6 Manatu o le tuufaatasia mai le aufaitai o Scandinavian umukuka (aoga ma matagofie)

Anonim

O puipui, teuina o filifiliga, boshokno - manaia manatu mo le totonu o lau umukuka mai le scandinavia fale ma fale mautotogi.

6 Manatu o le tuufaatasia mai le aufaitai o Scandinavian umukuka (aoga ma matagofie) 16570_1

6 Manatu o le tuufaatasia mai le aufaitai o Scandinavian umukuka (aoga ma matagofie)

Scandinavian cousines e matua iloga lava. E le fefe e faʻaaoga Retro, Walpaper, ma o loʻo mafaufau pea i le mea e teu ai fale mautotogi. E mafai ona latou sailia le fesoʻotaʻiga o ni faʻamatalaga taʻitasi i totonu. E tosina atu e le umukuka le mafaufau, ma mai le latou tulaga e te mafai ai ona aʻoaʻo nisi malu - aulelei, aoga, ma nisi taimi e le masani ai.

1 fagota umukuka

I potu potu potu e masani ona manaʻo i le auala "exolate" le umukuka, ae le o le faʻafuaseʻi. Ma o lea foi, o le umukuka e masani ona o ese mai le faamalama, ae o le puipui mai le faletaele. O lona uiga, afai e te fausia se faʻaesea o le vanu eseʻesega, malamalama masani i totonu o le umukuka o le a laʻititi lava.

Tali - e omiaina na pepelo & ...

Fofo - o se ata faapena, o le a i ai le malamalama o le a iai i totonu o le umukuka.

  • 6 Stylial Swidshish Cuisis e fiafia tele

2 mini shelves ma croups

I lenei umukuka i le sitaili o se fusi o se fata ma suposu, pei ona faʻapipiʻi i pusa pito i luga o le umukuka. O sea faʻaiuga e masani ona maua i Scandinavia Colimasi ma toe faʻafetaui. Masalo o le tele o gaʻoaʻo.

Ae o le faʻaiuga e mafai ona avea i luga o le ...

Ae o le faʻaiuga e mafai ona matauina ma pe a mamanuina lau umukuka - e sili atu le saʻo masani masani tapunia e tatala ma faʻapipiʻi faletupe, ma o lea, o le a lea,.

  • 5 mafuaaga e manatua ai le scandinavia o le sili sili ona lelei e fai ma lau umukuka

3 Wooden Crower ma matau i luga o le galuega i luga

O le fafie laupapa hook o loʻo i ai ua uma ona mausali e fesoʻotaʻi ma se scandinavian sitaili. I totonu o le fale puipui o Scandinavians na faʻaaogaina i potu nonofo ai, ma i faletaele ma i le umukuka. Ma na vaetamaina mai lenei ave o isi atunuu o isi atunuu, e aofia ai i Rusia.

I le faʻataʻitaʻiga e tasi o se taaiga ma se matau ...

I lea lava faʻataʻitaʻiga, o se ipu ma matau e i luga aʻe i luga o le paʻu paʻu ma nana le puao va o le fola ma le puipui. I se faʻaopopoga, o se sui o le nofoaafi, lea o lona uiga o se isi nofoaga mo le teuina.

4 faʻata o puipui o le umukuka kamukuka

O faitotoʻa o le Kapeneta Tea o Tafaʻilagi Tuʻuina atu o pa puipui, ae i le taimi lava e tasi e le aoga i le faʻamamaina ma le faʻatonuga.

Lea latou te faʻaopopoina atili ai ma ...

Lea na latou faʻaopoopoina ai nisi ea ma vaʻai lelei e tusa lava ma sina faʻalauteleina le avanoa, tapuni le puipui pito i tua o le kapeneta ma le faʻata. Ma o le mea moni, mo i matou, o le faʻataʻotoina o le pa puipui o le Kapeneta e foliga masani masani. Ae naʻo le taimi e oʻo mai i le auauna, ae le o le pito i luga o le umukuka tupuaga.

  • 9 Auala e faʻaopopo i lau umukuka faʻamoe-eleega (o elemene (tusa lava pe leai!)

5 vaivai mini sofa nai lo le nofoa

Umukuka tulimanu ina ua mautu i cusia cousis, ae o le aso ua latou le talafeagai. Ioe, e moni lava, o le tulimanu o "mai le 2000s" o le a faʻaleagaina ai totonu.

E mafai ona suia le tulimanu i luga o le nofoa & ...

E mafai ona suia le tulimanu i luga o le nofoa po o se tamai umukuka sofa, pei o lenei. I le tulaga talafeagai, o maumanu e foliga taua ma manaia.

6 O le Wallpapers - susulu ma le mafanafana

O le pepa puipui i le umukuka e fesoasoani e "Aime" totonu, ia avea atili ai ma cozy. Ae le masani i lalo o le ata vali, fausia le aafiaga o le puipui o le tino, ma le mamanu e te manaʻo e poloka i le potu nofomau.

Le faia se aoga

Ina ia aua neʻi faʻauigaina le aoga, mo le puipui e mafai ona e ave le pa i le 'ai i le' aʻai. E le taugofie le Clondinavia i le Walpad Passpared e le taugofie i le maketi, ae e aoga. O lo oi ai ma i latou e mafai ona e faamanatuina ai le Agaga o lenei feka.

I le auala, i totonu o lenei totonu le isi "faʻailoga" o le potu malolo o se kapeta. I totonu o le umukuka, e seasea feiloai, vagana ai tamai cotton fala. O le taliaina e toa, ae faʻapea foi ma le faʻatagataotauaina i uiga o aʻoaʻoga. O e filifili.

  • 51 ata o le sili ona lelei puipui mo le umukuka mo le 2021

Faitau atili