6 laau ma lau laʻau tele e fai ai lou fale mautotogi

Anonim

Teteenbahia, Medinilille ma Baana - Faʻamatala e uiga i laʻau matagofie o le a faʻaleleia atili ai lau totonu.

6 laau ma lau laʻau tele e fai ai lou fale mautotogi 16672_1

6 laau ma lau laʻau tele e fai ai lou fale mautotogi

Ola i laau faaopoopo faʻaopopo se tamaʻi fou ma tala fou i totonu. I le fesoʻotaʻiga ma le tautotogo o le tautotogo, o se suiga i totonu o le a iai lava i le ala. Matou te taʻuina poʻo a mea o le a mafai e laau ona teuteu lou fale.

1 Banana

Faʻi o le laʻau o se laʻau e mataga e tutusa ma pama. E tele ana lausu, i totonu e matagofie tele. Vaʻai atu i lenei laʻau ofu, e foliga mai e manaʻomia le faʻaeteete tele. O le mea moni, e leai. O le nofoaga na soifua ai o Batana - Tropics, o lea e fiafia tele ai o ia i le ea mafanafana ma le susu lelei. Ae e sili le aua le faʻauigaina i le la, aua o tulaga masani o loʻo tuputupu aʻe i le paolo o Shady.

E ui i le lumanaʻi o le laʻau, e le tatau ona e faʻatau vave le lapoʻa ma le tele o Kasho mo ia. E manaʻomia ona e fetuuina le funa pe manaʻomia pe a atiaʻe le aʻa faʻaologa, ma o le laʻau muamua e avea ma laʻititi.

6 laau ma lau laʻau tele e fai ai lou fale mautotogi 16672_3
6 laau ma lau laʻau tele e fai ai lou fale mautotogi 16672_4
6 laau ma lau laʻau tele e fai ai lou fale mautotogi 16672_5
6 laau ma lau laʻau tele e fai ai lou fale mautotogi 16672_6

6 laau ma lau laʻau tele e fai ai lou fale mautotogi 16672_7

6 laau ma lau laʻau tele e fai ai lou fale mautotogi 16672_8

6 laau ma lau laʻau tele e fai ai lou fale mautotogi 16672_9

6 laau ma lau laʻau tele e fai ai lou fale mautotogi 16672_10

2 Monster

O laulaau o le monster e sili atu ona masani i le fomu: E maua i totonu o le aufai totonu nai lo le faʻi. Ua i ai nei le monster i le tumutumu o le lauiloa. Lolomi ma ana lau o loʻo faʻaogaina i luga o tamaitusi, lavalava, puipui puipui ma le teuteuina. Afai e te alu i le fale le laʻau, o le a faia ai se fale mautotogi sili.

E tatau ona manatua ma e popole lelei, o le a amata ona tele le manumalo i le tagata i lalo o le fugalaʻau. O le laau e manaʻomia le faʻapipiʻi masani ma fafaga. Faamutaina e tu i se nofoaga pupula, ae ia le i lalo o le au sao a le la. E le fiafia le saua pe a siʻitia le taimi ma e ono taofi le atinaʻeina ona o lenei.

6 laau ma lau laʻau tele e fai ai lou fale mautotogi 16672_11
6 laau ma lau laʻau tele e fai ai lou fale mautotogi 16672_12

6 laau ma lau laʻau tele e fai ai lou fale mautotogi 16672_13

6 laau ma lau laʻau tele e fai ai lou fale mautotogi 16672_14

3 Distnbahia

O se moli uila susulu ma laulaau e mafai ona tupu i se lua-mita laau, pe a le tipi i le taimi. O se ponesi manaia, e tusa lava pe o le a le vaitau, e foliga tutusa le esetia: O laulaau e mafai ona salu laititi, ae le tele.

E le mafai ona tuʻu i talaatu i tafatafa o le fugalaʻau, e pei ona le fiafia le laau i ata ma fiafia i se potu mafanafana lelei. Ina ia lelei le lagona o le tino, faatulaga se "tafaoga": I le taumalulu, faaitiitia vai ma fafaga, o le a malolo le laau.

6 laau ma lau laʻau tele e fai ai lou fale mautotogi 16672_15
6 laau ma lau laʻau tele e fai ai lou fale mautotogi 16672_16

6 laau ma lau laʻau tele e fai ai lou fale mautotogi 16672_17

6 laau ma lau laʻau tele e fai ai lou fale mautotogi 16672_18

  • 6 Tele o laʻau e faʻamautu ai lau totonu

4 medynilla

O le sili ona fugalaʻau o se fugalaʻau tele ma le tele o le susulu o laʻau ma le agamalu susulu fugalaʻau o fugalaʻau e tautau i lalo. O le a fetaui lelei i totonu o le a faʻatumuina i totonu o le aoga tusitusi ma, o le mea moni, teuteu le avanoa.

Ole tausiga ole Mydynyl e faigata tele, ae o le lalelei o le laau e aoga. O se tagata maʻi nei e nofonofo, o lea e manaʻomia ai le faia o faʻatonuga latalata i le "tagata ese": O le le faia o tusi ata, ma le faʻamamaina lelei ma le faʻamamaina lelei. I le tau malulu, e mafai foi ona ausia faʻaaogaina le faʻailoga o le tuʻufaʻatasia mo laau.

6 laau ma lau laʻau tele e fai ai lou fale mautotogi 16672_20
6 laau ma lau laʻau tele e fai ai lou fale mautotogi 16672_21

6 laau ma lau laʻau tele e fai ai lou fale mautotogi 16672_22

6 laau ma lau laʻau tele e fai ai lou fale mautotogi 16672_23

5 aglionim

O lenei laʻau e tutusa ma se eseabachy se mea, ae o le tele foʻi, e sili atu le puʻupuʻu. O ona laulaʻau e ono eseʻese lanu: latou te iloga i fasi paʻepaʻe pe mumu.

O le isi lea o le isi sui o taʻavale, ma e manaʻomia ai le tulaga talafeagai mo le faʻafaileleina. Ina ia tausisia le sili sili ona lelei o le le malie i le fugalaʻau, e mafai ona faʻapipiʻi le pallet ma le vai, faʻaaoga le faʻanoanoa pe masani ona faʻamamaina ai le laʻau i lalo ole taʻele i lalo ole taʻele i lalo ole taʻele i lalo ole taʻele i lalo ole taʻele i lalo ole taʻele i lalo ole taʻele i lalo ole taʻele i lalo ole taʻele i lalo ole taʻele i lalo ole taʻele i lalo ole taʻele i lalo ole taʻele i lalo ole taʻele i lalo ole taʻele i lalo ole taʻele i lalo ole taʻele i lalo ole taʻele i lalo ole taʻele. E le tatau ona tuu AgLnomon i autafa o le maa pe lalo ifo o le la susulu.

6 laau ma lau laʻau tele e fai ai lou fale mautotogi 16672_24
6 laau ma lau laʻau tele e fai ai lou fale mautotogi 16672_25

6 laau ma lau laʻau tele e fai ai lou fale mautotogi 16672_26

6 laau ma lau laʻau tele e fai ai lou fale mautotogi 16672_27

6 FICUS Lirata

E ui lava i ona foliga vaaia ma laʻau tele, o le matau e le talafeagai i le alofagia, pei o ona uso uma e o lona aiga. E manaʻomia le tuʻuina pea o le vai le laʻau, toe setiina ma aua neʻi galo lau laʻau i le taimi e le tigaina ai mai ona foliga.

6 laau ma lau laʻau tele e fai ai lou fale mautotogi 16672_28
6 laau ma lau laʻau tele e fai ai lou fale mautotogi 16672_29

6 laau ma lau laʻau tele e fai ai lou fale mautotogi 16672_30

6 laau ma lau laʻau tele e fai ai lou fale mautotogi 16672_31

Faitau atili