Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o le potu i le faletaele: 2 sitepu-e-ala-sitepu faʻatonuga

Anonim

Matou te faʻamatala e uiga i le lelei ma le tagofia o le faʻamalologa i le faletaele ma pe faʻafefea ona faʻapipiʻiina le faʻalumaina o le faʻamaliega o le palapala.

Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o le potu i le faletaele: 2 sitepu-e-ala-sitepu faʻatonuga 1668_1

Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o le potu i le faletaele: 2 sitepu-e-ala-sitepu faʻatonuga

Filifili se faletaele faʻauma e le faigofie ona faigofie. O le tufuga o luga e leai se tuusaunoaga. O le faʻaopopoina o le faʻanoanoa, vevela vevela e matuā maʻai ese, taua faʻaititia le lisi o mea ua maeʻa. E le o mea uma e mafai ona tausisia o latou lava foliga ma meatotino i ia tulaga. O le a matou fuafuaina le auala e filifili ai se faʻaiuga ma tutoʻatasi le faʻauiga o se sulugatiti i le faletaele.

O mea uma e uiga ia te oe lava-faʻapipiʻi le faʻanoanoa i le taualuga

Faamanuiaga o le System

O VAItu AMENEESE

Lua laasaga-i-sitepu sauniga sauniga

- Plasterboard mamanu

- Taualuga mai PVC Panels

Aisea e te filifilia ai se taofia

Faletaele - potu ma se microculite. O lea, o loʻo i ai le Moditure-Esātrance totogi mea e faʻamalieina, lea e faigofie ona faʻamamaina mai le filogia. Tagata atamamai ua fautuaina le gauai atu i mea faapipii. O le latou faʻamatalaga o le fetaiaiga e faʻapipiʻi e le faʻapipiʻi i le taualuga, ae o le faʻavaʻa e faʻaaoga ai. E maua ai le tele o tulaga lelei.

Faamanuiaga o le taofia o faiga

  • Ogatasi o le taualuga o luga. O le lamepa e tumau ina ia fetaui lelei le vaalele. Faatusatusa i le faʻateleina o le sipi, e manaʻomia ai ni tagata laiti ma e taugofie.
  • Tomai e lafoai ai ni au inisinia fesootai. I lalo o le faʻasaga i lalo, eletise eletise e faʻapipiʻiina, pillowing paipa, ma isi
  • Malosiaga e faʻatulaga ai le manava o loʻo malamalama. Mo faletaele, faapea foi mo isi i totonu o le fale, e ese moli moli e talafeagai. Ma o le mea autu e mafai ona malamalama lelei.
  • Faaopoopo le faasolitulafono. O i latou e nonofo i luga o le pito i luga e mafai ona tuʻuina faʻaopopo vaega o le hydro ma le vevela o le vevela. E puipuia i latou mai le telefoni, malulu ma le vevela.
  • Faigofie faapipiiina. A manaʻomia le manaʻomia ma ou lava lima. E le manaʻomia meafaigaluega faʻapitoa.
Uuina faiga ma le faaletonu.

le atoatoa

  • O le sili ona taua taualuga e tuleia i lalo. I le averesi, "'ai" 5-10 cm o le potu maualuga. Mo potu maualuga e le taufaʻafefe, ae mo le masani a utu ma latou te matauina.
  • O le tele o olo e faalagolago i luga o le CLDDEDED o loʻo filifilia le e ona le tagata. O lea, o le palasitika o le maualalo tulaga i luga o le taimi e te liliu ai samasama, o le digwall o le le lelei uiga mafai ona faʻaleagaina i lalo o le gaioiga o le faʻamalamalamaina, ma isi.

Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o le potu i le faletaele: 2 sitepu-e-ala-sitepu faʻatonuga 1668_3

Eseese foliga

O mea faʻapipiʻi uma e iai se faʻavaʻa e faʻapipiʻi i le taualuga. O se masani masani lea o elemene. Ae o le lautele o sima mafai ona fetuutuunai. Fuafua i le tulaga o le a iloga i le va o le tele o ituaiga.

Laupapa

Tele taimi uma o Lamellas mai Polyvinyl Cloloride. Tutusa faaaoga mdf panels. Ae i totonu o se potu susu e le mafai ai ona latou manaʻomia: o le a vave ona latou o mai i ni suiga. E faigofie ona mou atu le pa puipui, o se mea leaga tele i le susu ma isi faalavelave na mafua ai mea faigata, faigofie ona tausi. A o le usitaia o tulafono o faʻagaioiga o le a tumau mo se taimi umi. Pau le mea e lamatia mo palasitika, o mea e malosi e feola ma isi masini masini.

O le pvc panels e gaosia ma se spike-groove ituaiga loka, lea e faafaigofie ai a latou faapipiiina. Ina ua uma le potopotoga, o se tasi-man tapoleni ua maua, e faigofie ai ona 'alo pe a manaʻomia. Mo se faʻataʻitaʻiga, e sui le fale mautotogi. O le tele o filifiliga o tusitusiga ma lanu ua mafai ai ona iloa se fofo filifilia. O le isi faʻaopoopo o le tau maualalo o mea ma le avanoa o faʻamatalaga faʻapipiʻi, ufiufi ie ma sooga o le ie.

Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o le potu i le faletaele: 2 sitepu-e-ala-sitepu faʻatonuga 1668_4
Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o le potu i le faletaele: 2 sitepu-e-ala-sitepu faʻatonuga 1668_5

Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o le potu i le faletaele: 2 sitepu-e-ala-sitepu faʻatonuga 1668_6

Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o le potu i le faletaele: 2 sitepu-e-ala-sitepu faʻatonuga 1668_7

Reiki

Atonu e ese: laupapa, uʻamea, palasitika. I lalo o tuutuuga o le faletaele, PVC Lamellas e masani ona masani ona faaaogaina. E eseese mai i luga o le panels ma fua. E le gata i lea, e iloga ona iloga i se tapunia ma matala-lima lalagaina. I le tulaga muamua, i itu e lafo ai tui e pei o se spake-graota, lea na faʻatagaina ai oe e aoina se ie mautu ma ni luʻitau maualalo. I le tulaga lona lua, o le iʻuga o le fono, e tumau le tele o ni meaʻai laiti i le va o fusi. Ua tapunia ma le teuteuga o le ufiufi. O ituaiga uma e lua e tauemu lava. Vaseu alavai o loʻo lelei, o lea e mafai e se curvililiar foliga o le faʻauma. Plassic Transfers drampness, vevela pa'ū, ae o le fefe i le leaga o le mea leaga.

Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o le potu i le faletaele: 2 sitepu-e-ala-sitepu faʻatonuga 1668_8

  • Toto i totonu o le faletaele: Faʻafefea ona faia saʻo

Palakalafa

O laupepa e faʻasaʻo i luga o le faʻavaʻa, e tofo i se ie lamolemole. Avea ma faavae mo le faamaeaina mamanu. E mafai ona vali po o le puipui. O le toe filifiliga mulimuli mo faletaele e le mafai. Mo faapipiiina, na o le susu-o lotoa o le a filifilia plastersmit lamepa ua filifilia, ua valiina i Green. O isi ituaiga uma o le a vave ona oʻo mai i le le mautonu.

Faapipiiina HLC e sili atu le faigata nai lo le panels po o stu. Papatusi tetele ma mamafa, a aunoa ma le fesoasoani e le mafai ona faia. Ae o le mea ua lelei tele, faigofie ai lava. E aliali mai i fafo o mamanu o le itu sao ma curved system. E mafai ona faʻapipiʻi le tele-tulaga fausia-i le uila. O le minus e mafai ona mafaufauina o le a le manaʻomia mo se faʻaiuga mulimuli o le HCL. E aofia ai ma le shtick, ua tatou manatu mamafa i soʻoga ma ni faʻamatalaga o le faʻapipiʻiina o faʻamaumauga, taʻimua, vali pe faʻapipiʻi pepa puipui.

Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o le potu i le faletaele: 2 sitepu-e-ala-sitepu faʻatonuga 1668_10

E le o ituaiga uma o faʻapipiʻi. E aofia ai ma kakette na ma tutuli ai le taualuga. I le tulaga muamua, na faʻapipiʻiina le faʻavaʻa o tusitusiga lautele i tusitusiga. I le lona lua, o le fasi ie a le synthetic o loʻo faʻaloaloa i faʻaaoga meafaigaluega faʻapitoa. Ae e masani ona feʻaveaʻi i latou i ni vaega vaega.

Faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o se faʻafilemu o le faletaele i le faletaele

O faʻafitauli uma o faʻafitauli o loʻo faʻaalu i luga o le taimi. Ae o le eseesega e mautinoa lava. O le a matou auiliiliina se lua filifiliga talafeagai i auiliiliga.

Faʻafefea ona faʻatapulaʻaina se mamanu o le laupepa

A o le i faʻapipiʻiina, uma e manaʻomia e inisinia tausamiga. E tatau ona aoina ma faʻapipiʻi. A faʻapea o loʻo fuafuaina le uta-i moli, ua tatau foʻi ona sauni le uaea. O loʻo faʻaputu ma faʻatulagaina i le nofoaga aʻo leʻi amataina le amataga o le faʻavaʻa o le lagolago. O se ata faʻataʻitaʻi o le ufiufi e le manaʻomia ai soʻo se sauniuniga. Sei vagana ua ufitia i le sisitema ma o loʻo manaʻomia, e manaʻomia e aveʻese ni fasi mea tau taufetuli. A leai o le a latou paʻuʻu i le taimi o le siʻitia o galuega.

O le a tatou manaʻomia ni laupepa mama (Modies-faamaoniga), mo le faʻaputuputu o tagata tolauapi, o taʻiala e manaʻomia, faʻaputuputu o polofesa O le a manaʻomia pe a fai o faʻamatalaga o loʻo fuafua e iai i nisi mamao mai le faʻavae. Ona o le mafai ona aloese mai le faasee na latou faʻasaʻoina i luga o fusi e le mafai. O le tagata lava ia o loʻo faʻaaogaina e pei o faʻapipiʻi.

Matou te ofoina atu sitepu-e ala i le laina faʻatonuga, faʻafefea ona avea se faʻamalologa o le vaipuna o le faletaele.

Faiga

  1. Tatou amata i le Markup. Matou te faamatalaina le tulaga o le a matou lafoina ai le taualuga. Matou te faamanatuina i totonu o puipui uma. Lenei o le a faapipiiina le pito i lalo pito o le talaaga o le talaaga. Matou te fuafuaina Dellipeliship nofoaga. I le va o latou e tatau ona tutusa mamao, ae le sili atu i le 0.5 m. Afai e tatau ai, tuu le stalipentes steents. Latou te i ai i luga o faʻamatalaga elemene ma se sitepu e le sili atu nai lo le 0.4 m.
  2. Faʻapipiʻiina faʻapipiʻi-faʻamaloloina. Vili pe leai se totogi ma se talafeagai lelei i luga o igoa taitasi matou te faia pu. O lo latou loloto e tatau ona fai si itiiti o sili ona paia. O lo o matou faaofi le solo i totonu o pu taitasi, popole ma se samala. Matou te faia le faʻamalologa i le nofoaga, faʻasaʻoina i le faʻauiga o le faʻaʻailima.
  3. Matou te aoina le pusa. Matou te faia ni pu mo le toe fai o mea e fai ai ni mea elemene. Na matou tuu i le nofoaga o se faletalimalo. Faatasi ai ma le fesoasoani a fauga tulaga, matou tolaua le laina taʻitasi o le au faʻapipiʻi, faʻalelei i le faʻavae poʻo luga o le faʻamalolo. O loʻo faʻateleina ai ni faʻamatalaga o loʻo faʻateleina faʻamatalaga e ala i le faʻapipiʻiina o "paa".
  4. Ua matou siaki pe faʻapefea ona faia le vaalele o le aoina apalai. Matou te faia i se tulaga. O le vaalele e tatau ona matua lautele. Afai e le o lenei, e saʻo le vaivaiga.
  5. Faʻasaʻo le laupepa. Lau ofi ma faʻaaoga i le taʻiala. Matou te fauina i latou ma le pule o ia lava. Laina iefaatasi - 250-400 mm. O le manaʻomia manaʻomia e sili ona lelei ma le eletise eletise ma se vaʻai mo uʻamea.
  6. Saoasaoa soʻoga ma le faʻamalosi tino i luga o faʻapipiʻi. Matou te le amanaiaina i se talafeagai lelei pe fai-sauni-e faapipiiina. O soʻoga o loʻo maʻi ma le mamaʻi, sui faʻaaoga le lua i le tolu i le tolu vaega o le pulupulu o le tino. Tagata uma manatua lelei.

E mafai ona amata amata ona faʻamaeʻa pe a uma le mago le matutu. E sili le faʻaaogaina o se vaega o le faʻauma o le punou i luga o le atoa luga ma toe foʻi mai e mago. O le faavae saunia i lenei auala e mafai ona vali i soʻo se susu-tostū vali ata. E mafai ona e pipii i wendpaper. Ae i le tulaga lea, susuga-tetee i le papota ma faʻapitoa faʻapitoa ua filifilia. O nisi taimi e le masani ai ona faʻaaoga se nofoaga puipuia o le leai o se lanu. O le ata o loʻo tuʻuina atu mea taua o le maeʻa faʻagasologa.

Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o le potu i le faletaele: 2 sitepu-e-ala-sitepu faʻatonuga 1668_11
Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o le potu i le faletaele: 2 sitepu-e-ala-sitepu faʻatonuga 1668_12
Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o le potu i le faletaele: 2 sitepu-e-ala-sitepu faʻatonuga 1668_13
Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o le potu i le faletaele: 2 sitepu-e-ala-sitepu faʻatonuga 1668_14

Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o le potu i le faletaele: 2 sitepu-e-ala-sitepu faʻatonuga 1668_15

Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o le potu i le faletaele: 2 sitepu-e-ala-sitepu faʻatonuga 1668_16

Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o le potu i le faletaele: 2 sitepu-e-ala-sitepu faʻatonuga 1668_17

Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o le potu i le faletaele: 2 sitepu-e-ala-sitepu faʻatonuga 1668_18

Faʻafefea ona fai se taualuga o palasitika panels

Mo le gaosi oloa o le a e manaʻomia uʻamea slats i luga o le crate, curly prop stacks mo faʻapipiʻiina Lamellas, faota. Oe ono manaʻomia faʻamalolo. E manaʻomia pe a fai o loʻo mafai ona faʻasaʻoina o latou i luga o nofoaafi, ma o lo latou umi e sili atu nai lo le 120 cm. I le tulaga lea o palasitika e mafai ona sefe.

Laasaga-i-sitepu gaioiga

  1. Faatino le faailoga. Matou te faamanatuina i le puipui o le a le pito i lalo o le vaega o le ai ai. Matou te faia se laina faataamilo i le lautele o le potu atoa. Siaki le faalava ma se tulaga. I luga o le laina matou te fuafua ai pu i se sitepu o le 250-300 mm i lalo o le pepa faamau. Afai e manaʻomia le taofiaina, matou te fuafuaina vaega o lo latou faia i luga o le taualuga. Laasaga - 400-450 mm.
  2. Faʻapipiʻiina faʻapipiʻi-faʻamaloloina. Ina ia faia lea mea, i Mareko taʻitasi e manaʻomia ona fai se pu i lalo o le faletalimalo. Matou te faia lona tiʻetiʻe poʻo se tagata e faʻaituau ma le manumalo i le manumalo. Faaofi le solo i le ana, fanauina, e ala i luga. Matou te faia le faʻamalologa i le nofoaga, faʻalelei le fao. A o matou tuu i lenei pepa.
  3. I luga o taiala uamea, inisi inisi pu mo pepa faamau. Laasaga e tutusa ma luga o le puipui. O loʻo matou sauni i lalo o le faleʻoli i lalo o le faletalimalo i luga o le faʻailoga. Faaofi palasitika pipi i latou. Faʻaaoga le taʻiala saunia i le puipui, matou te tuʻufaʻatasia ava. Faatu le auiliiliga e le tagata lava ia. I se tulaga tutusa, na ona tuu uma laupapa laupapa i le faigata o le potu.
  4. Na matou tuu le fata o le pusa. O ata uma na setiina ai ni faʻamalolo talu ai nei faʻamalologa i le maualuga maualuga. Matou te aumaia le faʻamatalaga auiliiliga ia i latou, faʻalelei le fao. Mavaega, o le muina atoa.
  5. Mauga i le P-ata ata elemene elemene. O pito o le lamella o le a faʻaofi i totonu. Faʻaaoga le vaega muamua i le tulimanu i le uamea taʻiala e tumau i luga o le puipui. Faamautu le faolu. Alu atili, faatumu le atoaga o le faletaele.
  6. Na matou tuuina le vaega muamua. Muamua, sili atu le manaia o nai lo se isi itu o le spike, mamanuina e nonoa ai ma le tuaoi. O lenei vaega o le a lata mai i le puipui. Matou te aumaia le pito o le ipu i totonu o le ana o le p-mamanuina talaaga. Faasolo ma le faaeteete le aitema, faamaualuga malosi i le puipui. Afai o iai faʻafitauli, faʻasaʻo le ie ia i latou ma ni kiliva faʻapitoa.
  7. O le isi ma isi fuafuaga uma e le tipiina. Matou te aumaia faʻaiʻu i totonu o le vaega o aitema, alu le ipu i le taimi muamua. Matou te aumaia le pito i luga o le Groove o le mea ua uma ona tuu le aitema, fusi mau. E faapena foi, na matou tuu uma le pologa leaga. Afai e tatau, i le faʻapipiʻiina o le faʻagasologa, tipi pu i lalo o le Lulupinares ia i latou. E mafai ona e faia se naifi maualuga.
  8. Mauga le pulou mulimuli. I se tele o faʻafitauli, na ia aʻe i luga atoa, tele lava e masani ona puʻupuʻu. Matou te fua le tele o lou tagata e tatau ona tipi ese. E sili le faia o lenei mea i le tele o nofoaga, tuuina atu i le curvatu o le vaalele. I totonu o le koluma matou te fuafuaina se laina tipi, ma le lemu. O le faigofie auala o le tipiina o le eletise eletise, ae e mafai foi ona e mafai foi ma le matuitui. O le Pupuni sauniuni na tuu. E tatau ona ia ala i luga, leai ni avanoa.

Faapitoa le faʻapipiʻi e faigofie, e tele se taimi. E masani lava i le tasi aso o le o le taualuga o le taualuga ua uma ona sauni, tusa lava pe e te manaʻomia lava le faʻamuamua masini. E vave ona tapunia. E moni, e tatau ona manatua o nisi lamepa e faʻamafanafana pe a faigaluega, ma o lenei e le manaʻomia mo palasitika. E mafai ona samasama, ma ma le umi-mulimuli naunautai subtingte. O le ata i lalo o loʻo faʻaalia ai le faʻamalologa o le falepuipui i le faletaele mai PVC panels.

Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o le potu i le faletaele: 2 sitepu-e-ala-sitepu faʻatonuga 1668_19
Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o le potu i le faletaele: 2 sitepu-e-ala-sitepu faʻatonuga 1668_20
Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o le potu i le faletaele: 2 sitepu-e-ala-sitepu faʻatonuga 1668_21
Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o le potu i le faletaele: 2 sitepu-e-ala-sitepu faʻatonuga 1668_22

Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o le potu i le faletaele: 2 sitepu-e-ala-sitepu faʻatonuga 1668_23

Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o le potu i le faletaele: 2 sitepu-e-ala-sitepu faʻatonuga 1668_24

Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o le potu i le faletaele: 2 sitepu-e-ala-sitepu faʻatonuga 1668_25

Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o le potu i le faletaele: 2 sitepu-e-ala-sitepu faʻatonuga 1668_26

Faapipiiina o le faiga taofiga ono foliga mai e faigata tele. Ae e leai. I le mulimulitaʻi ia faatonuga, e oo lava i tagata maʻi atamamai e aoina le faʻauiga o le faʻatalanoaga. O le faigofie auala e faʻapipiʻi ai palasitika panels poʻo alavai. O māmā, o iai lelei, o mailei faʻafaigofie e mafai ai ona maasiasi le pa faʻapitoa. Ma le digwall galue malosi. E mamafa ia, ona fesoasoani lea. E le gata i lea, pe a uma ona faapipiiina, faaopoopo tupe ua manaʻomia.

  • Faamautu palasitika panels i luga o le taualuga i totonu o le faletaele: sitepu i le sitepu faatonuga

Faitau atili