻo aoina 16357_10

Totonu o se tamaʻi potu o loʻo i ai nei masani o loʻo aoina 16357_11

Totonu o se tamaʻi potu o loʻo i ai nei masani o loʻo aoina 16357_12
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Totonu o se tamaʻi potu o loʻo i ai nei masani o loʻo aoina 16357_13

Matamata i luga

Faitau atili