9 tele auala e le masani ai e fai ai fale fale

Anonim

I le itu o le tapu, le pulelaa po o aia tatau i luga o le galulue luga o le umukuka - nei manatu o le a faateʻia i latou e le faapipii taua tele ma le fiafia le tagata e umia o le "vaomatua" i le fale.

9 tele auala e le masani ai e fai ai fale fale 16456_1

9 tele auala e le masani ai e fai ai fale fale

1 tafafao i luma o le faamalama

Mai tamai compledge ma ni laʻau laiti, e mafai ona e faia se loli mo le faʻamalama. Ina ia faia lenei mea, faatau a lurking maea ma ni nai tui i le faleoloa o le aiga. O matau e mafai ona pipii mo ofaga pe faʻapipiʻi i le taualuga.

Muamua lava, e tatau ona e filifilia se polokalame talafeagai e alu. O le faʻaititia o oe fuafuaina le iʻuga iuga, o le faʻafaigofie o le a ausia. Mo le alalaueleele, pei o le ata, o le ae manaʻomia e nonoa e uiga i le sefulufa pasi, mo le taimi muamua o le a faia ai le afa itula.

9 tele auala e le masani ai e fai ai fale fale 16456_3

Faʻafefea ona nonoa se ato laʻau?

  1. Ave le valu pou pito i luga (e mafai ona e tipiina tele) ma tulei i latou i le tasi node. O le faʻavae lea lea e manaʻomia ai le ulo gaogao nei ia manino nei o le mea e taʻu ai le mea e fai ai ni node.
  2. Solia nei vaega e valu i paga. O nei paga e mimilo le tasi ma le isi ma sefe le node. O node e tatau ona latalata i le pito o le ulo, lagolagoina faapea e le pauu.
  3. Leisi lalagaina o le grid. O vaega o loʻo faʻaseʻe ma nonoa i nonoa ma tuaoi.
  4. O le lata mai o Grid Grid node o le a i luga o le pito o le ulo. toe vaega maea mimilo taitoalua, ma le falealuga fusiua mulimuli nonoa ina ia le mamanu o le mātau e mafai ona faapipii.

2 tuu i luga o le podium

I Rusia, e le masani ona faaleagaʻu e tuʻu ni laʻau laiti i luga o le fola. Ae taumafai e faia se tamai pulelaa laupapa mo lau laau, ma tuu a cachep i ai i maualuluga eseese ma laau o ituaiga eseese. E tofo i se mea manaia lanumeamata.

9 tele auala e le masani ai e fai ai fale fale 16456_4

  • 8 sili ona matagofie o laʻau i totonu o lou fale mautotogi (ma le manaʻomia)

3 Siosiomia le 'ai

O tagata fiafia o Eco intervarists o le a fiafia i le manatu e siomia ai laau totoga laulau. O le isi i totonu e mafai ona faʻafaigofie ai laʻau tele pei o se monster poʻo se pama i le foloa vali. Ma ia faatulaga foi le kashpo ma le manaia o laau i luga o fata latalata.

9 tele auala e le masani ai e fai ai fale fale 16456_6

4 Tuu le umukuka

O le umukuka chartetrip e mafai ona teuteuina e le gata i le tele o le teuina poʻo le umukuka mea faigaluega. Taumafai e nofoaga ulo i ai ma laau o le a aoga i le kuka: Basil, Rosemary, mili, mea faapipii, thyme, green aniani.

9 tele auala e le masani ai e fai ai fale fale 16456_7
9 tele auala e le masani ai e fai ai fale fale 16456_8

9 tele auala e le masani ai e fai ai fale fale 16456_9

9 tele auala e le masani ai e fai ai fale fale 16456_10

  • Galueaina o le microelling i le fale: 4 auala faigofie

5 Fausia se tamai faafiafiaga

A e le mauaina le avanoa e tuu ai se nofoaga lautele ma se sofa lapoa i totonu o le fale, ma o le tasi nofoa laititi e foliga mai saeia ese o totonu, faʻaaoga laʻau. Sii i luga o laau tetele e lua po o le tolu ma faatulaga i latou i tafatafa o le nofoa, ae te le aoao latalata atu i le puipui. Ia avea uma laʻau e eseʻese tulaga ina ia vaʻai ai le faʻavae i le tele.

9 tele auala e le masani ai e fai ai fale fale 16456_12

6 Tuu le laulau 'ai

Matou te leʻi avea e tuu le potu laʻau i luga o le laulau 'ai, ae e mafai ona avea ma se matagofie lanumeamata matagofie, ma latou te le tau faʻafouina pe a o se buquet o se masani o le tipi lanu.

Afai o loo e popole e uiga i le mama aʻiaʻi o le laulau, faaaogaina o le tulaga i luga o le vae, lea e faigofie lava ona soloiesea efuefu. Po o le faia o se laau e mafai ona tuputupu ae i le vai, o le a leai se laueleele faapisinisi i luga o le tabletop. O laau leaga e talafeagai ma le Eukhoneoria, na toe totoina le efuefu, ata o le na o le penesu, Ciprus.

9 tele auala e le masani ai e fai ai fale fale 16456_13
9 tele auala e le masani ai e fai ai fale fale 16456_14

9 tele auala e le masani ai e fai ai fale fale 16456_15

9 tele auala e le masani ai e fai ai fale fale 16456_16

  • 6 laʻau faʻatasi ai ma le a sili ona taugata le tau

7 patipati e le laulau kofe

E masani lava, o laʻau tuʻu i luga o le laulau kofe, ae mafai ona tuʻuina atu le laʻau apaau. Ona tolotolo ai lea i vae o le laulau.

9 tele auala e le masani ai e fai ai fale fale 16456_18
9 tele auala e le masani ai e fai ai fale fale 16456_19

9 tele auala e le masani ai e fai ai fale fale 16456_20

9 tele auala e le masani ai e fai ai fale fale 16456_21

8 Tonu mea tuai

Mo tali masani mo laau i le fale, e mafai ona musuia meresol po o le poletito i mea tuai. e mafai ona tuuina ulo i totonu o se atopaʻu matua po o se uila a le fanau, ma ulu atu i organically totonu.

9 tele auala e le masani ai e fai ai fale fale 16456_22
9 tele auala e le masani ai e fai ai fale fale 16456_23

9 tele auala e le masani ai e fai ai fale fale 16456_24

9 tele auala e le masani ai e fai ai fale fale 16456_25

  • 5 i totonu o laau o le a ola ai e ui i mea uma

9 tuu i le itu o le taele

O le faletaele e masani ona masani ai ona teuteu moligaʻo, matagofie paʻu mo shampoos. Ae taumafai e tuu i luga o le itu o le laau bathdow-manaia e diversify totonu. Talafeagai mo spathiflow, chlorophyteum Crested ma Sansevieria.

9 tele auala e le masani ai e fai ai fale fale 16456_27
9 tele auala e le masani ai e fai ai fale fale 16456_28

9 tele auala e le masani ai e fai ai fale fale 16456_29

9 tele auala e le masani ai e fai ai fale fale 16456_30

Faitau atili