5 vaega mataina mo le fale, e matua faigofie lava e tausi

Anonim

Hoya, Civia, ClicBrist - O nei fugalaʻau o le a teuteuina lau totonu ma o le a le manaʻomia tausiga faʻapitoa.

5 vaega mataina mo le fale, e matua faigofie lava e tausi 16452_1

5 vaega mataina mo le fale, e matua faigofie lava e tausi

Aua le fiafia e tausi i laʻau, ae manaʻo e nofo i se fale o ni fugalaʻau matagofie? Na matou mauaina ni filifiliga e manaʻomia ai le tele o le sili atu o le vevela ma le mafanafana vevela.

Lisiina le le mautonu ma matagofie o fugalaʻau i totonu o le vitio

1 hoya

O lenei laʻau e le masani ona maua i totonu, e ui lava e aulelei tele ma le lelei. Afai e te manaʻo e faʻaopopo le gagana Gelelani ma ni mea masani i le fale mautotogi, o lenei teteʻe pepelo e atoatoa.

E le manaʻomia e le laau. E aoga foi i isi lanu i totonu. Sa lagona lelei e Hoya le lelei, e tatau ona teuina i totonu o se potu lelei lelei i se vevela e le maualuga atu nai lo le 30 ma e le o lalo ifo o le 20 tikeri (faapea foi i le fale mautotogi) E manaʻomia foʻi le faʻapipiʻi e le aunoa ma solo lau laʻau o le pepelo. E sili le tuu o se ulo ma se fugalaʻau i luga o le moli, ae le o le susulu o le susulu.

Faʻamautu pe faʻapea e te fiafia i le fale, faigofie: Ma le tau lelei ma le lelei o le tuʻua o le laʻau o le a fuga mai.

5 vaega mataina mo le fale, e matua faigofie lava e tausi 16452_3
5 vaega mataina mo le fale, e matua faigofie lava e tausi 16452_4

5 vaega mataina mo le fale, e matua faigofie lava e tausi 16452_5

5 vaega mataina mo le fale, e matua faigofie lava e tausi 16452_6

  • O le faʻatoʻaga i le fale: 9 sili ona fugalaʻau i totonu o laʻau ma igoa ma ata

2 Bromelia

O le laʻau i totonu o se tamai herbos Bush, i le ogatotonu o le matagofie matagofie fugalaʻau ua fausia. E le faʻapea e le o se auala lavelave. I totonu o le potu e taua ai le tagatavale i le tagatavale, e manaʻomia le masani ona faʻamoemoe e aloese mai ata. Ua faasusuina le laʻau mo le vaitau: I le taumafanafana, e mafai ona oʻo i aso uma i aso uma, ma i le taumalulu ua faʻaititia i le fitu aso. Pei o isi meaʻai i laʻau ma lau laulu, e tatau ona faʻafefeteina le bromelia i le vaiaso i se vaiaso ma se ie susu ma le spray. Afai o loʻo ia te oe le ea ea le mamafa, e mafai ona e tuʻuina i totonu o se potu ma Bromelia, o le laʻau e fiafia i le susu.

5 vaega mataina mo le fale, e matua faigofie lava e tausi 16452_8
5 vaega mataina mo le fale, e matua faigofie lava e tausi 16452_9

5 vaega mataina mo le fale, e matua faigofie lava e tausi 16452_10

5 vaega mataina mo le fale, e matua faigofie lava e tausi 16452_11

3 Orchid Phalaenis

O lenei maʻi, e faʻatusatusa i ituaiga eseese, e le o manaʻomia le tausiga. Naʻo le tasi le ulo ma le fugalaʻau e sili atu le taofi mai le susulu o le la - o le western poʻo le itu i sisifo o le Windows e atoatoa. O le PHECHID Phalaenippis e le manaʻomia se vaalele o le ea, e nofo lelei o ia i le potu masani. O le tutusa tutusa e faʻatatau i le vevela pulega, o le po o le po o le sili ona manaia i le vevela o le 40 i le 12 tikeri i luga o le leai. Faʻatasi i le vaiaso, ae o le laʻau e tatau ona fafagaina, ma le vai pe a solo le eleele.

5 vaega mataina mo le fale, e matua faigofie lava e tausi 16452_12
5 vaega mataina mo le fale, e matua faigofie lava e tausi 16452_13

5 vaega mataina mo le fale, e matua faigofie lava e tausi 16452_14

5 vaega mataina mo le fale, e matua faigofie lava e tausi 16452_15

  • 5 vaega mataina mo le fale, e matua faigofie lava e tausi 16452_16

4 Clivia

O le laʻau mataga mai le au 'au o loʻo masani ona faʻapitoa i tulaga o le taulaga. O le Clivia e foliga mai e te fiafia tele i le lanu lanumeamata lanumeamata ma se matagofie fugalaʻau, o loʻo tupu saʻo mai le ogatotonu o le rouseti o lau. CLUVIA E mafai ona taʻele faʻalua i le tausaga, pe a manaʻomia le faʻatumauina. Ae i le taimi e tasi, ua le manaʻomia le fugalaʻau mo ona aiaiga faʻapitoa mo le moliina ma le le fiafia. O le faʻatoʻaga e le pei o pesega, faʻaliliu, Faʻapoloʻe mo isi suiga ile tele, ma o le laʻititi lea o le a sili ona toʻa. E manaʻomia le vai pe a manaʻomia, ia mautinoa e le faaputuputu le vai i le pallet. Fafaga Faamatalaga ma A o Tauaga ma Tuputupu Ae.

5 vaega mataina mo le fale, e matua faigofie lava e tausi 16452_17
5 vaega mataina mo le fale, e matua faigofie lava e tausi 16452_18

5 vaega mataina mo le fale, e matua faigofie lava e tausi 16452_19

5 vaega mataina mo le fale, e matua faigofie lava e tausi 16452_20

5 Mumumulu

O le laau na mauaina lona igoa mo le taimi o le fugalaau, e pa'ū ia Tesema - Ianuari. O le ulo ma le mimita e le ofuina i luga o le la susulu. Afai o loʻo i ai le laʻau i luga o le itu i saute, i le taimi sili ona pupula, e manaʻomia le ata. MidbMBrist Walthered ma le tele, ae le masani ai, a o faamago i luga o le ulo. Ia na foliga lelei le vao, e le tatau ona solia faleoloa, e mafai ona fai pea lava. E alofa le paaga i le susu o lona susu, o lea e tatau ai ona faʻamaʻimau ai, i le taumafanafana e sili atu ona masani ai ona faia, ma e le o faʻaaogaina le fesuiaʻiga o le pamu.

5 vaega mataina mo le fale, e matua faigofie lava e tausi 16452_21
5 vaega mataina mo le fale, e matua faigofie lava e tausi 16452_22

5 vaega mataina mo le fale, e matua faigofie lava e tausi 16452_23

5 vaega mataina mo le fale, e matua faigofie lava e tausi 16452_24

  • 6 potu moe o le saogalemu e saogalemu mo tamaiti ma fagafao

Faitau atili